Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 úno 2021, 01:20




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 Jak upravit CYMA M14 na Sniperku? 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Registrován: 14 srp 2011, 22:24
Příspěvky: 2
Nový příspěvek Jak upravit CYMA M14 na Sniperku?
Ahoj všem, vzhledem k tomu, že co se týče úprav zbraní jsem absolutní nováček rád bych se zeptal a nechal si doporučit jak nejlépe upgradovat Cyma M14 na opravdu dobrou snajpru?

Jaké díly použít konkrétně? Co vše vyměnit?
Předem děkuji za všechny reakce.


20 srp 2011, 20:07
Profil
Četař
Četař

Registrován: 17 srp 2011, 15:30
Příspěvky: 17
Nový příspěvek Re: Jak upravit CYMA M14 na Sniperku?
Jednoduchá odpověď. Perfektní sniperku z ní nikdy neuděláš.

_________________
Perks: Obchodník se Smrtí


21 srp 2011, 14:34
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Jak upravit CYMA M14 na Sniperku?
prodej ten krumpl a kup si m14 od CA

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


21 srp 2011, 14:48
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2008, 14:33
Příspěvky: 1407
Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
Nový příspěvek Re: Jak upravit CYMA M14 na Sniperku?
Nebo ještě lépe - kup M14 od King Arms a do toho upgrade...má to perfektní mechabox :) mechabox atyp, ale vnitřek typ :D aneb dovnitř se dá narvat snad všechno standartní - i středový kolo je velký tušim.

_________________
Tango down!
______________________________________________________
KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g
Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g


21 srp 2011, 19:06
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 14 srp 2011, 22:24
Příspěvky: 2
Nový příspěvek Re: Jak upravit CYMA M14 na Sniperku?
Hm říkám si jestli je tu někdo kdo mi dá "normální" odpověď. Neptám se totiž na to co si mám koupit, m14 od Cymy je v poslední době kvalitní což odsouhlasilo víc než dost lidí. Ale o tom se tu bavit nechci, chci pořádnou radu co do ní vše nacpat ;) pružinu bych chtěl 140ku pokud je možno.


22 srp 2011, 18:54
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Jak upravit CYMA M14 na Sniperku?
To máš celkem jednoduché. Existují zbraně, které nejsou dělané pro upgrade. Pokud nechceš věřit lidem, kteří se s tím setkávají denně, budeš holt muset hledat svoji pravdu jindě.
CM M14 na upgrade prostě není stavěná, ať ti říká kdo chce co chce -tečka-
Jistě, že můžeš použít například ASPro vzduchotechniku, SHS kola a zátěžový motor, nějakou tu hlaveň od Prometheu, ale mechabox ti střelí, ani nestihne pozdravit.

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


22 srp 2011, 22:13
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 19 lis 2014, 12:08
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Re: Jak upravit CYMA M14 na Sniperku?
Mno mám od CYMA M14, dal jsem tam vzduchárnu Guarder, trysku ASpro, Hop Up komoru Element, brko 140 značka HurricanE, hop gumu AimTop bílá, motor z M60E4 (ten černo-modrý), vybroušené rádiusy v mechaboxu a nová kabeláž s Dean-T, zatím bez mosfetu...vystříleno cca 3000 kulí (často dávkou) a zatím nic neprasklo nebo se neohlodalo a kola vypadají jako před montáží. Počítej s tím, že s tímhle fakt sniper nebudeš, musel bys mít mecháč asi z Titanu a ještě nějak zesílenej, protože ta konstrukce je fakt neohrabaná.


19 lis 2014, 12:23
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: Jak upravit CYMA M14 na Sniperku?
Tawis.J píše:
Mno mám od CYMA M14, dal jsem tam vzduchárnu Guarder, trysku ASpro, Hop Up komoru Element, brko 140 značka HurricanE, hop gumu AimTop bílá, motor z M60E4 (ten černo-modrý), vybroušené rádiusy v mechaboxu a nová kabeláž s Dean-T, zatím bez mosfetu...vystříleno cca 3000 kulí (často dávkou) a zatím nic neprasklo nebo se neohlodalo a kola vypadají jako před montáží. Počítej s tím, že s tímhle fakt sniper nebudeš, musel bys mít mecháč asi z Titanu a ještě nějak zesílenej, protože ta konstrukce je fakt neohrabaná.


myslim ze za ty 3 nebo 4 roky uz tenhle problem vyresil

_________________
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


25 lis 2014, 20:29
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz