Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24 úno 2021, 21:06




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ] 
 mechabox 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Registrován: 13 čer 2011, 12:57
Příspěvky: 20
Nový příspěvek mechabox
nazdar ako zistim ze mi praskol mechabox bez toho aby som ho vybral zo zbrane?


16 čer 2011, 12:12
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 23 lis 2010, 10:03
Příspěvky: 212
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: mechabox
jaká zbraň?

_________________
G&P M4 Magpul


16 čer 2011, 12:22
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 01 kvě 2009, 11:51
Příspěvky: 135
Nový příspěvek Re: mechabox
Nechas ho ve zbrani a vyřežeš tělo kolem něj?

Omlouvam se za sarkasmus, ale tohle mi nedalo. Odpoved je, ze to prakticky nejde, z hlavy me nenapada zbran, kde by to slo, a pokud to prasklo, stejne ho budes muset vymenit.


16 čer 2011, 12:27
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: mechabox
no tak napr. u ar15 to vidis zespoda ze zasonikovy sachty zejo ...

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


16 čer 2011, 13:03
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: mechabox
U cele rady AK po odklopeni te horni listy to vidis take :).

_________________
-Military-


16 čer 2011, 13:10
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: mechabox
Hlavně nevidim důvod, proč to řešit, vyndat mechabox zvládne i cviičená opice.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


16 čer 2011, 13:24
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Registrován: 13 čer 2011, 12:57
Příspěvky: 20
Nový příspěvek Re: mechabox
FN P90 A.C.M. ale vies ty vyberas mechac po kazkej akcii alebo po kratkej strelbe? by som asi zodral skrutky :D ale mislim tak ze ci to nema nejaky cudny zvuk alebo zmenu výkonu.


16 čer 2011, 19:12
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: mechabox
Eh? A proč bych to dělal? Když kvér funguje, neni co řešit ne?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


16 čer 2011, 19:26
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 01 kvě 2009, 11:51
Příspěvky: 135
Nový příspěvek Re: mechabox
Duke1 píše:
U cele rady AK po odklopeni te horni listy to vidis take :).


To asi tezko :D Obklopil jsem horni listu u AK47 od Cymy, do mechaboxu nevidim, je zakryty plastovou listou. Dale jsem odklopil horni listu u AK74u, jedine, co vidim, je horni cast mechaboxu a trochu jeho boky nahore, ale tam mechabox V3 urcite nepraska :D

Jinak take nechapu, proc bych to mel po kazde akci vymontovavat? To je jako vzit auto, dojet do cile a pokazde vyfouknout/nafouknout kola, abych se ujistil, ze nejsou praskle :lol:


16 čer 2011, 19:56
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: mechabox
niky79 píše:
Jinak take nechapu, proc bych to mel po kazde akci vymontovavat? To je jako vzit auto, dojet do cile a pokazde vyfouknout/nafouknout kola, abych se ujistil, ze nejsou praskle :lol:


A řikal tu snad někdo, abys to dělal?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


16 čer 2011, 20:04
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: mechabox
niky79 píše:
Duke1 píše:
U cele rady AK po odklopeni te horni listy to vidis take :).


To asi tezko :D Obklopil jsem horni listu u AK47 od Cymy, do mechaboxu nevidim, je zakryty plastovou listou. Dale jsem odklopil horni listu u AK74u, jedine, co vidim, je horni cast mechaboxu a trochu jeho boky nahore, ale tam mechabox V3 urcite nepraska :D

Jinak take nechapu, proc bych to mel po kazde akci vymontovavat? To je jako vzit auto, dojet do cile a pokazde vyfouknout/nafouknout kola, abych se ujistil, ze nejsou praskle :lol:


Zkus to odklopit u RPK (CA) :wink:
Mimo to jak psal griff je to zbytecne tu resit , snad dotycnej zvladne vyndat mechac sam .

_________________
-Military-


16 čer 2011, 21:39
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 01 kvě 2009, 11:51
Příspěvky: 135
Nový příspěvek Re: mechabox
No, psal jsi "U cele rady AK", tak jsem to chtel uvest na pravou miru :mrgreen:


17 čer 2011, 06:16
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 13 čer 2011, 12:57
Příspěvky: 20
Nový příspěvek Re: mechabox
ale da sa zistit ze praskot nejakov zmenov vykonu lebo fungovat bude ked praskne ale ked sa to cele odlomi bude neskoro :D ale moze mi to byt asi jedno pretoze zabranit tomu nemozem ked MBlocky co som videl niesu na v6


17 čer 2011, 18:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 13 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz