Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 01 kvě 2025, 19:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Problem s upgradom 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Problem s upgradom
Mohl to bejt blbej měřák, blbě nastavenej měřák, mohl ses překouknout nebo cokoliv jinýho. Děláš, jako by zkušenej člověk prostě nemohl udělat nějakou základní chybu...jasně že může, ještě mi tvrď, že se ti nikdy nic takovýho nestalo. Nevim, proč se kvůli tomu tak vztekáš, nemyslel jsem to nijak urážlivě ani zle, prostě mi to v tu chvíli přišlo jako jediný možný vysvětlení...nicméně to co říká Mansuet dává smysl.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

11 čer 2012, 09:43
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Já se ještě vrátím k tomu problému s mosfetem, podobným způsobem sem jeden odpálil a přitom jsem jich dělal hromadu předtím, vždycky sem pájel mikropájkou. No přišel sem na to, že sem ten mosfet složil, vyzkoušel, zasilikonoval a nechal na něm připojenou baterku. Podle mě se to vyzkratovalo přes ten ještě čerstvej mokrej silikon a nasledně ne mosfet zadýmil a shořel (tohle nebylo náhlý ale postupný a kdybych to neodpojil tak by pokračoval :lol: ). Aspoň vím, že nechat zapomenutou zapojenou baterku je ptákovina...

11 čer 2012, 09:52
Podporučík
Podporučík

nevztekám sa Griffone, sorry keď to tak vyznelo - ja to berem. Ja som to skor od teba najprv považoval za také light trolovanie :) Každopádne keď mi to ukázalo taký údaj tak som sa samozrejme že neuspokojil s jedným meraním, ale hned som pomeral aj iné baterky + kontrola meráka a všetkého čo treba a tieto problémy čo popisuješ som rýchlo vylúčil ... predpokladám že ty sám si si nepostupoval inak.

Ešte k tým pájkam: Moja stará trafopajka papá mosfety na počkanie... raz keď som zapožičal mikropájku a potreboval som súrne zložiť jeden mosfet tak som to riskol s trafákovou a keď nešiel prvý tak som si hovoril, že možno vadný kus ... ani druhý potom nešiel. Ale žiaden dym ... proste nereagoval, ani obraz ani zvuk. Takže keď vy hovoríte že s trafom v pohode, tak rozhodne záleži na pájke

11 čer 2012, 13:26
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2