Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 pro 2022, 12:53




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
 G-36 hop-up Pro-win komora 
Autor Zpráva
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek G-36 hop-up Pro-win komora
Zdarec potřeboval bych vyřešit tuhle situaci :(
Jedna se o G-36 a do ni jsem dal novou pro-win komoru a výsledek je tento http://leteckaposta.cz/849423314
Nevite nekdo jak to vyresit ???

_________________
-Military-


11 pro 2010, 23:55
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Duke1 píše:
Zdarec potřeboval bych vyřešit tuhle situaci :(
Jedna se o G-36 a do ni jsem dal novou pro-win komoru a výsledek je tento http://leteckaposta.cz/849423314
Nevite nekdo jak to vyresit ???

Z tohoto obrázku neni moc poznat o jakou závadu se jedná. Zkus přidat další foto

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


12 pro 2010, 09:18
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
1) komora neni narazena az k mechu, asi tam neco brani (ze by ten vystupek na zacatku mechu se sroubkem?)

2) vyzkousej, jak ti tryska jezdi v komore, jestli tomu vadi vystupek na konci trysky ci ne

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 pro 2010, 10:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Jeff píše:
1) komora neni narazena az k mechu, asi tam neco brani (ze by ten vystupek na zacatku mechu se sroubkem?)

2) vyzkousej, jak ti tryska jezdi v komore, jestli tomu vadi vystupek na konci trysky ci ne



jj bude to v tom ,takze by melo stacit zbrousit ten vystupek u mechanboxu ????
A tryska normalne jezdi jenze nedosahne az ke kulicce.
+ Jste jedna vec , kterou jsem si neuvedim ta pruzina(u hop komory) je skrcena coz jiste nema byt pri instalaci hop up .

_________________
-Military-


12 pro 2010, 12:01
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
ono stačí když z něj vyšroubuješ ten šroubuk že :D
jestli už ho máš venku tak to spiluj

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


12 pro 2010, 13:00
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
vojtka píše:
ono stačí když z něj vyšroubuješ ten šroubuk že :D
jestli už ho máš venku tak to spiluj


jj za chvili se na to vrhnu , asi bude stacit obycejnej pilnik na kov ze ?? :D

_________________
-Military-


12 pro 2010, 13:11
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
mechabox nepiluj, staci akorad vysroubovat sroubek, v komore je pak misto pro vsunuti toho predku. pak muzes mechabox pevne spojit s komorou pomoci delsiho sroubku, kdyz upravit telo zbrane

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 pro 2010, 13:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
tak mam to vyreseno , ale tryska je moc dlouha (25.4) GURU aby pustila kulicky takze , ji budu muste vymenit za tu 25.2 AP :o

_________________
-Military-


12 pro 2010, 13:45
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Duke1 píše:
tak mam to vyreseno , ale tryska je moc dlouha (25.4) GURU aby pustila kulicky takze , ji budu muste vymenit za tu 25.2 AP :o

no u prowin komory je tryska hodne o stesti :) Jinak kup as pro ktera ma rovnej konec, taky mam prowinku na G36.


12 pro 2010, 17:18
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Krezz píše:
Duke1 píše:
tak mam to vyreseno , ale tryska je moc dlouha (25.4) GURU aby pustila kulicky takze , ji budu muste vymenit za tu 25.2 AP :o

no u prowin komory je tryska hodne o stesti :) Jinak kup as pro ktera ma rovnej konec, taky mam prowinku na G36.


Tuhle ??
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=87

_________________
-Military-


12 pro 2010, 17:25
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Duke1 píše:
Krezz píše:
Duke1 píše:
tak mam to vyreseno , ale tryska je moc dlouha (25.4) GURU aby pustila kulicky takze , ji budu muste vymenit za tu 25.2 AP :o

no u prowin komory je tryska hodne o stesti :) Jinak kup as pro ktera ma rovnej konec, taky mam prowinku na G36.


Tuhle ??
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=87

Ja pouzivam tu mosaznou, ale velikost nevim, muzu zmerit pokud chces.


12 pro 2010, 18:08
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2010, 16:56
Příspěvky: 416
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
jj zmer :)

_________________
-Military-


12 pro 2010, 18:37
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 25 kvě 2009, 09:26
Příspěvky: 408
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
smím se zeptat jak jste to nakonec vyřešili s tou tryskou? budu kupovat tuhle komoru abych zbytečně neinvestoval do trysek které nebudou pasovat...

_________________
"Good. Bad. I'm the guy with the gun"


14 kvě 2011, 23:52
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Da se pouzit vice variant. 25,2 je v pohode, zkousel vic trysek, takova 25,5 mosazna od aspro s rovnym koncem se da taky pouzit, ale zbran nesmi mit velkou kadenci a chce to uz vacku na kolo. Momentalne pouzivam 25,5, 150ku od guarderu v hlinikovym mechu a sem spokojen.


19 kvě 2011, 14:01
Profil
Desátník
Desátník

Registrován: 15 úno 2016, 16:41
Příspěvky: 5
Bydliště: Havířov
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Zdravím,
momentálně s touto komorou řeším problém s podáváním a nesouvisí to s tryskou.
Problém je se samotnou přístupností kuliček ze zásobníkové šachty.
Kuličky se zastavují o vyčnívající kousek části komory s rádiusem.

Na fotce je to ta svislá čára nalevo v šachtě.

Kuličky propadnou před trysku, když zásobníkovou šachtu posunu asi o milimetr směrem k mecháči, jenže to jsou pak díry pro čep vyosené.

Otázka zní, je rádius na komoře k něčemu užitečný a nebude vadit, když kousek z něj ubrousím? Případně, napadá Vás i nějaké jiné řešení?

EDIT: Komora je přišroubovaná k mecháči, takže ji nemůžu vypodložit.

Díky za pomoc.


Přílohy:
Hop up G36 Prowin.jpg
Hop up G36 Prowin.jpg [ 2.66 MiB | Zobrazeno 13420 krát ]
06 dub 2016, 19:59
Profil
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 02 zář 2013, 11:15
Příspěvky: 273
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Klidně brus, pokud to průchodu kulí pomůže- nečekám, že by broušení zasáhlo vyloženě do prostoru gumy kde by to zhoršilo těsnost (radši si to ověř). Jakou máš značku zbraně? Možná by stačila jen jiná šachta nebo upravit původní. To je rozhodně lepší možnost než "znehodnocovat" komoru.


07 dub 2016, 14:00
Profil
Desátník
Desátník

Registrován: 15 úno 2016, 16:41
Příspěvky: 5
Bydliště: Havířov
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Díky za radu. Značka je JG. Ten problém s komorou nastal, když jsem původní prasklý mech vyměnil za Cymu. Možná, že je delší vepředu a proto je i komora posunutá.

Kouknu na komoru, jestli ubroušení nebude vadit hop gumě. Když ne, kousek ubrousím.


08 dub 2016, 17:08
Profil
Desátník
Desátník

Registrován: 15 úno 2016, 16:41
Příspěvky: 5
Bydliště: Havířov
Nový příspěvek Re: G-36 hop-up Pro-win komora
Tak jsem nakonec lehounce zbrousil vyústění pro kuličky v zásobníkové šachtě. Komoru jsem brousit nemohl, zasáhl bych do hop gumy.

Stačilo necelý milimetr a kuličky v pohodě propadnou před trysku, takže problém vyřešen :).


Přílohy:
Umístění kuliček v zásobníkové šachtě.jpg
Umístění kuliček v zásobníkové šachtě.jpg [ 2.23 MiB | Zobrazeno 13245 krát ]
Vybroušení zásobníkové šachty.jpg
Vybroušení zásobníkové šachty.jpg [ 2 MiB | Zobrazeno 13245 krát ]
10 dub 2016, 14:05
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz