Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 pro 2022, 23:36




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 67 ] 
Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 MP5 RAS CYMA 
Autor Zpráva
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek MP5 RAS CYMA
zdravím!
koupil jsem si tuto zbraň,vše v pořádku ale asi po 2 hrách mi přestala střílet..při zmáčknutí spouště jen cukalo v motorku a nic..tak jsem oddělal kryt mötorku.nasadil a vše fungovalo..ale ted se mi to stalo zas a nic nepomáhá.opravdu nevím čím to může být..je to jako by neměl motorek sílu..prosím o radu
http://www.asportal.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=433


10 bře 2010, 17:06
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
Zkus trochu povolit přítlak motorku.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


10 bře 2010, 17:25
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
to jsem zkoušel(ten šroub zepodu že:?)dokonce jsem i celý motorek vydělával,nemůže být něco s ozub. koly??..nepomohlo..:(


10 bře 2010, 18:01
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
ano muze byt zasekly mechabox, ale nejdrive bych ti doporucil si pujcit jinou silnejsi baterii, zda to nerozbehne. ty cinky docela rychle ztraci na vykonu.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


10 bře 2010, 18:38
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
díky.zkusím to..snad nic s mechaboxem nebude.


08 dub 2010, 15:24
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
po delší době jsem se zase snažil vyřešit tento problém.s motorkem nic není.motorek zvládně stlačit pružinu,píst.ale v tom se to zasekne a zbraň nevystřelí.Zůstane "natáhlá"-.


08 dub 2010, 15:25
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
Jo a právě jsem vyměnil západku zpětného chodu protože měla uraženou špičku ale nepomohlo to.
Tak mě napadá že to bude něco s kolama asi.Budu to muset někam poslat do servisu.Sám si s tím už nevím rady :(


08 dub 2010, 15:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
Může to bejt slabej akumulátor, špatná elektrika, slabej motor, blbě vypodložkovaný kola, drhnoucí píst...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


08 dub 2010, 17:41
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
baterkou to není.zkoušel jsem i silnější a nepomohlo to.


08 dub 2010, 17:46
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 dub 2010, 09:38
Příspěvky: 56
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
myslím ze to bude v kabloch alebo v zlom kontakte. zkus strielat a súčasne kyvat bateriou.


08 dub 2010, 18:06
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
dík za typ.zkusim.
kamoš měl stejný problém -on má mp5 od ICS , rozpojoval se mu spoj u pažby,tak to spájel natvrdo a už mu to fachčí.


08 dub 2010, 19:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
Pokud se to pokaždé natahne dozadu a tam se to sekne, tak to určitě nebude špatným kontaktem.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


08 dub 2010, 19:41
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 dub 2010, 09:38
Příspěvky: 56
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
kde je napisane ze sa mu to robi zakažým? ja som pochopil ze casto a nie po kazdom stlaceni spušte :)


08 dub 2010, 19:47
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
cheef píše:
kde je napisane ze sa mu to robi zakažým? ja som pochopil ze casto a nie po kazdom stlaceni spušte :)


Proto je tam to slůvko "pokud"...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


08 dub 2010, 20:04
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
pro upřesnění.stane se to pokaždé,teda jen poprvné to se to natáhne a zůstane tak.pak to jen s pístem cuká při mačkání spouště a nic


08 dub 2010, 20:36
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 dub 2010, 09:38
Příspěvky: 56
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
mne sa tato iste stalo ked som robil upgrade. nakoniec som prisiel na to ze lozisko hlavy piestu a lozisko trnu pruziny (trn element-viacero lidi potvrdilo rovnaky problem ako ja lebo ma zly rozmer) spolu skratili drahu stlacenia pruziny a to uz motor nevladal pretlacit. ale kedze ty si nerobil ziaden zasah do mechaboxu tak ma napada vazne len ta kabelaz/kontakty, slaba bateria, nineco seknute v kolesach alebo neunosne kryva pruzina ktora moze pri stlacani nadmerne opierat piest o stenu mechaboxu


08 dub 2010, 20:50
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 srp 2009, 19:08
Příspěvky: 187
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
Mám dotaz, v tomhle se moc neorientuju a tak bych se chtel poucit-co s tim může mít slabé aku když mu to tu pružinu natáhne a sekne se to až pak?

_________________
AK-47 tactical s M4 pažbou (cyma)
G18C AEP TM
Woodland
http://s-a-u.jex.cz/
Bojovat až do posledního muže, ale nepřítelova!


08 dub 2010, 21:04
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
wowlion> protoze se odpor vlivem cim dal vetsiho stlaceni pruziny neustale zvysuje a tim se zvysuje i proud motorem no a kdyz to baterie nedokaze dodat, tak se pist zasekne v zadni pozici, kdy je zapotrebi nejvyssi proud.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


08 dub 2010, 21:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
wowlion píše:
Mám dotaz, v tomhle se moc neorientuju a tak bych se chtel poucit-co s tim může mít slabé aku když mu to tu pružinu natáhne a sekne se to až pak?


Síla potřebná k natažení pružiny není konstantní, čim víc je pružina stlačená, tim větší síla je potřebná k jejímu dalšímu stlačování...takže když je slabej aku, tak to zčásti třeba natáhnout zvládne, ale pak už se síla zvětší natolik, že to nezvládne a kvér se v tej poloze sekne.

Edit: Bloody hell, už zase druhej.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


08 dub 2010, 21:20
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
takže to vypadá na špatnou baterku??nebo i celý motorek?..zkusím ještě od kamaráda půjčit motorek a baterku jestli to rozjedu.


10 dub 2010, 09:45
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 dub 2010, 09:38
Příspěvky: 56
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
pekne krasne si to rozober a skontroluj vnutornosti ci niekde nevidno nadmerne opotrebenie, alebo taktiez tu pruzinu ci nezachadza moc od svojej osi


10 dub 2010, 13:53
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
vše jsem komplet rozebral a nikde jsem nic neobvyklého nenašel.jen mám ulomený kousek pístu,ale to by na to vliv mít nemělo,pružina se mi nezdá moc křivá.


Přílohy:
Poznámka: pružina
pružina.JPG
pružina.JPG [ 209.03 KiB | Zobrazeno 8089 krát ]
Poznámka: píst
píst.JPG
píst.JPG [ 228.88 KiB | Zobrazeno 8089 krát ]
11 dub 2010, 18:47
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 dub 2010, 09:38
Příspěvky: 56
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
co tam mas za trn ? je s loziskom?


11 dub 2010, 20:07
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
jo je.


11 dub 2010, 20:40
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
Mno pokud máš takhle ojebanej píst, tak je to známka toho, že je něco špatně a určitě bych hledal problém napřed tam. Sežeň novej píst a nasimuluj si nasucho jak ti jezdí v mecháči, jestli nechytá o okénko atd.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 dub 2010, 21:33
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 dub 2010, 09:38
Příspěvky: 56
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
podla mna bude problem sekcii PIEST-TRN . skús si tam založiť obyčajný základný trn bez loziska...alebo toto je zakladny?


11 dub 2010, 21:37
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
to griffon:zkusím to ale musel bych koupit nový píst.který bys mi doporučil?
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1725
??
cheef píše:
podla mna bude problem sekcii PIEST-TRN . skús si tam založiť obyčajný základný trn bez loziska...alebo toto je zakladny?

toto je základní trn s ložiskem který je původní,byl už ve zbrani...


12 dub 2010, 09:05
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
Tenhle určitě ne. Doporučil bych třeba http://www.guruupgrade.com/pisty-/pist- ... kovovy-zub

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


12 dub 2010, 09:16
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 28 srp 2009, 17:31
Příspěvky: 32
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
díky za tip.vše jsem ještě jednou rozdělal a prohlídl a nic zvláštního jsem nenašel.tak jsem to složil a řekl jsem si že jen tak tam zkusim dat motorek a připojit baterku co to udělá.A světe div se mp5tka střílí!!!tak to mu říkám haluz....budu ji muse vzít ven jestli nějak nebude zlobit při střelbě..ale počítám že se mi to zas při nejbližsí akci sekne..zatím to nechám tak jak je jen koupím novou baterku....jenže je jich tolik že nevím kterou si mám vybrat..
co tato?
http://www.armymarket.cz/akumulator-sanyo-9-6v-1700mah-large-type-d1072


12 dub 2010, 12:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: MP5 RAS CYMA
urcite dobra volba, ale asi se ti nevejde na delku a v www.jino.cz ji maji levneji (bez konektoru)

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 dub 2010, 12:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 67 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz