Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 04 pro 2022, 00:36




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ] 
 Problém s AK-47 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Registrován: 06 bře 2010, 17:21
Příspěvky: 15
Nový příspěvek Problém s AK-47
Dobrý den,
u mého AK-47 (Cyma) přestal fungovat mód automatické střelby. SAFE a SEMI funguje bez problému, ale když to nechám uprostřed na režimu AUTO, tak se občas automatika sepne.
Nevíte co s tím ?

_________________
Obrázek


06 bře 2010, 17:23
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
v jinych pripadech to dela na auto co?

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


06 bře 2010, 18:27
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 06 bře 2010, 17:21
Příspěvky: 15
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
To jsem zapomněl napsat střílí normálně jako na SEMI.

_________________
Obrázek


06 bře 2010, 18:42
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
spatna kulisa prepinace, zrejme se zbrousila drazka pro vyhazovani raminka prerusovace, proto to dela.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


07 bře 2010, 11:33
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 06 bře 2010, 17:21
Příspěvky: 15
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
Hmm takže to není v mechaboxu ? Super. To dokážu spravit aji já. :)

_________________
Obrázek


07 bře 2010, 12:13
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
v podstate je, asi nerychlejsi bude vymena kulisy prepinace, takze musis rozdelat mech, dat pryc raminko prerusovace a pak tam hodit novou kulisu prepinace

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


07 bře 2010, 16:55
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 06 bře 2010, 17:21
Příspěvky: 15
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
Hmm nakonec jsem zjistil že to tím nejspíš není, ale že to je asi špatným vypodložkováním přepínače střelby, takže tam lupnu těsnění nebo podložku a mělo by to fakčit.

_________________
Obrázek


08 bře 2010, 21:57
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
prepinac strelby se nepodlozkuje, spis to mas rozkvedlane a to pujde tezko upravit

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


08 bře 2010, 22:04
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 06 bře 2010, 17:21
Příspěvky: 15
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
Tak jsem to vyřešil, stačilo trochu silikonu z lepící pistole. Ale teď mám druhý problém a abych nezakládal další topic. Do svojí Kačky si chci dát kabeláž s mosfetem (jo no pružina 130), a jak jsem se díval, musí se rozebrat mechabox a to se dostávam k otázce, jestli se musí po otevření a výměně nějak usazovat píst nebo jestli může něco vylítnout, prostě nechci nic zkazit a na co bych si měl dávat pozor.

_________________
Obrázek


11 bře 2010, 16:41
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
na mech AK se při výměně kabeláže za samodomo s fetem nemusí rozdělávat mech, spouš´tové kabely použiješ původní

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


11 bře 2010, 16:50
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
Rosty: treba tady mas pekne video, jak se spravne rozdelava a sklada mech:
http://www.mechbox.com/mechbox/v3-mechb ... grade.html

vojtka: ale na toto se on nepta.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 bře 2010, 17:10
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 06 bře 2010, 17:21
Příspěvky: 15
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
Takže se naskytl další problém, a to že se někdy po dlouhé dávce nebo jednotlivě zaseknou dvě kule hop-up komoře a pak jdou vyndat jenom "šťourákem" , takže asi skusím vyčistit komoru.

_________________
Obrázek


24 bře 2010, 14:03
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
po zaseku doporucuji nechat kule jak jsou a rozdelat zbran, tipuji, ze bude shrnuta hop-up gumicka, v tom priprade bych doporucil koupit jinou s kratsim hrdlem

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


24 bře 2010, 15:31
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík

Registrován: 27 pro 2009, 20:14
Příspěvky: 90
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
Mám problém u svého Ákáčka (Rk-03W) když jsem střílel tak mi došly kuličky vyndal sem zasobnik naplnil a dal zpatky do zbraně, natočil kule a když sem chtěl vystřelit tak nic. Baterkou to nebylo a když sem to zkousel tak jaky by neco pracovaly v mechu ale velmi potichu. POdivaj sem se jestli mi nic nevypadlo ale nic na zemi nebylo. Může to být motorkem nebo kabeláží?


10 dub 2010, 17:56
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
muze byt a dalsima 100 vecma

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


10 dub 2010, 19:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík

Registrován: 27 pro 2009, 20:14
Příspěvky: 90
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
NO tak sem an to přisel. myslel se msi ze to může být pastorkem tak sem skusil odšoubovat klec s mmotorkem a skusil vystřelit.. pastorek pracoval normalne, vložím to do zbraně zašroubuju a sřili mi to normalne. MOhloty byt že by byl pastorek na špatnem miste nebo co by to mohlo byt za vadu?


11 dub 2010, 09:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problém s AK-47
spis si sjel mororek a zasekl se pastorek o motorove kolo, trochu dotahni pritlak motorku, ale ne tak, aby se ti shorsil zvuk ci kadence

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 dub 2010, 10:44
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz