Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 pro 2022, 12:20




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 Orig zásobník ak na softový? 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 07 čer 2009, 08:59
Příspěvky: 80
Nový příspěvek Orig zásobník ak na softový?
Zdravím,brouzdám tak po netu a zatoulám do obchodu s ostrými zbraněmi a koukám a probleskl mi hlavou nápad předělat ak plast krátký zásobník(http://www.zelenysport.cz/scripts/podro ... hp?IDZ=419) na softový aby pasoval do zbraně řady rk?Šlo by to?(pokud je to vůbec legální).Uvítám i jiné nápady jak si vyrobit krátký zásobník plastový(ne ten ak47 který se vyrabí k ,,svd")Díky

_________________
AS challenges:
Obchodník se smrtí


17 říj 2009, 19:46
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
leda vzít zásobák do AK o podobné velikost toho vnitřního mechanizmu a "naroubovat" ho do "obalu" od tohohle zásobáku... a vyreřit uchyt ke zbrani... ale nevim nevim

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


17 říj 2009, 20:19
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
nebo prostě nacpat vnitřnosti ze softovýho do ostrýho zásobáku ale i tak by to chtělo hodně úprav a pochybuju že by to šlo

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


17 říj 2009, 20:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 07 čer 2009, 08:59
Příspěvky: 80
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
No právě že ono je to dost krátký(proto se mi líbí) tak nevim jak to tam narvat

_________________
AS challenges:
Obchodník se smrtí


17 říj 2009, 21:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
A nebylo by jednoduší koupit krátkej 47čkovej zásobník a narvat vnitřnosti do upravenýho vnějšku dlouhýho 74kovýho točáku?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


17 říj 2009, 21:25
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
kucer@z píše:
nebo prostě nacpat vnitřnosti ze softovýho do ostrýho zásobáku ale i tak by to chtělo hodně úprav a pochybuju že by to šlo

tak nějak jsem to myslel xD

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


17 říj 2009, 21:34
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 07 čer 2009, 08:59
Příspěvky: 80
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Jako točák?do zkrácenýho 74kovýho rohliku?

_________________
AS challenges:
Obchodník se smrtí


17 říj 2009, 21:40
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
To je vcelku fuk jestli točák nebo tlačák, podstatný je, aby se z něj dal vyndat komplet vnitřek. Pak bych vzal vnějšek normálního dlouhýho 74kovýho točáku, za pomoci pilky, skalpelu, pilníků a tmelu ho upravil na zkrácenou verzi a do něj nacpal ten vnitřek z krátkýho 47čkovýho zásobníku. Já si timhle způsobem chtěl vyrobit krátkej zásobník do M14...dřív než jsem to dotahnul do funkční verze tak jsem M14 prodal, ale bylo to na dobrej cestě, a to to bylo ještě těžší o to, že jsem vnitřnosti musel taky upravovat. Takže to určitě jde :wink:

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


17 říj 2009, 22:29
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Registrován: 28 zář 2009, 10:26
Příspěvky: 29
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Zdravim,mám zas jeden problém a nevim kam ho napsat tak to dám sem problém spočívá v ulomené pojistce na zásobníku u mého AK-47http://airsoft.actionshop.cz/zbozi-nahledy/acm-cyma-ak74-st-100-bbs.jpg (ta pojistka co je u otvoru na nasypávání kulí do točného zásobníku)nešlo by to nějak spravit nebo koupit je to jen kus plastu a nechce se mi kupovat celej novej zásobník.
Dík za rady a typy


22 lis 2009, 12:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Čemu říkáš pojistka? Máš tam krytku otvoru pro nasypání kulí ("dvířka"), otvor kudy kule lezou ven a záchyt kulí (takováta pacička, co zajišťuje, aby kule nevylítaly když je zásobník venku ze zbraně).

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


22 lis 2009, 13:40
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
anton-uni píše:
Zdravim,mám zas jeden problém a nevim kam ho napsat tak to dám sem problém spočívá v ulomené pojistce na zásobníku u mého AK-47http://airsoft.actionshop.cz/zbozi-nahledy/acm-cyma-ak74-st-100-bbs.jpg (ta pojistka co je u otvoru na nasypávání kulí do točného zásobníku)nešlo by to nějak spravit nebo koupit je to jen kus plastu a nechce se mi kupovat celej novej zásobník.
Dík za rady a typy

vyreklamuj to, řekn i že ti tak už přišel :D pokud teda neni moc poničenej

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


22 lis 2009, 13:43
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
myslim, ze mysli zadni zachyt zasobniku. no tak vnitrek vytahni ven a pridelej tam nejak po domacku novy zachyt z kovu. provedeni zalezi na tvych moznostech a schopnostech

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


22 lis 2009, 13:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Registrován: 28 zář 2009, 10:26
Příspěvky: 29
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
už sem to vymyslel,a udělal ježtě před setměnív v díně tak nějak to drží sic se vyklá ale dávkuje to je hlavní :lol:


22 lis 2009, 17:51
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
zdravím jelikož mam ted nožky na kaláškovi a zásobník původní oranžovej (74) je moc dlouhej. přemejšlim o zkrácení (viz foto). ale nevim čím pak zbylé půlky spojit jakým pojivem? v úvahu připadá chemoprenové lepidlo. musim pokuchat i vnitrek (je to tocák) bude nekde velký problém? ale je tam právě ta nedoléhající strana =(


Přílohy:
mag ak-74 140 round magazine large.jpg
mag ak-74 140 round magazine large.jpg [ 15.03 KiB | Zobrazeno 15479 krát ]

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."
15 zář 2010, 15:39
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Já bych spíš zkusil nacpat vnitřek krátkýho 47čkovýho zásobáku do zkrácenýho těla dlouhýho oranžovýho...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


15 zář 2010, 15:45
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
taky fakt ale já to nechci zas tak krátký ... takže takhle porad..

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


15 zář 2010, 16:50
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
nevíte jak se ten zásobník rozebere?

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


15 zář 2010, 17:06
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Ale ono to tak krátký má bejt: http://world.guns.ru/grenade/bs-1_k.jpg

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


15 zář 2010, 17:08
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
sorry grife nemám pristup k tomu obrazku...

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


15 zář 2010, 18:27
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
zejtra jdu na to tak napíšu jak to dopadlo ;)

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


15 zář 2010, 20:13
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Příloha:
IMG_1832.JPG
IMG_1832.JPG [ 2 MiB | Zobrazeno 15415 krát ]

Příloha:
IMG_1852.JPG
IMG_1852.JPG [ 2 MiB | Zobrazeno 15415 krát ]
Příloha:
IMG_1851.JPG
IMG_1851.JPG [ 2.08 MiB | Zobrazeno 15415 krát ]


malé okořenění,
obal zásobníku : vše proběhlo parádně, uřízl jsem 4cm z puvodního zásobníku. pototé jsem to zabrouil a spojil. cca 3 hodiny.

střeva : to bude horší jsem asi v polovině, uřízl jsem to špatně tak ted pykám. neboť tam musim vlepit malou kolejničku plastu pro kuličky..
____
PS : ted to schne, zejtra pokračuju.

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


17 zář 2010, 22:02
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
tak a zásobník je hotov ! kule to podává. ted jen vzhled vytunit a je
Příloha:
IMG_1855.JPG
IMG_1855.JPG [ 1.98 MiB | Zobrazeno 15380 krát ]


Přílohy:
IMG_1854.JPG
IMG_1854.JPG [ 1.75 MiB | Zobrazeno 15380 krát ]

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."
26 zář 2010, 12:16
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
hele když ho chci stříknout na černo sprejem tak kolik vrstev? aby to drželo?

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


26 zář 2010, 19:27
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Tolik kolik bude třeba :D

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


26 zář 2010, 20:01
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
7 vrstev? já tam stříknu celej sprej a kašlu na to.

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


26 zář 2010, 20:14
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Hlavně to chce použít i základovku, nebo nějak vhodně ošetřit ten plast, aby ti to tam drželo... Pak klidně můžou stačit dvě slušný vrstvy.
7 je zbytečnost omlátí se to stejně jako když tam budou dvě. Takže radši míň vrstev a když se to omlátí, tak přestříknout.

_________________
http://www.Sniperblog.cz


26 zář 2010, 20:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
jo, pořádně to osmirkuju. na to bude muset jit jeste zakladovka?

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


26 zář 2010, 20:34
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Já bych to prostě stříknul jednou vrstvou a vůbec neřešil :D

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


26 zář 2010, 20:39
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 18 čer 2010, 17:43
Příspěvky: 57
Bydliště: újezd u brna
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
Cau lidi narvu tenhle zásobník http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1937 do Cm.028 ? Díky za odpověd.


03 říj 2010, 17:39
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Orig zásobník ak na softový?
ano narveš ale z reálného hlediska je to cypovina...

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


03 říj 2010, 18:14
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz