Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 úno 2023, 17:41




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 TOCAK zasobnik 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Registrován: 20 lis 2010, 21:27
Příspěvky: 29
Nový příspěvek TOCAK zasobnik
zdravim ako vela treba natahovat tocak ? ked vyberiem zasobnik vypadnu mi aj 34 gulicky je tro normalne ?


11 pro 2010, 20:58
Profil
Major
Major

Registrován: 27 srp 2010, 21:22
Příspěvky: 479
Nový příspěvek Re: TOCAK zasobnik
točák natáčíš dole tím ozubeným kolečkem...pak už to mete.
A ano, je to normální(jak u kterýho točáku). I u tlačáku sem tam vypadne poslední kule.


11 pro 2010, 21:03
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 20 lis 2010, 21:27
Příspěvky: 29
Nový příspěvek Re: TOCAK zasobnik
no to viem kde sa natahuje ale kolko to treba ci to mozem aj viac a enstane sa nic tomu ? ci to nebude dako zle podavat gulicky ked to pretiahnem viacej


11 pro 2010, 21:28
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2010, 19:50
Příspěvky: 32
Bydliště: Dačice, Jichočeský kraj
Nový příspěvek Re: TOCAK zasobnik
Vypadávání kuliček je způsobený tím že kuličky jdou skrz komoru a mezi hop up gumou a zásobníkem se vejde kuličky pokut vyndáš zásobník tak kuličky nemají kde držet a tak vypadnou.
Jinač u točák se dá přetáhnout (záleží na výrobci) třeba cyma (mp5) tam jsem vyděl celkem dost zničených točáku (přetažením a zničením trnu co drží pružinku). Co můžu říci tak točak bys nemel přetáčet ale nemusíš se toho bát stačí po akci vysypat kule aby nebila natažená pružinka a neměl bys natáčet točak úplně na max. Ale je to o výrobci a typu zbraně. A když tak se dá koupit mechanizmus z hliníku :wink:

_________________
Obrázek
Obrázek
Infidel


11 pro 2010, 21:45
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 zář 2009, 21:47
Příspěvky: 107
Bydliště: Český Těšín
Nový příspěvek Re: TOCAK zasobnik
fofi6 píše:
zdravim ako vela treba natahovat tocak ? ked vyberiem zasobnik vypadnu mi aj 34 gulicky je tro normalne ?


minutu dve s tim tocis dokud to nezmeni zvuk na cvakani to poznas... pak mas na max natazeny tocny zasobak PS: nesmis pretacet (jakmile uslysis cvakani prestat :) )

_________________
MP5 SD5/6
kombinéza 92 PČR černá
vesta MARS TV-196
vz.95 komplet


11 pro 2010, 22:00
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: TOCAK zasobnik
Tak točák musí jít natočit naplno a musí to vydržet, pokud ho natočíš naplno a zkurví se, tak to byl šmejd.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 pro 2010, 23:00
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 12 kvě 2010, 19:50
Příspěvky: 32
Bydliště: Dačice, Jichočeský kraj
Nový příspěvek Re: TOCAK zasobnik
Griffon píše:
Tak točák musí jít natočit naplno a musí to vydržet, pokud ho natočíš naplno a zkurví se, tak to byl šmejd.

To jo já osobně točák natáčím na půl. Ale teď jsem dostal na spravení 3 točáky od cymy a máj ty packy co drzí pružinu urvaný takže jsem je nechal vyrobit z šroubu a pohoda.

_________________
Obrázek
Obrázek
Infidel


11 pro 2010, 23:11
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz