Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 09 úno 2023, 06:39




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ] 
 Omezení na M130 = ? 
Autor Zpráva
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Omezení na M130 = ?
Dobrý den, co přesně znamená omezení na pružinu M130 ?
- otevřou mi zbran a budou se dívat co tam je ? :lol:
- změří mi úsťovku v FPS a když bude větší než 426FPS (teoreticky 130m/s) tak mě vykážou ?

Zajímalo by mě to...


19 říj 2010, 13:01
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 bře 2009, 10:29
Příspěvky: 995
Bydliště: RACOON CITY
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
loco99 píše:
Dobrý den, co přesně znamená omezení na pružinu M130 ?
- otevřou mi zbran a budou se dívat co tam je ? :lol:
- změří mi úsťovku v FPS a když bude větší než 426FPS (teoreticky 130m/s) tak mě vykážou ?

Zajímalo by mě to...


změří ti úsťovku a pokud bude přes stanovenou mez tak tě můžou vykázat.


19 říj 2010, 13:14
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
takže žádný ukecání že to je sniperka asi nevezmou že ?


19 říj 2010, 13:21
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 bře 2009, 10:29
Příspěvky: 995
Bydliště: RACOON CITY
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
loco99 píše:
takže žádný ukecání že to je sniperka asi nevezmou že ?


no to záleží na organizátorovi. Někdy mají zvlášť omezení na AEG a zvlášť na sniperky a aby jsi to ukecal že je to sniperka tak to tak musí vypadat. M16 s optikou u nich moc neprojde.


19 říj 2010, 13:38
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 18 čer 2010, 17:43
Příspěvky: 57
Bydliště: újezd u brna
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
Myslíš omezení který je na akcích pořádaných Military games ?


19 říj 2010, 15:21
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
marack píše:
Myslíš omezení který je na akcích pořádaných Military games ?


oni to odkoukali všichni organizátoři a dělaj to tak všude, dělali to i na BC.. mam kalacha ak74-t (cm.039c) s upgradem a střílí to 162 m/S což je "bohužel" 531 fps myslim.. a je na tom bohužel jenom optika a bipod takže to moc nevypadá no..


19 říj 2010, 15:58
Profil
Major
Major

Registrován: 28 srp 2010, 16:32
Příspěvky: 524
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
loco99 píše:
marack píše:
Myslíš omezení který je na akcích pořádaných Military games ?


oni to odkoukali všichni organizátoři a dělaj to tak všude, dělali to i na BC.. mam kalacha ak74-t (cm.039c) s upgradem a střílí to 162 m/S což je "bohužel" 531 fps myslim.. a je na tom bohužel jenom optika a bipod takže to moc nevypadá no..

Zkus k tomu přidělat bolt-action závěr a možná to projde :D


19 říj 2010, 16:42
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
a hlaven z L96 vid :D


19 říj 2010, 16:53
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2009, 17:18
Příspěvky: 629
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
zalezi na organizatorovi ja osobne v tom nevidim potiz omezeni na 130 pac je to idealni ale tak myslim ze s kazdym se da domluvit zalezi tk na cloveku jaks e s tim chova ...znam nekolik lidi co maj v kveru treba 160 ale proste nikdy nemeli problem pac chodi treba jenom na jednotlivky a na blizko se radsi nechaj sejmout nez aby to do nekoho narvali....

jinak by me zajimalo jak pouzivas toho kalacha se 160 esli ako sniper tak ok ale esli to mas na kropicky tak potezpanbuh... :?

_________________
my neustoupíme.....průzkum pičo
http://www.hpkolinec.webnode.cz

Hloubkouvý průzkum Kolinec


19 říj 2010, 16:58
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
je v tom "jen" m140, ale asi dobrá vzduchotechnika když to tak sype... těch 531fps co tomu naměřili asi nelže :D .. jen sniperka, ale ted se mi vysrala zalozka takze nevim co mam delat zatim jsem bez ni nehral , jde o to že právě nechci popravovat lidi :D


19 říj 2010, 17:06
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 18 čer 2010, 17:43
Příspěvky: 57
Bydliště: újezd u brna
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
jirihoffman píše:
zalezi na organizatorovi ja osobne v tom nevidim potiz omezeni na 130 pac je to idealni ale tak myslim ze s kazdym se da domluvit zalezi tk na cloveku jaks e s tim chova ...znam nekolik lidi co maj v kveru treba 160 ale proste nikdy nemeli problem pac chodi treba jenom na jednotlivky a na blizko se radsi nechaj sejmout nez aby to do nekoho narvali....

jinak by me zajimalo jak pouzivas toho kalacha se 160 esli ako sniper tak ok ale esli to mas na kropicky tak potezpanbuh... :?


no nechat se zastrelit to neni zrovna nejlepsi ale teba vytahnout zalozku nebo ho strelit do sumky


19 říj 2010, 17:07
Profil ICQ
Major
Major

Registrován: 28 srp 2010, 16:32
Příspěvky: 524
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
jirihoffman píše:
zalezi na organizatorovi ja osobne v tom nevidim potiz omezeni na 130 pac je to idealni ale tak myslim ze s kazdym se da domluvit zalezi tk na cloveku jaks e s tim chova ...znam nekolik lidi co maj v kveru treba 160 ale proste nikdy nemeli problem pac chodi treba jenom na jednotlivky a na blizko se radsi nechaj sejmout nez aby to do nekoho narvali....

jinak by me zajimalo jak pouzivas toho kalacha se 160 esli ako sniper tak ok ale esli to mas na kropicky tak potezpanbuh... :?

On to fakt používa jako snipu...Já sem s nim v týmu a věř mi, že kdyby to měl na normální střílení tak bych se angažoval v jeho vyloučení z týmu nebo bych sám odešel...Protože tak silná zbraň na kropení u hraničí s demencí hlavně mi často hrajem cqb


19 říj 2010, 17:10
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2009, 17:18
Příspěvky: 629
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
no zalozka je reseni nechtel jsem rct ze pokazdy se nechaj sundat ale zalozky casto pouzivaj to je jedno jen sem chtel rict ze s tim nestrilina blizko...a strelba do sumky je podleme chyba pac nemas jistotu e tu sumku vzdycky trefis!!!.....no ok nerikma ze ne ja sam mam ve snipe silne brcko...ja jenom ze na lidi s vysokou pruzinou a bez mozku sme agresivni :lol:

_________________
my neustoupíme.....průzkum pičo
http://www.hpkolinec.webnode.cz

Hloubkouvý průzkum Kolinec


19 říj 2010, 18:47
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 16 kvě 2009, 20:15
Příspěvky: 74
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
Ahoj ja osobne tohle omezeni moc nechapu osobne mam v kveru 160 Brk a strili to velice dobre... proti me hraje taky spousty lidi s takovimhle upgrade ale i se zakladama..... a uprime z toho kropim.... ale pak me docela mrzi ze lidi nadavaj ze je vyndam pres pulku lesa kdyz na akci nejni zadny omezeni a bohuzel jsou i agresivni.... tak uprime ty co jsou agresivni jen kuli tomu ze mam silny upgrade mi taky pripada ze nemaj mozek.... kdyz je akce bez omezeni tak je jasny ze se tam v dnesni dobe takovej kver ukaze....

tak a ted abych nebyl uplne OT:
myslim si ze omezeni na SP130 je hodne zavadejici jak uz psali predemnou se 130 se da dosahnout ustovky uplne nekde jinde... takze si myslim ze by se u akci mel psat ustovej limit a ne pruzinovej.....

_________________
Army L85 komplet GURU VZDUCH brk m150
P90 M100 48bps
Mp5 SD6 m120
M14 EBR Kart


19 říj 2010, 19:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
kraken píše:
myslim si ze omezeni na SP130 je hodne zavadejici jak uz psali predemnou se 130 se da dosahnout ustovky uplne nekde jinde... takze si myslim ze by se u akci mel psat ustovej limit a ne pruzinovej.....


ano s m130 muze byt klidne ustovka 110 - 170m/s, navic kazdy vyrobce vyrabi pod timto oznacenim mirne jinou silu pruziny. kdy napr systema vs guarder muze mit rozdil v ustovce na stejne zbrani klidne i 15m/s.

napr ja mam m4 s m110 s ustovkou 140m/s, pustili by me na tu akci ci ne? takze jediny rozumny limit je ustova rychlost zbrani a osobne to vitam, protoze pak odstralovaci s vykonnyma opakovacima puskama maji smysl (kdyz nebudou mti omezenou ustovku jako ostatni), kdyz budou mit na ukor kadence vyssi dostrel nez ostatni s AEG, akci si pak vsichni vice uziji a trosku vic se vse priblizi k realite

odpustte si OT ohledne toho, jakou kdo ma inteligenci s vysokou pruzinou, o tom toto tema neni

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


19 říj 2010, 20:10
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2009, 17:18
Příspěvky: 629
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
jen abych to uved na pravou miru nemam problem kdyz ma nekdo nadupanej kver a vinda me prez pul lesa ale kdyz ma nekdo nadupanej kver a vinda me z metru...jinak abych nebyl OT tak souhlasim s tebou jeffe at ma kazdej kver jakej chce ale musi s nim tk umet zachazet ;-)

_________________
my neustoupíme.....průzkum pičo
http://www.hpkolinec.webnode.cz

Hloubkouvý průzkum Kolinec


19 říj 2010, 20:15
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
já samozdřejmě nechci z metru rozzuřeně sypet do klečícího borce s manualkou a připravit ho o všechny mléčňáky... právě že mam doma sniperku manual ale štvalo mě jak nepřestřelí AEG za stejnou cenu... a upgrady na manualy jsem dost dobře nepochopil samo o sobě mě ani nervózní natahování namaštěnýho závěru nebavilo... ale taky mě nebavilo střílet obloučkem 30 stupnů a zkoumat kam to padá nejlíp když to ještě foukne...


19 říj 2010, 21:01
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2009, 17:18
Příspěvky: 629
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
vetsnou omezeni ustovky na akce plati pouze na AEG a u snip se upgrady tolerujou pac je jasny ze snipa muze bejt natunena aby to byla snipa...ete sem teda osobne na akci nevidel ze by bylo omezeni na sniperky..

_________________
my neustoupíme.....průzkum pičo
http://www.hpkolinec.webnode.cz

Hloubkouvý průzkum Kolinec


19 říj 2010, 21:18
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 07 srp 2010, 10:31
Příspěvky: 446
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
loco99 píše:
já samozdřejmě nechci z metru rozzuřeně sypet do klečícího borce s manualkou a připravit ho o všechny mléčňáky.



takovýho borce bych na akci nechtěl kterej má jestě mléčnáky... sorry OT

_________________
Colt Government 1911 A1
RK-01 kalash AK-74U

"Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ."


19 říj 2010, 21:39
Profil
Major
Major

Registrován: 28 srp 2010, 16:32
Příspěvky: 524
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
Jeff píše:
kraken píše:
myslim si ze omezeni na SP130 je hodne zavadejici jak uz psali predemnou se 130 se da dosahnout ustovky uplne nekde jinde... takze si myslim ze by se u akci mel psat ustovej limit a ne pruzinovej.....


ano s m130 muze byt klidne ustovka 110 - 170m/s, navic kazdy vyrobce vyrabi pod timto oznacenim mirne jinou silu pruziny. kdy napr systema vs guarder muze mit rozdil v ustovce na stejne zbrani klidne i 15m/s.

napr ja mam m4 s m110 s ustovkou 140m/s, pustili by me na tu akci ci ne? takze jediny rozumny limit je ustova rychlost zbrani a osobne to vitam, protoze pak odstralovaci s vykonnyma opakovacima puskama maji smysl (kdyz nebudou mti omezenou ustovku jako ostatni), kdyz budou mit na ukor kadence vyssi dostrel nez ostatni s AEG, akci si pak vsichni vice uziji a trosku vic se vse priblizi k realite

odpustte si OT ohledne toho, jakou kdo ma inteligenci s vysokou pruzinou, o tom toto tema neni

Dobře omlouvám se za OT, mě skutečně nevadí když má někdo silnou zbraň (např. nad m150) a umí s ní rozumně zacházet, ale když jí někdo vezme na cqb tak už to podle mě neni normální...


20 říj 2010, 06:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 14 zář 2009, 20:02
Příspěvky: 1084
Bydliště: Karviná
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
U nás se donedávna bralo, že je to jen o lidech, ale v posledních hrách bylo tak moc nepěkných úrazů, způsobených AEG s M160 +, že se stanovil limit na celou blízkou komunitu. M140 je sice dost silná fedra, ale pro klid všech zúčastněných se síla alespoň omezila.

_________________
O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí.
Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!


20 říj 2010, 18:24
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Omezení na M130 = ?
na cqb si vezmu záložku to neni problém...


20 říj 2010, 21:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz