Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 08 zář 2024, 01:59

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 CYMA cm.028 tactical X J&G G608 
Autor Zpráva
Rotmistr
Rotmistr

Nový příspěvek CYMA cm.028 tactical X J&G G608
Zdárek.
Rozhoduji se mezi těmito dvěma zbraněmi.Mohl by mi tu někdo z vás,dobrých duší,poradit která by mohla bejt lepší?respektive jestli máte zkušenosti s někerou z těchto dvou.Jaká má který vady a naopak výhody?
S AS sem zatim aktivně nezačal,beru to spíš tak,že když na to nebude čas,peníze,lidi atd,tak aspoň budu mít docela pěknou maketu zbraně.
Všem,kteří se mi pokusí aspoň trochu poradit,děkuji.

Neříkejte mi pls ať použiju vyhledávání,protože bych rád vyřešil otázku která z těhle je lepší/na co se hodí/ při množství a typu areálů pro AS v čr.

13 led 2010, 16:56
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: CYMA cm.028 tactical X J&G G608
Neodpustim si to, ale HLEDEJ :!: :lol: ... Tohle se tady řeší každou chvíli a tvojí otázku tu zodpovědělo již několik uživatelů. Nicméně odpovím.

Obě zbraně jsou kvalitativně skoro stejné a v základu se moc neliší. Ale určitě bych šel do CYMY neb je to značka prověřena nespočet lidma. Bezesporu jeden z ,,nejlepší'' výrobců čín. Zápory?? to je snad u všech čín stejné a pořád se to mele dokola. Taky co bys čekal od kvéru za 2-3k ... Výhody ?? Určitě cena a výdrž ... Znam několik lidí, co jim držela přes 2 roky na základu s ne příliš jemným zacházením .... Takže za mě mluví CYMA :!:

EDIT: :oops: Stydím se, jakej sem neznalec :oops: ... Myslel jsem, že porovnáváš AKčka, tak jsem ani negooglil. Takže jak řekl Griff, ber dle toho, co se ti líbí, neb stejně G36 čajnu nevyrábí nikdo krom JG :lol:

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého

13 led 2010, 17:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

Jak o G36 od JG (btw za ty označení výrobců bych vraždil, pokaždý si říkam "co to sakra je CM.9768757659" a musim googlit), tak o CM.028 je tady i jinde na netu spousta informací, tak jak řekl Wrtak, hledej a čti. Ale ani jednou z těch zbraní nic nezkazíš a především bych volil podle toho, která se ti víc líbí.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

13 led 2010, 17:18
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr

Omlouvám se,že jsem nenapsal dřív,zasekl jsem se nad nesmrtelnym tématem airsoft vs media.
No právě proto jsem to napsal takhle k sobě,aby to bylo víceméně porovnání.Protože jestli má někdo zkušenost s touhle zbraní,napíše to sem,a kdo má zkušenost s druhou zbraní,napíše to,a pak si to budu moct dát dohromady.Kdežto takhle když budu hledat,tak se sice něco dozvim,ovšem úplný srovnání tu nebude,ikdyž toho bych se tu třeba taky nemusel dočkat.Protože na googleu můžu hledat,i na youtube,kde to budu mít podložený videem,a když v každym článku/videu k daný zbrani uslyšim/přečtu "best gun I ever had...." tak to trochu zavání tim že "je to moje zbraň,tak je dobrá!". Proto se ptám :)

Jinak moje chyba,měl sem asi poslat linky na zbraně,aby člověk věděl oč jde,protože ty názvy sou opravdu otřesný.

Taky se přiklánim na stranu CYMY,ne že bych věděl něco o výrobci,ale je to AK,který je mi velmi sympatický a na delší vzdálenosti si myslim,že bude lepší než krátký provedení G36 (ikdyž mimochodem k týhle zbrani mám taky hodně blízko :) )

13 led 2010, 19:06
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Ve prospěch kalacha mluví dlouhá hlaveň a výkon v základu, G36C je zase extrémně mobilní a lehká, navíc v základu na tom není taky špatně. Střílel jsem z obou a hrál s oběma taky. Do ruky mi víc sedla G36, ale je to dost subjektivní.

13 led 2010, 21:53
Rotmistr
Rotmistr

Díky,tomu řikám docela objektivní názor.Problém je,že já nemám,a asi nebudu mít možnost si z některý z nich vystřelit,tudíš si vybrat předem.Takže můžu jen vybírat dle možností hlavně,kde se hraje,těžko budu excelovat s G36C mezi stromy(ikdyž možný to je) a nebo že nebudu pochodovat v uzavřený budově s kalašnikovem jako bych všem mohl rovnou řikat "hej,tady sem,sem snadnej terč,3míle přede mnou je hlaveň,pak vystrčim rypák".Na druhou stranu by tu byla možnost dokoupení sklopný pažby,avšak potom nastává problém s akumulátorem.
Tak asi o to mi taky šlo,protože já nevim kde se víc hraje,jo možná už jsem o pár areálech jako Vápenka,či Milovice slyšel,nicméně s reálnym prožitkem se to nedá srovnávat,tak se ptám Vás,co už toho máte víc za sebou co tu převažuje jestli otevřenější prostranství,kde bych mohl s AK hrát,nebo CQB kde by samozřejmě byla lepší G36C.
Nicméně s váhou zbraně bych asi velkej problém neměl.Ikdyž chápu,že se s ní pak líp manipuluje,tudíš zaměřuje.

14 led 2010, 00:14
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

vnitrnostma jsou na tom podobne, g36 ma polovicni delku hlavne, tak se to na tom musi zakonite projevit, ale dost to smazes kvalitni presnou hlavni.

prevazuje daleko vic hra v lese, prilis mnoho bezpecnych mist na CQB uz bohuzel moc nezbyva.

z kalachu bych ti spise doporucil nejakyho celokova, z tech levnejsich jsou velmi dobre kalachy od firmy kalash rady RK-01 - RK-12. bohuzel to je vsechno AK74 a novejsi.

14 led 2010, 00:39
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík

Nebo můžeš vzít delší verzi G36 - K nebo E. To káčko je takový střed a rozdíl v ceně je minimální.
No a pokud kalacha tak radši trošku pošetři a vem celokov.

14 led 2010, 06:57
Rotmistr
Rotmistr

No mezi náma nějak mi nesejde na tom jestli to bude kovový nebo plastový,hlavně že si s tim občas zařádim a bude to šlapat,myslim,že sem už dost starej na to,abych s tim nemlátil,nerozmlacel okna(když by se ještě našla celá :-D ) a tak,ikdyž nehody se stávaj.Ale na druhou stranu peněz je docela málo,takže si musim rozmejšlet,co koupim.

No a právě o to commando mi jde,proto jsem se ptal kde se u nás ponejvíc hraje.

14 led 2010, 11:26
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

S G36C se v lese neztratíš, nemám s přesností ani dostřelem žádný problém.

14 led 2010, 16:25
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ]