Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 úno 2023, 19:06




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ] 
Přejít na stránku 1, 2  Další
 M15A4 SPC nebo SPR 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 23 úno 2009, 19:47
Příspěvky: 64
Nový příspěvek M15A4 SPC nebo SPR
Čus,chci si koupit jednu z těchto zbraní a dát si do ní 140ku ,a tak s ní udělat rychlopálku akorát nevim kterou.Prosím mohl by mi napsat někdo kdo má zkušenost s jednou s těchto zbraní nebo o tom něco ví.dík

M15A4 SPC
http://www.armymarket.cz/m15a4-spc-m120 ... n-ca-d0342

M15A4 SPR
http://www.armymarket.cz/m15a4-spr-m120 ... n-ca-d0989


12 lis 2009, 21:19
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
lepsi bude ta spr, protoze ma delsi hlaven, jinak jsou vevnitr uplne stejny. a hodne stesti s upgradem a ptat se tady na dily nemusis, je dost temat o upgradu zbrani

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 lis 2009, 21:36
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 23 úno 2009, 19:47
Příspěvky: 64
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
nevíte někdo jestli když si objednám zbraň a díly na morrisu tak mi je tam zdarma namontují


15 lis 2009, 11:18
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2009, 21:15
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
funstrom píše:
nevíte někdo jestli když si objednám zbraň a díly na morrisu tak mi je tam zdarma namontují


Taky by mě zajímalo :)

_________________
Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou.
Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)

"Ustupujeme směrem k nepříteli."
admirál William F. Halsey


15 lis 2009, 14:54
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 21:00
Příspěvky: 970
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
TAk neni nic jednodušího než napsat morrisovi mail nebo zvednou telefon :roll:

_________________
Wrtak -- GSAS
Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého


15 lis 2009, 15:07
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2009, 21:15
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Wrtak píše:
TAk neni nic jednodušího než napsat morrisovi mail nebo zvednou telefon :roll:


A není jednoduší napsat sem a počkat až někdo odpoví ? :roll:

_________________
Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou.
Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)

"Ustupujeme směrem k nepříteli."
admirál William F. Halsey


15 lis 2009, 15:09
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 21:00
Příspěvky: 970
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Tak snad když něco chci vědět nebo něco potřebuju, tak asi nejdřív zkusim projevit trochu iniciativy a najít si vše sám a když to nenajdu, tak pak to napsat na forum ... Nemyslíš ?? :roll:

4 funstorm: Jestli ti to na morrisovi namontují to nevím, ale zadarmo to určitě nebude :wink:

_________________
Wrtak -- GSAS
Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého


15 lis 2009, 15:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2009, 21:15
Příspěvky: 132
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Chápu tě, ale je rychlejší a pohodlnější napsat sem něz otravovat na morrisovi, tady vím že mám odpověď běhěm pár minut od lidí co se opravdu vyznají ;) To je pro nás líný výhoda :)

_________________
Dobře, nepřátelé jsou vlevo, jsou vpravo, jsou před námi, jsou za námi… tentokrát nám neuniknou.
Lit. Gen. Lewis B Puller (obklíčen 8 nepřátelskými divizemi)

"Ustupujeme směrem k nepříteli."
admirál William F. Halsey


15 lis 2009, 15:29
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 23 úno 2009, 19:47
Příspěvky: 64
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
utáhne tenhle motor s baterkou 9.6 140ku
http://www.armymarket.cz/motor-dlouhy-zatezovy-gd-d1201


16 lis 2009, 13:49
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
s dobrou kabelazi s mosfetem nebo relem naprosto bezproblemu, ale pokud vim tak pastorek se celkem rychle sjizdi [nekdy i z osicky]

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


16 lis 2009, 14:12
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
prvni zalezi s jakou baterii, jakyma kolama, loziskama, kabelazi, jakou firmu pruziny,... pokud to neni shit bateire a mas kvalitni kabelaz, tak by melo bez problemu.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


16 lis 2009, 14:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 05 pro 2009, 15:39
Příspěvky: 81
Bydliště: Volary/Plzeň
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Kolik tak kulí vydží ten mecháč při 140 pružině ?

EDIT: Jasný, záleží na kusu atd... Ptám se, páč bych chtěl aby mi dlouho vydržela, tak jestli nebude rozumnější tam dát 120ku


21 pro 2009, 16:56
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
rostˇa píše:
Kolik tak kulí vydží ten mecháč při 140 pružině ?

EDIT: Jasný, záleží na kusu atd... Ptám se, páč bych chtěl aby mi dlouho vydržela, tak jestli nebude rozumnější tam dát 120ku


Jasně že dát tam 120ku bude rozumnější :D Já bych rozumnou horní hranici u dvojky mecháče viděl na M130, samozřejmě pokud nemáš hliníkáč nebo něco takovýho.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 pro 2009, 18:17
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 05 pro 2009, 15:39
Příspěvky: 81
Bydliště: Volary/Plzeň
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Griffon píše:
Jasně že dát tam 120ku bude rozumnější :D Já bych rozumnou horní hranici u dvojky mecháče viděl na M130, samozřejmě pokud nemáš hliníkáč nebo něco takovýho.

Já tam mam teď 130 a rány sou dost velký, ale to bude možná tim, že na to nejsem zvyklej :) Ještě sem jí ani nerozbral, mam jí jeden den. Ale co se dá dělat, venku je zima, tak ani nemůžu vyrazit na pořádný ozkoušení, tak přemejšlim a vymejšlim :) Ještě ani pořádně nenapadl sníh a už chci aby bylo aspoň těch 5°C nad nulou. Je ne ní nastříleno prej tak 6000 kulí.


21 pro 2009, 18:35
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Hele pořád ještě nikdo nevymyslel ten můj sen?? Fackovací monitor?

Věty tipu pro nás líný mě nutěj k zamyšlení, kam sem se to proboha zase dostal. Mám tu výzvu: Pozeři, serte na to.

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


21 pro 2009, 20:35
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 05 pro 2009, 15:39
Příspěvky: 81
Bydliště: Volary/Plzeň
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
joseff píše:
Hele pořád ještě nikdo nevymyslel ten můj sen?? Fackovací monitor?

Věty tipu pro nás líný mě nutěj k zamyšlení, kam sem se to proboha zase dostal. Mám tu výzvu: Pozeři, serte na to.

Nějak nechápu tvůj příspěvek


23 pro 2009, 23:19
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 říj 2009, 15:03
Příspěvky: 699
Bydliště: Stod
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
rostˇa píše:
joseff píše:
Hele pořád ještě nikdo nevymyslel ten můj sen?? Fackovací monitor?

Věty tipu pro nás líný mě nutěj k zamyšlení, kam sem se to proboha zase dostal. Mám tu výzvu: Pozeři, serte na to.

Nějak nechápu tvůj příspěvek


myslel tím nejspíše že se ptáš na takové debility které tu jsou milionkrát napsane a že dosahuješ velke hranice lenosti.

Ps: každá zbraň vydrží míŇ a některa zas VíC


23 pro 2009, 23:28
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 05 pro 2009, 15:39
Příspěvky: 81
Bydliště: Volary/Plzeň
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
pete-11 píše:
myslel tím nejspíše že se ptáš na takové debility které tu jsou milionkrát napsane a že dosahuješ velke hranice lenosti.

Ps: každá zbraň vydrží míŇ a některa zas VíC

Díky za vysvětlení :wink:
Takže to nejdřív rozeberu, nafotim mecháč, vnitřnosti a pak se zeptám znovu, jestli by mi mohl někdo říct, jestli tam mam radši dát 120ku.


23 pro 2009, 23:37
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 říj 2009, 15:03
Příspěvky: 699
Bydliště: Stod
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
nechtěl jsem tě nějak urazit ani nic podobneho jen jsem přeložil to jak jsem to pobral .jinak pokud se ti zda neco neobvikleho tak tam dej to co tam bylo puvodně.Ale myslím si že by to nějak hlasitost zvíšit nemělo .Možna se taky mílim .


23 pro 2009, 23:46
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 05 pro 2009, 15:39
Příspěvky: 81
Bydliště: Volary/Plzeň
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
pete-11 píše:
nechtěl jsem tě nějak urazit ani nic podobneho jen jsem přeložil to jak jsem to pobral .jinak pokud se ti zda neco neobvikleho tak tam dej to co tam bylo puvodně.Ale myslím si že by to nějak hlasitost zvíšit nemělo .Možna se taky mílim .

Však díky za vysvětlení.

Psal sem, že jí mam teprve den. Koupil sem jí tak, jak jí teď mam. Je zima, tak jí venku nemůžu vyzkoušet. Původní majitel mi přesně neřekl co je vevnitř za věci a od jakýho výrobce (M 130 pružina, přesná hlaveň 6.03, zátěžová kola s šikmými zuby, MOS-fet, NBU vzduchotechnika).
Takže teď chci zhodnotit, jestli mam nechat všechno tak jak to tam je, nebo tam dát slabší pružinu.

PS: Je to moje první AEG, tak si vzpomeňte jak ste to řešily vy :)


23 pro 2009, 23:54
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 říj 2009, 15:03
Příspěvky: 699
Bydliště: Stod
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
No ma prvni aeg měla v zakladu už 120.ale kupoval jsem zbran fungl novou .A nakonec jsem tam dal 130 stejně jenže ja jsem tam nemusel nic měnit díky značce.Takže rozhodovani bych spíš posuzoval od jakeho je to vyrobce pokud chyna tak určitě vyměnit za menší ale pokud značkove komponenty tak bych to i nechal .Výcemeně to záleží na tobě .Jak jsem žekl pokud se tan něco zdá divně tak vyměnit. Ale ja byt tebou, počkal bych do jara a pak to podle testu vyřešil.


24 pro 2009, 00:30
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
no máš tam NBU takže na 120ku zapomeň, nech tu 130 a zbraň si šetři

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


24 pro 2009, 00:31
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 05 pro 2009, 15:39
Příspěvky: 81
Bydliště: Volary/Plzeň
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Jasný, počkám do jara a uvidim. Někdo zkušenejší si s tim zastřílí a zhodnotí. Je to CA M15A4 s full RIS. Mechabox nevim, ten nafotim aspoň z venku, kde se šteluje hop, tak tam je ho kus vidět a je trochu nazelenalej :) To ale nikomu nic neřekne, tak až to bude rozebraný a nafocený, tak to sem hodim do samostatnýho vlákna.


24 pro 2009, 14:18
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 říj 2009, 15:03
Příspěvky: 699
Bydliště: Stod
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
no pokud je to CA tak si myslím že při pružině 130 by neměl být žádný problém ačkoli je to doporučené maximum.


24 pro 2009, 15:13
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Jak už bylo řečeno, pokud tam máš NBU, tak určitě nechej M130...na M120 NBU funguje blbě.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


24 pro 2009, 17:08
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 23 úno 2009, 19:47
Příspěvky: 64
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
lze tento válec použít v m15a4 spr

http://www.guruupgrade.com/valce/teflon ... ug-m16a2-2

a má cenu vyměnit hlavu pístu za tuto

http://www.armymarket.cz/hlava-pistu-nbu-ca-d0837


08 led 2010, 20:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
valec ano, hlava pistu neni kompatibilni s ostatnimi dily vzduchotechniky.
doporucuji koupit kompletni vzducharnu od guru

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


08 led 2010, 20:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 05 pro 2009, 15:39
Příspěvky: 81
Bydliště: Volary/Plzeň
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Tak v tom mam orig CA mech.
Zkoušel sem střílet na bednu od kulovejch pum, ty na silvestra(nevim teď rozměry). Na 20 metrů šly 2 ze 3 mimo. Ten rozptyl se mi zdál stejnej jak dávkou tak jednotlivě. Může to bejt hopup gumou ? Hlaveň je přesná, 0,25 kule.
EDIT: rozptyl byl jak horizontálně, tak vertikálně


28 led 2010, 22:53
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 10 led 2010, 10:18
Příspěvky: 785
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
Máš správně nastavený hop-up? Protože to dělá často, když máš hop nadoraz nebo třeba úplně dole.. Já mám od CA M15A4, takže vím, o čem mluvím.. Každopádně hned do začátku doporučuju hop-up gumičku Systemu, popř. Guarder (to u mě platí pro M120+)

_________________
Trololol... :facepalm:


28 led 2010, 22:57
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 05 pro 2009, 15:39
Příspěvky: 81
Bydliště: Volary/Plzeň
Nový příspěvek Re: M15A4 SPC nebo SPR
catchme píše:
Máš správně nastavený hop-up? Protože to dělá často, když máš hop nadoraz nebo třeba úplně dole.. Já mám od CA M15A4, takže vím, o čem mluvím.. Každopádně hned do začátku doporučuju hop-up gumičku Systemu, popř. Guarder (to u mě platí pro M120+)

Já mam to samý, psal sem to o pár řádků vejš. Hopup mam nastavenej tak, aby ty kule lítaly rovně, jestli se to dá nastavit ještě nějak vevnitř, to nevim. na to hopu bylo vystříleno údajně max 6000 kulí.


28 led 2010, 23:03
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz