Vnější zpracování
Tělo je vyrobeno z hezkého matného plastu, který je pevný a působí bytelným dojmem. Tělo je ze dvou polovin, spoj však není příliš vidět. Nic se nehýbe ani neskřípe.
Co se týče kovových dílů, jedná se především (nepočítám šrouby apod.) o hlaveň, pružiny, závaží, úchyty na popruh a bočnice výsuvné pažby - ty se časem odřou, ale jelikož jsou z kovu, přidá jim to mírně na „realističnosti“.
Pažba je výsuvná, takže v případě potřeby se dá zbraň dle libosti zkrátit či prodloužit. Já osobně pažbu zatahuji jen výjimečně, ale v určitých případech se to opravdu hodí. Po určité době se pažba po vytažení začne viklat, ale není to nic strašného, a po zapření už vše sedí pevně.
Jen mě trošku zklamalo, že písmena u přepínače režimu střelby jsou sice mírně vyražena, ale nejsou nabarvena. To ale pro nás schopné domácí kutily není problém, vezmeme štěteček (já použil špejli), červenou a bílou barvu a hned je to „opravdovější“
. Vypadá to líp. Také se vyplatí natřít mušku např. bílou barvou, míření je občas mnohem snazší. (Viz foto)
Příloha:
foto-3.jpg [ 30.71 KiB | Zobrazeno 3042 krát ]
Vnitřní zpracování
No, vnitřek je z většiny plastový – vyjma dílů které jsem jmenoval předtím. Za 10 měsíců, co svojí MP5 používám, se nic nezkazilo – prošla i teplotami blízkými nule. Zbraň má vevnitř pro zvýšení váhy také několik kovových závaží.
Příloha:
foto-2.jpg [ 23.3 KiB | Zobrazeno 3083 krát ]