Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2024, 05:33



Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
 AČR - 41. Mechanizovaný Prapor AČR 
Autor Zpráva
Site Admin
Site Admin

Registrován: 19 říj 2007, 16:00
Příspěvky: 1237
Bydliště: Klatovy
Nový příspěvek AČR - 41. Mechanizovaný Prapor AČR
41. Mechanizovaný Prapor AČR

Typ armády či útvaru: AČR
Počet členů: 5
Velitel: Erwin Sotz
Kontaktní informace:
www: http://www.41prapor.eu
icq:
Skype: erwin.sotz
E-mail: erwin.sotz@gmail.com
Telefon:

Informace o týmu:
Stanovy

Ad 1)

Záměr

41. mechanizovaný prapor je airsoftová jednotka, která si klade za cíl přiblížení se své předloze, ale hlavně přátelskou hru, ve které se chceme neustále zdokonalovat a hrát ji ve stále větším počtu. Chceme, aby naše jednotka byla jednotkou kamarádů, kde se chyby setkají s pochopením a celá hra a fungování jednotky bude naprosto dobrovolné v rámci jistých mezí smysluplnosti. Členové jednotky si budou kamarády a v akci a výcviku si budou nápomocni bez ohledu na vlastní prospěch. Naše jednotka je celek a my jsme spolu spjatí zálibou a chutí se bavit válečnou hrou. Budeme ctít vojáky AČR a vždy jim budeme nápomocni a jako oni budeme pečovat o tuto zemi.


Ad 2)

Nábor

Na to aby se k nám uchazeč přidal stačí chuť hrát airsoft, čas o víkendech ( alespoň 2 x měsíčně ), schopnost se bavit a jistou zodpovědnost, která přispěje k fungování jednotky, neboť jen jednotka která vykazuje činnost je funční a schopná se zlepšovat. Uchazeč se setká s přátelským přijetím a samozřejmou pomocí jak při airsoftu, tak v osobním životě, pokud o ni bude stát. Zkušební doba pro uchazeče jsou tři měsíce, po které bude absolvovat výcvik a seznamovat se s ostatními a sám si utvoří názor, zda chce zůstat či odejít. Přihlásit se může kdokoli, ale je nutné, aby uměl alespoň trochu česky a měl možnost si časem zakoupit zbraň a výstroj. Pro vstup do přijímacího kurzu nemusíte mít vlastně nic a se sháněním věcí Vám ochotně pomůžeme. Pokud máte jednotku a chcete se k nám připojit, rádi Vás mezi námi přivítáme. Na cokoli potřebujete se zeptejte, velmi rádi odpovíme.


Ad 3)

Výcvik

Výcvik probíhá na předem vytipovaných místech, která jsou vhodná pro tu či onu činnost a sestává ze školení první pomoci, horolezecké a parašutistické přípravy, střelby, navigace ( např. noční pochody ) a kurzu přežití. V čem je možné, snažíme se získat různé certifikáty a osvědčení, abychom mohli ostatním předávat znalosti opravdu erudovaně a výcvik měl úroveň.


Ad 4)

Struktura

Náš prapor se skládá ze tří rot a devíti čet. Četa má deset vojáků, včetně sniper týmu a střelce - medika ( při zranění přijde vhod, upadnout se dá vždycky ). V současné době samozřejmě náš prapor nemá ani zdaleka plný stav ?.


Ad 5)

Velení

Prapor nyní nemá velitele odpovídající šarže, tudíž vše okolo činnosti jednotky organizuje zakládající skupina členů. Velitel není žádný bůh a tak své svěřence ?nebuzeruje? , ale radí jim, snaží se pomoci překonat jakýkoli problém. V naší jednotce se snažíme kombinovat dva přístupy: Izraelský a (sic) přístup německého Wehrmachtu tzn. Přátelská až rodinná atmosféra a kamarádství a zastupitelnost velitelů a vlastní iniciativa. Velitel vede, tudíž jde příkladem a sám nechce po svých svěřencích nic co by sám neudělal.


Ad 6)

Krédo


?Semper fidelis? ( Navždy věrný )


03 úno 2010, 20:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvek: 1 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz