Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2024, 05:48




Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
 Výroba atypické zbraně. 
Autor Zpráva
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 08 srp 2019, 00:23
Příspěvky: 34
Nový příspěvek Výroba atypické zbraně.
Zdarec lidičky,
budu vyrábět odstřelovačku GNB, cílem výroby je extra dlouhá hlaveň pravděpodobně z Dragunova, L96 či VSR a při tom extra krátká zbraň jako celek. Předpokládaný výkon zbraně by měl být laditelný tak, aby byla použitelná na všech akcích tedy od 170m/s do cca 250m/s s 0,20g BB, předpoklad doporučeného váhy kuliček předem odhaduju na 0,40-0,45g BB. Nebráním se vyššímu výkonu, ale to je v ČR prakticky nepoužitelné. Nejdůležitější ale je výsledné utlumení zbraně, kde už vím že dokážu utlumit jen na zvuk kladívka a spouště.
Pro představu rozměry zbraně, 500mm vnitřní hlaveň, celková délka zbraně do 700mm včetně tlumiče, pevná bez sklopky, možnost instalace dvojnožky a pochopitelně optiky.
Nebude to zrovna levné, tedy prototyp, ale při výrobě více kusů (pět a více) by mohla být cena už zajímavá pro každého nadšence co che něco extra. Předpokládaná cena celé zbraně je do 7000,- ale mám zájem se dostat na výrobní náklady do 6000,- či ještě méně. Vzhledem k předpokladu výroby prostřednictvím 3D tisku, lze docílit i podobnosti s jinou zbraní, ale to aktuálně neřeším, jde mi především o kvalitní odstřelovačku kompaktních rozměrů s velmi dobrou přesností a výkonem. Poptávám tedy zájemce kteří by se o náklady na výrobu podělili, případně se na výrobě chtěli podílet.
PS: neřeším jak to vyrobit, tedy návrhy typu HPA, manuál atp. jsou mimo mísu. Jen hledám zájemce o podílení se na výrobě něčeho extra.
Extra je myšleno odstřelovačka se schopností přesné terčové střelby do ideálně 70m dále pak siluetové, kompaktních rozměrů a relativně nízké váhy.
Prosím tedy o reakce jen stran zájemců o podílu na výrobě bez trolení.


25 bře 2020, 21:30
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvek: 1 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz