Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2024, 08:08




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 454 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Další
 airsoft vs paintball 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Tipický případ prvního dne na foru ne?

Miliarda příspěvků o hoooouuuunnnněěěě.
Nic proti, to je prostě fakt. :wink:

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


24 pro 2008, 00:28
Profil
Rotmistr
Rotmistr

Registrován: 09 pro 2008, 15:50
Příspěvky: 36
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Všem bych navrhoval si alespoň prolistovat dané téma, sem tam si nějaký ten příspěvek přečíst, a pak až reagovat. Takhle si jen se.ete do huby a zbytečně se ztrapňujete. Nehledě na to, že jen poprudíte diskutující, protože zrovna tuhle záležitost jsme řešili asi 10x.


24 pro 2008, 11:31
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 07 črc 2008, 09:03
Příspěvky: 651
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Spíše bych řekl, že pro některé lidi je airsoft i paintball stweně špatný - potřebovali by ostrou zbraň. Namířit na hlavu. A v některém případě i vystřelit.


24 pro 2008, 14:27
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 01 dub 2008, 19:57
Příspěvky: 407
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
airsoft x paintball ,zkráceně prostě nejde posoudit co je lepší ,jsou to dva podobný sporty lyšící se stylem hry ,je to jako fotbal a hokej ,někdo má radši to a druhej zas tamto a budou to obhajovat a cpát tomu druhýmu pořád místo aby se prostě smířili s tim že já rád tohle a on radši tamto. tahle diskuze bude nekonečná ,protože se vždycky najde nějakej šťoura s tim že AS je lepší protože ..... nebo PB je lepší protože ..... :roll: :roll: :D :D tim bych tuhle diskuzi skončil a víc se tim nezabejval

_________________
Libera Te tutement ex inferis -zachraňte se před peklem


24 pro 2008, 15:21
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 11 říj 2009, 12:25
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
reknu to asi takhle:paintball,zajimava vec ktera je i dost drsna pokud se hraje na malych plochach (stejne jak airsoft) neobvykla,zabavna,ale tak draha
airsoft:rekl bych,ze to je jak doopravdy,proste si zahrajete na vojaky a mate z toho supr pocit,protoze pri akci si nekteri na vojaky nehraji,oni jimy v tu danou chvilku jsou,a je to levnejsi,proto jsem sel do airsoftu,protoze to v cloveku podle me vzbuzuje vic adrenalinu nez paintball..


20 říj 2009, 20:20
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 13:19
Příspěvky: 328
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Před několika lety,jsme z klukama od nás vyzkoušeli ze zvědavosti vzájemný duel paintball versus airsoft,moc jsme od této akce neočekávali protože hry jsou to dost odlišné,avšak hned po první bitvě jsem byl překvapen stylem a taktikou paintbollistu,kteří rozhodně nepatřili mezi barvičkáře co hrajou mezi pneumatikamy na hřišti 50 na 50 metru,je zajímavé že jejich jak říkám policejní taktika pro cqb fungovala i v otevřeném ,zalesněném prostoru plném křovin,zákopu a rozvalin konkrétně raketová základna KLONDIKE v Brdech,hodně zajímavý bylo i to že i oni řeší dost nepřiznávání protože kulička se vždy na delší vzdálenost nerozbije,nebo střelec ani neví jestli někoho střelil,každopádně jsem painball vždycky zavrhoval z duvodu komerčnosti na několika akcích kterých jsem se učastnil,z duvodu omezené doby boju,omezeného herního prostoru,atd.,avšak setkání z klukama kteří hrají tzv.military painball my trošku na tyto hochy změnil názor,většinou se jednalo o kluky co hrajou více než deset let ,rozhodně mezi nimy nedocházelo k ruzným ekcesum jakým se svědkem na mnoha airsoftových kláních,většinou se k sobě chovají slušně a z respektem,no co říct závěrem náš duel tenkrát dopadl dost vyrovnaně,při přibližně stejném počtu hráču ,na našich stránkách máme report s této ojedinělé akce,jinak co se mne týče zustanu věrný svojí antiperlovce jak barvičkáři hanlivě říkají :D

_________________
Bůh stvořil člověka,ale nedal si to patentovat,a tak teď to po něm může dělat kdejakej blbec. Kde blb,tam nebezpečno a proti blbosti i bohové bojují marně. Jan Werich


22 říj 2009, 20:11
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 08 pro 2008, 23:42
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Co já o tom vzájemném setkání vím (a to jsem ho vyprovokoval, takže vím), tak jste ve výsledku poměrně jasně prohráli. Což je další věc, která mi na AS vadí - kecy, kecy, skutek utek. Bylo by docela chlapácký říct, že jste hráli např. 6 přestřelek a 4x jste prohráli, takže borci s trubkama i když jim to střílí o 30m míň než vám, dělá to rachot, takže se nedá skovávat ve křoví a hrát si na snajpera a strašně u toho řvali vás prostě vyklepli. Jenže to se u AS prostě nenosí a říct to na AS fóru by byla dost katastrofa. Ke cti vám slouží to, že jste do toho vůbec šli a za to máte můj obrovský respekt, protože 99% ASmanů by se z toho vykecalo. A taky jste hráli proti jednomu z nejlepších military PB teamů v ČR, kterej třeba nás vyklepl taky docela často a mimo jiné vyklepl na turnaji armády v PB i veterány z Afganistánu a Iráku. Nicméně, že ani takové otevřené hlavy nedokážou přiznat porážku mě trochu mrzí.


12 pro 2009, 01:19
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 08 pro 2008, 23:42
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
A jen abych tady shrnul můj výsledný dojem z airsoftu, který je výsledkem dlouhodobé snahy o něm něco zjistit a klidně na něj přejít, pokud by mi vyhovoval.

1. Neskutečné množství hráčů lže jako když tiskne, přibarvují si realitu a vůbec se jim nedá věřit
2. Zbraně mají zvuk jak šicí stroje a díky tomu si všichni můžou hrát na snipery
3. Vzhledem k tomu, že ti co si na snipery nehrají dost často nepřiznávají, tak je to stejně k ničemu, protože zásah ze sniperky na 100m stejně sniper nevidí ani neslyší a nikomu ho nikdy neprokáže.
4. Většina hráčů je celá mokrá z toho, aby vypadali jako skutečný mega ultra spešl forces s ultrahustým kvérem a podle toho se pak z fotek posuzuje jak je kdo dobrý. Nikoliv z toho jak kdo hraje. Vzhledem k tomu, že můj penis má dostačující délku a bicepsy obvod, nepotřebuji to a přijde mi to značně dětinské
5. Pořád se něco trénuje podle vojenských manuálů, ale ve výsledku když dojde na věc je to k ničemu, protože vás borci s trubkama vyklepnou.
6. Skoro nikdy jsem nevidl fotky ze skutečné AS přestřelky. Většina hustofotek je bez brejlí, čiré pozérství. Nakoupit si vybavení a jezdit se v něm fotit do lesa je podle mě vrchol ubohosti.
7. I když mají všichni hromadu řečí o "ultra reál military hardcore" ve výsledku má 99% lidí zásobníky na 300 až 1000 ran a sypou jako o život, což má k našim hrám se zásobvníky na 50, 30, nebo 18 ran dost daleko.
8. Při popisu zážitků z AS akcí nevěřím většinou svým uším, všichni mají sniperky a vyndali nepozorovaně celý nepřátelský tábor na noční hlídce, nebo z kulometu postříleli desítky lidí. Na videích z akcí, ale davy lidí co střílejí jako vzteklí a nikdo neumírá. Vzhledem k tomu, že moc dobře vím, že na celodenní PB akci podobného typu jsem rád, když třikrát zdechnu a vezmu sebou stejný počet nepřátel, přičemž stačí blbě vystrčit loket zpoza rohu a je vymalováno mi z toho plyne, že to jsou nesmysly, nebo všichni podvádějí.
9. Nebolí to, nemám z toho strach, nemám adrenalin, připadám si jako kašpar co si hraje na něco co není.
10. Podle řečí všech airsofťáků, mají všichni airsofťáci pružiny 1500 miliónů, hrozně to bolí a střílí jim to 80 kilometrů daleko. Za svých častých pobytů v Milovicích jsem se nechal od každého airsofťáka co jsem potkal střelit a nikdy to nebolelo a vždycky to střílelo skoro stejně jako moje trubka. A vždycku každý řekl, že má ale kamaráda a ten kdyby tam byl, tak to bych viděl. Kamarád tam nikdy nebyl. Viz bod 1.

A abyste viděli jak moc hardcore jsem. Minulý týden jsem se plazil půl hodiny v dešti po rozblácené louce, byl jsem durch mokrej doteď mě z toho bolej kolena. Občas hraju jenom v brejlích, stejně jako spousta dalších lidí. Mám čtyři kvéry, jeden je replika M16 s nabíjením zespodu na 18 ran (dneska jsem se ho snad konečně zbavil), druhej je replika HK s kadencí 20 ran za sekundu, třetí je něco co vypadá jako trubka od lešení a střílí to jako svině a čtvrtej je speedbalovej scifi bazmek, na kterej sem nemusel 4 roky sáhnout a střílí jako prase. Mám komplet multicam, z části originál. Takže jsem považovaný za modelku. Díky paintballu jsem se seznámil s řadou lidí, kteří skutečně byli ve válce (a ne jen na nějakejch mírovejch misích - ve válce) a musím říct, že to jsou ty poslendí borci, který by bazírovali na vzhledu uniforem a kvérů.

Na následující fotce mě můžete vidět na akci (a ve skutečné akci) na hře, která se odehrávala v průběhu celého dne na hřebenech brd cca 10km trasa s báglem a jen v brejlích. Právě se chystáme do smrkové školky, kde jsme po sobě stříleli na 3 metry. Mám trubku, která je 20 let stará a naprosto boží. Oba máme patnáctikilovej bágl, se kterým jsme se celej den tahali jako kokoti a běhali po lese podle buzoly, včetně tahání raněných na nosítkách a úplně zbytečnýho brodění. Takže vlastně super relál hardkór airsoft hra, až na to, že to byl paintball.

http://www.military-paintball.cz/images ... 984_30.jpg

Přeberte si to jak chcete, zabánujte mě, nebo to smažte, protože co jsem vypozoroval, tak mazání věcí které neradi slyšíte je oblíbená kratochvíle na AS fórech.

Tím jsem s AS skončil, protože mi PB dává to samé, jenom bez puberťáků a pozérů ujetých na focení se s kvérem a jistotu minima podvodníků


12 pro 2009, 01:50
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
chumaj001 -> Z tvého příspěvku je nádherně vidět, že sis vytvořil názor na airsoft, aniž bys airsoft skutečně poznal a především pochopil. Vzal jsi si za příklad pár pitomců (ano, najdou se všude, i v airsoftu), naházel všechny ostatní airsofťáky s nimi do jednoho pytle a hotovo šmitec. To co nám tu předhazuješ je tak neuvěřitelně zkreslená a nesmyslná představa, že nevím, jestli se mám smát nebo plakat. A především absolutně nechápeš jednu zásadní věc, kterou je to, že pro spoustu lidí je airsoft něco trochu jiného než sport, a za výhru nepovažují vyklepnutí protivníkova týmu, ale něco zcela jiného...ale to je nejspíš nad tvoje chápání.

A jako fakt si myslíš, že se posadíme na zadek z toho, že ses plazil po louce, ušel 10km, nosil 15kg batoh nebo použil buzolu? Takovýhle věci jsou pro nás na akcích všední záležitostí. Chápu že pro tebe bylo brodění nebo simulace přenosu zraněného naprostá bomba, ale jako nás s tim fakt neoslníš. Mno a tím, že máš zčásti origo multicamy bych se radši nechlubil už vůbec bejt tebou :D

A fotky přímo ze skutečné akce? Jeden příklad za všechny v příloze. A máme jich spousty a spousty dalších.


Přílohy:
P7300013.JPG
P7300013.JPG [ 484.33 KiB | Zobrazeno 11660 krát ]

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
12 pro 2009, 03:14
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
chumaj001 píše:
Co já o tom vzájemném setkání vím (a to jsem ho vyprovokoval, takže vím), tak jste ve výsledku poměrně jasně prohráli. Což je další věc, která mi na AS vadí - kecy, kecy, skutek utek. Bylo by docela chlapácký říct, že jste hráli např. 6 přestřelek a 4x jste prohráli, takže borci s trubkama i když jim to střílí o 30m míň než vám, dělá to rachot, takže se nedá skovávat ve křoví a hrát si na snajpera a strašně u toho řvali vás prostě vyklepli. Jenže to se u AS prostě nenosí a říct to na AS fóru by byla dost katastrofa. Ke cti vám slouží to, že jste do toho vůbec šli a za to máte můj obrovský respekt, protože 99% ASmanů by se z toho vykecalo. A taky jste hráli proti jednomu z nejlepších military PB teamů v ČR, kterej třeba nás vyklepl taky docela často a mimo jiné vyklepl na turnaji armády v PB i veterány z Afganistánu a Iráku. Nicméně, že ani takové otevřené hlavy nedokážou přiznat porážku mě trochu mrzí.


A tohle je krásná ukázka jen tak mimochodem - společná akce airsofťáků a paintballistů je parádní věc a výbornej nápad, šance potkat nový lidi, navzájem se poznat, zbořit mýty, podívat se na věc z jinýho úhlu a předevšim si parádně užít. A ty se sem poté, co to Jarin s notnou dávkou uznání a respektu objektivně popsal, přijdeš dohadovat o tom, že "To přeci nebylo vyrovnaný ale 4:2!!!§!!§§!"...jako kdyby na tom záleželo.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


12 pro 2009, 03:59
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 08 pro 2008, 23:42
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Objektivní popsání střetu, kde někdo prohrál, v reportu ty prohry zamlčel a pak napíše, že to bylo vyrovnaný? Bod číslo 1 a 4 (viz ten multicam) jseš přesně ty. Mě je totiž úplně uprdele jakou to má vysačku, pokud to vydrží a ono to drží. Tak nějak mi přijdete jako ty borci, co se šermujou s dřevěnejma mečíkama a házej po sobě papírový koule jako firebaly a chtěli by se srát mezi historickej šerm, nebo living history kde se jede na ostro.


12 pro 2009, 12:39
Profil
Moderátor
Moderátor

Registrován: 02 kvě 2009, 19:10
Příspěvky: 944
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
ad bod 4, zapomněl jsi říct že kromě dlouhého penisu a velkej obvod bicepsu máš taky nasráno v hlavě, protože slovo jako tolerance ti nic neříká. Dělej PB jestli ti to baví a nech ty chudáky AS ať žijou v tom svém snu OK ??
jinak říkáš jak je to od nás dětinské že nechceme přiznat že jsme prohráli ?? slyšel jsi sebe "Jakej přátelskej zápas? Jakej poznávání nové lidí a jinej přístup? My jsme vás vyklepli? 4:2, rozumíš ?? 4:2 !!!"

_________________
" Až dojde na kontakt, tak je jedno jestli ti to lítá metr nahoru nebo doprava, hlavně že to lítá dopředu"


12 pro 2009, 12:50
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 08 pro 2008, 23:42
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Vy jste důkaz, že to všechno je pravda. Přátelskej zápas, je pořád zápas a není ostuda prohrát, ale nedokázat si to přiznat. Což vy prostě nedokážete. Za dva roky jsem poznal asi dva hráče AIRSOFTu, kteří nebyli takovýhle pošuci. A můžete mi říct, jakej význam má napodobování nějaké jednotky, nakupování si její výstroje a následné focení se v tom, aniž by záleželo především na tom bojování? Podle mě to je stejná úchylka, jako chození s co nejvíc zlatejma řetězama na diskotéky, až na to, že tam na to aspoň můžete sbalit nějaký baby.

Jinak popis toho jak vypadá naše hra jsem sem nedával aby ste se z toho posadili na prdel, ale pro ty omezence, kteří tady něco pořád melou o hraní za nafukovacíma překážkama.


12 pro 2009, 13:02
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
chumaj001 píše:
A abyste viděli jak moc hardcore jsem. Minulý týden jsem se plazil půl hodiny v dešti po rozblácené louce, byl jsem durch mokrej doteď mě z toho bolej kolena. Občas hraju jenom v brejlích, stejně jako spousta dalších lidí. Mám čtyři kvéry, jeden je replika M16 s nabíjením zespodu na 18 ran (dneska jsem se ho snad konečně zbavil), druhej je replika HK s kadencí 20 ran za sekundu, třetí je něco co vypadá jako trubka od lešení a střílí to jako svině a čtvrtej je speedbalovej scifi bazmek, na kterej sem nemusel 4 roky sáhnout a střílí jako prase. Mám komplet multicam, z části originál. Takže jsem považovaný za modelku. Díky paintballu jsem se seznámil s řadou lidí, kteří skutečně byli ve válce (a ne jen na nějakejch mírovejch misích - ve válce) a musím říct, že to jsou ty poslendí borci, který by bazírovali na vzhledu uniforem a kvérů.


timhle si akorát dokázal jakej si idiot :D

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


12 pro 2009, 13:43
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 08 pro 2008, 23:42
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Aha. Tím jsem chtěl naznačit, že průměrný hráč paintballu nemá doma tepláky a modrou trubku. A to pomocí vašeho spěšl forsís slovníku a trochy ironie, což je asi chyba, protože ironie je něco co zde nemá místo.

Ale pro vás to teda přeložím do normální řeči.

1. Naše hry jsou v zásadě dost podobné tomu co děláte vy a ne utkvělá představa, že pár borců po sobě sype za pneumatikama.

2. Máme sice maskáče, který vypadjí stejně jako vaše, ale pokud jsou kvalitní, je nám jedno, že je nevyrobilo Crye, ale třeba Helicon. Eventuelně, že všechno není podle žurnálu jak vypadat jako dokonalý rambo. Rukavice na paintball jsou na paintball lepší, než kevlarové US army.

3. Máme zbraně, který by prošly i skrze vaší vzhledovou inkvizici, ale zas tak úplně na tom nesejde, důležitější je jak to střílí.

4. Ještě jsem nepotkal vojáka, který se živí válkou a který by měl nějaké výhrady k vizuální stránce paintballu. Zajímá je jak to střílí a jak moc se to blíží skutečnosti, co se samotného boje týče. Většinou se shodnou, že víc než airsoft.


12 pro 2009, 13:51
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
chumaj001 píše:
Aha. Tím jsem chtěl naznačit, že průměrný hráč paintballu nemá doma tepláky a modrou trubku. A to pomocí vašeho spěšl forsís slovníku. Nic víc.


jo řekněme jsi že jsou dvě skupiny painballistů. Jedna mají trepláky a chodí hrát na hřiště mezi nafukovací překážky. A druhá jsou military, co mají maskáče, a dělají prostě věci který ty první nedělají. Tohle se tu už dostatečně popsalo na předchzích stránkách a věř že jsme si toho plně vědomi. Já osobně jsem se s tou druhou skupinou někdy nesetkal.

a spešl forsís slovník :lol: no jak jsi to napsal tak si myslim že jsi pěknej idiot. Jo plazil jsi se někde na mokrej louce tak pěkn a čeho jsi tim dosánul? akorát toho že se můžeš chlubyt jakej jsi hustej a zvětšovat si toim svoje ego ... akorát se zařazuješ do toho jak jsi napsal že je dětinský ... a ono na tom fakt něco je :) asi to že to na tebe sedí


EDIT:

chumaj001 píše:
Ale pro vás to teda přeložím do normální řeči.

1. Naše hry jsou v zásadě dost podobné tomu co děláte vy a ne utkvělá představa, že pár borců po sobě sype za pneumatikama.


Ano tohle se tu už psalo a my jsme si toho vědomi! akorát se pokaždý najde někdo kdo to neví a pokaždý se tohle musí začít odznova :)

chumaj001 píše:
A2. Máme sice maskáče, který vypadjí stejně jako vaše, ale pokud jsou kvalitní, je nám jedno, že je nevyrobilo Crye, ale třeba Helicon. Eventuelně, že všechno není podle žurnálu jak vypadat jako dokonalý rambo. Rukavice na paintball jsou na paintball lepší, než kevlarové US army.


hodně lidí tu netahá maskáče podle příruček. Mě osobně taky nezáležíé na značce, ale třeba od číňana by jsem si maskáče nekoupil

chumaj001 píše:
A3. Máme zbraně, který by prošly i skrze vaší vzhledovou inkvizici, ale zas tak úplně na tom nesejde, důležitější je jak to střílí.


no moje zbraň má k reálné taky dost daleko, ale střílí a to je hlavní :)


EDIT2: to co jsem psal nad edit 1 hje braný z tvého vystupování zde. asi jak jsem si udělal obrázek o tom jak píšeš. Snad si rozumější než jak to vypadá.

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


12 pro 2009, 14:06
Profil ICQ
Desátník
Desátník
Uživatelský avatar

Registrován: 12 pro 2009, 14:10
Příspěvky: 9
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Ahoj Lidi Jsem Military paintballista, nutno ale podotknout, že taky opčas s kamaradama z airsoftu si jdu zahrát airsoft.
Jsem člověk kterému jsou tyto hádky naprosto volné. nikdy jsem netvrdil, že jedno je lepší než druhé hraju hlavně MPb z duvodu pocitu (zvuk střelby je silnější a také velká kulička má častěji tendenci svištět kolem vás )a z duvodu prokazatelnosti zasahu.To je duvod proč hraju hlavně MPb nerozebýrám tu rozdíly v kvalitě je to jako porovnávat tenis a pinponk každé má své + a své - ale nemužem říct co je lepší. Duvod proč jsem píšu je že se chci spíše omluvit za Našeho "Dostatečně velký penis". Upřímně všude i v MPB a v AS se najde pitomec z druhé strany gaussovykřivky. Tj. Vypatlaný hovado. A náš "dostatečně dlouhý panis" je kvantovým příkladem ono blba.
Prosím všechny nejedná se o pruměrného MPB jendá se o vijímku. Proto ho prosím škatulkujte do poličky EXSOT.

Ještě bych poprosil všechny co zde braní a schazují jednu či druhou stranu o tolerovaní druhé strany. Jadají se zde velice podobné zajmové skupiny jedninný rozdíl je v to co střílejí naše zbraně za munici . Kdyby se obě skupiny tolerovaly a ne hadaly mužeme se zaměřit na společné nepřátele jako je Technoblbci,magneti (zloději kovů) a jiná pakáž co dělá z milovic,mimoně a z dalších opuštěných míst v ČR jedno velké smetiště. Na propagaci "zelených" koníčků a zvedaní veřejného mínění v náš prospěch. A nehadat se oto kdo má lepší kvery popřípadě kdo je víc "hardcore zelenej".
Ukažte své vysoké IQ (ne jako zde "Dostatečně velký panis") tím, že budete tolerovat MPB nebo AS (druhá strana). Tyto hadky nikam nevedou a na obou forech jak MPB tak AS se popsalo mraky stran názorů a porovnávaní scela zbitečně. Ono je to jako na Grenpease začít rozebýrat tema Jaderná energie ANO nebo NE prostě každs strana si nenechá vzít své přesvědčení i kdyby argumenty druhé strany byly jednoznáčné.


12 pro 2009, 14:39
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Sgt.Kanec: naprosty souhlas

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


12 pro 2009, 14:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
chumaj001 -> Svými příspěvky jsi pouze dokázal to, co jsem řekl a co si o tobě myslím. Jsi arogantní pitomec, neumíš (nebo nechceš) pochopit a tolerovat to, že někoho baví něco jiného než tebe, že má k věci jiný přístup než ty, a takového člověka automaticky odsoudíš s tím, že ty jsi ten nejlepší a on je blbec. Měl by ses nad sebou zamyslet.
Nevím, proč jsi měl potřebu sem vlézt, oživit už dlouho mrtvé téma vyloženě provokačním příspěvkem a následně se hádat...jestli jsi měl prostě blbou náladu a chtěl si vylejt vztek, nebo jestli sis chtěl trochu pohonit ego na internetech, nebo něco jiného...ale uvědom si, že je to vrchol trapnosti a ubohosti, a že děláš ostudu nejen sobě, ale i celému PB. Čili pokud jsi chtěl nám, hloupým airsofťákům, ukázat a vysvětlit, jak je paintball úžasný a airsoft naprd, tak to co jsi tu předvedl bylo jaksi kontraproduktivní. Jako já zjistit, že někdo z mejch lidí vlezl na nějaký paintball forum a předváděl tam podobný excesy, tak ho asi roztrhnu.

A teď jedna osobní věc. Pokud jsem podle tebe bod 1 (čili mě přímo obviňuješ z toho, že lžu), tak se přestaň schovávat za ynternetama, zvedni prdel ze židle a pojď mi to říct do očí, ty bicepse. Na to, aby mě ubožák jako ty říkal, že lžu jako když tiskne, skutečně nejsem zvědavej.

Sgt. Kanec -> Naprosto s tebou souhlasim. Muj pohled na PB se za poslední dobu dost změnil, pochopil jsem že se skutečně občas lišíme jenom tím, co taháme po kapsách za kule. A i předtím jsem si občas zašel s kamarádama PB na komerční hřiště zahrát a nikdy jsem tím nepohrdal, byl to pro mě prostě jenom jinej přístup k věci. Ani lepší, ani horší, prostě jinej.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


12 pro 2009, 15:54
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 08 pro 2008, 23:42
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Ten vzájemný zápas byl z části můj nápad, (coz zrovna o me nenavisti k AS asi nesvedci) i kdyz sem se ho nakonec neucastnil, ale ty AS hraci co se ho zůčastnili mají můj respekt za to, ze do toho sli a ten kdo to na nasem foru domlouval je jeden z mala na ktereho nic co sem tady psal neplati

Jinak. Slovo objektivni znamena neco ve smyslu "nestranne, pravdive hodnoceni". Jestlize nekdo prohral a rekne ze to bylo vyrovnane, tak to asi moc objektivni neni. Takze moc nerozumím tomu, kdyz se na jednu stranu rekne ze to bylo vyrovnane, coz ty oznacis za objektivni hodnoceni, ale kdyz pak nekdo rekne, ze to zas tak vyrovnane nebylo, tak to najednou na objektivite a tom jestli to bylo vyrovnane nezalezi.

Me nejak nezalezi na tom kdo vyhral, jenom nechapu co je tezkeho na tom rict, no jo, ty vole dali nam docela zabrat a byli o neco lepsi. A muzes se spolehnout, ze ja zrovna s timhle problem nemam a kdyz neco poseru, tak se taky dokazu priznat, ze jsem to posral. A ty paintballisti co tam hrali myslim taky ne.


13 pro 2009, 01:40
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 08 pro 2008, 23:42
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
A vis co je na tom Griffone nejlepsi. Ze to co jsem napsal, zrovna na tebe treba vubec neplati, ale je to proste obraz jakym na me velka cast hracu AS pusobi a naprosto me to odrazuje od cele tehle zabavy, ktera mi ze sve podstaty jinak prijde jako zajimava, minimalne ty vase brejle, ktery se nepotej. A kdyz si to v klidu prectes, tak mi rekni jestli to podle tebe jsou lzi anebo na tom neco je. Jestli znas lidi, kteri takovy jsou a jestli jich je vic nebo min nez tech ostatnich.


13 pro 2009, 01:57
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 08 pro 2008, 17:32
Příspěvky: 21
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
I Já také hledám v mém okolí normální AS hráče, bohužel potkávám samé 13 - 16 leté děti s 1 nebo 2 dospělými, kteří si před nima honí triko...
A fakt lžou :shock:

Pořád a pořád - nechápu proč, když jim řenu že za celej den sem na akci sestřelil 1 hráče ( protože jsem hlídal bod, kde byla nulová frekvence )
Tak okamžitě tahali z rukávu historky o rambo skutcích a okamžitě ukazovali co všechno mají s sebou za " top značku ".

Naštěstí idioti nejsou všichni a našel jsem jednoho, který je normální...
A ten je stále u AS - má tam přátele a prostě mu vyhovuje AS atmosféra - vše kolem. Kdyby Vás takových bylo víc, bylo by to super.....
Co musím uznat že to máte o hodně horší s " IQ " hráčů, páč u nás je dětí 0,05%. ( děkuji, děkuji že ty kvéry máme drahé :wink: ).

Jsem rád že někteřím se dostalo informace o " lesním " paintu. A děkuji těm co tento poznatek šíří do Vašich řad.
A jak tu zaznělo, měli by jsme táhnout za 1 provaz - když máme tak k sobě blízko...


13 pro 2009, 09:55
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
chumaj001 -> Neplatí, nebo alespoň doufam a ze všech sil se snažim, aby neplatilo. A ano, něco na tom je, existujou lidi na který to platí a bohužel jich není zrovna málo. Což ale nic nemění na tom, že je od tebe neuvěřitelně hloupý nás všechny naházet s nima do jednoho pytle, zavrhnout airsoft jako takovej a ještě nám to přijít "vysvětlit" na fórum.

Tracker -> Ano, u nás je bohužel procento pitomců o dost vyšší než v paintballu, to musim uznat. Je to hlavně kvůli dostupnosti zbraní, kdy si "čínu" může koupit každé děcko a každý blbec. Nedokážeš si představit, jak nás to žere a jak bychom byli rádi, kdyby šly čínské zbraně do háje stejně rychle, jako přišly a airsoft se vrátil do těch starých kolejí, kdy nejlevnější AEG stálo víc než nejlevnější paintballka a ti, kdo nebyli do airsoftu skutečně zapálení, zůstali u střelby manuálkami někde za barákem, nebo se na to po čase vykašlali. Teď jsme zaplaveni rychlokvaškami, co ještě nemají ani maskáče, ale zato mají upgradované zbraně, které si koupili z érsoftmoravy za pár korun.

A opravdu mě mrzí, že jste si udělali obrázek takový, jaký jste si udělali, a že jste neměli možnost se setkat s normálními airsofťáky, nebo se účastnit nějaké kvalitní akce, která opravdu není o tom, kdo postřílel víc nepřátel nebo kdo má delší péro.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


13 pro 2009, 13:17
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Registrován: 02 kvě 2009, 19:10
Příspěvky: 944
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
2 Griffon: Pokaždé to musím opakovat, já si osobně myslím čína zavinila to, že čím dnešní airsoft se stává. Ano, příznivá cena číny přilákalo mnoho hráče do airsoftu, špatný i dobrý, a Griffone, nezapomínej: Nemůžeme házet všichni do jednoho pytlu a nazvat to "ty číny jsou svině". A nezapomínej, že díky čínám máme ceny jako teď, díly jako teď, a díky čínám máme některé zbraně jako teď (Zeptej se re-enactorům GB, jak jsou když čínani okopčili L85 a už nemusejí běhat s M4, případně M16 jako SASíci)

_________________
" Až dojde na kontakt, tak je jedno jestli ti to lítá metr nahoru nebo doprava, hlavně že to lítá dopředu"


13 pro 2009, 14:44
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
TomLame píše:

Tak ten tvuj slovosled a větná stavba... to mě posadilo na prdel.
Doufat že ty to s ta čína-slovosled myslet jako vtip....

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


13 pro 2009, 15:14
Profil
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Registrován: 20 zář 2008, 13:29
Příspěvky: 117
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Tracker píše:
I Já také hledám v mém okolí normální AS hráče, bohužel potkávám samé 13 - 16 leté děti s 1 nebo 2 dospělými, kteří si před nima honí triko...
A fakt lžou


Věř,že jsou i akce kde potkáš většinu dospělích lidí(tak 20+),ale nejsou tak na očích.Je to právě z toho důvodu,aby se nesetkávali s mladšími a udrželi si určitý standart.To že je mezi námi spoustu pitomců je dané taky tim,že je nás o dost víc(=větší počet idiotů) a jak už psal Griffon cenová dostupnost tomu taky nepřidá.


13 pro 2009, 16:20
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
TomLame -> Nemůžu si pomoct, ale byl bych stokrát radši, kdyby čínský krámy nikdy neexistovaly. Jasně, nemohl bych si dovolit mít doma pět zbraní a objednávat si z RSOV tuny různejch nesmyslů, ale s radostí bych to obětoval a běhal s jedním značkovým kvérem, kdyby to znamenalo, že nebudou existovat čtrnáctiletí teplákovci s Cyma kalachama s M130 a hustospešlfórsis s čínskejma CIRASama a M4kama od Dboys.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


13 pro 2009, 16:28
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Registrován: 02 kvě 2009, 19:10
Příspěvky: 944
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Griffon píše:
TomLame -> Nemůžu si pomoct, ale byl bych stokrát radši, kdyby čínský krámy nikdy neexistovaly. Jasně, nemohl bych si dovolit mít doma pět zbraní a objednávat si z RSOV tuny různejch nesmyslů, ale s radostí bych to obětoval a běhal s jedním značkovým kvérem, kdyby to znamenalo, že nebudou existovat čtrnáctiletí teplákovci s Cyma kalachama s M130 a hustospešlfórsis s čínskejma CIRASama a M4kama od Dboys.

a co si s tím zachráníš ??? kdy ty budeš běhat s jedním značkovým tak ti hustspešlfórsis budou běhat v SQUAD vesta s brokovnicema, a nezapomeň že u brokovnice ani nemáš upozornění že máš nosit brejle a nestřílet po lidma ..

_________________
" Až dojde na kontakt, tak je jedno jestli ti to lítá metr nahoru nebo doprava, hlavně že to lítá dopředu"


13 pro 2009, 17:07
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 bře 2009, 14:37
Příspěvky: 83
Bydliště: Svitavy
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
Co se týče otázky AS vs. PB, toto téma je prostě věčná záležitost, a já mám prostě k tomu stejný názor jako tady už nějaký zástupce PB psal - měli bychom se navzájem podporovat, vyměňovat si zkušenosti, zážitky, atd...ale ne takovým stylem pětiletého spratka, co se hádá kvůli tomu, že jeho RC autíčko je lepší, protože má větší kola.
Taky jsme se jednou počas tréninku s hráči PB setkali...stříleli po sobě v sousedním lesíku...nejdřív jsme mysleli, že tam někdo seká dřevo :lol: , ale pak se ten zvuk opakoval tak rychle, že by to musel sekat leda Arnie. Tak jsme se tam šli podívat, a ejhle, ve Svitavách už se narodil i PB. Tak jsme pokecali, půjčili a otestovali mezi sebou kvéry, vyměnili si různé informace atd..prostě takhle to má být.
Co se týče dalšího problému co se tady objevil, tak trochu souhlasím s griffonem, ale i s ostatními. Je pravdou, že jenom číny můžou za současný stav v airsoftu - taky nerad vidím 13-ti leté špesl velitele s AKčkem od Cymy a v teplákovce. Ale jednou to prostě přijít muselo. Teď už jen čekám, až jednou nějaký 12ti letý frajer udělá něco, kvůli čemu dopadneme jako naší němečtí sousedé :( ...

_________________
Svitavy Hamas حماس
http://svitavy-hamas.webnode.cz


13 pro 2009, 19:23
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: airsoft vs paintball
TomLame píše:
Griffon píše:
TomLame -> Nemůžu si pomoct, ale byl bych stokrát radši, kdyby čínský krámy nikdy neexistovaly. Jasně, nemohl bych si dovolit mít doma pět zbraní a objednávat si z RSOV tuny různejch nesmyslů, ale s radostí bych to obětoval a běhal s jedním značkovým kvérem, kdyby to znamenalo, že nebudou existovat čtrnáctiletí teplákovci s Cyma kalachama s M130 a hustospešlfórsis s čínskejma CIRASama a M4kama od Dboys.

a co si s tím zachráníš ??? kdy ty budeš běhat s jedním značkovým tak ti hustspešlfórsis budou běhat v SQUAD vesta s brokovnicema, a nezapomeň že u brokovnice ani nemáš upozornění že máš nosit brejle a nestřílet po lidma ..


Jo, ale nebudou jezdit na "dospělý" akce a kazit je, protože si tam neškrtnou. Ať si klidně pobíhaj někde za městem v lesíku s čínskejma brokovnicema a manuálkama, já tam chodit nebudu, na normálních akcích je nepotkam a všichni budou spokojený. Nebudou si dělat weby, na který budou psát "napodobujeme Rangers/Seals/whatever", nebudou se chlubit fotkama a videama s kvérama a pokud je někdo nezasvěcenej uvidí, řekne si "nojo, děti" a ne "nojo, airsoft".
Dokud nebyly čínský kvéry, tak to takhle fungovalo a všichni byli spokojený.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


13 pro 2009, 21:16
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 454 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz