Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2024, 14:29




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 256 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další
 3. světová válka 
Autor Zpráva
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
To Lessman: on byl Hitler celkem zajímavá osobnost. Nedávno jsem o něm viděl dokument se spoustou zajímavých informací. Dokonce tvrdili, že jeho babička byla židovka odněkud z Moravy. Co jsem třeba nevěděl, že v 1WW byl vyznamenán za statečnost a snad 2x zraněn v první linii. Ukazovali i jeho obrazy, které maloval ještě před tím, než se stal vůdcem. Docela by mně zajímalo, jestli už tenkrát byl duševně tak trochu mimo, nebo kdy, že mu to hráblo. Protože normální, podle mně, určitě nebyl.
Na druhé straně ruské fronty narazil na Stalina, který byl vlastně úplně stejný. Ale u něj to asi začalo vymytím mozku bolševickými politruky...........


12 čer 2011, 10:53
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
1. tak jak rika niky, tomu neslo zabranit. Tam ani neslo o rozum, ale spis o posledni nadeji co by snad jeste mohlo tu sitaci zvratit. Ano anglicane byly naivni, oni vazne verili ze zajistili mir. Podle me tam nehral roli rozum, ale zoufalost a v podstate to bylo stejne fuk. Tobe asi nedochazi ze jako zastupce statu te musi zajimat zajmy statu, tak sakra jaky zlo, dokud to zlo nedopada na me obcany tak tim ze pujdu do valky jim nepomuzu. Mluvis jak vojak v prvni linii, ne jako vudce.// Jen tak mimochodem, churchill pokud vim nakonec rekl ze to byl rozumny tah, jelikoz jim to dalo o trochu vic casu, takze z tohodle uhlu pohledu to bylo rozumne.
2. nemuzu si pomoct, chytry schopny clovek dokaze vic zivy, nez mrtvy.
3. to co ekonomika USA diktuje a nediktuje je suma fuk, je nejsilnejsi ekonomikou sveta a postranni okolnosti nejsou podstatne, je to proste tak.
4. to je prave omyl, kdyby se velitele armad ridili pocitama a emocema dopadlo by to spatne, je to vzdy jen o pomerovani uzitku, mozne vysledky ku moznym ztratam. To ze ses zastancem iracionalniho pristupu jest tva vec, tvuj nazor a tyhle spory mezi sebou vedli filozofove dlouha staleti, takze my je asi nevyresime. Jen bych si dovolil, netvrd ze se s timto pristupem neda v zivote uspet, protoze nekteri lide co tento pristup zastavaly se stali spickou ve svem oboru a dneska jsou legendy, drzitele nobelovych cen apod. Jestli zde byly i takovy z tveho tabora, to nevim, tam az me znalosti nesahaji.
5. o tom co vlastne hitlera vedlo k ruznym vecem se vedou dlouhe diskuze a asi nikdo nikdy neprijde na to, co se v te jeho oslive hlave odehravalo.


12 čer 2011, 12:07
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Lesman: omlouvám se za komolení jména.......... už si dám pozozor.
Že Hitler maloval a že byl sportovec, jsem věděl, i to že byl ve WW1. Ale nevěděl jsem o jeho zranění a dvou vyznamenáních.
Trochu jsem využil strýčka Googla a našel jsem celkem zajímavé věci. Měl prý velmi těžké dětství, dokonce část života prožil jako bezdomovec. A jeho názory se zřejmě formovaly už ve střední škole, naplno začal v roce 1919, vstupem do strany, která měla jen pár desítek členů, velmi rychle ji ovládl, přejmenoval na NSDAP a dostal jí na špičku německé meziválečné politiky. A dál už to známe všichni.
Komunisti měli velice propracovaný systém vymývání mozků (zažil jsem to u nás, ale u rusů to bylo asi ještě tvrdší). Už od malička byl člověk vystaven duševním masážím ze všech stran, všude bylo mraky nástěnek s údernýma heslama. A taky udržovali lidi v nepřetržitém strachu z napadení armádami NATO, z úderu jadernými zbraněmi. V televizi pak ukazovali jak by jsme žili, kdybycho socialismus neubránili - tenkrát zrovna v GB hodně stávkovali horníci a rozhánění demonstrací střelbou gumovejch projektilů, byla běžná praxe. Každej den ukazovali, jak imperialistický poldové a armáda střílí do vlastních lidí. (Ono to tak bylo, ale u nás zas byly vodní děla, co na Václaváku splachovaly do podchodů metra i maminky s kočárkama, který šly asi jen okolo, když byla protikomunistická demonstrace)... Ale často to bylo zaměřeno cíleně na konkrétní lidi. Třeba moje osobní zkušenost...... první den střední školy nám řekli, že kdo nevstoupí do SSM, prostě tu školu nedodělá. Já přesto nevstoupil a opravdu to vypadalo, že prostě k maturitě nedojdu, celé 3 roky. Pak přišel rok 89 a já poslední rok školy dodělal a odmaturoval. Ten rok to byly celkem zvláštní maturity........... ale to už patří jinam.
Na tohle téma by se toho dalo napsat plno, ale asi to na tohle fórum nepatří.


14 čer 2011, 07:27
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Lesman: Nevím, jaká byl osobnost.............. ale podle útržků jeho projevů a pár dokumentárních záběrů, který jsem viděl a na který si teď vzpomínám, i podle toho, jak vedl válku..........bych řekl, že byl asi cholerik. Asi ne úplně čistej.......
Neodmaturuješ, protože nejsi v SSM (to byla taková přípravka na KSČ) a tak jsi politicky nespolehlivej, nejspíš nepřítel strany a lidu, takže je třeba tě udržet někde u lopaty, ve výkopu, nebo v kotelně a už vůbec ne ti dopřát nějaké doložitelné vzdělání.
Studium z hlediska politiky............politika se promítala skoro do všeho, už od 2 stupně základky. Kdo chtěl učit, musel bejt komunista a předávat to dál. Takže ve všem se zdůrazňovalo, jak východní je lepší, než západní a úplně nejlepší je sovětské. A všudepřítomné nástěnky s heslama jako třeba "se sovětským svazem na věčné časy" (mimochodem moje děti teď dostávají úplně stejnou nalejvárnu o EU a většina těch, co jim to cpe do hlav, mně cpali moudra o skvělém socialismu)
Edit: na základce jsem třeba dostal dvojku z chování, když jsem měl v dějepise říct, kdo osvobodil domov mých rodičů a já řekl, že američani............ to se totiž nahlas taky nesmělo říkat. Jako by to snad mohlo snížit zásluhy ruských vojáků v porážce fašistického německa. (tenhle školní rok zas přines kluk poznámku, protože si dovolil říct o dějepis, že v koncentrácích netrpěli jen židé......... ( o židech se za bolševika taky moc mluvit nesmělo a dokonce ani jejich památky se neudržovaly, když náhodou někoho chytli, že je poškozuje, moc se mu toho nestalo - nenávist k židům není jen záležitost němců, ta jde napříč snad všema národama Evropy, blízkého východu a severní afriky a kdo ví, kde ještě)


14 čer 2011, 08:02
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
SSM byla přípravka pro KSČ. Já v tam nikdy nevstoupil, takže program moc neznám. Ale na střední škole, kam jsem chodil, měli organizaci a co já vím, tak nedělali nic, jen vybírali členský příspěvky. Pak ještě byly místní organizace ve městech a na vesnicích. Ty už něco dělaly, provozovaly různé kluby mládeže, kde pořádaly diskotéky, schůze a co já vím ještě. No a ty vesnické organizace, tam to bylo tak nějak normální, víc nepolitické. Hodně se třeba podíleli na udržování lidových tradic, jako třeba máje a tak. No a nejvíc je všude bylo vidět při prvomájových průvodech. Centrála SSM pak nahromadila obrovský majetek, kolem kterého dodnes není asi úplně jasno, co s ním.
Ono za socialismu ale nebylo všechno špatně, jako teď není všechno dobře. Žít se v tom režimu dalo. Dokonce snad to bylo jednodušší v některých věcech.
A jaký by za nich byl airsoft? Skoro si troufnu říct, že by asi nebyl. Určitě ne takový, jako dneska. Tenkrát režim nelibě nesl cokoli, co nebylo organizováno v nějaké odnoži národní fronty, jak se tomu říkalo. Třeba trempové, kteří se nikdy nenechali zaškatulkovat, byli věčně pranýřovaná skupina, kterou se snažili všemožně zlikvidovat, ale musím říct, že nenásilně (aspoň já o ničem nevím).
Takže airsoft by buď nebyl vůbec, nebo nejspíš pod křídly svazarmu (svaz pro spolupráci s armádou) a to by pak možná měl i vysokou úroveň, ale vykoupenou nějakým slibem věrnosti socialismu. Svazarm totiž opravdu fungoval a komunisti do něj lili dost peněz. Samozřejmě by nebyly týmy, jak je dnes známe, asi těžko by někdo mohl dělat třeba Brity.........
Ale prosím tě, ber to s rezervou, tohle je jen můj názor a doměnka. Už nikdy se to asi nedozvíme. Pokud ti, kdo ten režim nezažili, neuvěří populistickým slibům jedné nejmenované politické strany a neumožní jim ve volbách většinovou vládu.


15 čer 2011, 09:35
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Hele třeba v Číně, kde je komunistická totalita, je airsoft ilegální a i přesto ho tam hrajou tisíce lidí.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


15 čer 2011, 10:01
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Griffon píše:
Hele třeba v Číně, kde je komunistická totalita, je airsoft ilegální a i přesto ho tam hrajou tisíce lidí.


jn, tisice lidi se v tech skoro dvou miliardach lehce ztrati. komunisticka totalita je podle me uz jen v korei. to co je v cine uz se neda moc komunistickou totalitou nazyvat, jakmile maji lidi internet uz se moc neda mluvit o totalite


15 čer 2011, 10:41
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 20 črc 2010, 00:58
Příspěvky: 87
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Tak nechci tu slovíčkařit, ale "komunismus" v číně degradouval na naprosto obyčejnej fašismus (neplést s nacionálním socialismem) - se všemi učebnicovými znaky.
Na placeném školství a zdravotnictví, soukromém kapitálu a do jisté míry volnosti v podnikání nic socialistického, natož komunistického nevidím.
Zůstala jen vedoucí úloha strany a velmi do všeho se vměšující stát - což jsou věci pro fašistickou i komunistickou diktaturu společné.

_________________
Kdož jsi bez miny, hoď kamenem!
(sv.Peytl)


15 čer 2011, 10:45
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
...cenzurovanej internet. A taky pracovní tábory a další podobný věci.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


15 čer 2011, 10:46
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
V číně internet mají..........., ale je těžce cenzurovanej a hlavně......kolik lidí na něj může?
Nevím, jestli se dá činskej socialismus rovnat k fašismu, ale je to jedno, velkej rozdíl to není.


15 čer 2011, 11:56
Profil ICQ
Poručík
Poručík

Registrován: 11 čer 2011, 20:39
Příspěvky: 278
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Jako rocnik 75 a clen svazarmu (strelecky a parasutisticky oddil) muzu celkem najisto rict ze airsoft by pod kridlama komunistu existoval mozna jako priprava na vojnu (poradovy cviceni, zakopavani starost o techniku a hromada jinejch veci) nebyli by skoro zadny as zbrane (pokud by se nenasel cekej vyrobce protouze vsechno na nej je ze zahranici za VALUTY) a sice by mozna "softaci" dostali auta a obrnaky ale rozhodne by se nekonali manevry a strilecky dnesniho tipu. Ono za komancu se lidem co drzeli hubu a krok a chteli makat zilo jednoduse a celkem lehce, bylo min veci ktery si museli sami rozhodovat. Od zbozi v obchodech (podle me bylo tak 20% druhu zbozi nez ted), prez vzdelani (uz na zakladce do cloveka slapali co by mel delat a dokazali zaridit ze si se jinam nedostal) prez zamestnani (mas stavarnu? budes ve stavebnictvi, mas ekonomku? budes ekonom atp) po zivot doma (v panelakach vedel kazdej co dela soused a casto se nasel nekdo kdo zaridil aby si se choval presne jako ostatni.
Vsechno bylo organizovany a hlidany, jedinej utek bejval na chalupy a ruzny cundry a tak.

_________________
Masli dobrych kamaradu nepratel netreba.


15 čer 2011, 16:15
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Inu sem rad ze sem tento rezim nezazil :)


15 čer 2011, 22:42
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 07 čer 2011, 22:02
Příspěvky: 227
Bydliště: Královéhradecký kraj
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
No, každej si to tady přežíval nejspíš podle svého :mrgreen: . Můj táta byl v armádě až skoro do poloviny komunismu takže.... :roll:

_________________
,,Kdyby mí vojáci začali přemýšlet, nezůstal by u vojska ani jediný.´´
Fridrich II. Veliký

Perky
[Ženista] [Člen strany] [Průzkumník] [Klidný pod palbou]
[Nenápadný] [Oko dravce] [Last man standing] [Little Big Horn]
[Pevná muška] [Infiltrátor]


16 čer 2011, 06:27
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Pein píše:
No, každej si to tady přežíval nejspíš podle svého :mrgreen: . Můj táta byl v armádě až skoro do poloviny komunismu takže.... :roll:

Ano, každej přežíval jak mohl. Byla to doba udavačů a donašečů na každým rohu, v každým paneláku. Po tom se dnešním mocným asi dost stýská, vždyť včera, nebo předevčírem, schválil parlament úpravu zákona, která vlastně nařizuje udávat i svoje nejbližší. Naštěstí zatím jen u dopravních přestupků.
Ještě hodně nám z toho komunismu tady zbylo................. Takže ti, co se radují, že ten režim nezažili, vlastně ho prožíváme dál, jen v jiné formě.


16 čer 2011, 07:50
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 15:03
Příspěvky: 559
Bydliště: Дагестан - Кавказ
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Nonono, jakobych četl něco z Blesku nebo Aha ...

Nikdo nikoho nebude nutit práskat, jen za zapírání pachatele/nepřiznání se - pokus ojebat s OB, to odsere majitel vozidla a holt ten už si to bude muset s onou "osobou blízkou" vyřídit sám. (často sám se sebou)
Jen s tím holt půjde hůře vyjebat, než lze teď a to je přeci dobře pro každého slušného člověka.
Institut osoby blízké každý stejně jen zneužíval aby se vyhnul trestu za protiprávní jednání. (rychlost, stání na chodnících, na přechodech, v zákazech)
Když mohou existovat slušní řidiči, kteří přestupky nepáchají, tak se to pak budou muset naučit i "ojebávky a vychcánkové".

Každý řidič, který nedělal papíry v cirkuse ale v autoškole, by měl znát silniční zákon tak, že pozná, že dělá něco, co dělat nemá a počítat tedy s trestem.
Teď je to tak, že vychcánkové také vědí, že dělají něco co nemají ale mají to těžce "na salámu" protože kdyby "něco", tak "já nic, to osoba blízká".
Teď to bude pro ně horší, budou vědět, že tak jako tak na ně přijde trest, buď od úřadu/policie anebo od naštvaného majitele vozidla.

Každý přeci nemá je "svý práva" ale taky "povinnosti" ... na to se za posledních 22 let zapomíná, každej mamlas má plnou hubu "svých práv" ale na povinnosti už se*e.
Jsou třeba podobný změny, než velká část národa zparchantí a zfrackovatí ...


D.

_________________
>> Александр Буйнов - Спецназ <<

Obrázek

Ну, погоди !


16 čer 2011, 09:20
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Daimler píše:
...


moc hezky napsane.

co se tyce internetu v cine, tak ano cenzurovany je, nicmene je tam a nikdy nejde uhlidat vsechno a myslim si ze tam nebude malo lidi, kteri se to snazi ojebat aby nebyli cenzurovani a mohli se docist co ze se to ve svete deje. je to uplne jina situace nez s komunismem v KLDR. tam lidi vi uplne hovno a bohuzel ani nevi ze nejaky internet existuje.


16 čer 2011, 09:47
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Ne, to není z blesku. Máš pravdu v tom, jak se chovají řidiči, i s tím, že institut osoby blízké je využíván k vyjebávání.
Jenže tady jde o něco jiného, úprava zákona o dopravě NAŘIZUJE NAHLÁSIT – (udat) kohokoli, kdo řídil tvoje auto. Takže ty budeš povinen udat třeba svou matku.
Ano, jedná se jen o dopravní přestupky ZATÍM, za rok může všechno bejt jinak a budeme mít zákonou povinnost udávat třeba svou ženu, že nesouhlasí s režimem. Tohle už naše země zažila, dokonce 3x během 20 století.
Můj názor je, že jestli chce stát někoho postihnout za přestupek, nebo soudit za trestný čin, pak je jeho starost připravit podklady tak, aby mohl obvinit konkrétního člověka a dát soudu, nebo přestupkové komisi nezpochybnitelné důkazy.
A mimochodem, mám dost silný pocit, že Trestní zákon je zákonu o dopravě nadřazený (to je ofiko právnický výraz) a v něm osoba blízká pořád existuje, takže ti chytrý vyjebávači s tim vyjebou stejně. Já si třeba dávám pozor, abych se do konfliktu se zákonem nedostal, ale nelíbí se mi ten závan totalitních zvyklostí RU, protektorátu a komunismu, kterým tohle prostě smrdí.


16 čer 2011, 12:16
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 15:03
Příspěvky: 559
Bydliště: Дагестан - Кавказ
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Znova opakuji NENAŘIZUJE, to koho uvedeš je tvá věc ... dál bude probíhat běžné řízení, předvolají tu osobu, kterou uvedeš, že jela tvým vozem (pachatele). Pokud nebudeš chtít uvést, tak dostaneš flastr ty ... a můžeš mamince poděkovat a zase ji někdy půjčit auto. :mrgreen:
A nebo jsi lhal, byl jsi to ty a flastr ti patří.
Trestní zákon není nadřazen silničnímu zákonu, jsou to dva zákony upravující každý naprosto jinou oblast práva.
Není ani nadřazen ani přestupkovému zákonu, mícháš hrušky s jabkama.
Nedělej z toho takovou kovbojku, za dopravní přestupky se do kriminálu nechodí. Musel bys spáchat tr.čin.
Přestaň se na to dívat jen z pohledu "chudáčka" pachatele/podezřelého a zkus se na to podívat třeba z pohledu slušného řidiče, který se snaží i v centru Práglu raději najít parkovací místo, než aby auto vrazil na chodník. Pokud ho u toho v ten moment policajt nechytí (což je nesmysl, muselo by jich být 1000x více a to bys zase křičel o policejním státě) - nic se mu nestane. Slušný se snaží najít flek, vychcánci to dají kamkoliv, beztrestně a hned - je to fér ?
Zkus pohled státu/obce = na exponovaných místech musí stát/obce dávat milióny zbytečně, každých +/- 5 let, protože jsou obrubníky s chodníky "zvalchované" od vyjebávek = vyhozený prachy.
Zkus pohled policajta - přijde ti oznámení, že si někdo stěžuje na špatné parkování tam a tam ... přijedeš, tam X aut ... napíšeš parkovačky za stěrač .... vysmějí se "osoba blízká", nasadíš botičky/ necháš odtáhnout - u auta se pak přihlásí vysmátí chytráci a co budou mít v hubě ? ... osobu blízkou ...... a teď ,policajte .... nadřízení nasraní, občané oznamovatelé nasraní .... našel jsi tam už jen X zaparkovaných, prázdných aut .... jak to budeš řešit abys je potrestal, jaký máš proti X prázným autům důkazy o jejich řidičích ? ... máš logicky kuloví, vyjebou pak s tebou s "osobou blízkou".

Jediná možnost, jak je trestat, je buď v každé ulici policajt (výkřiky typu policejní stát) anebo to zneužívání osoby blízké zatrhnout a ať si to majitel vozu s "osobou blízkou" (klidně s maminkou-má umět parkovat) vyřídí sám. (ale častěji sám se sebou)
Je to tak i v jiných státech, tak nevím proč kolem toho tak hysterčit ....
Máš z toho strach ?
Nepůjčuj auto.
Půjčíš auto ? ... varuj dotyčného, že pokud se bude na silnici chovat jako pr*se, ty to za něho vyžírat nebudeš a nechť je připraven jet na vlastní odpovědnost ... jak hrozivé, že ? ... na svou vlastní odpovědnost.


D.

_________________
>> Александр Буйнов - Спецназ <<

Obrázek

Ну, погоди !


16 čer 2011, 12:52
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 bře 2009, 10:29
Příspěvky: 995
Bydliště: RACOON CITY
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
naprosto souhlasím s Daimlerem. Právnická osoba nebo podnikatel se taky nemůže ohánět osobou blízkou, pokud má auto pro podnikatelské účely a jezdí s ním jeho zaměstnanec. Když zaměstnanec udělá přestupek s autem zaměstnavatele a vyfotího např. radar nebo kamera na červené, přijde majiteli auta (zaměstnavateli) oznámení o tom, že má uvest osobu která auto řídila a případě že tak neučiní se vystavuje hrozbě dost vysoké pokuty a nebo i zastavení činnosti. Vim o čem mluvím. Máme ve firmě několik aut a občas k nám toto chodí a vymlouvání se na osobu blízkou u toho neplatí. Když půjčuješ auto praseti tak si to vyžer.


16 čer 2011, 13:07
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Rovněž stoprocentně souhlasím s Daimlerem. Tvoje auto => tvoje zodpovědnost a hotovo.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


16 čer 2011, 14:09
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Co má co společnýho auto se 3. světovou válkou? :D

_________________
One shot, two kills!


16 čer 2011, 15:35
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 15:03
Příspěvky: 559
Bydliště: Дагестан - Кавказ
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Špatně položená otázka.
Měl jsi se zeptat, co má nedávný návrh na zrušení "osoby blízké" u přestupků, společného ... s hypotetickým blábolením o 3.sv.v. :)

D.

_________________
>> Александр Буйнов - Спецназ <<

Obrázek

Ну, погоди !


16 čer 2011, 16:51
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
odmítám být rukojmím nějaký pablbů z odborů !! každý si své povolání zvolil sám a pokud jim to nevyhovuje, tak 9% míra nezaměstanosti všechny dokáže nahradit !!!! celá levice by se měla odstěhovat na východ někam k Dunaji a dál !!!

tak to vidím já...

_________________
One shot, two kills!


16 čer 2011, 19:21
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 15:03
Příspěvky: 559
Bydliště: Дагестан - Кавказ
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
No ... heh ... tak odmítej. :lol:
Hlavně nezapomeň řádně a včas platit ze své šrajtofle všechny daně, v klidu akceptuj zdražování všeho, co potřebuješ a nevrč, když v té šrajtofli budeš mít stále to samé, nebo i méně.
Protože stát ty tvé prachy potřebuje na zalepení všech děr, kterými se živí všichni ti paraziti a pijavice, k němu přilepené.
Půl miliardy na Promopro, X miliard na Diag Human, necelou miliardu na projekt Opencard, deset miliard na tunel Blanka a další a další ... nevrč a plať, protože kasa je stále prázdná a dluhy větší a větší. :P
Kdo ty dluhy bude platit ? Nějaká pravice nebo levice nebo snad ti paraziti ? ... nikoliv ... ty. :)

A opovaž se někdy zestárnout a dožít se důchodu ... koukej pěkně zemřít mladý. :lol:

D.

_________________
>> Александр Буйнов - Спецназ <<

Obrázek

Ну, погоди !


17 čer 2011, 05:35
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Daimler píše:
No ... heh ... tak odmítej. :lol:
Hlavně nezapomeň řádně a včas platit ze své šrajtofle všechny daně, v klidu akceptuj zdražování všeho, co potřebuješ a nevrč, když v té šrajtofli budeš mít stále to samé, nebo i méně.
Protože stát ty tvé prachy potřebuje na zalepení všech děr, kterými se živí všichni ti paraziti a pijavice, k němu přilepené.
Půl miliardy na Promopro, X miliard na Diag Human, necelou miliardu na projekt Opencard, deset miliard na tunel Blanka a další a další ... nevrč a plať, protože kasa je stále prázdná a dluhy větší a větší. :P
Kdo ty dluhy bude platit ? Nějaká pravice nebo levice nebo snad ti paraziti ? ... nikoliv ... ty. :)

A opovaž se někdy zestárnout a dožít se důchodu ... koukej pěkně zemřít mladý. :lol:

D.

Souhlas.........
Tady totiž nejde o to, že se odborům "něco" nelíbí. Ona představa jak třeba někdo v 70 letech má stát celý den u soustruhu, nebo ještě líp kardiochirurg...... třeba zrovna ten, co odmítá být rukojmím odborů. S odboráři nesouhlasím vždy, tedy většinou ne. Ale tentokrát se bouří správně. Ani tu nejde argumentovat tím, že si každý své povolání zvolil sám, to se totiž týká všech.
Ale jinak se fakt diskuze vzdaluje od III WW, i když oběma dosavadním WW vlastně taky předcházela krize.......


17 čer 2011, 06:09
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Daimler píše:
Špatně položená otázka.
Měl jsi se zeptat, co má nedávný návrh na zrušení "osoby blízké" u přestupků, společného ... s hypotetickým blábolením o 3.sv.v. :)

D.

Bohužel možná mnohem víc, než si dovedeme představit :-(


17 čer 2011, 06:10
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Co se týče stávky: http://makovsky.blog.idnes.cz/c/196844/ ... -luzu.html

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


17 čer 2011, 09:40
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 15:03
Příspěvky: 559
Bydliště: Дагестан - Кавказ
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
>> Číst odspoda << :)


D.

_________________
>> Александр Буйнов - Спецназ <<

Obrázek

Ну, погоди !


17 čer 2011, 10:14
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 13 říj 2010, 10:28
Příspěvky: 154
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
Grife, tvůj odkaz.............prostě nemám ani slov........ Nakonec to autor popisuje, jako před únorem 1948. A bude možná ještě víc zábavy, už se tu psalo o cenzuře netu v Číně, mrkněte na tohle http://www.lupa.cz/clanky/cesko-znovu-c ... ho-zakona/


17 čer 2011, 10:28
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: 3. světová válka
njn za chvili bude zavedena i dan z porna, to by se stat nabalil :-D


17 čer 2011, 10:52
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 256 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz