Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 dub 2024, 05:17



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 16.10 prasna 
Autor Zpráva
Kapitán
Kapitán

Registrován: 01 dub 2008, 19:57
Příspěvky: 407
Nový příspěvek 16.10 prasna
takže ráno jsem jako vždy vstal rychle všechno naházel do vesty ,připravil si svačinu atd atd.. ,potom jsem vyrazil za parmanem ,s nim jsme dojely na misto zhruba v 9:50. Sešlo se nás okolo 25ti. Když začala první hra ,tak jsem byl v teamu který útočil i když po obsazení první budovy jsme měli co dělat aby jsme se ubránili proti palbě která na nás šla skoro ze všech stran ,potom jsme se rozhodli obejít to druhou stranou. rozdělili jsme se na tři části ,já s SGčkařem jsme to vzali úplně vlevo tim zákopem , druhá část (asi 6 lidí) to vzali přímo u budov a třetí zůstala v první budově ,takhle jsme se dostali až k poslední budově (ta úplne u pole ,myslim že se jí říká 1) ,obešli jsme jí a zjistili že v ní nikdo nebyl ,odtud jsme kryli jednoho našeho člena který šel dál po poli k zákopům a obsadili jsme i tu malou budovu (myslim že se jí říká 4) ,v tuhle chvíli jsme tedy měli absolutně obklíčenou dvojku (budova uprostřed) ,kterou mezitím vystřílel zbytek našeho teamu ,první hru jsme tedy vyhráli , dokonce jsem zůstal naživu a zabil 2 lidi :D :D .Další hru jsme hráli na vlajku.
my jsme jí bránili oni dobývali (vyhráli pokud se jí dotkli) ,teď jsem kempil na střeše čtyřky ,obíhali nás po poli z obou stran a stříleli jsme v podstatě na všechny strany jak diví ,nakonec dostali jednoho našeho člena a potom i mě když jsem se pokoušel znovuzprovoznit zbraň (předtim jsem se tam nějak divně překulil a trochu s tim majznul ,ale když jsem vyndal a zandal baterku tak to zase šlapalo jak hodinky ,nevim jestli jak je tam ta baterka nadoraz se nějak blbě ohnul kabel) ,zde jsem tedy umřel a zabil jen jednoho člověka a vlajku nám sebral nějak neprůstřelnej neprokuchnutelnej.
při třetí hře když jsme my dobývali vlajku jsme si to namířili rovnou k budově č1 (ta vzadu u pole ,pořád nevim jestli je to 1 a ta u silnice 3 ,nebo naopak) ,opět v ní nikdo nebyl a hned jsme z ní vedly náš útok ,po nedlouhé eliminaci pár lidí schovaných v zákopech na poli byla vlajka celkem rychle naše ,takže jsme vyhráli ,dokonce jsem opět nezemřel a zase dva fragy :D . další hru jsme opět bránili vlajku ,tentokrát jsme se dobře takticky rozmístili a nepřítel se k ní v podstatě nepřiblížil ,ti co se nás pokusily obejít zákopama v poli byli celkem rychle zabiti a to samé na druhé straně ,já jsem byl v budově č.1 (ta vzadu u pole) a z okna jsem bránil přímo vlajku ,nejdřív by museli zabít mě aby jí dostaly ,tady jsme opět vyhráli ,nezemřel jsem ani jsem nikoho nezabil. po téhle hře se skončilo ,všichni odjely a zůstal jsem tam jenom já s parmanem ,asi 15 minut jsme čekali na odvoz a pak hurá domů. :D na týhle akci jsem si docela zastřílel ,zaútočil i zafragoval :D takže akci bych hodnotil kladně ,myslim že jedinej problém byl jeden nepřiznavač ,ono dobře neřeknu když to dostane nějakou zbloudilou do palce nebo ho to škrtne o sumku na vestě ,ale když mu tři lidi kropí do zad a nic tak už to trochu kazí hru :evil: ,jinak ale dobrá akce :D ,ani Darken už na mě nezkoušel vyskočit z pozarohu :D

_________________
Libera Te tutement ex inferis -zachraňte se před peklem


16 lis 2008, 15:34
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 23 říj 2007, 16:46
Příspěvky: 154
Bydliště: Rokycany
Nový příspěvek Re: 16.10 prasna
vážně bych chtěl aby se lidi co byl na tyhle akci nad sebou zamyslely, protože toho nepřiznávání tam bylo fakt moc a byl bych nerad gdyby to tak bylo na každý akci :evil:


16 lis 2008, 16:15
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 20 zář 2008, 18:53
Příspěvky: 87
Bydliště: Rokycany
Nový příspěvek Re: 16.10 prasna
nemate nahodou nekdo kontakt na tohohle kluka?

http://matit.rajce.idnes.cz/Prasna_16.11.2008/#IMG_8951.JPG

chtel ode me neco koupit a bohuzel jsme si na sebe nevzali cisla. dik

_________________
http://stb.ardie.cz/index.html


17 lis 2008, 10:48
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz