Autor |
Zpráva |
Monty
Moderátor
|
 Re: airsoft a rodiče
NO to koukám jak sou lidi tak strašně hloupí. Napiš sem i adresu kdy bydlíš ať podle IP nemusej dlouho hledat.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
17 úno 2011, 20:23 |
|
 |
|
Lugr007
Rotmistr
|
dělám si srandu jen jsem chtěl vědět jak tu lidé zareagujou kdyby tu někdo takovej byl 
_________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. I když tím prvním si nejsem jist." - Albert Einstein
|
17 úno 2011, 20:45 |
|
 |
|
rathy
Nadporučík
Registrován: 29 říj 2009, 19:17 Příspěvky: 300 Bydliště: Pardubice
|
Lugr007 píše: dělám si srandu jen jsem chtěl vědět jak tu lidé zareagujou kdyby tu někdo takovej byl  Tak to už je vážně moc 
_________________ Výroba spoušťáků L96 a MB01.... kontaktujte: rathyarms@seznam.cz
Only the strongest will survive!!!!
...kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE
|
17 úno 2011, 20:47 |
|
 |
|
Hammerfaller
Poručík
Registrován: 03 črc 2009, 21:00 Příspěvky: 243 Bydliště: kousek od Klatov
|
Lugr007 píše: dělám si srandu jen jsem chtěl vědět jak tu lidé zareagujou kdyby tu někdo takovej byl   Díky za zpestření nálady takovýho Jokera jsem tu dlouho neviděl 
_________________ "We need a stronger government, bring back capital punishment" - Rapist (Combat84)
"It's better to be dead than a fucking red!!" - Right to choose (Combat 84) - Neplést s Combat18!!
|
17 úno 2011, 20:53 |
|
 |
|
Duke1
Kapitán
|
Lugr007 píše: dělám si srandu jen jsem chtěl vědět jak tu lidé zareagujou kdyby tu někdo takovej byl  Nestiham se divit a to jsem to tu procetl , jeste tehdy nez uzivatel svoje prispevky prepsal  . Takze Lugr007 ty si nejaky provokater a nebo sis to uvedomil , jakou blbost si napsal az po tom cos zacal vsem dokazovat, ze mas pravdu ? Abych nebyl OT takze moji rodice to vzdycky snaseli velice dobre(na narozky a pod. dostavam casti vybavy) , i kdyz je fakt ze jinak si to z velke casti financuju za svoje a k tomu co tu padlo od lugera se musim vratit sice je mi 17 , ale nedalo mi to a chci zde uverejnit nazor na to co tu psal luger , opravdu ja jsem velice rad , ze jsem se dostal do GSG i pres svuj nizkej vek(na cviceni jsem se dostavam tak , ze si me nekdo 18+ vezme na starost),take jsem rad ze mi na ostatni akce staci ,pouze povoleni od rodicu na to si zajet nekam na scenarove akce, ale napsat ze na veku nezalezi je celkem na me dost . Staci se jenom podivat na kinders a hned pochopis, ze tohle neni airsoft .
_________________ -Military-
Naposledy upravil Duke1 dne 17 úno 2011, 21:50, celkově upraveno 1
|
17 úno 2011, 20:57 |
|
 |
|
Lugr007
Rotmistr
|
provokater nejsem. jenom se tímto dívám jak se tak lidi chovají když je něco překvapí:D:D i když některé reakce jsou opravdu povedené 
_________________ "Jen dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. I když tím prvním si nejsem jist." - Albert Einstein
|
17 úno 2011, 21:10 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Uvědomuješ si, že "já jsem si dělal srandu" poté, co člověk řekne nějakou extrémní kravinu, je snad nejstarší a nejohranější výmluva ever a nikdo, skutečně nikdo ti tu na to neskočí?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 úno 2011, 21:13 |
|
 |
|
Lugr007
Rotmistr
|
no je pravda že tady je lidí dost. takže to asi dost dobře poznáte. ale přece sranda musí bejt to by na tom světě bylo smutno 
|
17 úno 2011, 21:19 |
|
 |
|
koldda
Podporučík
|
Lugr007 píše: provokater nejsem. jenom se tímto dívám jak se tak lidi chovají když je něco překvapí:D:D i když některé reakce jsou opravdu povedené  Já si taky koupím v zimě nanuka a sleduji nevěřícné pohledy okolo jdoucích lidí ale nezasírám tím fórům a jakou pověst si tu vybuduješ, takovou jí budeš mít…
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori. Horatius
Perky: Sběratel hmyzu, Banzai!, 1 z 300, Speedy Gonzales, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Člen strany
|
17 úno 2011, 21:28 |
|
 |
|
Skolky
Štábní rotmistr
Registrován: 16 led 2011, 17:09 Příspěvky: 50 Bydliště: Pardubice
|
Zvykli si, nezakazují mi to ale zároveň mě vtom poměrně odmítají podporovat, tkaže veškeré finance jsou z mé kapsy, což trochu zpomaluje můj ,,vývin´´ v AS ale zase na druhou stranu jsem samostatnější a víc si vážím věcí, zaplacených i mé kapsy... X) takže asi takhle... jinak vědí jak to chodí
_________________ Softu zdar, třeba se uvidíme přes mířidla.
Kulky mění vlády rychleji než volby.
Skolky Cze (Pardubice) AK74 CM.045A (E Upgrade – 125 m/s) + Colt 1911 TM HG Komplet vz. 95
|
17 úno 2011, 21:57 |
|
 |
|
Skolky
Štábní rotmistr
|
Já si taky koupím v zimě nanuka a sleduji nevěřícné pohledy okolo jdoucích lidí ale nezasírám tím fórům a jakou pověst si tu vybuduješ, takovou jí budeš mít…[/quote]
tak to taky dělám XD XD XD
Skolky Cze (Pardubice) AK74 CM.045A (E Upgrade – 125 m/s) + Colt 1911 TM HG Komplet vz. 95
|
17 úno 2011, 21:58 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Skolky, prosimtě, tady nejsi na fejsbuku.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 úno 2011, 22:10 |
|
 |
|
loco99
Brigádní generál
|
Skolky ještě aby ti to kupovala maminka ty věci. Takový miluju, a pak si ještě na akci stěžujou že jim máma koupila špatný kuličky.
|
17 úno 2011, 22:24 |
|
 |
|
koldda
Podporučík
|
loco99 píše: Skolky ještě aby ti to kupovala maminka ty věci. Takový miluju, a pak si ještě na akci stěžujou že jim máma koupila špatný kuličky. No… mě třeba zasponzorovaly výbavu do začátku, maskáče, kanady a manuálku, tu a tam munici ale tu jsem si pro jistotu vybral sám  ale cokoli navíc jsem už musel za své peníze ale je fakt že jsem spíš podporu do začátku, než že by mi to zakazovali...
_________________ Dulce et decorum est pro patria mori. Horatius
Perky: Sběratel hmyzu, Banzai!, 1 z 300, Speedy Gonzales, Tancuj!, Vítězství nebo smrt, Terminátor, Člen strany
|
17 úno 2011, 22:41 |
|
 |
|
airsofter
Major
|
mě nedali rodičové na soft ani halíř...všechno sem si musel zařídit a vydělat si na to
|
17 úno 2011, 22:53 |
|
 |
|
umaxer
Podplukovník
|
Mě rodiče sponzorujou tim že chci peníze ale neřeknu jim na co je mam a dam je na AS + nejaká ta brigáda (BTW je mi 16 , zachvíli 17 )
_________________ Challenges [Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!] >G&P M4 RAS<
|
18 úno 2011, 18:29 |
|
 |
|
RUM
Plukovník
|
Lugr007: Dneska byl fakt hroznej den a jsem nějakej unavenej, ale díky tobě jsem se po dlouhé době pěkně zasmál  .
_________________ IN OMNIA PARATUS
|
18 úno 2011, 18:44 |
|
 |
|
Lugr007
Rotmistr
|
RUM píše: Lugr007: Dneska byl fakt hroznej den a jsem nějakej unavenej, ale díky tobě jsem se po dlouhé době pěkně zasmál  . to je dobře  .
|
18 úno 2011, 18:47 |
|
 |
|
umaxer
Podplukovník
|
RUM píše: Lugr007: Dneska byl fakt hroznej den a jsem nějakej unavenej, ale díky tobě jsem se po dlouhé době pěkně zasmál  . nj někdo brečel, někdo se smál 
_________________ Challenges [Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!] >G&P M4 RAS<
Naposledy upravil umaxer dne 18 úno 2011, 19:38, celkově upraveno 1
|
18 úno 2011, 18:57 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Pánové, nejsme na facebooku. Občasnej offtopic se zvlášť v takovýchhle případech snese, ale nemyslete si, že jakmile pár OT příspěvků necháme bejt, znamená to povolení zaplácat téma tunou naprosto zbytečnejch keců. Protože ani náhodou neznamená.
|
18 úno 2011, 19:35 |
|
 |
|
Daimler
Podplukovník
Registrován: 13 črc 2009, 15:03 Příspěvky: 559 Bydliště: Дагестан - Кавказ
|
Kde je Viktor čistič ? 30 % fóra by mohl vymazat jako OT. To víš, když se tu postama sbírají ty hodnosti, všichni chtějí být hned maršálem, nejlépe už včera. Pak se takový ctižádostivý post-hunter za 5 měsíců proplácá až k tomu generálovi nebo feldmaršálu, jen pro ten kchůl pocit aby nově příchozí k němu vzhlíželi jako k bohovi. .... šup a mám další postík ... už jsem ministr ? Nejsem, potřebuju nějakou "tlačenku" ... Griffe už jsi slyšel o Cliffs of Dover ? .... a máš tady už obsazený post Ministra útoku ? (nejlepší obrana je útok, že) ... že bych o někom věděl .. 
_________________ >> Александр Буйнов - Спецназ <<

Ну, погоди !
|
18 úno 2011, 21:25 |
|
 |
|
Axelama
Nadporučík
|
...člověk aby se styděl že mu kdy rodiče přispěli na AS jinak otec už si chtěl zahrát taky se slovy"..tak ty budeš mít tu svou pušku a mě dáš tu ČZtu(manuál) jo?" OT to Daimler-o il2:CoD se tady ví už od roku 2006... a poté co tvůrce Oleg Maddox někdy v roce 2007 prohlásil že to "vyjde za 14dní" a uplynuly 2roky, kdy il stále nevyšel, se zavedl pojem "olegových 14 dní"-tj. naše 2 roky BTW: griff je taky vyznavač virtuálního poletu?! 
_________________ Perci Evropské směrnice Nenápadný Chrabrá oběť Zkrvavené BB G3A3(JG) ČZ 75(TM) AK47(CM) Viking! SPM retine !
|
18 úno 2011, 22:32 |
|
 |
|
Daimler
Podplukovník
|
... ten pacholek pověsil knipl na hřebík a takovej by to byl emerickej enemák ... Sturmova Virtuální Knajpa ... cloneho říše, kde se aplikuje metoda biče a biče. ... ty angláne 

Ну, погоди !
|
18 úno 2011, 22:45 |
|
 |
|
Axelama
Nadporučík
|
skončil?!...takových "bojovníků" už tu bylo...někteří chudáci zdrhají k wowku, jiní sem ovšem cloneho hněv jsem zatím nezažil (pouze jeho nesrozumitelné výroky) a to ani v BABE tématu! jinak my jsme Závisláci Virtuálního Poletu, a žádní angláni  ...tak, tímto je můj myšlenkový pochod u konce...modi-radujte se 
_________________ Perci Evropské směrnice Nenápadný Chrabrá oběť Zkrvavené BB G3A3(JG) ČZ 75(TM) AK47(CM) Viking! SPM retine !
|
18 úno 2011, 23:01 |
|
 |
|
Daimler
Podplukovník
|
Tak to se musím Griffa ještě zastat, lítal ještě celkem už starý "roury" a prvních pár verzí šturma, když byly ještě aktuální. ... a stejně seš anglán, bo s Tyrlovou partičkou lítáte spíš za rudý ... he hee (mimo nedělí a střed, kdy se točíte s Letkou 13, ostatníma a občas i s náma)  ... tlachárna to zkousne a Griff to kdyžtak smázne, až si to přečte.

Ну, погоди !
|
18 úno 2011, 23:07 |
|
 |
|
Skolky
Štábní rotmistr
|
[quote="CheGuevara"]Já se mámě ani nedivim, že mě nechce financovat na airsoft. dala mi snad už 10 000 Kč na to, abych hrál na kytaru a 8 000 Kč na kolo a ted ještě snad 50 000 Kčna rodinou dovolenou (už třetím rokem).. Airsoft by byly další prachy, další tisíce... Nejlepší bude asi počkat, až se to uhladí
Můžu se prosím tě zeptat Cheve kolik je ti let?... máma mi dala ......a .......a...........a.......a.......... Zkus tuhle možnost: zkus investovat něco ty a když uvidí, že máš o to opravdový zájem, který u tebe trvá, tak by mohla přistoupit, že ses konečně rozhodl něčemu věnovat a pak by tě mohla podporovat.Ale jestli ti je 16-20 ...tak nevím... proto se ptám na ten věk
|
19 úno 2011, 00:14 |
|
 |
|
Skolky
Štábní rotmistr
|
[color=#FFFF00]Dívej. Cokoliv jsem chtěl, na to jsem si musel schrastit prachy sám. Mobil, značkový boty, netbook, řidičák(budu dělat), airsoft, holt nemám rodiče milionáře, a na oc si neseženu prachy, to nemám. Takže rodičům může potom být prd.[/quote] [/color] - Moje slova...
už někdy v 11, když jsem chtěl nový mobil jsme si musel polovinu zaplatit. Nešlo o to, že by mi rodiče nemohli dát o 1500 víc, ale šlo o to, že viděli že se snažím a něco chci a pak mi dopomohli.... když něco potřebuji, dostanu to nebo si na to přispěju (třeba polovinu).... došlo to dneska k tomu, že Airsoft mi neplatí nikdo, pouze žiju z kapesného, které je oproti ostatním vrstevníkům ani né poloviční (nepiju, nekouřím,nehulím,nefetujua na d*vky mám ještě čas)... ale vyžiju... co potřebuju mám..co chci musím si přidat nebo zcela koupit sám... jsou příležitosti kdy to dostanu (jako dar (narozeniny atd.) ) Proto jsem se stal dobrým obchodníkem, díky tomu jsme tam, kde jsem... vlastně bez pomoci mám výstoroj a výzbroj jakou chci a jsem hrdej že nepříjduza rodičema a řeknu: čaw tati... nedáš mi pls 5 táců na softku?....
|
19 úno 2011, 00:24 |
|
 |
|
Axelama
Nadporučík
|
tak jo Daimlere, kdyžtak je to na tebe jinak těma rórama myslíš cvoky "212. taktickou letku Čáslav" lítající na YP80kách přebarvenejch na Alcu? /-/...a máš pravdu, ted mě to nějak táhne k anglánům, ale befko taky snesu /-/...nejseš ty náhodou od "stalinovejch sokolů"? /-/navrhuju založení vlastního tématu, protože tohle už je dobrej důvod 
|
19 úno 2011, 01:46 |
|
 |
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Kua dobrý důvod! Chlapi, já sice taky ještě občas cítím vášeň pro ten plastový knipl s 18 tlačítky a protiskluzovou podložkou, ale tohle už je OT jako kráva, takže STOP! A později průmaz... C.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
19 úno 2011, 01:50 |
|
 |
|
Frito14
Četař
|
Mně taky neni osmnáct ale patnáct.Přemluvil sem strejdu a mam zbraň u něj a mohu si ji kdykoliv vzít.Zkus to taky u jiných příbuzných.
_________________ Jak kdo tancuje, tak já pískám!
|
21 úno 2011, 14:01 |
|
 |
|
|