Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 19 zář 2018, 20:07





Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 126 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 RF10 ??? 
Autor Zpráva
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 27 pro 2008, 18:18
Příspěvky: 409
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Bohužel stále ne ... dostal jsem se asi tak daleko jako jsme již byli ...
Ještě to párkrát zkusím, ale moc nadějí na další informace (např.: mapa oblastí) nedávám.

_________________
USMC Semper Fi 2nd MSOB


16 říj 2009, 19:26
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2009, 11:17
Příspěvky: 101
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Chtěl bych se zeptat jestli někdo neví kdeby šla koupit funkční erefa v kompletní sadě do 1000kč nebo jestli se dá tak levně sehnat, že hodně lidí to píše, že ji koupily do 1000kč a já furt nacházím nad 1500kč

_________________
Kdo nemá cíl nemůže trefit
http://www.zaskodnici.xf.cz


18 led 2010, 16:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 21:00
Příspěvky: 970
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Buď se podívej různě po army shopech, tak jich je hafo a určo najdeš i za 1000,- ... Nebo sleduj Army-Burzu ... Tam se taky často vyskytujou ...

_________________
Wrtak -- GSAS
Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého


18 led 2010, 16:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadpraporčík
Nadpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 led 2008, 20:01
Příspěvky: 127
Bydliště: Dobřany
Nový příspěvek Re: RF10 ???
jj většinou na armyburza.cz, tam se často vyskytuje za cenu 1000,- a nekdy dokonce i s baterii....

_________________
Alex "Sáš" Podhorsky
B/1-23 INF, 2ID duty: 2007 - 2012
615th MP Co. duty: 2012 - now


18 led 2010, 16:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 srp 2009, 11:17
Příspěvky: 101
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Dík na armyburzu jsem se uplně zapoměl podivat.

_________________
Kdo nemá cíl nemůže trefit
http://www.zaskodnici.xf.cz


18 led 2010, 16:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: RF10 ???
jak nabíjet RF10?

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


19 led 2010, 04:23
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Elvis píše:
jak nabíjet RF10?

Že by nabíječkou? :lol: :lol:
Potřebuješ spešl nabíječku na olověný aku, na 6V a s odpovídajícím proudem (cca 10x menší než je kapacita článků). Origo nabíječky na origo aku jsou problém, moc jich není. Doporučuju origo zdroje zahodit (stejně už prd vydržej), a dát tam něco moderního. Buď nový Pb akumulátor, nebo moderní NiCd (NiMH) a k tomu odpovídající nabíječku.

_________________
http://www.Sniperblog.cz


19 led 2010, 07:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: RF10 ???
no jasně... jen jsem nikde právě neviděl nabíječku na ty aku... Jakože teda, články jdou vyndat a nabíjet zvlášť? o.O Bo se to prostě připojí k zásuvce jako autobaterie? Prostě čím konkrétně... a teda jak moc dobře/špatně se daj ty články vyměnit?

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


20 led 2010, 01:50
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Není problém tu aku krabicu rošroubovat a otevřít víko. Uvnitř je samotná baterie, kterou je nejlepší vyhodit a koupit tam něco novýho na 6V. Je potom potřeba ji zevnitř připojit stejně jako tu původní, aby víko s konektorem zůstalo stejně připojitelný k vysílačce. Pro amatérskýho elektrikáře žádnej problém. Zrovna se chystám na takovejhle upgrade, tak potom dám vědět.
Tady máš origo nabíječky, ty se připojujou přímo ke konektoru na tý aku krabici
http://www.armyvyprodej.cz/shop/nabijec ... p-457.html
http://www.armyvyprodej.cz/shop/nabijec ... p-459.html
ale myslím že je to zbytečná investice, protože většina aku v RF10 bejvá dávno mrtvá.

_________________
http://www.Sniperblog.cz


20 led 2010, 06:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5899
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: RF10 ???
my jsme take nedavno resily zdroj na rf-10, nejlepsi pomer cena/vykon maji podle me 6V olovene akumulatory, nevyhodou je jejich vaha. koupili jsme CSB 6V 9Ah:
http://www.matrix-cz.cz/csb-battery/hrl ... ups-3.html

a inteligentni nabijecku MVA888, ktera si vse sama nastavi umi automaticky vypnout nabijeni:
http://www.matrix-cz.cz/nabijecka-mva888-2.html

upravili jsme kontakty, aby se kdyztak dal k vysilacce napojit jiny akumulator (mame par starych aku s 5 clanky, ktery na tom nejakou dobu funguji), viz foto:
http://img15.imageshack.us/i/dscn1275e.jpg/

tri dny v tepolotach -7 a 0 stupnu neustale vysilacky fungovaly a myslim, ze by mohly fungovat jeste aspon jednou tolik.


nevyhodou je, ze se do krabice nevejde na vysku, viz foto:
http://img51.imageshack.us/i/dscn1274.jpg/

stacilo koupit nove srouby delky 50mm a pekne se to pridelalo
komu by vadilo, ze aku ven vycuhuje, tak bych doporucil aku Panasonic 6V 3,4Ah:
http://www.matrix-cz.cz/panasonic/lc-r0 ... 4ah-3.html
ten se vejde dovnitr cely

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


20 led 2010, 09:58
Profil Zobrazit autorovy stránky
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Tak jsem koupil ty malý olověný Panasonici6V/3,4Ah.
Mám jen dotaz, netušíte někdo jakou kapacitu mají originální zdroje do RF? Abych věděl o kolik silnější, nebo slabší jsou ty nový. Nikde to nemůžu najít a na těch co jsem z tama vykuchal to není, protože už taky nejsou původní...

_________________
http://www.Sniperblog.cz


26 led 2010, 19:02
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník

Registrován: 06 lis 2009, 21:51
Příspěvky: 854
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Originál by měl mít 4000mAh.

_________________
KVHS RHPz 2009-2013
INVISIBLE GEAR


26 led 2010, 21:09
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Jo něco jsem o tom pohledal a čumim jak puk, tam fakt patřej 6V/4Ah NiCd články. Jsem žil v těžkým přesvědčení že originál aku má být z olova. Ale stejně ty články co jsem z toho vykuchal nejsou origo, ale nějakej Panasonic.

_________________
http://www.Sniperblog.cz


26 led 2010, 21:21
Profil Zobrazit autorovy stránky
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Je tu někdo kdo těm kiksnám trochu rozumi? Potřeboval bych poradil. Na vrchu na baterce je vedle nabíjecího konektoru takovej malej blbej výstupek. Má to tam nějakou funkci? Nebo to má jen překážet aby tam člověk nenasunul špatnou nabíječku? Mě to právě překáží, když tam chci nasadit konektor na nabíjení... Plánuju že to uříznu.


Přílohy:
Poznámka: Ta malá světlá tečka v červeným kroužku.
rf.jpg
rf.jpg [ 17.97 KiB | Zobrazeno 9973 krát ]

_________________
http://www.Sniperblog.cz
05 bře 2010, 10:41
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3725
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Je to jen na usměrnění žádnou funkci to nemá.

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


05 bře 2010, 10:45
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 lis 2008, 12:40
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Tak taky dneska dorazila pro tým domů RF10, nemáte někdo zkušenosti kolik vydrží ta 3.4 Ah baterka v normálním provozu??? Jde mi o to jestli třeba můžu počítat s aspoň 2 dny příjmu

_________________
"Krtek"

21. průzkumná skupina "RAPAX"

***Koupím VRAK AK 74 SU***


07 bře 2010, 13:26
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Mám za sebou provoz RF10 s olověným aku Panasonic 3,4Ah. Odhadem na příjmu 5h, vysílání čistýho času asi 30minut. Obojí hodně hrubej odhad. Baterka byla vybitá asi z jedná šestiny - opět velmi hrubej odhad podle času nabíjení na automatický nabíječce (má se to nabíjet 5 hodin a nabíjela se asi 30-40minut).

Jestli se mi to nepodaří nikde najít, tak se pokusím změřit spotřebu, pak by se to dalo snadno spočítat.

Jinak jednoduše počítej výdrž s 3,4Ah aku asi o 15% menší než u originálu.

_________________
http://www.Sniperblog.cz


07 bře 2010, 13:42
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 lis 2008, 12:40
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Díkdy. U originálu v příručce píšou v poměru Příjem : Vysílání 5:1 výdrž 10hodin. Z toho moc neodvodím jestli to znamená že 8 hodin bude kecat a 2 hodiny vysílat. Spíš by mě zajímala praktická výdrž. No objednal jsme tu 3.4Ah protože se tam jediná pořádně vejde.

_________________
"Krtek"

21. průzkumná skupina "RAPAX"

***Koupím VRAK AK 74 SU***


07 bře 2010, 20:46
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3725
Nový příspěvek Re: RF10 ???
No mám RF zdroje po repasu jsou tam 5000ky batekry. Ve švedsku vybyto po 3dnech provozu 24 hodin v kuse. Frkvence vysílání nebyla zase tak vysoká ale nakecalo se tam toho dost. Rozhodně bych nezůstával u puvodních vojenskejch zdrojů. Vrazil sem to do jednoho dobrého podniku v brně a celí repas vyšel na 1200kč.

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


07 bře 2010, 21:03
Profil
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Jen sem házím web kterej sem našel ohledně RF10.
http://www.rf-10.nazory.cz/

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


24 bře 2010, 04:08
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
takže mam nový informace k těm sledovacím stanicím čtu (mylsim ýže to bylo tohel téma kde se to probíralo

ano jsou schopni sledovat vysílání, nicméně na té stanici která toho je schpopná mají 4 antény (90st vyzařovací úhel) a jenom jednu jednotku. a ve chvíli kdy chtějí změnit směr tak tam musí někdo zajít a ručně to přemontovat na jinou anténu. Dále to umí soustavně sledova pouze pásmo o šířce 20Mhz což je dost málo a nějaký celkový porskenování pásma trvá řádově hodiny. Ovšem pak má čtu mobilní sleodvací vozy, které už umí řadu jiných zajmavých věcí a těch by jsem se bál víc :D

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


29 bře 2010, 23:05
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2009, 14:12
Příspěvky: 3071
Bydliště: Slavkovské Bojiště
Nový příspěvek Re: RF10 ???
No však je to na tý stanici i napsaný: Pozor nepřítel naslouchá! 8)
Jinak to co jsi napsal bych považoval za dobrou zprávu :-) Ještě by to chtělo podrobnosti o těch mobilních sledovačkách... si tak říkám že příští rok potřebuju ve škole v tomhle oboru praxi,... že bych se zkusil dostat k čtu? :twisted:

_________________
http://www.Sniperblog.cz


30 bře 2010, 05:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadpraporčík
Nadpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 led 2008, 20:01
Příspěvky: 127
Bydliště: Dobřany
Nový příspěvek Re: RF10 ???
trochu OT
taky jsem kdysy přemýšlel, že bych šel k čtu, ale nakonec jsem si to rozmyslel a stačí mi to co mám ve škole ohledně radiokomunikací apod. Jinak v Plzni jsem již už viděl sledovací mobilní vůz ČTU.... :)

_________________
Alex "Sáš" Podhorsky
B/1-23 INF, 2ID duty: 2007 - 2012
615th MP Co. duty: 2012 - now


30 bře 2010, 15:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 06 črc 2008, 16:24
Příspěvky: 1355
Bydliště: Plzeň
Nový příspěvek Re: RF10 ???
jo nedavno tu byly ... docházelo k rušení meteorologických radarů z wifi zařízení :)

jinak ty měřící vozy mají automatický výsuvný stožár (vyjede sám z auta) a na něm jsou přidělány antény na různé frakvence (jaký to vám neřeknu bo to nwm) a tam jsou schopný určit směr ze kterého jde signál, případné další parametry (modulace, výkon, ...) další odrobnosti nwm


EDIT:
a pozor, ne všechny auta co mají antény (i výsuvný) patří čtu, například televize a operátoři mají podobné :)

_________________
život spočívá v tom, včas se dobře rozhodnout, na co se vysr*t
------
G36C - 168m/s
M9A1 - 130m/s
------
Jsem členem teamu Plzeňská garda


30 bře 2010, 16:32
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Chlapi, byl by problém natřískat akumulátor do RF s původníma článkama pomocí klasický MW6168? Resp. zkoušel to někdo? Jsou to klasický NiCd, takže teoreticky by to jít mělo v pohodě, ale chci se radši optat, ať něco nezmrvim...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 dub 2010, 20:57
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: RF10 ???
De to dělají na to přechodky.Kámoš co to má si jí udělal svépomocí, ale víc ze mě nedostaneš elektrika není můj šálek čaje...

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


04 dub 2010, 22:36
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5899
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Griffon: teoreticky ano, ale ty puvodni akumulatory jsou stary nekolik let az desitky, ty jsou naprosto mrtvy a v drtive vetsine pripadu ti je nabijeckaodmitne nabit a kdyz ne, tak nevydrzi nic vysilat.

investice do noveho akumulatoru je nutnosti

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


04 dub 2010, 23:13
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Jeff -> Díky za info. Že jsou ty původní povětšinou k ničemu vim, právě jsem se s nima zatim ani nesetkal, co mi zatim přišlo pod ruku už bylo překopaný na něco novýho.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 dub 2010, 23:18
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 12 lis 2008, 12:40
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: RF10 ???
Grifon: Nabíjet to MV 16... jsme to zkoušel. Za chvilku ti signalizuje že je nabyto a baterka ani nezavysílá. Já jsem osobně okopíroval podle Jeffova návodu 9Ah baterku. Vysílalo to celý víkend pátek až neděle s tím že provoz byl opravdu slušný.

Nabíjím to tak že jsme překopal jednu z krytek. Da zářezy a zasunul jsme do něj dva měděné plýšky. NA ty dva kontakty. V práci to používám i jako zdroj pro rádio a tohle mám jako výstup pro kabely do rádia, a to už na to hraje skoro týden ;-)

_________________
"Krtek"

21. průzkumná skupina "RAPAX"

***Koupím VRAK AK 74 SU***


05 dub 2010, 06:24
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Registrován: 22 zář 2010, 16:31
Příspěvky: 7
Nový příspěvek Re: RF10 ???
hodlam pořídit RF-10 a zajímá mě jestli se to vážně vyplatí popřípadě jestli někdo má skušenosti s její obsluhou musí se nějak udržovat? Je nějak náchylná na otřesy nárazy apod?


10 říj 2010, 20:27
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 126 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz