Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28 úno 2021, 11:26




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 913 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Další
 Upgrade pro M4 
Autor Zpráva
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Já mám M4 CQB od AGM, a komora tam dělená není. Dokonce i těsní celkem dobře, s M100 mám 119M/s.

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


16 bře 2012, 11:26
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
tato HK416 ma deleny hop, proste zalezi, jakou vyrobni serii zrovna chytne:
http://airsoft-team-chrudim.rajce.idnes.cz/hk416_agm/

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


16 bře 2012, 12:03
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 srp 2009, 19:14
Příspěvky: 228
Bydliště: Svitavy
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Ano u toho kousku na díly byla dělená komora. Jinak díky za odpovědi, aspoň vím do čeho jdu.

_________________
PAMWE CHETE


16 bře 2012, 12:27
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 úno 2010, 18:40
Příspěvky: 607
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Screpheep píše:
Tak mě napadla ještě jedna šílenost, a to baterka do trubky. Jak tak koukam tak by nebyl problém dostat tam kabely (GPčka jsou na to připravený). Na hobbykingu maj nějáký dost pěkný baterky:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=17275

zkoušim si to tady různě rozměřovat a vypadá to, že kdybych tam fouknul tu 1200Mah tak tam narvu i mosfet. Myslíte že by mi klesla kadnce oproti 2200mah 30C? (motor GP120 a pružina 120aspro) a kolik ran by baterka dala? 1000?


Tak baterky jsou doma (dvě 1200 mah) A podařilo se mi tu baterku narvat do trubky i s mosfetem a 4,5mm dutinkama :D Kadence a odezva spoušti je podle ucha nachlup stejná jako u 2200mah 30C a výdrž vyzkoušim zejtra na akci.

_________________
Jak na lipolky
__________________________________________
M4A1 G&P SHS M130 - 1.99J 17bb/s
AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s


16 bře 2012, 17:37
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 dub 2012, 18:54
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Zdravím do budoucna uvažuji a upgradu své M4 od Dboy http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=522 na 130M
kabely jsou nové,s Mos-Fetem, baterka je 2 článek li-po chtěl bych tam dát toto: NBU vzduch http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=664 píst http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2274 ložiska http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=137 Mblock http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1580 pružina http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=67 ramínko http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1116 trn http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1982 a ještě černou gumu systema. Žádný kropič nejsem, tak myslím že by kola mohla chvíli vydržet. Předem děkuji za rady.


03 dub 2012, 19:59
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Vzduchotechniku vem ASpro ale ne NBU (vem normal), píst vem SHS se všemy kovovými zuby, ložiska SHS kluzný. Trn, pružina, hopup guma vem jak sis vybral. Kup si ale lepší kola. Základní čínský kola M130 dlouhy neudrží!

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


03 dub 2012, 22:02
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Vzduch souhlasim s Teslou, píst radši Aimtop, ložiska souhlasim s Teslou, brko radši Guarder, trn dobře, Mblock dobře, hopguma dobře, nezapomeň na pořádný kable, pokud je ještě nemáš. Kola bych klidně nechal původní dokud se nesjedou, pokud budeš mít trochu štěstí, tak ti nějakej čas vydržej.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


03 dub 2012, 22:06
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 dub 2012, 18:54
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Griffon píše:
Vzduch souhlasim s Teslou, píst radši Aimtop, ložiska souhlasim s Teslou, brko radši Guarder, trn dobře, Mblock dobře, hopguma dobře, nezapomeň na pořádný kable, pokud je ještě nemáš. Kola bych klidně nechal původní dokud se nesjedou, pokud budeš mít trochu štěstí, tak ti nějakej čas vydržej.

kabely mám 1,5 silikony s mos-fetem ta stačí ne ?


04 dub 2012, 12:38
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 dub 2012, 18:54
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
buchy píše:
Zdravím do budoucna uvažuji a upgradu své M4 od Dboy http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=522 na 130M
kabely jsou nové,s Mos-Fetem, baterka je 2 článek li-po chtěl bych tam dát toto: NBU vzduch http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=664 píst http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2274 ložiska http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=137 Mblock http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1580 pružina http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=67 ramínko http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1116 trn http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1982 a ještě černou gumu systema. Žádný kropič nejsem, tak myslím že by kola mohla chvíli vydržet. Předem děkuji za rady.
proč ne NBU ?? dyť od 130 už se to vyplatí ne ?


04 dub 2012, 12:46
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
protože NBU je k ničemu a na 130 to rozhodně nepracuje jak má.

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


06 dub 2012, 06:33
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
no ono NBU od ASpro má i na sp150 horší výsledky jak s klasickou vzduchárnou. na vyšších pružinách už jsem to nezkoušel. Myslím že je celé NBU úplně zbytečné, má to moc těžkou hlavu pístu.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



06 dub 2012, 08:05
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 dub 2012, 18:54
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Tak všem co jste mi pomohli moc děkuji.

_________________
AKs-74u


06 dub 2012, 08:29
Profil
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
No po dosrati vdzuchotechniky v inom prispevku musim kupit novu a tak tu nastava problem a to ze nemaju ten piest a ani valec
Budem brat
Hlavu
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=62
Piest
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... 5c1cd11497
Valec
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=193

Ide oto ci nebude vadit ked dam do mojej m4 plny valec. Povodne co tam bol od GAP valec tak ties bol plny


06 dub 2012, 09:01
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 dub 2012, 18:54
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Avarax píše:
No po dosrati vdzuchotechniky v inom prispevku musim kupit novu a tak tu nastava problem a to ze nemaju ten piest a ani valec
Budem brat
Hlavu
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=62
Piest
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... 5c1cd11497
Valec
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=193

Ide oto ci nebude vadit ked dam do mojej m4 plny valec. Povodne co tam bol od GAP valec tak ties bol plny

Včera jsem tam psal a přibližně v úterý by ten válec pro M4 měl dorazit.

_________________
AKs-74u


06 dub 2012, 09:19
Profil
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
super a ten piest je v pohode ?


06 dub 2012, 09:23
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Avarax píše:
Ide oto ci nebude vadit ked dam do mojej m4 plny valec. Povodne co tam bol od GAP valec tak ties bol plny



Bude lepší si počkat na ten válec s dírou. Bude se méně namáhat mechabox a bude vetší přesnost zbraně. O tom pístu ti nic nepovím, nikdy jsem ho nedával.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



06 dub 2012, 09:24
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Avarax: U GP zbrani je vevnitr valce vybrus, takze se chova stejne jako valec s dirou.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


06 dub 2012, 09:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
aha jasne a ten piest amm kupit aky ten co som tam dal ci aky ?


06 dub 2012, 09:54
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 dub 2012, 18:54
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Mě griffon doporučil aimtop viz. pár příspěvků nahoře.

_________________
AKs-74u


06 dub 2012, 10:19
Profil
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
ale ten nemaju na sklade


06 dub 2012, 10:37
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
SHS s ocelovým hřebínkem

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


06 dub 2012, 11:18
Profil
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
tiez nieje skladom
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=918
Ja mam kolesa bez sikmeho ozubenia

A co tak element
http://www.armymarket.cz/polykarbonatov ... ment-d2509
http://www.armymarket.cz/polykarbonatov ... -shs-d3529
http://www.armymarket.cz/polykarbonatov ... oter-d3668


06 dub 2012, 11:28
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Já bych bral ten druhej nebo třetí ;) element je nic moc

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


06 dub 2012, 11:32
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Ber tenhle : http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2089 je to shs.

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


06 dub 2012, 12:00
Profil
Poručík
Poručík

Registrován: 07 lis 2010, 12:29
Příspěvky: 230
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
ten som chcel len nieje to na rychlost ked to ma len 14 zubov ja mam v zbrani 140


06 dub 2012, 13:26
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Ne, druhej zub se dává pryč kvůli ochraně při zádusu.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


06 dub 2012, 13:48
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Měl jsem ho na M150 a fungoval bez problému, je to dobrý píst.

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


06 dub 2012, 14:54
Profil
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 dub 2012, 18:54
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Jěště jsem tu někde četl, že mají M4ky od Dboy špatný hop komory vyplatilo by se zainvestovat do nové ? Nebo stačí jen ta guma?

_________________
AKs-74u


09 dub 2012, 17:52
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
ano, komory maji krive odlite

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


09 dub 2012, 18:00
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 03 dub 2012, 18:54
Příspěvky: 102
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Dobře dík, nejlepší asi AS pro že ? Má teda cenu k tomu kupovat ještě tu systema gumu ? nebo stačí ta co k tomu dávají ?

_________________
AKs-74u


09 dub 2012, 18:46
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 913 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 31  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz