Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 03 bře 2021, 09:11




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 913 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  Další
 Upgrade pro M4 
Autor Zpráva
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4



Hele a co třeba mech? :-) motor? Možná by stačil GP mech + sdg nebo Mblok. Lepší volba by byla hlinikový mech. AT motory jsou dobré, tahají i m170. jinak dal jsi odkaz na vzduchárnu m14. :) Ten píst z uhlikových vláken je dobrý, ten celohliníkový je moc těžký. Další možnost toho pístu je aimtop. Hlavěn by asi taky neuškodila. Prometheus nebo KMhead. Gumičku bych možná dal i černou silikonovou od systema.

EDIT: a na m150 nějakou 3s lipolku. Nebo nějakou kvalitní 9,6V NI-MH větší kapacity.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



29 zář 2011, 16:57
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 dub 2011, 07:27
Příspěvky: 195
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
na mech sem dával odkaz on sám ví jakej za tu vzduchárnu se omlouvám
náprava: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=665
Jinak motor sem nechtěl moc radit nevyznám se v nich.A hlaveň je jedno jakou máš ta životnost neovlivňuje a ta základní by měla stačit na jakýkoliv pružině, zatim sem neslyšel že by hlaveň ovlivňovala něco jinýho než přesnost...
pokud se pletu tak mě někdo opravte


29 zář 2011, 17:13
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Díky moc,
Takže bych přidal Hlaveň, AT motor, a hliníkovej mecháč..?


30 zář 2011, 12:38
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Můžu se ještě zeptat, jaký názor máte na tohle ? : http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1034
a tohle je sice do M16 ale rád bych slyšel názor díky http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=1242


30 zář 2011, 12:42
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Čípr píše:
Můžu se ještě zeptat, jaký názor máte na tohle ? : http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1034
a tohle je sice do M16 ale rád bych slyšel názor díky http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=1242


Já AT zbraň mám. Ten motor je fakt dobrý a píst taky. Kola mám na m130 půjdu na m140. ale viděl jsem ho u známého v M249 čas na m170 ASpro a teď na m150 ASpro. Jestli chceš ten komplet mech, tak tak s tím nikdy nehraj v mrazu! nikdy. mě tak na m130 rupl a kup k tomu SDG nebo Mblock mechu se zvýší výdrž. Já ten hliníkový mech už koupit musel. I když je mech kompletní, musí se vypodložkovat kola, namazat, a časem určitě i mosfet, protože ty klasický kontakty se palí jak pra... a možná odejde i hlava pístu, je plastová. Ten GD neber. To se snad shodnu s každým.. :) Jinak nevadí že je to do m16, jde tam jen o to, že to má plný válec. Takže buď delší hlaveň do tlumiče, nebo udělat díru do válce.

edit: temá na CNC ALU mechy. : viewtopic.php?f=115&t=11178

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



30 zář 2011, 13:28
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Tak nevím no, je teda lepší si koupit hliníkáč + díly asi bych to tak viděl..zas hliníkáč vydrží docela dost ne?
A abych nedal 3,5k za AT a pak se mi to rozmr..... to radši dám asi na jistotu..


30 zář 2011, 13:42
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Čípr píše:
Tak nevím no, je teda lepší si koupit hliníkáč + díly asi bych to tak viděl..zas hliníkáč vydrží docela dost ne?
A abych nedal 3,5k za AT a pak se mi to rozmr..... to radši dám asi na jistotu..



jo asi tak. Já si koupil komplet zbraň a stejne jsem už vyměnil mech, komoru, kabely, teď jde na řadu komplet vzduchárna. Ale na m150 ti ty kola AT taky věčně nevydrží. Teď jsem viděl kola s pístem AT za 1000,- , nebo kup SHS kola 100:200 / 100:300. Motor SHS taky utáhne m150 a píst SHS taky. ale řekl bych že AT je lepší. Napiš mi dyštak SZ

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



30 zář 2011, 13:50
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Hele, zdá se mi to, nebo za tu stránku postů, co jste to řešili a nevyřešili nic tu nebylo řečeno, na jaké brko to má být upgrade, resp. jakou úsťovku z toho chceš dostat?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 zář 2011, 14:19
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 dub 2011, 07:27
Příspěvky: 195
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Čípr píše:
ok no....http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ead_review
Jaké díly by ste tedy doporučovali na upgrade s brkem 150 nejspíše.


30 zář 2011, 15:10
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Ah, ok, takže to konečně rozseknem.

Mechabox: http://www.ebairsoft.com/hightech-7075- ... -3488.html
Vzduchotechnika: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=665
Kola + píst: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=198
Trn: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=102
Brko: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=394
Motor: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=230

Zbytek (ramínko podavače, západka, kontakty atd.) vzít z původního mecháče, udělat kable s mosfetem nebo koupit od Jeffa (http://www.jefftron.cz/Mosfet/Mosfet-s- ... elazi.html) a hlavně perfektně složit, takhle silný brko chyby neodpouští.

Sečteno a podtrženo cca 7000Kč, ušetřit prakticky není kde. Levnější varianta je komplet mech od Aimtopu: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1034 a k tomu Mblock: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1580.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 zář 2011, 15:26
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 15 říj 2010, 20:44
Příspěvky: 1463
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
čus, dneska jsem byl u kamaráda otevřít mu zbran, vyčistit, a hlavne měl zasekaný warriorky v hlavni a komoře (né uplně ideální střelivo do 6,04 hlavně jak všichni víme)... pak sem si všim že zbran nestřílí na semi, a trochu ječela, tak sem šteloval přítlak, ale zaboha se mi nepovedlo to dovést do finále aby to neječelo, a když sem to přitáh hodně tak nejdřív nešel semi mod a potom vubec (což je pochopitelný)... tak se ptám, jestli je to třeba kolama nebo nečim ? zbran má docela velkou kadenci, je tam asi 120cka, 9,6 baterka GP.....

druhá věc co mě zarazila, že se mi nepovedlo sundat SHS hop komoru z hlavně abych vyčistil hlaven tak jak sem chtěl, ikdyž sem vyrazil všechny čepy, sundal všechny kolečka ozubený, vyndal ten přítlačnej mechanismus kompletně, tak nešla sundat komora... napadlo mě že minulej majitel ( je to bazarovka ) nacpal hlaven s gumickou do komory totálně nasucho, ale zase mi je divný že to nejde ani násilim sundat... prostě jak přivařený... takže nejde sundat SHS komora

a třetí věc, to souvisí s těma warriorama, jak se to kamarád snažil z hlavně vystřelit (já vim, nebyl sem u toho kdyby to chtěl někdo nějak rozebírat) tak asi nějak zprasil hop... když jsem se díval přes hlaven, tak sem neviděl rovnou gumičku, ale přišlo mi jako kdyby byla potrhaná, prostě že z ní vysely cáry ... možná je to bordel, ale ptám se jestli je možný i tohle ...

díky za odpovědi


30 zář 2011, 20:32
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
s warrior nemám dobrý zkušenosti. Mě to tu gumičku dá se říct ohoblovalo.. :) takže je to možný. Přítlačný ramínko moc vyndání hlavně neusnadňuje, já osobně ho u m4/16 komor nevyndavám nikdy. Zkoušel jsi stříknout i tak do komory olej? Ono to možná ani nemusí být suché, ale někdo omotal hlaveň pod gumičkou páskou pro lepší těsnost a pak je to dost fest. Pokud je gumička už i tak v hájí, je jedno jestli ji vytáhneš silou a zničíš ještě víc když už i tak je prakticky nepoužitelná.. jinak jestli to na semi nestřílí dávku, podívej se jestli není moc utažený přerušovač střelby. popř to zkus na prázdno jen s pístovým kolem a spoušťákem.

EDIT: překontroluj vypodložení kol.. a tu hlaveň i s gumičkou přeci jen nejdřív lehce protáhni jestli ta gumička není přeci jen špinavá a zbytečně ji dyštak neroztrhal.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



30 zář 2011, 20:56
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Griffon píše:
Ah, ok, takže to konečně rozseknem.

Mechabox: http://www.ebairsoft.com/hightech-7075- ... -3488.html
Vzduchotechnika: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=665
Kola + píst: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=198
Trn: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=102
Brko: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=394
Motor: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=230

Zbytek (ramínko podavače, západka, kontakty atd.) vzít z původního mecháče, udělat kable s mosfetem nebo koupit od Jeffa (http://www.jefftron.cz/Mosfet/Mosfet-s- ... elazi.html) a hlavně perfektně složit, takhle silný brko chyby neodpouští.

Sečteno a podtrženo cca 7000Kč, ušetřit prakticky není kde. Levnější varianta je komplet mech od Aimtopu: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1034 a k tomu Mblock: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1580.


Ještě hop up komoru : http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=925 ... nebo jinou?
a gumku: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1178 ... nebo jinou?
V hlavních se moc nevyznám, mohl bych tě poprosit ještě o hlaveň? :wink:
Pak by to bylo asi vše.
Děkuji moc, u ASpra bych to asi nenechával, můžu věřit ASMorava, BASU, nebo Morissu?
Mechabox je z Ameriky..? Ale vidím Free Shipping, takže poštovné 0,- pokud se nepletu..


02 říj 2011, 07:46
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Komora je výborná, akorát není skladem, snad se zase objeví. Kdyžtak najít v jinym shopu...
Gumku bych na M150 radši dal tuhle: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=533
Hlaveň buďto dražší, ale špičkovou: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=759 nebo dobrej kompromis mezi kvalitou a cenou: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=759

Myslíš jako kam to dát na provedení práce? Airsoftpro má servis zrovna dobrej, z těch tří shopů co jsi vybral ty bych to já osobně v žádném případě nedal ani do jednoho. Morava a BAS navíc ani neservisují věci, co nejsou koupené u nich. Já bych volil nějakého schopného soukromého technika nebo Airsoftguns.

Mechabox je z HongKongu, poštovné je v ceně, ale budeš doplácet clo a daň (cca čtvrtina ceny navíc).

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 říj 2011, 09:31
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Griffon píše:
Komora je výborná, akorát není skladem, snad se zase objeví. Kdyžtak najít v jinym shopu...
Gumku bych na M150 radši dal tuhle: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=533
Hlaveň buďto dražší, ale špičkovou: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=759 nebo dobrej kompromis mezi kvalitou a cenou: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=759

Myslíš jako kam to dát na provedení práce? Airsoftpro má servis zrovna dobrej, z těch tří shopů co jsi vybral ty bych to já osobně v žádném případě nedal ani do jednoho. Morava a BAS navíc ani neservisují věci, co nejsou koupené u nich. Já bych volil nějakého schopného soukromého technika nebo Airsoftguns.

Mechabox je z HongKongu, poštovné je v ceně, ale budeš doplácet clo a daň (cca čtvrtina ceny navíc).


Ok

Na hlavně máš stejný odkaz, ale tedy dražší a špičková je prometheus 750,- ..?

Ano myslím kam to mám dát upgradnout, aby mě to nějaký maník nezku.vil.
Slyšel jsem, že u ASpro to tam jen odbil a pořádně něco neutěsnil apod. už nevím v jakém tématu jsem to četl. Ty máš zkušenosti s Prem..?
Takže buď ASpro, nebo Airsoftguns. Lepší možná bude tedy pro, když už ty díly mám nakoupený od nich.

Mechabox tedy cca 2800,- (přibližně 571,- připlatek pokud počítám dobře, zákl cena 2286,-)
Mechabox je kvalitnější než hliníkáč..?
Brko M150 je ideál, nebo mám dát větší..?

A nevíš jaký by byl odhad (vím že se to nedá přimo říct přesně ale přibližně) úsťovky, dostřelu, a jaké kule do toho dávat s těmito díly? :?:

Jinak bych to asi uzavřel, už bych asi nic nepřidával asi už ani není co. :lol:
Jeslti tě ještě něco napadá klidně napiš... :) , jinak ti moc děkuju za pomoc, určitě jsi mi pomohl a také děkuji všem co se mi pokusili pomoct a za Vaší snahu mi pomoct :)


02 říj 2011, 09:52
Profil
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Myslím si, že griffon tou špičkovou hlavní myslel KM Head. Akorát dal blbý odkaz. Tady je: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1171

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


02 říj 2011, 09:59
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Shit...ne, to je ta levnější, druhý odkaz měla být KM: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=532

Vím že u ASPro dělá/dělal technika Jeff a tomu věřím naprosto, ale jestli tam není ještě někdo jiný méně schopný nebo tak, to nevím. To spíš počkej na někoho, kdo to bude vědět líp.

Cenu jsi odhadnul zhruba dobře, počítej kolem těch třech tisíc no. Mechabox je hliníkáč, lepší neseženeš.

Brko M150 je z mého pohledu zbytečně moc, ale to je věc názoru a hlavně toho, na jaké akce jezdíš. Pokud se pohybuješ mezi lidmi, pro které je M130 slabý základ, tak je to asi ideál...pokud mezi někým normálnějším, tak si myslím, že na pušku bohatě stačí M130. Ale to je na tobě, samozřejmě čím silnější brko, tím vyšší výkon (nicméně to nestoupá lineárně, s M130 není problém dostat výkon nad 150m/s, u silnějších brk už to takhle nahoru nevyženeš), ale menší spolehlivost a větší nutnost investic do dílů, které se opotřebují.

Úsťovku s M150 budeš mít, pokud to bude dobře složené, odhadem 160-170m/s. Účinný dostřel nějakých 60-70m při takové úsťovce. Kule bych používal 0.28g GG.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


02 říj 2011, 10:04
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Griffon píše:
Shit...ne, to je ta levnější, druhý odkaz měla být KM: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=532

Vím že u ASPro dělá/dělal technika Jeff a tomu věřím naprosto, ale jestli tam není ještě někdo jiný méně schopný nebo tak, to nevím. To spíš počkej na někoho, kdo to bude vědět líp.

Cenu jsi odhadnul zhruba dobře, počítej kolem těch třech tisíc no. Mechabox je hliníkáč, lepší neseženeš.

Brko M150 je z mého pohledu zbytečně moc, ale to je věc názoru a hlavně toho, na jaké akce jezdíš. Pokud se pohybuješ mezi lidmi, pro které je M130 slabý základ, tak je to asi ideál...pokud mezi někým normálnějším, tak si myslím, že na pušku bohatě stačí M130. Ale to je na tobě, samozřejmě čím silnější brko, tím vyšší výkon (nicméně to nestoupá lineárně, s M130 není problém dostat výkon nad 150m/s, u silnějších brk už to takhle nahoru nevyženeš), ale menší spolehlivost a větší nutnost investic do dílů, které se opotřebují.

Úsťovku s M150 budeš mít, pokud to bude dobře složené, odhadem 160-170m/s. Účinný dostřel nějakých 60-70m při takové úsťovce. Kule bych používal 0.28g GG.


Ok díky moc :)


02 říj 2011, 10:09
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Oj, ještě Ložiska jsou u mechaboxu ? , nebo koupit popř. jaká díky :)
Jinak díly jdou ke každé M4?


02 říj 2011, 10:33
Profil
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Čípr píše:
Oj, ještě Ložiska jsou u mechaboxu ? , nebo koupit popř. jaká díky :)
Jinak díly jdou ke každé M4?

Ložiska tam myslím, že jsou. Díly jdou skoro ke každé.

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


02 říj 2011, 10:38
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
já neměl šroubky. Musel jsem si je dokoupit a chtěl jsem aby byli max dlouhé, jak dovolí hloubka zavitů, tak jsem si je sám zkracoval.. :) a ložiska jsou 8mm pokud to chceš vědět.

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



02 říj 2011, 10:43
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Solis. píše:
já neměl šroubky. Musel jsem si je dokoupit a chtěl jsem aby byli max dlouhé, jak dovolí hloubka zavitů, tak jsem si je sám zkracoval.. :) a ložiska jsou 8mm pokud to chceš vědět.


Ano děkuji,
Nemáš zkušenost s technikem z ASpra, kdebych si mohl nechat namontovat ty díly?
Jinak ty ten mecháč máš? ... Kvalita? Spokojenost?


Naposledy upravil Čípr dne 02 říj 2011, 10:48, celkově upraveno 1



02 říj 2011, 10:44
Profil
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Jsem z Pardubic a, co se tak bavím s lidma, co si k němu dávali zbraně, tak prej odfláknutý. Já jsem si dal jednou zbraň k Davenovi do chrudimy. A naprostá spokojenost. Všechno skvěle šlapalo a nic nebylo odfláknutý. A měl jsem na 120 pružině 148 m/s úsťovku.

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


02 říj 2011, 10:46
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Crewe píše:
Jsem z Pardubic a, co se tak bavím s lidma, co si k němu dávali zbraně, tak prej odfláknutý. Já jsem si dal jednou zbraň k Davenovi do chrudimy. A naprostá spokojenost. Všechno skvěle šlapalo a nic nebylo odfláknutý.


právě toho se bojím, aby mě to neodflákl, taky jsem to četl už jednou tady na forku, tak nevím kam to dám ...


02 říj 2011, 10:49
Profil
Plukovník
Plukovník

Registrován: 17 kvě 2011, 18:56
Příspěvky: 711
Bydliště: Ústecký kraj
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
já bych nikomu svou zbraň nedal. Dělám si všechno sám, včetně mosfetu a pod.. :)

edit: ano mám ho. Kvalita? super :D :)

_________________
M16A4 - sp140 -> 168m/s +
mk12 mod.1 - sp160 -> 180m/s +
SR25 - psg150 190m/s +



02 říj 2011, 10:50
Profil
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Solis. píše:
já bych nikomu svou zbraň nedal. Dělám si všechno sám, včetně mosfetu a pod.. :)

edit: ano mám ho. Kvalita? super :D :)


Ok, no tak teď už jen kam to dát no..:/


02 říj 2011, 10:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Jako vyslovene obchod AirsoftPRO nedela zbrane pokud si ji u nich nekoupil, viz jejich servis:
http://airsoftpro.cz/eshop/service.php

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


02 říj 2011, 12:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Daven píše:
Jako vyslovene obchod AirsoftPRO nedela zbrane pokud si ji u nich nekoupil, viz jejich servis:
http://airsoftpro.cz/eshop/service.php


Ano zbraň mám odtamtud ... ale nechci aby mě to odflákl/i , ale nevím kam to mám dát abych byl spokojenej, aby byl vidět taky nějaký výkon abych neměl na brku 150, 130 m/s :lol: ... Nevíte o někom..? :roll: :|


02 říj 2011, 16:54
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Tak co vim AirsoftPRO ma dobrou povest, ale ne vsem se zavdecis a ne vzdy se zadari, kazdopadne vysledny vykon ti nikdo nikde nezaruci, ale vseobecne se da rict ze oznaceni pruziny by se melo aspon dosahnout stejne minimalni ustove rychlosti s 0.2g BB, pokud to je pod touto hranici je uz nekde neco spatne (bud ve vzducharne, komore, gumicce a nejvetsi problem je nesouosost tela s hlavni)

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


02 říj 2011, 17:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Rotný
Rotný

Registrován: 25 bře 2011, 21:02
Příspěvky: 24
Nový příspěvek Re: Upgrade pro M4
Daven píše:
Tak co vim AirsoftPRO ma dobrou povest, ale ne vsem se zavdecis a ne vzdy se zadari, kazdopadne vysledny vykon ti nikdo nikde nezaruci, ale vseobecne se da rict ze oznaceni pruziny by se melo aspon dosahnout stejne minimalni ustove rychlosti s 0.2g BB, pokud to je pod touto hranici je uz nekde neco spatne (bud ve vzducharne, komore, gumicce a nejvetsi problem je nesouosost tela s hlavni)


Jasný, chápu, může se to někdy nepovíst, ale docela často jsem slyšel, že z ASPra to prostě odflákne, ano úsťovka by měla být minimum k pružině, ale potřeboval bych prostě poradit od někoho, kde to mám nechat udělat..., jeslti to mám risknout z Pra?


02 říj 2011, 17:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 913 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 31  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz