Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 črc 2021, 16:06




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 158 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 M14 všeobecné info o dílech 
Autor Zpráva
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jop oni dělají dvoje ty přímý jsem našel i v čr ale šikmý budu brát z WGC...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


22 led 2013, 08:16
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Borci kdo máte zkušennost s M14 (socom)? Je to Cyma nic zvláštního. Chci se optat, kdo jste zkoušel dát M120? Zvládne to mech a jiné díly? Stará pružina měla naměřeno 6,8kg. Nová M120 od aimtopu má 8,8kg. Zvládne to mech? Nevím kolik mohla mít pružina předtím, ale jela přes 2 sezony teď to chci vyměnit a nevím zda ta M120 není moc.

Díky za vaše zkušennosti, moc. Zatím


30 led 2013, 17:01
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
120ka je max co to udrží, nejslabší článek je mech...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


30 led 2013, 17:09
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jacob píše:
120ka je max co to udrží, nejslabší článek je mech...


Díky Jacobe, takže myslíš že to mech zvládne? Nemám v úmyslu dávat silnější pružinu max M120. Mám ale Aimtop a jak se traduje, že každá značka má "jinou" sílu nebo spíš hmotnost tak aby se mech neotevřel. Ono na pohled opravdu je znát že konstrukčně to není podobně ani se základním mechem 2 nebo 3. Ta horní část mechu je taková slabší. No proto se ptám, zda má někdo zkušenost.
Nevíte borci co to může být za pružinu s hmotností 6,8kg? Je to 2,5 roku stará pružina z m14, ale co to bylo původně to nevím. Je taky o cca 1,4cm kratší než nová. Mohla to být M120? Nebo spíš M110? Nerad bych mech urval když na eshopech co znám mají pouze cyma mechače. Takovej duralovej v7 mech co zvládne i M150 tak jako dělají pro v2 či v3, to bych se už nemusel bát.

No za každou radu a informaci moc díky.


30 led 2013, 17:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jacob ti to napsal jasne, m120 je max, ja bych doplnil, ze to na m120 nevydrzi vecne. Hlavne to poradne utesni, ato nema velky razy na predek mechu.

v zakladu je m100 pruzina, v timto merenim odpovida spis m90

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


30 led 2013, 18:25
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Tak nejodolnější Tm ver.7 style mech je to GP, to jede na 150ce semi...ale stejně je to pakárna ty tm style 14ky jsou zlo...

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


30 led 2013, 19:32
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
kdyz uz upgradovat M14, tak do CA, mech snese prakticky vse, viz recenze:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/m14_socom_ca.html

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


30 led 2013, 19:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Daven píše:
kdyz uz upgradovat M14, tak do CA, mech snese prakticky vse, viz recenze:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/m14_socom_ca.html


Hoši a nevíte jak jsou těla zbraní kompatibilní? Vím už dávno že mám čínu. Tady na foru jsem zjistil rozdíl mezi Cyma a CA. Právě že cyma má Hop Up utahování od zásobníkové šachty, CA (viz Chrudimský web) jej má pod závěrem. Je možné třeba mechač z CA vložit do Cymi? Nebo naopak? Naopak bych to nedělla, když bych raději posílil mechač, tedy CA.

Je to nezavislé na tonto detailu, resp. na Hop soustavě? Kdo má zkušennosti, rád se poučím. Děkuji.

To Jeff, rozumím tomu co znamená max. Jen jsem se chtěl ujistit co skutečně toto max je...jestli je to max. na 2 roky, nebo na déle. Jako dlouhodobě. V tom případě bych šel do 100-110. Co se týče vzduchu, mám komplet střeva ASpro. Hliníkový trn+ložisko, hliník hlava válce s 2x tesněním (1x centrovací 1x těsnící protitlakové), hliníkový válec, hlava válce s 2x těsněním. Na hlavě válce je dopadová guma, hlava pístu ji nemá.
Po sesazení, fakt just, jsem zkusil těsnost ručním stlačením, nelze píst zatlačit více jak cca 2cm. Těsní moc dobře. To by mohlo pomoci?

BYlo by to dobré.


30 led 2013, 20:01
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
mechaboxy Ca a Cyms nejsou kompatibilni ani po velikych upravach tela zbrane

jak dlouho vydrzi konkretni mechabox ti nikdo nerekne, muzou to byt 2 roky, muze to byt jedna akce. cim nizsi pruzina, tim vyssi sance, ze to dele vydrzi.

hlavni je, jaka je ustovka, klidne to muze tesnit takto v ruce stejne jako tobe, ale nijak to nepomuze, kdyz zbran ma treba 90m/s na m120. nejvetsi ztraty jsou v komore

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


30 led 2013, 20:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jeff píše:
mechaboxy Ca a Cyms nejsou kompatibilni ani po velikych upravach tela zbrane

jak dlouho vydrzi konkretni mechabox ti nikdo nerekne, muzou to byt 2 roky, muze to byt jedna akce. cim nizsi pruzina, tim vyssi sance, ze to dele vydrzi.

hlavni je, jaka je ustovka, klidne to muze tesnit takto v ruce stejne jako tobe, ale nijak to nepomuze, kdyz zbran ma treba 90m/s na m120. nejvetsi ztraty jsou v komore


Ano tomu rozumím. Dneska jsem dle rady zvážil tu starou pružinu znova. Musí se to vážit až na doraz ke spodku tru. Je to správně když to stlačím cca 5mm těsně nad váhu? Chápu to vážení dobře? Tím pádem by mla být ta stará pružina v m14 o váze 8,4kg. Je možné že to byla tedy původně 120ka? Všiml jsem si, že síla pružiny je také závislá na síle drátu a počtu otáček. Při srovnání s novou, je to téměř totožné.

Váš odhad? Dáky.


31 led 2013, 11:21
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Zdar borci, chci se optat, čím je to, že při střelbě One se stane, že poté nejde vystřeli a přeskakuje spoušť. Po ohledání jsem zjistil, že se vše zastaví a kola jsou nastavena tak, že zůstává přerušovač střelby na přerušovací vačce pístového kola. Tím je zablokována spoušť a ta případně přeskočí. Na zbrani je aktivní brzda. Co je špatně sestaveno, že v okamžiku přerušení se to všechno zaství přesně tak jak jsem popsal. Je to nahodilé. Někdy ano někdy ne. Spraví to Fulauto, ale pokud se kola zastaví mimo přerušovací vačku.

Nevíte někdo co se špatně složilo. Kola při sesazení zuby dolů. Pístpůvodní co tam byl.
Může to být vypodložkováním, že by bylo pístové kolo moc vysoko? To by zase nepřerušovalo.

Zkušennosti?
Díky


02 úno 2013, 09:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
jakou kadenci ma tvoje zbran?

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 úno 2013, 10:52
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jeff píše:
jakou kadenci ma tvoje zbran?


Ahoj, no já to nikdy neměřil přesně, nemám chrono. Od oka kolik kuli bylo v pitly, tak prumerem tech 16-18.
Mělo by to mít zásadní vliv?


02 úno 2013, 12:15
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
martyx píše:
Jeff píše:
jakou kadenci ma tvoje zbran?


Ahoj, no já to nikdy neměřil přesně, nemám chrono. Od oka kolik kuli bylo v pitly, tak prumerem tech 16-18.
Mělo by to mít zásadní vliv?


Cože?
Ty poznáš kadenci podle toho, kolik kulí ti zbylo v pytli? Chlape chválim, Chuck by na tebe byl pyšnej :D.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


02 úno 2013, 12:18
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Mansuet píše:
martyx píše:
Jeff píše:
jakou kadenci ma tvoje zbran?


Ahoj, no já to nikdy neměřil přesně, nemám chrono. Od oka kolik kuli bylo v pitly, tak prumerem tech 16-18.
Mělo by to mít zásadní vliv?


Cože?
Ty poznáš kadenci podle toho, kolik kulí ti zbylo v pytli? Chlape chválim, Chuck by na tebe byl pyšnej :D.


Však říkám je to odhad...aby jsme si rozuměli..ne v pytli jako někde v tramtarii, ale cca 1sekundu střelba do uzavřenýho pytle. Někdo to chytá do krabic já měl pytel. To ne fígle jako Chuck ty neumím.

Edit: ale nepozám zda něco letělo zdvojeně, takže je to fakt od oka.


02 úno 2013, 12:23
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
jo takhle, tak to nebude nijak pomaly. mohla by problem delat aktivni brzda, tu mas kupovanou odeme nebo neco jinyho? U ty my jsou tyto problemy az u kadence mensi jak 9bb/s

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 úno 2013, 12:38
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jeff píše:
jo takhle, tak to nebude nijak pomaly. mohla by problem delat aktivni brzda, tu mas kupovanou odeme nebo neco jinyho? U ty my jsou tyto problemy az u kadence mensi jak 9bb/s


No pomale to neni. Jen se to stává cca za každé 2-3 one střely. Pak přepnout na auto a opět frčí.
Je to nahovno. Nedělalo to. Bez brzdy ovšem. No brzda byla darem nevím odkud.
Jak se to tedy řeší při nízké kadenci? No brzda prostě zastaví motor a je to ale proč na místě kde je přerušovač. To je to čemu nerozumím. Jak najede vačka na tělo přerušovače který je vnořen pod pístové kolo, tak se střelba přeruší. To chápu. Je to logické, ale divné je, že jak je to stále na té vačce a drží to režim přerušení, tak je to jako když je člunek zaseknutý o rameno přerušovače a při stisku spouště prostě spoušť jen přeskočí přes člunek a nic. Při změně režimu na auto se posune táhlo co nastavuje přerušovač a rameno stáhne pružina a zase to jede.
Nemůže být zádrhel taky v tom přerušovači?
Že bych to dal blbě? Má to vlastní čepy které přesně pasují do otvorů mechu takže bych si blbosti všiml.

No začnu taky s tou brzdou. Můžeš mi Jeffe poradit co a jak můžu upravit na brzdě?
Díky moc všem za nápady.


02 úno 2013, 13:14
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
kola se musi po vystreleni jeste trochu otocit, aby se prerusovac vratil do vychozi polohy. Co uz tebe s nejvetsi pravdepodobnosti zastavi drive.

Ja mam na svych brzdach snizeny brzdny ucinek kvuli tomuto problemu, jelikoz nevim, co tam mas ty nainstalovany, tak k ti k tomu nemuzu nic rict.

muzes zkontrolovat i ten prerusovac a kontakty, zda nejak nedrhnou, ale ja osobne bych v tom nevidel problem.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 úno 2013, 13:45
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
trochu vic prihli plisky spoustových kontaktu k sobe tak, aby spinali jiz driv nez predtim, diky tomu pri vycvaknuti clunku na semi bude kontakt delsi a jiz to nebude zpusobovat procvakavani, protoze kola budou o trosku dal

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


02 úno 2013, 14:13
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
To Jeff: jo nevadí budu experimentovat. četl jsem někde od tebe odpověď v tématu, že u nějakých 2W odporů se musí snížit jejich hodnota. To bude nějaký ten větší kvůli výkonu. Jen nevím najakou hodnotu. Musím experimentovat. Díky.

To Daven: Díky za radu, to si taky budu pamatovat a budu to zkoušet.
Mějte se.


02 úno 2013, 18:59
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jeff píše:
jo takhle, tak to nebude nijak pomaly. mohla by problem delat aktivni brzda, tu mas kupovanou odeme nebo neco jinyho? U ty my jsou tyto problemy az u kadence mensi jak 9bb/s


To jeff: Tak jsem to vypátral. Kluci co mi to dali to dělali podle tohoto návodu
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... fet_1.html
je to osvědčený návod nebo se to za ty roky mohlo nějak změnit?

Jsou tam součástky co se dají sehnat pouze ve velkoobchodu jako gme...když si budu chtít udělat mosfet sám, v menším obchodu součástky nemají, ne tu velkou diodu a odpor 300 mají jen 270 nebo vyšší. Menší asi nemá moc cenu. Dá se to nějak nahradit? Ty součástky?
Zkusím si postavit taky sám, to snad zmáknu návod je super. Dám ho pak do druhé aeg jestli to nebude dělat podobné věci.

díky za radu


03 úno 2013, 16:19
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
tohle ale neni navod na aktivni brzdu, ale mosfet. kdyby sis precetl prvni stranku se seznamem soucastek, tak je doporucovan odpor 270 Ohm a to nema zadny vliv na zastaveni motoru

gme neni velkoobchod, muzes koupit soucastky po 1ks. Ruzne dobry nahrady jdou sehnat vzdy, staci jenom umet hledat

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


03 úno 2013, 16:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jeff píše:
tohle ale neni navod na aktivni brzdu, ale mosfet. kdyby sis precetl prvni stranku se seznamem soucastek, tak je doporucovan odpor 270 Ohm a to nema zadny vliv na zastaveni motoru

gme neni velkoobchod, muzes koupit soucastky po 1ks. Ruzne dobry nahrady jdou sehnat vzdy, staci jenom umet hledat


Ajo, tak to jsem si to hezky popletl Moje chyba, jsem si to celé vsugeroval. No zkusím, ten davenův nápad s kontakty.

Citace:
Z důvodu bezpečnosti kupte nejlépe drátový 2W rezistor o hodnotě 270 Ohmů nebo 330 Ohmů, ale je občas těžko sehnatelný jako adekvátní náhrada stačí metalizovaný 2W 270 Ohmů nebo 330 Ohmů.

Jo ale stejně tak aspoň když se budu chtí zabývat tím mosfetem, proč z bezpečnostních důvodů 270 nebo 330 a ne podle zapojení 300?
Co je na tom bezpečnějšího? Když pojedu podle schématu tak je t v poho ne?

Problém je však když něco není a hledat alternativu, podělíš se jakým způsobem tyto alternativy hledat? Třeba ty diody BYW a BYV rozdíl je v proudu 8 nebo 2A. Je to vhodná alternativa? Ne že by v M14 bylo málo místa, v paždě je dost prostoru, ale je jen na 2A oproti té první? Riskuje se něco? Co myslíš Jeffe.

Díky a ještě jednou se omlouvám za ten bordel v mofetech :shock:


03 úno 2013, 16:52
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
z bezpecnostnich duvodu 2W rezistor, vydrzi vyssi zatizeni. Samotna hodnota je podle rady E12 a kolem 300 Ohm to jsou hodnoty prave 270 Ohm ci 330 Ohm.

dioda musi byt super rychla - Trr mensi jak 35nS, maximalni proudove zatizeni co nejvetsi, at to je dobre dimenzovany. Pohle techto dvou parametru muzes najit ve svem obchode vhodnou alternativu diody.

nevhodne zvolenou diodou se riskuje zniceni te diody a pak nasledne i mosfetu, popripade baterie, pokud pujde do zkratu

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


03 úno 2013, 18:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Jeff píše:
z bezpecnostnich duvodu 2W rezistor, vydrzi vyssi zatizeni. Samotna hodnota je podle rady E12 a kolem 300 Ohm to jsou hodnoty prave 270 Ohm ci 330 Ohm.

dioda musi byt super rychla - Trr mensi jak 35nS, maximalni proudove zatizeni co nejvetsi, at to je dobre dimenzovany. Pohle techto dvou parametru muzes najit ve svem obchode vhodnou alternativu diody.

nevhodne zvolenou diodou se riskuje zniceni te diody a pak nasledne i mosfetu, popripade baterie, pokud pujde do zkratu


Moc díky za vysvětlení už se dostávám trochu do obrazu.
Hele ty máš i jiný mosfety co? Tedy než na těch chrudimských stránkách, myslím jefftron.cz, hezký. Ale tam máš jiné verze, máš tam nějak moc součástek. O co je to lepší verze, o co to máš vylepšený?

Jinak díky. Měj se.


03 úno 2013, 18:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
muj mosfet je vylepseny pro vyssi spolehlivost, Extreme mosfet na jeste lepsi samotny mosfet pro vysokou zatez. Co tam je konkretne za soucastky ti nereknu, musim si chranit svoje know-how

rozdil mezi mosfety, aktivnimi brzdami a procesorovkami jsem shrnul v tomto clanku: http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/spinani_aeg.html

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


03 úno 2013, 18:34
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 29 kvě 2012, 08:14
Příspěvky: 79
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
To jeff: Ok díkes


03 úno 2013, 18:41
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 26 črc 2012, 12:47
Příspěvky: 213
Bydliště: Brno
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Zdar chlapi, sháním kulisu přepínače, nenarazili jste na to někde v ČR?

Mimo to jsem našel pouze evike, ani ehobby, wgc a podobné to nemají...

Díky

http://www.evike.com/product_info.php?products_id=29896


02 pro 2013, 10:17
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 25 dub 2012, 18:39
Příspěvky: 2290
Bydliště: Myjava
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
škodá..nedavno som tento diel predal..skús popozerať po ľuďoch čo hrajú WW2 soft a majú prerobené čínske M14ky na Denix garandy..ja sa spýtam chalanou u nás na fóre a keby dačo zoženem dám ti vedet

_________________
predám origo nadpažbie pre m1903A1


02 pro 2013, 15:18
Profil
Desátník
Desátník

Registrován: 26 lis 2015, 18:15
Příspěvky: 5
Nový příspěvek Re: M14 všeobecné info o dílech
Cau chtěl bych se zeptat zda tento mechabox http://www.anareus.cz/detail.php?id=2046
pasuje do M14 od CYMY bez problemu??


26 led 2016, 18:53
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 158 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 28 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz