Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 30 črc 2021, 13:39




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2009, 19:17
Příspěvky: 300
Bydliště: Pardubice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
4 Vencl16: Docela pomáhá bejt daleko a mít tlumič :D

_________________
Výroba spoušťáků L96 a MB01.... kontaktujte: rathyarms@seznam.cz

Only the strongest will survive!!!!

...kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE


19 čer 2011, 10:05
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Legas píše:
Vencl16 píše:
cau hale poradte jak odhlučnic snipu se 170 pruzinou

Vencl16 píše:
mam ve snipce 150 pružinu a když tam dám silnejší tak mi to strašne mlátí a je to strašne slyšet potatte jak to mam ztišit dekuji


znáš tlačítko edit???

proc pises dvakrat stejnou vec?

kup si plynovku, kdyz to chces mit tichy, je jasne, ze cim silnejsi pruzina, tím větší náraz, muzes si tam nasrat pogumovaný věci, ale stejně to moc nepomůže nebo si tam dej 140 a budes to mít tiché dost

videl jsem CA m24 s komplet Ca upg. na 380% a byla oproti jinejm cca 180 krasne tichoucka ...

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


19 čer 2011, 16:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Legas píše:
Griffon píše:
Záleží na tom, co je podle tebe normální cena. Dá se koupit set od Airsoftpro, kterej stojí asi dvojku, ale to je tak na tu 150ku nebo co k tomu dávaj jako nejslabší možnost. A pak to chce taky kovovej spoušťák, což jsou minimálně další dva tisíce.


to si myslel tak, ze to stoji za ho*no obecne nebo pokud koupi pouze ten set, tak aby to ostatni dily pobraly???

narazim na to: "ale to je tak na tu 150ku nebo ..." :)


Že ty díly nejsou na ty silnější pružiny dimenzovaný a velmi rychle odejdou.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


19 čer 2011, 16:40
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Griffon píše:
Legas píše:
Griffon píše:
Záleží na tom, co je podle tebe normální cena. Dá se koupit set od Airsoftpro, kterej stojí asi dvojku, ale to je tak na tu 150ku nebo co k tomu dávaj jako nejslabší možnost. A pak to chce taky kovovej spoušťák, což jsou minimálně další dva tisíce.


to si myslel tak, ze to stoji za ho*no obecne nebo pokud koupi pouze ten set, tak aby to ostatni dily pobraly???

narazim na to: "ale to je tak na tu 150ku nebo ..." :)


Že ty díly nejsou na ty silnější pružiny dimenzovaný a velmi rychle odejdou.


silnější bereš co? 170 a výš? já tam mam tu 170 a myslím si, že to bude v poho, není to zas taková síla podle mne


19 čer 2011, 16:53
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Tak mluvili jsme o M150, tak je asi jasný k čemu se vztahuje slovo silnější, ne? Prostě jsem ty díly viděl už mnohokrát oddělaný.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


19 čer 2011, 17:03
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 13 čer 2011, 13:02
Příspěvky: 3
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Je zde nějaký mistr dílenských prací, který by mi zakázkově vyrobil přítlačnou páku hopup komory na WELL MB01? Nemusí to být 100% výsledek, hlavní je, aby to bylo ocelové, já to mohl pilníčkem "dosochat" a nikde nic podstatného nechybělo:-) Už mám doma dvě komory a ani jednu tu páku v celku, upgradová nevyhovující má páku sice kovovou, ale úplně jinak a kupovat celou další komoru se mi už nechce:-( Jestli ten předlohový díl autor doma nemá, pošlu ten plastový. Cena dohodou, nemám materiál ani čas:-( Pokud někoho tady znáte, odkažte mě na něj prosím, jsem tu nový a neznám. Psát můžete soukromě, ať to téma nezaplevelíme.

A pokud by byl schopen vyrobit i pár pojistek na spušťák, myslím, že by si slušně vydělal, málokomu se ještě nerozpadla:-)


26 čer 2011, 12:07
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
na co pojistka? ta se tam nedava :D zbytecne dalsi prace, zbytecne diry ve spoustaku -> zbytecne mensi pevnost


29 čer 2011, 13:27
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 bře 2010, 20:57
Příspěvky: 74
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Má tu někdo zkušenosti s instalací PDI hopup komory? Zajímalo by mě jestli je nutné tam dávat tu pružinku:
Obrázek


01 črc 2011, 17:09
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Stefun píše:
Má tu někdo zkušenosti s instalací PDI hopup komory? Zajímalo by mě jestli je nutné tam dávat tu pružinku:
Obrázek


ano ta pružinka je tam duležitá vrací ti páky opačně než na ně tlačí imbusový šrouby. (nejlíp se to udělá tak že si tam tu pružinku dáš a pak přelepíš nějakou kvalitní izolační páskou která tu pružinku udrží poté to celý zasuneš do hlavně) a ještě bych doporučil použít jinej přítlačnej váleček než k tomu PDI dodává, je hrozně měkej ja na 150péru musel ten přítlačnej váleček vyměnit za kousek tuhy z propisky

_________________
Sniper na volné noze ....


31 črc 2011, 17:07
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
presne tak, navic ta lepici paska prdrzi tu pruzinku pri rozborce takze ji pak nemusis hledat v trave / po pokoji :-D

jinak PDI prodava i vyssi pritlacne packy, maj vetsi ten vystupek na hop...

a jinak ano, ten PDI bobek stoji za prd.

a dlasi uprava by byla zajisteni tech bocnich cerviku (co drzi hlaven) nejakym lepidlem na zavity- rady se povoluji.

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


31 črc 2011, 18:47
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 bře 2010, 20:57
Příspěvky: 74
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
to vocas: na jednom zahraničním fóru jsem vyčetl, že ta pružinka se tam dává pokud potřebujeme využít maximálně hop, ze začátku jsem ji tam aj dával, ale měl jsem jen obyčejnou izolační pásku a ta pružinka si vždycky našla cestu ven :lol: (přece při tom štelování se s tím člověk pobaví dost až dosáhne vynikající přesnosti), ja mám teda 300% pružinu...natahování v pohodě, ale mám pocit, že mi ta kulička skoro padá(spíš spadne) po 50-60m...zkoušel jsem 0,36g kuličky a zdály se mi lehké a s 0,4g paráda, takže to ještě musím doladit (v lese se to kurevsky blbě rozdělává a lehce se něco důležité ztratí:/)

to ježo: mně se spíš ty vnitřní červíky kterými šteluju hop nahoru dolu s radostí par krát povolily...ze začátku já idiot to neveděl, jen jsem citíl, že něco drhne když nabíjím a ono to drhly ty červíky o válec...trošku se ohoblovali až jsem je málem nevyndal (naštěstí jsem si koupil i ten repair kit, kde jsou všechny náhradní díly na komoru)


02 srp 2011, 21:58
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Jo, to sem videl u nekolika lidi kterym sem tu komoru instaloval, seridili hop, a pak podreli hlavu valce (tryska), a jeden expert dokonce seridil hop (ok oka) pak nasrouboval vnesji hlaven a vysledekm byla krasny skoro-zavit" na vyse zminene trysce. ty cerviky na stelovani se taky povoluji, zkousel sem to lepidlem na zavity (neprakticke na stelovani x-krat za den stejne se to pak zacne povolovat), takze jine lepidlo nebo reseni "B"- teflonova paska do zavitu... a je po problemech. s ti mserizovanim to je dost babracka a jeste zjistis ze s mekkyma gumkama to dava lepsi vykony a ze je ta komora celkove hodne narocna na serizovani a doladovani... clovek kolikrat vyplytva vic kuliva nastrelovanim zbrane nez vlastnim strilenim:-D

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


03 srp 2011, 16:45
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 bře 2010, 20:57
Příspěvky: 74
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Máš pravdu, jediný rozumný řešení je teflónová páska na závity. Byl bych nerad kdyby to začalo drhnout zrovna uprostřed akce :cry: , ale to štelování a nastřelování má i své výhody :) : procvičit si střelbu není na škodu a aspoň budu umět vcelku odhadnout jak daleko můžu dostřelit a poslední věc, že mě to baví :D.
Ještě plánuju nějak odhlučnit zbraň. Tady na fóru jsem našel tento odkaz:http://www.airsoftforum.com/board/Stock-MK96-Dummies-t172200.html , kde to borec parádně utěsnil. Zkoušeli jste to někdo?A nevíte, kde bych mohl sehnat tu výplň?


07 srp 2011, 13:24
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
podľa toho ako to vyzerá tak typujem že to bude materiál dosť podobný bežnému molitanu alebo skôr ešte ako nejaka izolačná pena ktorá sa používa na vyrovnanie povrchu keď sa pokladajú plávajuce podlahy - tá je vpodstate zvukotesná , aspoň toto by som vyskušal (predsa len stojí to pár korun )

ako to ais vyzerá pre ľudí kto sa z tým ešte nestretol http://www.podlahy-berger.cz/katalog/do ... dova-pena/


kupite to pomaly v každej predajni nábytku kde maju aj podlahy

_________________
Strelec bez zbrane :)


16 zář 2011, 12:56
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
vypln do tela je molitan, ten dlouhy vymezovaci valec na hlaven je tesneni, da se sehnat v intalaterskych potrebach.

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


16 zář 2011, 16:55
Profil
Desátník
Desátník

Registrován: 18 zář 2011, 13:32
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Petan85 píše:
Ahoj, prosím o radu. Zakoupil jsem http://www.armymarket.cz/ch-l96-sniper- ... c-d2001-BK a mám problém. Na cca 30m je rozptyl do 15 cm a na 50m je to uz cca30cm, střílím Madbull 0,28g. Je to normální ? Koukal jsem na hop a není tam v komoře váleček jen pružinka. Přemýšlel jsem o koupi http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=54_167 , http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1815 , http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=533 a http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1716 se 160kou pružinou. Budu rád za jekékoliv nápady a připomínky.
Dík Petr


18 zář 2011, 14:42
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
myslim že sa do toho pustim , nejaky molitan doma mám tak uvydím aký bude rozdiel , prinajhoršom to dam von :D

_________________
Strelec bez zbrane :)


19 zář 2011, 19:12
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 bře 2010, 20:57
Příspěvky: 74
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
tak do zbraně jsem už dal nějakou výplň....není to sice molitan, ale spíš taková děrovaná pěna a výsledek...no moc to nepomohlo co se týče hlučnosti, ale špíš se snížily vibrace a na vycentrování hlavně jsem použil zátku z vína - levné a ekologické řešení :)


19 zář 2011, 19:26
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
:D zaujimavy napad z tou zatkou a to je z korku alebo plastovu si dal ? Tizpez uz mam kupeny molitan tak to dnes narvem do zbrane a potom este tlmic a som zvedavi na rozdiel

_________________
Strelec bez zbrane :)


21 zář 2011, 07:43
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 21 bře 2010, 20:57
Příspěvky: 74
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
dal jsem plastovou a omotal trochu izolačkou, ale předem upozorňuji, že když to tam budeš dávat, tak si dej bacha ať se ti to nenafoukne jinak to vytáhneš jedině roztavením (vlastní zkušenost:/), takže doporučuji udělat díru do zátky vrtačkou :)


21 zář 2011, 09:39
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 01 čer 2011, 08:39
Příspěvky: 183
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Petan85 píše:
Petan85 píše:
Na cca 30m je rozptyl do 15 cm a na 50m je to uz cca30cm, střílím Madbull 0,28g. Je to normální ?


Keď máš na 30m 15cm rozptyl a na 50m 30cm rozptyl s 0,28g tak si môžeš akurát tlieskať... podla mňa to je vrchol presnosti s takým lahkým strelivom.
Skús niečo ťažšie.


22 zář 2011, 07:38
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 18 čer 2011, 08:24
Příspěvky: 964
Bydliště: Slovakia - Sabinov
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
skús to dať do zveráka a tak strieľať , možeš mať aj bipod ale nikdy to nebude tak presné lebo stačí o milimeter alebo 2 pohnuť zbraň čo si ani nevšimneš a už maš rozdiel ktory sa ti pri streľbe ukáže

_________________
Strelec bez zbrane :)


24 zář 2011, 12:14
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2011, 14:49
Příspěvky: 48
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Tuhle zbraň jsme si pořídil taky Upgrade version, hned při první příležitosti jsem odmontoval vzduchovou brzdu a samozřejmě prohlédl vnitřnosti zbraně, jelikož má tahle upgrade verze již lepší píst, kovový spoušťák apod. (né že by ten spoušťák byla nějaká luxusní kvalita) tak jsem se rozhodl, že tam hodím 170 pružinu v základu je M150). Takže vám pak napíšu jak to funguje a jestli to drží...držte palce..:D


24 lis 2011, 12:26
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2011, 16:38
Příspěvky: 33
Bydliště: Poblíž Hradce Králové
Nový příspěvek Upgrade L96A1
Ahoj!
Rád bych upgradoval tuhle snipu : http://www.armymarket.cz/ch-l96-sniper- ... c-d2001-BK ale vůbec nerozumím upgradu. Koukal sem že doporučují dát tam tohle: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=796 mno a pak asi nějakou lepší hlaveň... ale jakou! :D Fakt Dík moc za každou odpověd, kterou ke své blbosti pochopím :D :D přes upgrade se vážně neviznám :( PS: popř. mi napište něco jiného k tomu upgradu, ale nechci kupovat nic extra drahého DÍK ! MOC !


27 lis 2011, 15:24
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2011, 14:49
Příspěvky: 48
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
KubaTT píše:
Ahoj!
Rád bych upgradoval tuhle snipu : http://www.armymarket.cz/ch-l96-sniper- ... c-d2001-BK ale vůbec nerozumím upgradu. Koukal sem že doporučují dát tam tohle: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=796 mno a pak asi nějakou lepší hlaveň... ale jakou! :D Fakt Dík moc za každou odpověd, kterou ke své blbosti pochopím :D :D přes upgrade se vážně neviznám :( PS: popř. mi napište něco jiného k tomu upgradu, ale nechci kupovat nic extra drahého DÍK ! MOC !


Bože..ta zbraň má v základu 570 FPS a ty tam chceš dát upgrade na 530 FPS?
To asi nebude uplně oukej..:D Jinak já tu zbraň mám a střílí celkem slušně, kdybys četl, tak víš, že jsem sem psal, že tma budu dávat 170 pružinu (která už mi mimochodem měla přijít) a pak sem napíšu jak to funguje. ;-)

_________________
Bojovníci bojují...


27 lis 2011, 16:52
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
No tak ze začátku bych určitě odmontoval tu brzdu (pokud jsi to už neudělal),
Pak určitě tuhle komoru (můžeš pak použít AEG hlavně a hop gumy)
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=85_95&products_id=673
KM hlaveň, gd hop gumu černou..
Tenhle set válce: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=93_208&products_id=1718 (pružinu podle tebe)
Nakonec asi i spoušťák - asi od rathyho

Ale né že bys to tu neměl napsaný..

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


27 lis 2011, 17:10
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 14 lis 2011, 16:38
Příspěvky: 33
Bydliště: Poblíž Hradce Králové
Nový příspěvek Upgrade L96A1 RE: Jacob a Marhaus
Dík moc.
No já vůbec upgradu nerozumím :D a ačkoliv se hrozně snažím tomu porozumět tak se mi to nedaří. Proto jsem se ptal. Píší tam že to má spoustu věcí v kovu . Spoušťový mechanizmus: kov, Pojistka: kov, Páka závěru: kov. Tak nevím co do toho mužu nacpat aby se nerozsypala... JAcob: a prosím jakou bysi mi doporučil tu hop gumu? myslíž že tam nechat tu co je?


27 lis 2011, 18:38
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
ne, kdyz uz budes menit komoru, tak vymenis aji hlaven a hop gumu. bo v zakladu to NEma AEG- typ hlaven, ani gumu.

a na to pisou ze je "kov" bych se moc nespolehal ono "Kov" a "kov" sou dve ruzne veci, asi jako cinsky blato-kov slitina hliniku a zinku co se obrusuje, lame a trebas slavny zachyt valce ktery je znamy tim ze se lame / ohyba neni tim nejlepsim ukazatelem kvality toho materialu na cinske pusce (ne ze by na tom maruzenky byly o moc lip) :-D

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


28 lis 2011, 09:50
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2011, 14:49
Příspěvky: 48
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Průšvih, objednal jsem si do MB01c pružinu, protože jsem tu na forku vyčetl, že tam patří tahle pružina ..
http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=93_210

No a hádejte...pružina tam nepasuje...protože má větší průměr, ta pružina co tma je má průměr asi o 3 mm menší...paráda.. :-/ :-(
Mohl by jste mi někdo poradit, kde seženu pružinu, aby tam pasovala, skoro na žádnej stránce neuvádí rozměry.. :-(

_________________
Bojovníci bojují...


28 lis 2011, 12:44
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
No, nevim jak dlouho to tu zminuju, ale ono opravdu v zakladu tam je trn 7mm na ktery patri pruzina s prumerem 11/8mm a k tomu valec s odpovidajici dirou

"veskere" (mimo aspro) upgrade dily maji pruzinu s prumerem 13/11mm a trnem 9mm...

teoreticky: tlustsi pruzina, lespi- stabilnejsi vykon, vetsi odolnost, lepsi rzprostreni neregine na plose. tlustsi trn = vetsi zivotnost. kdyz je tlusta pruzina atenky trn tak to miva zanesledek prasknuti trnu, potazmo trn nevodi pruzinu jak by mel ta se krivi a dela paseku (nejde natahnout zbran, bo zkroucena- pomackana pruzina zavazi dojeti pistu do zadni polohy...

mel sem za to ze aspro byla jedina firma co do svyc hsetu davala tenke trny a pruziny. jestli ted maji v nabidce tluste pruziny a nemaj k tomu trny a pisty... no tak to nevim nevim...

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


28 lis 2011, 13:59
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz