Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 27 kvě 2018, 04:05




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
zesílený znamená v kovovém obalu a z kovovými díly uvnitř? Stačí sz.

ps: zetal neberu jako kov :-D

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


06 lis 2010, 11:20
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 22 lis 2008, 13:45
Příspěvky: 362
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
joseff píše:
zesílený znamená v kovovém obalu a z kovovými díly uvnitř? Stačí sz.

ps: zetal neberu jako kov :-D


Nevíme, zatím jen víme,že máme v kontejneru tyto snipery a,že mají 580 fps, takže se domnívám, že bude trigger nějaký pevnostní, možná ocelový. Zbraň má stejné tělo jako ta těžká silná plynovka WELL s kanelovanou hlavní s opěeným šroubrm na pažbě, myslím,že je i pažba zalamovací, hlacven je hrubá kanelovaná,delší s ústovou brzdou atd, měly by být tři barvy, uvidíme po 11.


06 lis 2010, 11:41
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Proč pořád používáte ty FPS? Jsme snad v ČR ne?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


06 lis 2010, 12:45
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 16 říj 2010, 20:16
Příspěvky: 146
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Griffon píše:
Proč pořád používáte ty FPS? Jsme snad v ČR ne?

snad si kazdy umi spocitat ze je to 175m/s ne?


06 lis 2010, 13:19
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
vocko123 píše:
Griffon píše:
Proč pořád používáte ty FPS? Jsme snad v ČR ne?

snad si kazdy umi spocitat ze je to 175m/s ne?


Tak každý si to zdaleka spočítat neumí, soudě dle toho, jak často se mě na to lidi ptají. A i kdyby jo, tak to na věci nic nemění, stále nechápu jaký má důvod používání FPS v ČR, když máme metrickou soustavu.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


06 lis 2010, 13:27
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 16 říj 2010, 20:16
Příspěvky: 146
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Griffon píše:
vocko123 píše:
Griffon píše:
Proč pořád používáte ty FPS? Jsme snad v ČR ne?

snad si kazdy umi spocitat ze je to 175m/s ne?


Tak každý si to zdaleka spočítat neumí, soudě dle toho, jak často se mě na to lidi ptají. A i kdyby jo, tak to na věci nic nemění, stále nechápu jaký má důvod používání FPS v ČR, když máme metrickou soustavu.

Ale fps je celosvetove rozsirenejsi, kdyz se podivas na nejake zahranicni forum tak vsude uvidis fps...stejne tak na youtube.


06 lis 2010, 13:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Není celosvětově rozšířenější, akorát drtivá většina zahraničních shopů, webů a fór na které se dostaneš je buďto amerických nebo hongkongských, a tam mají zavedenej imperiální systém (resp. systémy odvozený z imperiálního), takže je logický že používaj stopy. Pro videa na youtube platí to samý.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


06 lis 2010, 13:36
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 16 říj 2010, 20:16
Příspěvky: 146
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Griffon píše:
Není celosvětově rozšířenější, akorát drtivá většina zahraničních shopů, webů a fór na které se dostaneš je buďto amerických nebo hongkongských, a tam mají zavedenej imperiální systém (resp. systémy odvozený z imperiálního), takže je logický že používaj stopy. Pro videa na youtube platí to samý.

No ja jsem mluvil o airsoftu, v airsoftu je fps rozsirenejsi, jinak samozrejme ze ne ty jednotky samotne.


06 lis 2010, 13:38
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Tak to kdyby se sečetlo tak asi jo, což ale stejně není důvod ty jednotky používat u nás. Prostě mi to leze na nervy, protože si to pokaždý musim přepočítávat, českej člověk je zvyklej na metry a jeho schopnost si představit rozměr funguje taky v metrech, tak nevim proč nam furt všichni cpou stopy.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


06 lis 2010, 14:00
Profil ICQ
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Darken01 píše:
4Maverick : ta recenze kterou zde zminujes je ode mne.Nicmene zadna china neni stejna jako druha.Zadruhy L96 maji v zakladu 140 pruzinu a za teti je potreba ji radne promazat a utesnit pomoci home made.
ale hlavne nemusi tam bejt vse OK a tim padem strili slabe coz znamena okamzitej upgrad.

4Crewe : mohu mýt dotaz proč rozebíráš spoušták kdyz pak nevis co s tim :?:

Rozebral jsem ho proto, že mi praskl... a musím si ho nechat udělat kovovej..

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


07 lis 2010, 00:23
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 17 říj 2010, 15:23
Příspěvky: 452
Bydliště: Praha / Plzeň / Kaznějov / Livingston UK
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Jen tak si to tady pročítam a napadlo mě nebylo by lepší si koupit tanaku z WGC?? např. tuhle http://www.wgcshop.com/wgc2008/main/pro ... d=1&cat=41 V přepočtu vyjde na cca na 7500 sice nevim jak je to s tim clem a poštovnym ale cena mě přijde solidní. :arrow: (Nikdy jsem to nedžel v ruce takže vůbec nemam páru jakej to má výkon)

_________________
NEUMÍŠ NIC!!!


08 lis 2010, 22:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
DPH + clo cca 25% záleží jak se strejda vyspí a z WGC pošta jak kdy, ale u kvéru se nesmíš divit ani 140$ !!

Na tohle majzla. Zaregistru jse a hod ji do koše a uvidíš.

PS: Samo záruka je pasé

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


08 lis 2010, 22:45
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 17 říj 2010, 15:23
Příspěvky: 452
Bydliště: Praha / Plzeň / Kaznějov / Livingston UK
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Tak i kdyby to bylo těch 140$ tak je to stále levnější než na cz shopech a stále výhodnější než nějaká china manuál s upg.. :twisted: A tu záruku bych nějak nehrotil stejně tomu moc nevěřim už podle těch smluvních podmínek viz. opotřebení dílu / neodborné zacházení atd. atd. muj názor je že to většinou neuznaj ale nikdy jsem nic nereklamoval..

_________________
NEUMÍŠ NIC!!!


08 lis 2010, 22:57
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Jen doplním: Cena CLA a DPH je včetně pošty, takže.

Zbraň 420$
Pošta 140$ (tohle je to nejdražší co sem kde dostal a bylo to za kulas!!! Bude to o dost mín)
Celkem 560 * 18,5 = 10360 kč + 25% = 12950kč.

Riziko ztráty, poškození, zabavení. Nula záruka na to že když přijde že bude střílet,což ti prostě v českým šopu uznaj pokud nejseš padlej nahlavu a nezačneš hned vyhrožovat ,ale půjdeš v klidu reklamovat.

Kolik stojí v čr?

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


08 lis 2010, 23:06
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 17 říj 2010, 15:23
Příspěvky: 452
Bydliště: Praha / Plzeň / Kaznějov / Livingston UK
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Co jsem koukal tak okolo 15-16 klacků je možný že se dá sehnat levnějš ale když vezmu v potaz že si z toho shopu objednaj třeba 4 lidi z teamu tak se to vyplatí! (jasně že je tu to riziko cos psal ty ale kdyby bylo tak velký jak říkáš tak by ses na to sám vykašlal a nekupoval by jsis tam nic)

_________________
NEUMÍŠ NIC!!!


08 lis 2010, 23:12
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Zbraně neberu, bejvaj s tím problémy. Díly, hadry a pod jo.

Propo, má už někdo seriozní spoušták, oložiskovanej, kalenej, seřiditelný přítlak? Czech Made samo.

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


08 lis 2010, 23:24
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 16 říj 2010, 20:16
Příspěvky: 146
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Cau chtel bych si koupit well MB-03 (kopie r700) z airsoftmoravy, odkaz nedam protoze pisu z mobilu. A chtel bych tam dat upgrade z airsoftpro, nejspis M170 nebo 180, v tom setu je pist pruzina a trn, myslite ze to zbran udrzi nebo budu potrebovat jeste neco? Diky


15 lis 2010, 08:36
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
vocko123 píše:
Cau chtel bych si koupit well MB-03 (kopie r700) z airsoftmoravy, odkaz nedam protoze pisu z mobilu. A chtel bych tam dat upgrade z airsoftpro, nejspis M170 nebo 180, v tom setu je pist pruzina a trn, myslite ze to zbran udrzi nebo budu potrebovat jeste neco? Diky


Je třeba vyměnit minimálně nějaký díly spoušťáku (tělo je kovový, ale co jsem tak čet tak třeba záchyt takhle silnou pružinu neudrží a ohejbá se apod.) a takhle silnou pružinu ti neudrží ani ten píst, je docela shitoidní a zohejbá se...resp. nevim jak je na tom ten novej set i s válcem, ale ty starý sety co byly jen píst+pružina+trn byly na hovno.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


15 lis 2010, 11:29
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 16 říj 2010, 20:16
Příspěvky: 146
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
A nevis kde bych ten zachyt sehnal?? na zadnem ceskem eshopu jsem ho nenasel, vsude vyprodany, tak jestli nekdo nevite o nejakem jinem eshopu kde ho maji?
diky.
a musel bych ten zachyt menit i u teto http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=140 ??


15 lis 2010, 15:50
Profil
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 31 srp 2010, 16:37
Příspěvky: 256
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
vocko123 píše:
A nevis kde bych ten zachyt sehnal?? na zadnem ceskem eshopu jsem ho nenasel, vsude vyprodany, tak jestli nekdo nevite o nejakem jinem eshopu kde ho maji?
diky.
a musel bych ten zachyt menit i u teto http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=140 ??

U týhle zbraně musíš vyměnit celej spoušťák, protože je plastovej a při pružině víc, jak 150 ti po čase praskne ( ale je to čína, takže není přesný, kdy ti praskne). Takže bys musel vyměnit celej spošťák.

_________________
http://www.sabotage-team.clanweb.eu/
Sabotage Team - Pardubice (Provádíme nábor v okolí Pardubic).


15 lis 2010, 21:22
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 16 říj 2010, 20:16
Příspěvky: 146
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Crewe píše:
vocko123 píše:
A nevis kde bych ten zachyt sehnal?? na zadnem ceskem eshopu jsem ho nenasel, vsude vyprodany, tak jestli nekdo nevite o nejakem jinem eshopu kde ho maji?
diky.
a musel bych ten zachyt menit i u teto http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=140 ??

U týhle zbraně musíš vyměnit celej spoušťák, protože je plastovej a při pružině víc, jak 150 ti po čase praskne ( ale je to čína, takže není přesný, kdy ti praskne). Takže bys musel vyměnit celej spošťák.


Aha...a ten spuštak je dost drahy ze? to si radsi pockam a koupim neco lepsiho no..dik


15 lis 2010, 21:31
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jsem ochotný někomu vyrobit spoustak pro MB 01, bude to testovany na moji pusce s pruzinou m170 a pistem od aspro, co potrebuji jsou ty "kovove" vnitrni dily, tj. spoust, zachyt valce a ta vnitrni soucastka jak ma v sobe diru na zachyt valce... zachyt pistu udelam novy

výrobní doba max. měsíc
nezasílám na dobírku - platba predem na ucet, pote co vam napisi, ze je spoustak pripraven


Naposledy upravil Legas dne 01 pro 2010, 09:11, celkově upraveno 1



16 lis 2010, 16:46
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Je seřiditelný krok, jsou ložiska na kluzných plochách pro snazší chod? Jestli se jedná jen o boky, tak ty mám na laseru za 3 minuty, to je legrace. Vnitřek se mi dělat nechce, na to nemám čas a chuť.

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


16 lis 2010, 18:35
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
tak jak pise jeff. za matros a 2 klacky to jde udelat cely s loziskama, trnem, seriditelnym chodem. s pojistkou se mi nikdy nebude chtit dupat. jestli udelas boky z plechu 3mm a na stojanovce do toho naflakas 7-8 der a doplnis puvodnima dilama... a cekas ze to bude fungovat tak te zklamu, prvni vec co se odjebe je zachyt valce (trn) ten de udelat z 6mm hranolu ale bez dalsich uprav materialu se posere (kaleni popusteni) a co se zachytu pistu tyce tak tam je to jeste horsi bo se obrusuje a lame :-D je to jen otazka natahovani mnozstvi vystrelu. pokud spoustak tak s jinym mechanismem (pakovy prevod neni idealni)... doporucuju schrastit zero triger a kouknout se jak je staveny, nebo pohledat na netu schemata...

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


17 lis 2010, 05:14
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ježo já sem Joseff :-D Asi se přejmenuju na Leontýnku, tu tady ještě nemáme :-D

Add spoušták. Co ty španěláci? Vytáhl z nich někdo cenu, popřípadě kvalita? Já to dělat nebudu nemám na to čas a manuálky nestavím, ale zajímá mě to. Ono na tom je prdlajs, takže by se do toho měl někdo opřít.

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


17 lis 2010, 09:28
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
joseff- sorry :-) po 4. dvanactce (sichte, ne pivu) se mi trosku pletou pismenka (aji cislovky- v praci sem misto 156 volal 158 :-P ). velice se vasim velicenstvum omlouvam (aji jeffovi) :-D :-D :-D

je na tom prdlajs... ale sou v nasich koncinach urcite svine a pak spousta problemu... vic se k tomu nebudu vyjadrovat.

spanelaci to lamou na 3 cnc kramech (nevim jake maj ale tipoval bych to na cokoliv co krape ty male pidizvikoidni dilecky se kteryma je nejvic dupacky) v 8 lidech, matros kupuji uz predpripraveny, pak to jen seskladaj. jeden kousek 95 Eur (posledne co sem si hral na zakaznika a psal sem si s nima) cekaci doba tyden az 2 mesice podle toho v jake fazi je zrovna vyroba- vali to v seriich a zacinaj dycky jak maj vetsinu z tech 50 kusu predobjednanych...

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


17 lis 2010, 13:26
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 23 říj 2007, 11:58
Příspěvky: 2026
Bydliště: Domažlicko
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Pokud bude příznivá pošta, tak cena je pěkná, to by mohlo jít.

_________________
Dark Hearts, Dark Intensions..... :twisted:


17 lis 2010, 13:29
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Legas píše:
jsem ochotný někomu vyrobit spoustak pro MB 01, bude to testovany na moji pusce s pruzinou m170 a pistem od aspro, co potrebuji jsou ty "kovove" vnitrni dily, tj. spoust, zachyt valce a ta vnitrni soucastka jak ma v sobe diru na zachyt valce... zachyt pistu udelam novy

cena 2000 Kč
výrobní doba max. měsíc
nezasílám na dobírku - platba predem na ucet, pote co vam napisi, ze je spoustak pripraven



takže rád bych něco napsal o tom spoušťáku kterej nabízí, jedná se o upravenou kopii originálního spoušťáku takže vnitřnosti a mechanismus 100% schodnej s originálním plastovým, vím to z toho důvodu že jsem mu poskytl spoušťák aby si jej mohl vyrobit "pro osobní účely" a ne pro to aby to tu pak za prachy vyráběl, ono to nebyla taková sranda to udělat.

_________________
Sniper na volné noze ....


17 lis 2010, 19:34
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ahoj,sorry ze to tu psi znova ale mohl by m isem nekdo napsat proste nej upgrade pro L96 od wellu.Chtěl bych to dat nějak dohromady z tohohle bordelu starých linku, protože na vetsinu linku co tu kliknu tak nejde.Jestli byste byl nekdo tak hodnej a poradil mi jaký z techto dílů pasuje do L96
nasel jsem toto ale nevím jestli to bude pasovat:
http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... a9ecc4c912
http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=6671

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


17 lis 2010, 20:22
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
vocas píše:
Legas píše:
jsem ochotný někomu vyrobit spoustak pro MB 01, bude to testovany na moji pusce s pruzinou m170 a pistem od aspro, co potrebuji jsou ty "kovove" vnitrni dily, tj. spoust, zachyt valce a ta vnitrni soucastka jak ma v sobe diru na zachyt valce... zachyt pistu udelam novy

cena 2000 Kč
výrobní doba max. měsíc
nezasílám na dobírku - platba predem na ucet, pote co vam napisi, ze je spoustak pripraven



takže rád bych něco napsal o tom spoušťáku kterej nabízí, jedná se o upravenou kopii originálního spoušťáku takže vnitřnosti a mechanismus 100% schodnej s originálním plastovým, vím to z toho důvodu že jsem mu poskytl spoušťák aby si jej mohl vyrobit "pro osobní účely" a ne pro to aby to tu pak za prachy vyráběl, ono to nebyla taková sranda to udělat.


osobni ucely? nic takovyho jsem nerikal, chtel jsem pujcit spoustak pro okopirovani a kdyz tu vidim, nektery jak brecej, ze taky nemaj spoustak, tak nevim proc jim tu nabidku neudelat, nikoho do toho nenutim a nikdo jinej zrejme nema "cas", jsi to mel napsat, ze nechces, abych to vyrabel dal, respektive nekomu pomahal...

jinak kluci, zero trigger fakt nevim jak vypada xD


18 lis 2010, 09:41
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz