Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 črc 2021, 17:37




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
lidi mám dotaz, kámoš si do MB-05 koupil http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=362 tento set se 160kou, spolu jsme to vpohodě složili a párkrát vystřelili ( přesně 20x ) na to že to byla jen 160ka to nešlo natahovat ( to může být jen nezvik ) no a po těch 20ti ranách byl píst skřivený.
Na aspro píšou že není vhodný pro nepřiměřené pružiny, ale 160 je dle vás nepřiměřené ? kura tak teda na co tam cpou aji 190ku ?! nemá někdo odskoušené kolik dává jejich 160ka Kg na váze ? ´t si můžu skontrolovat jestli mi neposlali špatné péro

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


26 kvě 2010, 20:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Nejsi první. Tyhle ASPro věci pro sniperky stojej za hovno.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


26 kvě 2010, 20:25
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
no to je dobré vědět dřív než mi to tu všichni doporučovali :-(
jen mě překvapilo že 160 udělá tohle po 20ti ranách, pěknej pojeb za litr a doufám že už to tu nikdo nebude doporučovat

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


26 kvě 2010, 20:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 27 úno 2010, 14:26
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
zdar chtel bych se zeptat jestli tenhle pist jede namontovat do Mb-01
http://www.armymarket.cz/pist-hlinikovy-ultralehky-pro-aps-type96-gd-d1530


24 čer 2010, 07:40
Profil
Generál major
Generál major
Uživatelský avatar

Registrován: 04 zář 2009, 10:40
Příspěvky: 1961
Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ahoj, me tak napadlo jak resite utesneni ty hop komory pro type96 od ASpro? Mam na zkousku jen jeden valec co delali v anaci a tam je uplne mentalni triska, takze ma mensi prumer nez limecek hop gumy, je to tak i u jinych trisek? (GD, lailax atd. ...) a jeste byla tak demntne nezabrousena, ze delala vrypy do kuli pri nabijeni, ale to uz sem nepatri ...

Jde mi oto jestli maj tyhle sestavy tesnit jak AEG (tzn tryska versus limecek hop gumy)

diky

_________________
No stress, be EPeS ...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!


24 čer 2010, 13:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 18 úno 2010, 17:04
Příspěvky: 13
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
ahojte chcel som sa opýtať či niekto už kúpil alebo zohnal ten set http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/576 ... .43KB.html


26 čer 2010, 16:24
Profil
Četař
Četař

Registrován: 18 úno 2010, 17:04
Příspěvky: 13
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
nevie niekto poradiť hladam kovovy spuštovy mechanizmus do well L96


30 čer 2010, 18:40
Profil
Četař
Četař

Registrován: 27 úno 2010, 14:26
Příspěvky: 19
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
http://www.zurovec.kvalitne.cz/ tady mas linka na ten spoustak rekl bych ze snad nejlepsi cena co sem nasel, kvalitu bohuzel neznam protoze porad nemam prachy na to ho obednat :D


01 črc 2010, 12:02
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 čer 2010, 11:20
Příspěvky: 72
Bydliště: Amber
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Zdravím, tak jsem tu projel celou diskusi a pokud jsem dobře koukal tak se tu ještě nikdo neptal na tohle: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=673, sedne mi tam tato hop komora? Neboď sehnat hop gumku na tu stávající je peklo.

_________________
Obrázek


09 črc 2010, 08:36
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 31 kvě 2010, 04:22
Příspěvky: 44
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ahoj taky bych se chtel zeptat.
Koupil sem Tanaku M700 L96kahttp://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=133&t=7015 a objevil sem zasobnik na CO2 na AW338 http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=6160 a potrebuju poradit jestli mi bude pasovat do Tanaky a jestli to ta Tanaka zvladne?


09 črc 2010, 13:15
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 12 črc 2010, 15:01
Příspěvky: 2
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Dobrej chtěl bych se zeptat jestli pri 150 pruzine vydrží spouštak.


12 črc 2010, 15:17
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 čer 2010, 11:20
Příspěvky: 72
Bydliště: Amber
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
James-Hetfield píše:
Dobrej chtěl bych se zeptat jestli pri 150 pruzine vydrží spouštak.


Spíš ne, kdybys sis to prohlídl od začátku tak tam najdeš hodně zajímavé věci.
Mění se za celokovové, nebo si na to hodně lidí dělá výztuhy.

_________________
Obrázek


12 črc 2010, 17:31
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 srp 2009, 11:53
Příspěvky: 286
Bydliště: Děčín
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ahoj, potreboval bych vedet, jaky spoustak patri na tuto zbran:
http://www.airsoft24.cz/index.php?modul ... ozi_id=352

Potreboval bych vedet, jaka verze tam pasuje, jestli
tato: http://www.anareus.cz/detail.php?id=1126
nebo tato: http://www.anareus.cz/detail.php?id=1486

Dekuji.


03 srp 2010, 18:31
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Lamia píše:
Ahoj, potreboval bych vedet, jaky spoustak patri na tuto zbran:
http://www.airsoft24.cz/index.php?modul ... ozi_id=352

Potreboval bych vedet, jaka verze tam pasuje, jestli
tato: http://www.anareus.cz/detail.php?id=1126
nebo tato: http://www.anareus.cz/detail.php?id=1486

Dekuji.

kdyz se zbran jmenuje L96, tak do ni dame co?

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


03 srp 2010, 18:35
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Lamia: na boku toho triggeru to mas napsany. a kdyz objednas tak zjistis ze nejsou...

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


03 srp 2010, 19:00
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 srp 2009, 11:53
Příspěvky: 286
Bydliště: Děčín
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Dekuji za odpovedi.
Nejsou, ale budou ;-)


03 srp 2010, 19:07
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Lamia píše:
Dekuji za odpovedi.
Nejsou, ale budou ;-)


objednej si ho idealne od nekud ze zahranicniho eshopu... Anareus ma vetsinu veci (co se hlavne dilu tyce) strasne predrazenych.

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


04 srp 2010, 21:40
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 srp 2009, 11:53
Příspěvky: 286
Bydliště: Děčín
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
nerekl bych, porovnavam to s jinejma shopama a ceny jsou plus minus stejny (v ČR)

_________________
Obrázek


04 srp 2010, 21:54
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jo protoze jsou vsechny cesky AS shopy predrazeny :DD Uh kdybych to vsechny svoje veci kupoval za cesky ceny, tak se dodnes nedoplatim.

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


04 srp 2010, 22:03
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 18 úno 2010, 17:04
Příspěvky: 13
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
a s akých e-shopov objednavaš?


18 srp 2010, 08:17
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
zdravim, mam dotaz, chtel bych si objednat spoustak z moravy, ktery maji od polaku, cetl jsem tu zminky o tom, ze neni kvalitni, rupnul mi ted spoustak na pruzine 170 od ASpro, pozdeji bych tam rad dal 170 od Guarderu, pac je silnejsi a vydrznejsi, muzete mi napsat, co je na tom spoustaku tak nedobreho? :) nikdo jinej ted spoustaky nedela, pokud vim a ja sam to doma nevyrobim...

diky


05 zář 2010, 16:29
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
mechanismus je jak v zakladovem: zachyt pistu do puvodni polohy vraceji dve pruzinky... jak ti prasknou tak je to v pi... a ty polske co sem mel pod rukama byly z krouceneho dratu, to same pruzina co tlaci pakovy prevod nahrou, "packy" kteryma to prichytavas k telu sou privarene a praskaji (spoustak pak neni jak prisroubovat k telu),cele vnitrni zpracovani... znatelne "tahy" od brusky, osicky "lehce" zesikma takze nektere kousky maji HODNE tuhou spoust, a jako bonus meky material- praskla spoust. to cele ve vazalinove omacce a navrch krasny cerny nastrik.

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


06 zář 2010, 14:06
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
diky moc, snad ted budu mit rucne delanej z nerezu od znamyho za par stovek, tak si budu piskat, kdyz to vyjde, mechanismus bude jako zaklad, ale pry se to nehne :)


06 zář 2010, 20:47
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
zdravim, pro vlastniky tyhlety krasky, aspro ted vylezlo s valcem pro L96 a s celym setem i s novym modelem pistu 2010 http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1268

_________________
One shot, two kills!


07 zář 2010, 18:52
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
za sebe: ne dik leda jako budget verzi.
proc:

porad 7mm trn (tenky) tudiz nemozno pouzit normalni upg pruziny (pasuji na 9mm trn)

As pro pruziny sou kapitola sama pro sebe (nevim jak ta jejich 2010 verze ale moc tomu neverim)

pist a valec vypada zajimave. otazke je jaky z toho clovek dostane kompres

ale za tu cenu... co by clovek nechtel, kdyz PDI set ted sezenas za +/- 2500 + 20$ postovny...

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


08 zář 2010, 19:34
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
však si můžeš koupit jen válec a píst...prodávaj to i na jednotlivý části ;)

_________________
One shot, two kills!


08 zář 2010, 19:55
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
kompatibilita dilu? nevim jak se to bude snaset se zakladovym pistem, nebo FF pistem nebo nedejboze PDI pistem, kdyz se lisi o par setin / jednu desetinu mm na prumeru...

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


08 zář 2010, 20:08
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
ježo píše:
kompatibilita dilu? nevim jak se to bude snaset se zakladovym pistem, nebo FF pistem nebo nedejboze PDI pistem, kdyz se lisi o par setin / jednu desetinu mm na prumeru...


však existuje něco jako email a tim si můžu napsat dotaz na ASPro a zeptat se na rozměry a jestli to je dělaný podle základovýho válce...

_________________
One shot, two kills!


09 zář 2010, 15:06
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 led 2010, 15:53
Příspěvky: 736
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jo jenze trebas PDI do zakladovyho nenacpes :-) a FF je v nem volnejsi... oni to tak delaji schvalne aby si to lidi koupili cely v setu bo to ma lepsi kompresi / pevnost kdyz sou ty dily na sebe delane :-) kdo kdy zkousel do FF valce nacpat PDI pist tak vi :-D oficialne sou ty PDI s vetsim prumerem pro vetsi objem vzduchu... a FF zas mensi kvuli "tlaku" ale detaily sou takove ze FF pist v PDI valci vlaje dobre o 0.3mm a kompenzuje to roztazenim kloboucu, coz pri dlouhodomeb pouzivani ten klobouk likviduje :-(

univerzalni mi prozatim prisel jen GD ktery beha vsude stejne a dlouhodobe spolehlive.

nevim jestli ti as pro napsie za valec ma vnitrni prumer 20mm +/- 0.2
a pistove hlava 19,895 (nebo kolik to je na zakladovych s gumovym klobouckem) prijde ti odpoved "ano sou plne kompatibilni nicmene nejlepsich vysledku dospejete v kombinaci s ostatnimi dily as pro..."

povedome? :-)

edit: ano mam alergii na as pro.

_________________
If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!


09 zář 2010, 20:16
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 21 čer 2010, 15:04
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Jezo, as pro je na prd, ale pro nas obycejny smrtelniky, co nechtej objednavat ze zahranici je to jedina moznost upgradu, nevis jak vypada ten jejich novej pist a valec do mb01? A muze mi nekdo poradit, kde bych teda sehnal dobrej spoustak? :) Jestli nekdo dela doma, rad zaplatim, jen potrebuji kontakty


09 zář 2010, 21:12
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz