Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 20 říj 2018, 18:56




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
kucer@z píše:
spoušťák je všude vyprodaný tak jsem se rozhodl jen pro lehký upgrade, chci
novou hlaveň: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=675
píst: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=363
a hlavu válce: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=450
a to nechat na základní pružině ale potřeboval bych vědět jestli jsou ty díly kvalitní nebo ne a jaké bych měl používat kuličky?


Ani to nejlepší co pro tu zbraň můžeš udělat, ani to nejhorší... Jsem zvědavej co ti na to řekne darken :D
Dle mýho názoru; ten píst nekupuj, už jsem jich pár viděl a nelíbily by se ti (kroutěj se), hlaveň by to chtělo přeci jen radeji od KM...
Kuličky používej kulatý.
To ti nikdo nepoví jaké budou ideální, až dáš zbraň do kupy tak to vyzkoušej a uvidíš, každému vyhovuje něco jiného.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


01 lis 2009, 01:23
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jinou hlaveň jsem nenašel ale ten píst by měl vydržet aspoň na základní pružině
Mansuet:má podle tebe tenhle upgrade cenu?

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


01 lis 2009, 11:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
kucer@z píše:
jinou hlaveň jsem nenašel ale ten píst by měl vydržet aspoň na základní pružině
Mansuet:má podle tebe tenhle upgrade cenu?


Základní pružinu určitě snese, ale s výkonnější už raději nepočítej.
Já bych raději sáhl po tomhle setu.
Ale nevím jestli 100% pasuje, na to se zeptej našich sniper-upgrade-specialistů, já dělám spíš elektriky a plynovky.
A zjistil bych si jestli ti tam pasuje TOTO a uvažoval i o tomhle dílku.
BTW: TAHLE hlaveň by tam nepasovala?

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


01 lis 2009, 11:18
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
ne, ta pasovat nebude potřebuju 499mm a na tom upgrade píšou že to má bez dalšího upravování 140m/s což je asi 430fps ne?

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


01 lis 2009, 11:23
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Dotaz....podává vám taky někdy víc kuliček? Mě to dělá nějak často musim vyndat zásovník znovu natahnout aby vypadali a znova nabit...je to trochu otravny kdyz potřebuju vystřelit znovu :cry:


01 lis 2009, 14:08
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ludia, mali by ste si asi prelistovat tuto temu dopodrobna aby ste zistili, co bude ako fungovat.

kucer@z píše:
spoušťák je všude vyprodaný tak jsem se rozhodl jen pro lehký upgrade, chci
novou hlaveň: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=675
píst: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=363
a hlavu válce: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=450
a to nechat na základní pružině ale potřeboval bych vědět jestli jsou ty díly kvalitní nebo ne a jaké bych měl používat kuličky?


Piest je v pohode, ked budes pouzivat pruzinu do 150, max 160, ale nezarucujem, ze to ten piest vydrzi. Mimochodom, ak tam chces nechat zakladnu pruzinu a chces vymenit piest, tak zmenis ustovu rychlost, ale necham na teba, skus porozmyslat preco. Tvoju odpoved si mile rad precitam.

Tym ze tam das novu trysku nic nevyriesis, teda ak ti tryska, ktoru tam mas teraz neprepusta zbytocne vzduch.

Ohladom guliciek: rozhodne gulate, ine ti nepomozu :D a vahu si musis sam vychytat, ako uz bolo povedane, kazdemu vyhovuje nieco ine.

toram píše:
Dotaz....podává vám taky někdy víc kuliček? Mě to dělá nějak často musim vyndat zásovník znovu natahnout aby vypadali a znova nabit...je to trochu otravny kdyz potřebuju vystřelit znovu :cry:


Vyzera to skor na nejaku vadu v hop komore. Najlepsie by pozriet sa na to pod drobnohladom.



cusss

cakam na odpovede :D


01 lis 2009, 23:32
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
já vím že když vyměním píst tak se změní úsťovka
když je teda hlava válce zbytečná tak asi půjdu do http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=223 + ta přesná hlaveň
EDIT:kuličky bych pužíval asi 0,30g ale rozhoduju se mezi BLS a MADBULL ( http://www.armymarket.cz/0-30g-k426 ) jaký jsou lepší do 6,03mm hlavně ( http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=675 )

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


02 lis 2009, 15:02
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Vysvetlim ti, preco sa zmeni ustovka, aby si v tom mal lahsi prehlad.

Chcel si tam nechat zakladnu pruzinu, ale vymenit piest pravda?
Jednoducha fyzika.
Zakladny piest je z plastu a teda je lahsi ako ten hlinikovy ( meral som to na vahe, takze ma o tom nikto nepresvedci, ze nie ;) ). Hlinik pri treni zanecháva triesky alebo pyliny, ktore maju za efekt znehodnotenie tohto piestu a zadery, ktore spomaluju piest. To ma za efekt znizenie fps.

Ak by si tam dal vyssiu pruzinu, efekt by sa stratil.
Odporucam max do m150, z dvoch dovodou.
1.Ak mas cinsku L96A1 kvalita valca je nulova, to znamena, ze by to malo za nasledok poskodenie valca a teda aj jeho vymenu.
2.Aj keby si bol "nabuchany" ako Arnold Schwarzeneger, tak v lahu je dost problem natiahnut 160 pruzinu, nie to este 170,180. (ja som mal 180 a natiahol som ju jedine v stoji, oboma rukami :D )

Ja som pouzil pruzinu m180 a nasledky? Roztlacenie valca o 1mm. Tazsie sa natahuje a su v nej velke uniky vzduchu, co znamena, ze je nutne vymenit kompletne cely valec.
Ak si prejdes toto forum, tak zistis, ze potrebujes aj "lahky" upgrd spustaku, popripade jeho kompletnu vymenu.

Pokial sa jedna o gulicky: 0.30g by mali byt akurat, ale musis vyberat urcite znackove gulicky a dovod? nie kazda gulicka je "dokonale" gulata, vyhnes sa tak zdeformovaniu gulicky, nasledne upchatie hlavne, popripade hop komory.

cusss


03 lis 2009, 17:06
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
díky, tak se na to vybodnu a koupím jen hlaveň a kuličky asi 0,30 Madbull

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


03 lis 2009, 17:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
zdar takže další možnost úpravy pro majitele MB-05 (ta futuristická zbraň s pistolovou pažbičkou nastavitelnou patkou a lícnicí) Když sem ji měl tak se mi zdálo že ten spoj pažby a pažbičky není nějak extra dobrej a bál jsem se že až tam příde silnější pružina že ji zlomím takže sem se odhodlal k úpravě.Rozdělil sem pažbu a místa kde sem chtěl vést výstuhu sem si udělal místo, poté sem odměřil drát, naohýbal spájel (letlampou) a bylo hotovo, ještě to budu předělávat z důvodu že moc nevěřím tomu letování takže až bude čas naohýbám znovu ale tentokrát to spojím el.svářečkou

foto zde : http://www.rajce.net/a2788760

_________________
Sniper na volné noze ....


14 lis 2009, 11:35
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 11 lis 2009, 20:13
Příspěvky: 350
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
chtel bych poradit ,mam l96 od wellu(mb-01) a v ni toto : http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=796 chtel bych se zeptat jestli na pruzinu 180-190budu muset kupovat krome tohoto este neco ? http://www.anareus.cz/detail.php?id=1486 asi este valec -nevite kde sehnat?


22 lis 2009, 20:22
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
musíš koupit ještě hlavu válce, válec,pís,trn,pružinu,ten spoušťák, jinak tohle se tu probíralo x krát stačí si to jen najít a přečíst... (jinak tady koupíš set za cca 4000Kč u nás když je náhodou skladem stojí 5000-6000Kč , problém je jak to dostat do ČR http://www.x-fire.org/type96/e.t96_cylinderset_hd.html )

_________________
Sniper na volné noze ....


22 lis 2009, 20:28
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Uff, ludia, kym sa spytate na otazku, co tu bola rozoberana hadam milion krat, tak si poriadne prelistujte temu, usetri to cas a dozviete sa vsetko rychlejsie.

Vocas, dobra volba, urcite ten set stoji za to, jedine co by som menil, je to pvc, ci gumove lozisko za kov. Mimochodom, pri pruzine cca 170-180 mozes to lozisko menit ( pri hocijakej moznej kvalite ) priblizne po 15 vystreloch.


23 lis 2009, 20:29
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jasný no je samozřejmost to bych tam nenechal, vyhlídl sem si axiální soudečkový ložisko (snese mnohem větší zatížení a má mnohonásobně delší životnost) pokud by ho někdo chtěl tak musí hledat u modelářů v obchodě... cena od 100-200Kč cca ale zase člověk tam dá jedno a má už vystaráno

_________________
Sniper na volné noze ....


24 lis 2009, 11:02
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2009, 17:18
Příspěvky: 629
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
nazdar softaci.....mam dotaz omlouvam se vim ze ej to tu uz napsany stokrat cet sem to ale stejne bych se rad zeptal.....mam tuto zbran http://www.armymarket.cz/ch-l96-cerna-k ... b01c-d2001 a chci do ní narvat toto http://www.anareus.cz/detail.php?id=3200......otazka je jasny co budu muset ete koupit kdyz chci aby mi to fungovalo...poprosil bych nejaky odkaz vse kdo mi odpovi sem moc vdecnej dik

_________________
my neustoupíme.....průzkum pičo
http://www.hpkolinec.webnode.cz

Hloubkouvý průzkum Kolinec


26 lis 2009, 15:06
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 11 lis 2009, 20:13
Příspěvky: 350
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
ctel bych se prosim zeptat uzivatele vocasa na jeho spoustak(5mm ocel) jestli uz je vyraby a cena by se vesla do 1000-1300kc a za jak dlouho by ho vyrobil?


27 lis 2009, 14:24
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
stále je zatím ve "výrobě" problém je v přístupu k nářadí , stolní vrtačka na který si to odvrtávám je ve škole a dostanu se na ni jen jednou za 14dní, a stále se pokouším dostat přez určité technické potíže v návrhu, zatím se mi nepodařilo rozumně umístit pružiny pro návrat spouště, ale vypadá to nadějně. Jakmile je budu chopen vyrábět tak k jejich dokončení budu potřebovat ty staré plastové spoušťáky, nebo aspoň jejich vnitřnosti ty nechávám původní zdají se být dostačujcí, sice si pohrávám s výrobou vnitřních částí ale de to velice optížně. (Vzhledově se nebude jednat o žádný zázraky výrobu provádím řezáním řezáním a pilovováním , ale funkčost to neohrozí, možná v případě většího zájmu by byla možná povrchová úprava pozinkováním nebo černěním ale to za předpokladu že bude více kusů a domluvím se s firmou za kolik by provedla úpravu povrchu)

_________________
Sniper na volné noze ....


27 lis 2009, 15:44
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jirihoffman -> Když víš, že je to tu už napsaný stokrát a když jsi to četl, tak proč se na to sakra znova ptáš? Jako tohleto je čirá lenost a nic víc. Vážně si myslíš, že za tebe bude neustále dělat práci někdo jinej? Nebude, a čim dřív si to uvědomíš, tim líp.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


27 lis 2009, 16:26
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 03 úno 2009, 17:18
Příspěvky: 629
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
promin grife ale z tech odpovedi sem nebyl moc moudrej potrebuju jenom vedet co potrebuju koupit kdyz tam chci dat tn set 180....musim koupit ten set a co ete ?????

_________________
my neustoupíme.....průzkum pičo
http://www.hpkolinec.webnode.cz

Hloubkouvý průzkum Kolinec


27 lis 2009, 17:25
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 27 lis 2009, 19:56
Příspěvky: 16
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
zdar lidi,sem víkendovej střelec a elektrika mne nebaví tak si chci koupit snaipru bud L96A1 od well anebo SVD Dragunov od A&K
ceny jsou přibližně stejné ale de o to jaká zbraň je v základu lepší abych hned nemusel investovat protože očekávám alespoň tech 60 metrů aby dala v základu o hlavni tu nemluvim to je samozřejmost zainvestovat ale tak která znich po pravdě je lepší? dík mluvím teď o čínských sniprech z AS moraravy.
jo a když bych tam koupil levně ten setík z AS moravy na 520FPS neobo kolik tam je neudělá to se zbraní nic? nepos*** se něco? co musim vyměnit stímto setem?


27 lis 2009, 20:21
Profil
Četař
Četař

Registrován: 27 lis 2009, 19:56
Příspěvky: 16
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
zdravim,mám známého je to soustružník a ten by neměl problém vysoustružit mi co bude v jeho silách.Takže si chci nechat udělat válec na pružiny od GD.Takže bych potřeboval vnitřní průměr a doporučovanou tloušťku stěny válce.dík za odpověď.nemůžu to tu najít


29 lis 2009, 16:01
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
vocas píše:
stále je zatím ve "výrobě" problém je v přístupu k nářadí , stolní vrtačka na který si to odvrtávám je ve škole a dostanu se na ni jen jednou za 14dní, a stále se pokouším dostat přez určité technické potíže v návrhu, zatím se mi nepodařilo rozumně umístit pružiny pro návrat spouště, ale vypadá to nadějně. Jakmile je budu chopen vyrábět tak k jejich dokončení budu potřebovat ty staré plastové spoušťáky, nebo aspoň jejich vnitřnosti ty nechávám původní zdají se být dostačujcí, sice si pohrávám s výrobou vnitřních částí ale de to velice optížně. (Vzhledově se nebude jednat o žádný zázraky výrobu provádím řezáním řezáním a pilovováním , ale funkčost to neohrozí, možná v případě většího zájmu by byla možná povrchová úprava pozinkováním nebo černěním ale to za předpokladu že bude více kusů a domluvím se s firmou za kolik by provedla úpravu povrchu)


Mile rád by som si potom pozrel ako tie spúšťaky vyzerajú, hlavne preto, lebo ja mám plány spúšťaku stavaný iba na diely z plastových spúšťakov. Pokiaľ sa jedna o spoľahlivosť dielov, nie som si nimi až tak istý, ale ich výroba by bola zbytočne zdĺhavá a pravdu povediac, zbytočná. Tieto diely sa dajú kúpiť za "pár švestek".
Inak držím palce, aby ti to vyšlo.

Griffon píše:
jirihoffman -> Když víš, že je to tu už napsaný stokrát a když jsi to četl, tak proč se na to sakra znova ptáš? Jako tohleto je čirá lenost a nic víc. Vážně si myslíš, že za tebe bude neustále dělat práci někdo jinej? Nebude, a čim dřív si to uvědomíš, tim líp.


Konečne Vám to niekto trafil po hlavičke.
jirihoffman píše:
promin grife ale z tech odpovedi sem nebyl moc moudrej potrebuju jenom vedet co potrebuju koupit kdyz tam chci dat tn set 180....musim koupit ten set a co ete ?????


To si stále robíš srandu? Prečítaj si CELÚ TÉMU a nájdi si komponenty, ktoré musíš vymeniť.
A ešte Ťa poprosím, natoč video, ako v ľahu naťahuješ tú zbraň na 180tke pružine. Dlho som sa nepobavil.

doty píše:
zdar lidi,sem víkendovej střelec a elektrika mne nebaví tak si chci koupit snaipru bud L96A1 od well anebo SVD Dragunov od A&K
ceny jsou přibližně stejné ale de o to jaká zbraň je v základu lepší abych hned nemusel investovat protože očekávám alespoň tech 60 metrů aby dala v základu o hlavni tu nemluvim to je samozřejmost zainvestovat ale tak která znich po pravdě je lepší? dík mluvím teď o čínských sniprech z AS moraravy.
jo a když bych tam koupil levně ten setík z AS moravy na 520FPS neobo kolik tam je neudělá to se zbraní nic? nepos*** se něco? co musim vyměnit stímto setem?


Doty, pokiaľ sa jedná o výber zbrane, je to skôr na tebe, pretože väčšina týchto pušiek má v základe 130 pružinu ( cca 60m dostrel), takže čo sa ti viac páči.

doty píše:
zdravim,mám známého je to soustružník a ten by neměl problém vysoustružit mi co bude v jeho silách.Takže si chci nechat udělat válec na pružiny od GD.Takže bych potřeboval vnitřní průměr a doporučovanou tloušťku stěny válce.dík za odpověď.nemůžu to tu najít


Aj keby niekto mal tie plány, pochybujem, že ti ich dá, pretože je to mravčia robota to všetko namerať, takže sa skôr riaď heslom: " pomôž si sám", alebo sa na to vykašli a kúp si piest origoš.


Cuzz


29 lis 2009, 21:05
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 14 pro 2009, 20:23
Příspěvky: 3
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Dobry den
Airsoft hraju se snipou uz asi rok a rozhodl jsem se na vanoce upgrade. koupil sem si set pruziny a v servisu mi rekli ze si mam koupit novi spoustecak na nejakym forku sem cetl ze se to da pry udelat doma ale chci se vas zeptat vas skusenych estli do pusky L96 (CH) pujde http://airsoft.anareus.cz/detail.php?id=697 nebo toto http://airsoft.anareus.cz/detail.php?id=1486 a nebo nakonec toto http://airsoft.anareus.cz/detail.php?id=1126

Predem dekuji za odpoved :)

PS: Prominte mi ze nepisu hacky a carky ale mam od kamose puceny notebook z ameriky :( :( :(

(Chci se omluvit za to ze sem zalozit to tema v sekci upgrade)


14 pro 2009, 20:40
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 14 pro 2009, 20:23
Příspěvky: 3
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Dobrej vecir
Chtel bzch se zeptat estlz nevite kde koupit spoustecak do zbrane mb-01C nejakz upgrade uz tam mam http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=362 M190 pak http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=162 a este http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=714 no a pak este hop-up komoru a v servise mi rekli ze mi tam vsechno dali az na pruzinu protoze by to nevidrsel spoustak. poradrte nekdo kde ho koupit


14 pro 2009, 22:56
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Můžu se tě zeptat, proč to sem píšeš dvakrát?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


14 pro 2009, 23:05
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Chlum píše:
Dobrej vecir
Chtel bzch se zeptat estlz nevite kde koupit spoustecak do zbrane mb-01C nejakz upgrade uz tam mam http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=362 M190 pak http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=162 a este http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=714 no a pak este hop-up komoru a v servise mi rekli ze mi tam vsechno dali az na pruzinu protoze by to nevidrsel spoustak. poradrte nekdo kde ho koupit


jelikoz jde vek (alespoň ten mentální) cca odhadnout podle pravopisu, tak tomuhle bych rozhodně neradil jak tam nacpat 190 .... Leda až ho někdo střelí z bezprostřední blízkosti timhle dělem ;-) Jó to pak člověk získá respekt, když si zažije jak to bolí vyndavat kuličku.... ;-)

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


15 pro 2009, 11:42
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Chlum, na svoju otazku si davno dopredu dostal odopved, precitaj si celu temu a pochopil, ze do manualu davat M190 je nadmieru zbytocne, vseobecne do airsoftovych zbrani je to zbytocne.
Takze ti odporucim na vianoce si na stromcek naproti ovesat gulami a skus ich zostrelit vsetky dole, daj to tak aspon na 50m, treba viac trenovat ako upgradeovat.


19 pro 2009, 11:22
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 11 lis 2009, 20:13
Příspěvky: 350
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
chtel bych se zeptat jestli uz nektery z uzivatelu vyraby spoustaky z kovu? a nesel by pouzit tento? http://www.anareus.cz/detail.php?id=1486 a pokud ne ,dal by se nejak lehce upravit pro pouzity v mb-01(lehce upravit=nekde neco jenom prebrousit zariznout,atd)


24 pro 2009, 22:46
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Dlouhodobě stejně nění skladem, přesto že by pasoval.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


25 pro 2009, 01:32
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 11 lis 2009, 20:13
Příspěvky: 350
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
dival sem se po tom spoustaku king arms i v zahraničních shopech a nikde sem ho nenasel skladem ,nevíte jestli se ješte vůbec vyrábí?


25 pro 2009, 09:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 23 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz