Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 25 kvě 2018, 19:38




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Dotaz takže tehle upgrade nekupovat? nevydrží to?http://anareus.cz/detail.php?id=2945 chtěl sem 180ku dik


07 říj 2009, 11:33
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
na já bych ho koupil ovšem na pružinu max 150 možná že by stačila i 140, myslím si že furt lepší tenhle píst než ten základní plastovej, pokud by si se rozhodl pro výměnu pístu tak bych doporučil vyměnit hlavu válce z důvodu že pokud by si tam nechal tu co tam máš tak by ten píst dopadal přímo na tu bronzovou hlavu a to by nebylo moc dobrý a bylo by to dost hlučný sou 2 možnosti buť by si na ten píst zkusil nějak nalepit nebo nějak přidělat nějakej kus gumy nebo koupit novou hlavu , myslím že ASpro má nějakou hlavu tady na to s tou gumou na konci ale je to na tobě

_________________
Sniper na volné noze ....


07 říj 2009, 14:16
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 srp 2009, 11:53
Příspěvky: 286
Bydliště: Děčín
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ondřej píše:
Zdravím nevím jestli se tu někdo už ptal, ale nevíte kde se dá sehnat přesnější hlaveň?


Treba v nejakym e-shopu?
Napr. kde nakupuj ja:
http://www.eagleguns.cz

_________________
Obrázek


07 říj 2009, 15:26
Profil
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Já vim že uš to tu bylo čet sem to 2x :D :lol: Ale koupil sem si L96 od Stti ikdyz je to vymysl a cojavim co je to za značku? :roll: Nejlepsi by bylo poslat to do servisu aby tam daly neco ne? nebo co koupit k 180 péru dík(o tom že to nenatahnu us sem slisel) :arrow:


08 říj 2009, 20:17
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
poznáš to podle u wellu : kovový zásobník, páka natahováni oblá s koulí na konci , spoušťovej mechanizmus plastovej - tahle je dobrá a dá se na ni sehnat díly docela dobře

APS hranatá páka natahování plastovej zásobník, spoušťovej mecanizmus kovovej (nejsem si tím spoušťákem na 100% jistej)- tady je to horší 95% dílu pasuje z pušek APS zbytek vyrobit

_________________
Sniper na volné noze ....


09 říj 2009, 06:24
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
OK.dík to sem potřeboval vědět :wink:


09 říj 2009, 06:59
Profil
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Kolik fps by měla míc ideální snipa? Jo já vim další blbec co s tim chce vraždit....ale docela by mě to zajímalo dík :lol:


10 říj 2009, 17:54
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
toram píše:
Kolik fps by měla míc ideální snipa? Jo já vim další blbec co s tim chce vraždit....ale docela by mě to zajímalo dík :lol:


Tak to se fakt nedá takhle obecně určit.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


10 říj 2009, 18:33
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jak má griffon v podpisu-úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ :lol:
já myslím že by měla mít maximálně 190 pružinu víc ne

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


10 říj 2009, 18:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
cože to bych ty kule moh házet :shock:...ne to ne nevím prostě cca..aby byla lepší než aeg lehce po upgrade


10 říj 2009, 18:48
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
záleží na tom kolik chceš do toho upgradu vrazit a hlavně jestli tu pružinu utáhneš ale myslím si že 180 pružina bude tak akorát

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


10 říj 2009, 18:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
toram píše:
Kolik fps by měla míc ideální snipa? Jo já vim další blbec co s tim chce vraždit....ale docela by mě to zajímalo dík :lol:


Ideální snipa, za předpokladu že to v ruce drží normání člověk ne labilní člověk typu J**** by měla přestřelit AEG takže nad 150, 160 m/s.Bohuže lidé které by to mentáně ukočírovali toto nemají a lidé kteří jsou schopni s tím lézt do baráku mají úsťoovku hoodně velkou, takže je to hlavně o tom co máš v hlavě ...

Navíc i se základem se dají udělat neuvěřitelný killy ...

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


10 říj 2009, 22:13
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Had píše:
1. Jasne :D, spustak som myslel, nie mechabox :D pochopili sme sa :)
2. Hladaj na fore, najdes ho vyssie :D v tejto teme
3. Pruzina je zatial v pohode, len mam problem s piestom, cek. fotky
4. Paka je v pohode drzia mne sa dobre natahuje a viem ako sa bude natahovat lahsie :)
5. Mam skor ten problem, ze jeden srob mi "zlomilo" a neviem ho zohnat, vid fotos


Este posielam aj fotky co to spravilo s piestom

cusssss


Pro všechyn co se se jim povedlo zlomit šroub co drží natahovací páku a válec pohromadě :

Cau jeste furt řešíš ten problém s tím šroubem co drží válec a páku natahování? sem se dneska pustil do měření z důvodu výroby nějakých dílů a zpoměl sem si že si psal žes ten šroub zlomil tak sem hledal v garážy a našel sem šroub kterej tam sedí sice nevím jaká je to velikost ale je to standartní šroub M6 jenom si pak na brusce budeš muset upravit hlavičku aby ti tam zajela až dovnitř (nebo nemusíš a šroub bude vykukovat ven) ta díra je v tom šroubu spíš na škodu je to na indikaci natažení která většinou stejně nefunguje a zbytečně to oslabuje ten šroub

_________________
Sniper na volné noze ....


12 říj 2009, 19:21
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Pánové jak se vám vůbec povedlo ty šrouby zničit :?: Pro mě docela záhada.Neberte to zle jen abych věděl na co si mám dávat pozor ...

THX

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


12 říj 2009, 20:23
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
já ho nezničil ale při příležitostí měření jednotlivejch částí sem se podíval na ten šroub abych věděl co tam mám dát kdyby se mi stalo to samí co Hadovy (jako osobně tomu šroubu nevěřím pochybnej materiál a ještě je to provrtahý..)

_________________
Sniper na volné noze ....


12 říj 2009, 20:39
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
tady máte technický výkresy Hlavy a Trnu časem může přibít i něco dalšího , je to jen scan takže kvalita není nijak extra ale rozměry se dají přečíst. Pokud by měl někdo chuť to zpracovat digitálně tak může. Byl bych rád pokud má někdo jiné výkresy vztahující se k L96 aby je uveřejnil .
(nikoho do ničeho nenutím :wink: )

Hlava: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/128 ... .56KB.html

Trn: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/576 ... .43KB.html

_________________
Sniper na volné noze ....


14 říj 2009, 15:27
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Panove dnes sem počítal objem válce a délky hlavní a vyšlo mi jestli sem se teda nesekl že na tuto zbraň se dá dát i hlaveň z PSG1 (650mm) a ještě je tam stále dost velká rezerva vzduchu , ale jak píšu je možná že sem se přepočítal.....

_________________
Sniper na volné noze ....


17 říj 2009, 10:54
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
když dám do MB-01 od wellu tenhle set: http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=796 nebo tenhle: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=362 se 160kou tak budu muset měnit ještě něco nebo jenom spoušťák?

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


20 říj 2009, 19:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
už se to tu několikrát probíralo, stačí hledat,... chce to vyměnit ještě hlavu válce, a ten spoušťák by bylo taky dobrý, já začnu teď dělat jeden pro sebe jestli to pujde dobře a vše bude fungovat tak bych jich mohl udělat víc, stěny budou 5mm oceli jediná možná nevýhoda je ta že sem vynechal veškerý pojistný části spoušťáku (nemusíš mít paku dole a de zmáčknout spoušť , zbraň když je nabytá tak nejde zajistit a pojistka ve spoušťovím kohoutku taky nebude fungovat) já osobně to nepotřebuji zbraň nenosím nabytou , a nejlepší mojí pojistkou je nenatažená zbraň a pak můj prst mimo spoušť. Ty spoušťáky bych pak vyděl cenu asi tak kolem 800-1000Kč podle toho jak se to bude vyvíjet.

_________________
Sniper na volné noze ....


20 říj 2009, 19:40
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 14 dub 2009, 16:17
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
vocas píše:
už se to tu několikrát probíralo, stačí hledat,... chce to vyměnit ještě hlavu válce, a ten spoušťák by bylo taky dobrý, já začnu teď dělat jeden pro sebe jestli to pujde dobře a vše bude fungovat tak bych jich mohl udělat víc, stěny budou 5mm oceli jediná možná nevýhoda je ta že sem vynechal veškerý pojistný části spoušťáku (nemusíš mít paku dole a de zmáčknout spoušť , zbraň když je nabytá tak nejde zajistit a pojistka ve spoušťovím kohoutku taky nebude fungovat) já osobně to nepotřebuji zbraň nenosím nabytou , a nejlepší mojí pojistkou je nenatažená zbraň a pak můj prst mimo spoušť. Ty spoušťáky bych pak vyděl cenu asi tak kolem 800-1000Kč podle toho jak se to bude vyvíjet.



Heled to by bylo super, drzim palce at se to vydari. Potrebuju novej spoustak jak sul a nikde zadnej k sehnani :(


20 říj 2009, 20:24
Profil
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
cus..chtěl sem tam dát 170ku,jenže mi ji neudrží spoustak a vystreli hned jak zacnu tlacit válec z5 nevite čim to je? 8) spoustak mam komplet kov


22 říj 2009, 15:20
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
toram píše:
cus..chtěl sem tam dát 170ku,jenže mi ji neudrží spoustak a vystreli hned jak zacnu tlacit válec z5 nevite čim to je? 8) spoustak mam komplet kov


Ono v tom spoušťáku jsou na jazýčku který právě zasekne tu pružinu 2 malé pružinky, které ho centrují do kolma. A tím že ty pružinky necentrujou přesně dovhází k tomuto jevu. Natáhneš a ono se to nezarazí. Druhá možnost je podívat se do spoušťku jestli náhodou není ten jazýče ojetý, musel by se udělat nový.

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


22 říj 2009, 15:26
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
aha..a je to složitý? já abych to dal z5 dohromady:D nevyleti z toho hned neco?


22 říj 2009, 15:31
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
toram píše:
aha..a je to složitý? já abych to dal z5 dohromady:D nevyleti z toho hned neco?


nevyletí, neboj, jeno se uvolní jedna ta malá pružinka....
Pokud je tedy ten spoušťák stejně dělanej jako ten origo plastovej :-)

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


22 říj 2009, 19:17
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Pozdravujem, po dlhom case sa opat ukazujem na tomto fore :)

Johno, Darken a spol, vystuzspustaku uplne staci na 180 pruzinu, ale samo, ze to zavisi od kazdej zbrane jednotlivo, v mojej vsak drzi. ( Kto nevie o aku vystuz sa jedna, nech pozrie vyssie v teme, popripade na stranach tejto temy to urcite najde.)
Darken, ten srob, na ktory som sa pytal uz mam nanovo vyrobeny, ale poviem ti ako som on prisiel. Z ANAREUSu som si objednal Sniper Set so 180 pruzinou ( NEODPORUCAM TENTO SET, PIEST JE HLINIKOVY A TENTO MATERIAL NEVYDRZI VIAC AKO 20 VYSTRELOV ZO ZBRANE!!!!, ak nahodou ano, tak do 50 vystrelov je pre tuto suciastku maximalne maximum, vid fotos v teme ), ale spat ku srobu. Po natahovani zbrane sa tento srob ( pri vyssich pruzinach), moze zlomit, co je vlastne aj moj pripad. Staci ti vsak hocijaky srob, ktory vyhovuje dlzkovo a aj zavitovo, a na stojanovej vrtacke ho prevrtat ( staci par minut ). Ja osobne som ho vymenil a som s nim viac, nez nadmieru spokojny, pretoze som tam dal pevnejsi liaty srob a drzi pevne ( jeden srob som podaroval kamosovi a tiez je s nim viac, nez spokojny )

Mimochodom, stale pracujem na vyvoji noveho spustaku a hadam sa mi to podari dokoncit. :)

cussssss


25 říj 2009, 00:32
Profil
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
koukám Hade že čas neztrácíš to je dobře.Jinak ohledně toho šroubu víte oni vastně ani nejsou potřeba.Někteří tvoří závěry s trvaou zavářkou, ale o tom někdy jindy.

Ohedně spoušťáku v plzni už se začínájí pomalu, ale jistě vypalovat zatím je to velmi secret informace, ale počítáme, že tak po novým roce budou již na trhu a vypadá to, že za velmi lákavou cenu..

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


25 říj 2009, 08:41
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 14 dub 2009, 16:17
Příspěvky: 4
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Darken01 píše:
koukám Hade že čas neztrácíš to je dobře.Jinak ohledně toho šroubu víte oni vastně ani nejsou potřeba.Někteří tvoří závěry s trvaou zavářkou, ale o tom někdy jindy.

Ohedně spoušťáku v plzni už se začínájí pomalu, ale jistě vypalovat zatím je to velmi secret informace, ale počítáme, že tak po novým roce budou již na trhu a vypadá to, že za velmi lákavou cenu..


To zni velice zaimave :) Ty polske soustaky od G&H, ktere byly jeden cas na morave, tak sou nekvalitni mi psali z moravy. Skoda, vypadaly hezky


27 říj 2009, 12:42
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Darken, diky za kompliment :).
Ohladom toho srobu... viem, ze nemusi byt duty, ale kedze chcem zachovat originalitu tejto zbrane, tak som ho radsej vrtal. Fotos dodam neskor.

Uvidime, co sa mi este za upgrade podari spravit :)


27 říj 2009, 16:22
Profil
Četař
Četař

Registrován: 02 říj 2009, 19:40
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
tak sem tu zas,spoušták rozebranej..zkouknul sem to nějak nemůžu přijít an to co je špatně :oops: nemohl by jste mi někdo pls vyfotit jak vypadá u vás záchyt..dik moc :wink:
edit..uš vim čim to je...naprasklá součástka spoustaku..super tet kde ji sehnat.. tady je foto http://tomram.rajce.idnes.cz/soucastka/#album je to na VSR-10 nebo tak neco :shock:


28 říj 2009, 12:20
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 01 bře 2009, 16:15
Příspěvky: 551
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
spoušťák je všude vyprodaný tak jsem se rozhodl jen pro lehký upgrade, chci
novou hlaveň: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=675
píst: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=363
a hlavu válce: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=450
a to nechat na základní pružině ale potřeboval bych vědět jestli jsou ty díly kvalitní nebo ne a jaké bych měl používat kuličky?

_________________
prodávám odstřelovačku (MB-01) od wellu a optiku 3,5-10x40 MIL-DOT
Perky:
[průzkumník] [odhodlaný] [koumák] [pevná muška] [taktické přebití]


31 říj 2009, 18:39
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz