Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 kvě 2018, 02:01




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
:D budem silno posilovat aby som tu pruzinu natiahol :D

Neviem no to budem musiet nejako vymysliet akoby sa to dalo aby ta pruzina mohla byt co najsilnejsia a aby sa to dalo, celkom v pohode natahovat

chcem sa mozno o cosi viac priblizit original snipereniu, iked pravdupovediac je mi jasne, ze origos sniper s as zbranou zo mna nebude :D


18 črc 2009, 16:14
Profil
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2008, 19:54
Příspěvky: 258
Bydliště: Zlín
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Had píše:
:D budem silno posilovat aby som tu pruzinu natiahol :D

Neviem no to budem musiet nejako vymysliet akoby sa to dalo aby ta pruzina mohla byt co najsilnejsia a aby sa to dalo, celkom v pohode natahovat

chcem sa mozno o cosi viac priblizit original snipereniu, iked pravdupovediac je mi jasne, ze origos sniper s as zbranou zo mna nebude :D


Já jsem se chtěl taky z prvu co nejdřív přiblížit originálu a hodně jsem váhal mezi manuálem a plynem a nakonec jsem si vybral plyna zase výhoda je ta že to natahování se hodně přibližuje realu ale manuál se mi oproti plynovce zdá kompaktnější v tom smyslu že s plynem musím někdy i v nepříjemných situacích vytahovat plyn a plnit zásobník což by se mi s manuálem nestalo .))

_________________
Viva hrvatska !!
Za dom spremni !!


18 črc 2009, 16:43
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Corty píše:
Had píše:
:D budem silno posilovat aby som tu pruzinu natiahol :D

Neviem no to budem musiet nejako vymysliet akoby sa to dalo aby ta pruzina mohla byt co najsilnejsia a aby sa to dalo, celkom v pohode natahovat

chcem sa mozno o cosi viac priblizit original snipereniu, iked pravdupovediac je mi jasne, ze origos sniper s as zbranou zo mna nebude :D


Já jsem se chtěl taky z prvu co nejdřív přiblížit originálu a hodně jsem váhal mezi manuálem a plynem a nakonec jsem si vybral plyna zase výhoda je ta že to natahování se hodně přibližuje realu ale manuál se mi oproti plynovce zdá kompaktnější v tom smyslu že s plynem musím někdy i v nepříjemných situacích vytahovat plyn a plnit zásobník což by se mi s manuálem nestalo .))


No lavně si myslím že plyn je hlučný. Nemusíš mít přetuněnej kvér, stačí si počkat až přijdou :-)

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


18 črc 2009, 16:53
Profil ICQ
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2008, 19:54
Příspěvky: 258
Bydliště: Zlín
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
No alespon mě se nezdá moc hlučný, ale je sice pravda že manuála vůbec nesliším co se týče plynu tak když už moji střelu někdo usliší tak stejně nic nezmůže jelikož už má kulku v zádech :))

_________________
Viva hrvatska !!
Za dom spremni !!


18 črc 2009, 16:56
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 čer 2009, 17:28
Příspěvky: 178
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Had píše:
:D budem silno posilovat aby som tu pruzinu natiahol :D

Neviem no to budem musiet nejako vymysliet akoby sa to dalo aby ta pruzina mohla byt co najsilnejsia a aby sa to dalo, celkom v pohode natahovat

chcem sa mozno o cosi viac priblizit original snipereniu, iked pravdupovediac je mi jasne, ze origos sniper s as zbranou zo mna nebude :D




No s tím posilovaním nevim nevim jestli to dokažeš natahnout a JOHNY83 má pravdu nemusíš ji tak ubgreydnout stačí si počkat :D

_________________
Špatně maskovaný voják je mrtvý voják


18 črc 2009, 18:44
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
inu to jsem na tu 180 zvedavej co tam budu davat o.O

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


18 črc 2009, 20:26
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ono taky záleží na tom aby závěr nekladl žádný odpor v těle stačí tam setiny milimetru a už je to znát.
Jinak s tím natahováním to je věčné dilema.Zde mají nesporbé výhody plynovky o tom žádná, nicméně jejich nespolehlivost s ohledem na počasí ... no odpovězte si samy.
Ohledně hlučnosti záleží na vnitřku.Johny ty víš že ta tvoje je přeci jenom o trochu hlučnější než v základu aje to právě tím závěrem kterej zmrvily, nebudu říkat kde.Já co sem jí dělal na 180 tak byla si myslím relativně tišší.
Nicméně dá se předpokládat, že jako sniper nebuduete střílet ze dvaceti metrů, ale tak z 50 a vejš a tam už ta zvuková kulisa tak znát neni.

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


18 črc 2009, 20:58
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Darken01 píše:
Ono taky záleží na tom aby závěr nekladl žádný odpor v těle stačí tam setiny milimetru a už je to znát.
Jinak s tím natahováním to je věčné dilema.Zde mají nesporbé výhody plynovky o tom žádná, nicméně jejich nespolehlivost s ohledem na počasí ... no odpovězte si samy.
Ohledně hlučnosti záleží na vnitřku.Johny ty víš že ta tvoje je přeci jenom o trochu hlučnější než v základu aje to právě tím závěrem kterej zmrvily, nebudu říkat kde.Já co sem jí dělal na 180 tak byla si myslím relativně tišší.
Nicméně dá se předpokládat, že jako sniper nebuduete střílet ze dvaceti metrů, ale tak z 50 a vejš a tam už ta zvuková kulisa tak znát neni.



jo, to jo...
Mě se to už blíží ke vzduchovce s tím hlukem, ale stejn kluci říkají že to při hře není vůbec slyšet.

Stejně přijde doba kdy upgrady nebudou stačit a přejde se na vzduchovky. Vím že si myslíte že jsem pošuk, ale vemte si co před cca 2 lety bylo za ugrady :-) 8)

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


18 črc 2009, 21:31
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jakou hopup gumu k tý 180 pružině?

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


18 črc 2009, 22:51
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ja by som tym chcel spravit nieco aby to malo ustovu rychlost kolo 220m/s nech sa to iba podoba na vzduchovku a nech sa tym da strielat na dlhe vziadelnosti, samozrejme, ze strielat s tym na cloveka do 30metrov by bla kravina, taku zbran musi mat clovek co vie co robi.


19 črc 2009, 02:37
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Já tam mám úsťovku 217m/s s 0,20g kulí.... na 160 GD brku

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


19 črc 2009, 07:11
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
A keby som tam chcem ustovu rychlost 220m/s s gulickou cca 0.32-036g?


19 črc 2009, 14:05
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Had píše:
A keby som tam chcem ustovu rychlost 220m/s s gulickou cca 0.32-036g?


Kámo tak to jsi potom "blázen" to nevím co by jsi do toho musel nacpat. I kdyby se ti toho povedlo dosáhnout, tak to nenatáhneš :-)

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


19 črc 2009, 15:01
Profil ICQ
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2008, 19:54
Příspěvky: 258
Bydliště: Zlín
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Johny83 píše:
Had píše:
A keby som tam chcem ustovu rychlost 220m/s s gulickou cca 0.32-036g?


Kámo tak to jsi potom "blázen" to nevím co by jsi do toho musel nacpat. I kdyby se ti toho povedlo dosáhnout, tak to nenatáhneš :-)


Přesně jak řekl Johny v airsoftu se takového výkonu s těmahle kulema nedá dosáhnout, ovšem nevím jak je tomu u CO2.

_________________
Viva hrvatska !!
Za dom spremni !!


19 črc 2009, 15:05
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
dobre teda, tak aky max upgrade by som mal dat do toho aby sa to dalo natiahnut a malo to co najvacsiu ustovu rychlost, ja by som bral mozno nieco teda ako M180 guarder.

Ak ty si mal M160 guardera a 217m/s, tak toto by malo byt viac, samozrejme ze s 0.2g gulickou


viem ze sa to tu nehodi, ale mam jednu suciastku z kamosovej pusky, neviem co to je a kam to patri, ba neviem ani aka je to puska, vedeli by ste mi poradit?


Přílohy:
19072009(001).jpg
19072009(001).jpg [ 243.21 KiB | Zobrazeno 1532 krát ]
19072009.jpg
19072009.jpg [ 236.63 KiB | Zobrazeno 1532 krát ]
19 črc 2009, 17:25
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
no supermega pružina typu tlumič z fichtlu není všechno.... Těsnící hop, válec a píst taky mají něco do sebe :lol:

jinak ta součásta vypadá na něco ze spoušťáku, ale vypadá to docela zlomeně?

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


19 črc 2009, 17:33
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 18 črc 2009, 11:05
Příspěvky: 55
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
aj podla mna je to nieco zo spoustaku, a ano, je zlomena, to je ten najvacsi problem, lenze nova stoji 1800 a to sa mi zda za kusok kovu trosku vela

no neviem nejako to s tou mojou puskou budem musiet vymysliet

len by ma potesilo keby som vedel ze aku najsilnejsiu strunu mate v tej puske a ake s tym mate skusenosti,

jasne, pruzina nie je vsetko, budem menit komplet vzduchotechniku, cylinder, valec, hop komora, trn atd

ale chcem zacat spustakom a pruzinou


19 črc 2009, 18:23
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Had píše:
aj podla mna je to nieco zo spoustaku, a ano, je zlomena, to je ten najvacsi problem, lenze nova stoji 1800 a to sa mi zda za kusok kovu trosku vela

no neviem nejako to s tou mojou puskou budem musiet vymysliet

len by ma potesilo keby som vedel ze aku najsilnejsiu strunu mate v tej puske a ake s tym mate skusenosti,

jasne, pruzina nie je vsetko, budem menit komplet vzduchotechniku, cylinder, valec, hop komora, trn atd

ale chcem zacat spustakom a pruzinou


Nemůžeš začít pružinou, protože za ti celou vzduchotechniku roztrhne po pár ranách. Dovoluji si tvrdit že ani zásobník by jsi nevystřílel.

No jestli by jsi nechtěl jít cestou jako já, že si to necháš udělat na zakázku, tak si myslím že by byl dobrý tento set:
http://anareus.cz/detail.php?id=2718

To už by mělo vydržet všechno.

Tohle je taky zajímavé, ale chybí válec s hlavou válce - ten by se musel nechat vysoustružit :
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=362

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


19 črc 2009, 20:52
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Já osobně bych doporučoval ten set z ASPro akorát vyměnit pružinu za klasickou od Guarderu.
Jinak ohledně válce tam by moch chvíli zustat klasickej základovej vydrží i 190 otázka je jak dlouho mě držel nějakjech cca.100 ran pak puška šla dál, takže si netroufám říct jak dlouho vydrží.A víc než válec bude namáhaná hlava válce ...
Navíc záleží v jakým stavu to máš v základu někomu příde puška třeba už s rozbito hopovou komorou viĎ Johny :?: :lol:

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


20 črc 2009, 10:27
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 16 led 2009, 22:25
Příspěvky: 40
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Zdravim, chtěl jsem se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s timto Triggerem
http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1006
A ještě jedna otázka. jestli je tato HOP komora kompatibilní s L96 od Wellu.
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=3792
Díky


20 črc 2009, 11:16
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Citace:
A ještě jedna otázka. jestli je tato HOP komora kompatibilní s L96 od Wellu.
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=3792


jo je kompatibilni, mam ji ted v pusce, ale bacha s timhle hopem musis pouzivat hlavne pro AEG (M14 nebo M16/AUG)

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


20 črc 2009, 16:37
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 čer 2009, 17:28
Příspěvky: 178
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Tohle je taky zajímavé, ale chybí válec s hlavou válce - ten by se musel nechat vysoustružit :
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=362[/quote]

Jak to myslíš?

_________________
Špatně maskovaný voják je mrtvý voják


20 črc 2009, 17:01
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Elvis píše:
Citace:
A ještě jedna otázka. jestli je tato HOP komora kompatibilní s L96 od Wellu.
http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=3792


jo je kompatibilni, mam ji ted v pusce, ale bacha s timhle hopem musis pouzivat hlavne pro AEG (M14 nebo M16/AUG)


Čoveče nic moc levná záležitost už v Chině :-( + doprava, to si můžu objednat za 1700,- tu od PDI u nás :-)

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


20 črc 2009, 17:08
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 16 led 2009, 22:25
Příspěvky: 40
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jj měl sem zrovna link na ten Japonskej shop tak sem nechtěl hledat ten z anace, mno a mohl by mi nekdo poradit jakej fakt odolnej valec do toho? Na netu jich je dost no, cetl sem recenze rozhodnoiut se fakt nemuzu. Predem dik.


20 črc 2009, 17:41
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Bazy píše:
jj měl sem zrovna link na ten Japonskej shop tak sem nechtěl hledat ten z anace, mno a mohl by mi nekdo poradit jakej fakt odolnej valec do toho? Na netu jich je dost no, cetl sem recenze rozhodnoiut se fakt nemuzu. Predem dik.


No já bych to viděl na PDI set...
Už jsem ho sem dával :-)

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


20 črc 2009, 17:55
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 16 led 2009, 22:25
Příspěvky: 40
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Myslíš ten za 6.2 k ? Já spíš potřebuju jen válec no :(


20 črc 2009, 18:21
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Bazy píše:
Myslíš ten za 6.2 k ? Já spíš potřebuju jen válec no :(

jj, ten...
Nevím jestli seženeš samotnej :-(

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


20 črc 2009, 18:41
Profil ICQ
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2008, 19:54
Příspěvky: 258
Bydliště: Zlín
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Nejlepší je si ty díly na sniperky dělat na soustruhu případně od známého, inu ale pokud nemáš známosti někde ve strojírenství je to hodně težký něco tak vyrobit za slušnou cenu.

_________________
Viva hrvatska !!
Za dom spremni !!


20 črc 2009, 18:57
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Johny83 píše:
Čoveče nic moc levná záležitost už v Chině :-( + doprava, to si můžu objednat za 1700,- tu od PDI u nás :-)


no ale tam stojí díly dolaru 1200kč ;) Z tohodle shopu jsem kupoval full PDI upgrade a dost se to vyplatilo nez abych to kupoval v cechach

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


20 črc 2009, 21:35
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 16 led 2009, 22:25
Příspěvky: 40
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
A neobrali te celnici atd? jaky s tim mas zkusenosti? kolik je postovny?


20 črc 2009, 21:42
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz