Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 kvě 2018, 02:08




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 986 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Další
 Upgrade L96A1 
Autor Zpráva
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
JanisXP píše:
Není ta 190 od ASpro do zbraně moc? Taky ji mám v plánu tam dát, ale trochu se bojím násladků, když člověka trefím do nějakýho odkrytýho/citlivýho místa (hlavně nepiště: Když s tím neumíš střílet tak tam nedávej tak silnou pružinu atp.) Co si o tom myslíte vy? Není ta 190 už moc?



Hele to už se tu taky parkrát rozebíralo.Za prvé jak řek Griff, za druhé pružiny od AS Pro nedosahují takové kvality jako Guarder.Mám teď ve snipě 180 Guarder a dosahuje vyšší ustové rychlosti než 190 AS Pro.Je teda fakt ze natahnout ot chce velkou silu.A je jasny že střílet z ní do 30 metrů fakt bolí a do 10 metrů je o držku.Na to má ale každej sniper nějakou záložku.

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


01 čer 2009, 09:15
Profil ICQ
Četař
Četař
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 14:51
Příspěvky: 19
Bydliště: Olomouc
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Ja si budu asi pořizovat toto tak nevim jestli se ti to bude líbit http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1237




PS:ja vim je to drahy ale co už

_________________
Kdo je semnou ten žije,Kdo ne - ten nepřežije.
Mauser-SR
One Shot-One Kill
sahara33@email.cz


02 čer 2009, 14:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Poručík
Poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 16 pro 2007, 12:06
Příspěvky: 271
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
dyt to neni skladem:) ono vubec tydle dily jak jsem koukal nejsou k mani...

_________________
B/1-23 INF,2ID-Blackhawk
US Army infantry
viewtopic.php?f=245&t=5307
Pruzkumnik/Zbrojir/Sberatel hmyzu/Pyroman/Kutil/do kuli/Gun nut/Obchodnik se smrti/Zenista/Vitezstvi nebo smrt/Drill Sergeant/Hereck/Staresina/Motostrelec


02 čer 2009, 18:34
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
hel měl bych dotaz, myslíte, že kdybych tuhle pušku koupil s tim domečkem jak je na asmoravě a dal do toho set z aspra se 180 pružinou, udrží to ten základní válec? dřív, když sem po ní pokoukával tak ještě byl na airsoftveci.cz nějakej inoxovej válec či co, ale ta stránka už nefunguje a na aspru měli hop koromu, do kerý šli dát hlavně pro AEG, ale tu už taky nemaj na webu...jak je to teda s tou komorou a jaky hlavne do toho lze dát? mam vybranou 500-510mm hlaveň 6,03mm inox, přetáhnu kousek do tlumiče...dík za rady

_________________
One shot, two kills!


15 čer 2009, 18:47
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 16 led 2009, 22:25
Příspěvky: 40
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Zdravim všechny,
chtěl sem se zeptat, jestli se někde prodává (v CZ shopu ) celá kovová hop komora pro MB01 : http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=140.
Prosim poraďte, projel sem hodně shopů a stále nic.
Předem dík


15 čer 2009, 19:23
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Bazy píše:
Zdravim všechny,
chtěl sem se zeptat, jestli se někde prodává (v CZ shopu ) celá kovová hop komora pro MB01 : http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=140.
Prosim poraďte, projel sem hodně shopů a stále nic.
Předem dík


ta komora byla, byla na webu ASpro ale z neznámýho důvodu už jí na webu nemaj, buď vyprodali a čekaj na doplnění nebu už jí mít nebudou ale zkus jim napsat maila...;-) oni ti poraděj a třeba jí pro tebe objednaj

_________________
One shot, two kills!


15 čer 2009, 21:21
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 16 led 2009, 22:25
Příspěvky: 40
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
No tu už prej přestaly vyrábět, vyráběla to nejaká zahraniční firma, ktereá už to prostě nedělá no, airsoftpro by mělo do 2 měsíců uvolnit hop komoru pro MB01, ale 2 měsíce sou 2 měsíce no, ale i tak dík za pomoc.


15 čer 2009, 22:18
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jakoze veci od ASP je zarucena kvalita.... ale na takovouhle pruzinu to stejnak chce lepsi valec.... resp z odolnejsiho materialu o kvalitnim spoustaku ani nemluve.... PDI je spicka.... otazka jestli se to porad vyplati za tu cenu....

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


20 čer 2009, 01:12
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
spoušťák mam takřka zařízenej, a ještě bych se chtěl zeptat jestli ste někde neviděli k tý 96 samostatně jen ten válec a hlavu válce ja to pokaždý našel jen v setu,byla by potřeba vyměnit ještě něco krom toho válce a spoušťáku? a ještě něco která hlaveň by mi tam sedla pokud bych chtěl delší než ta puvodní pokud se vůbec tak dlouhá vyrábí

_________________
Sniper na volné noze ....


20 čer 2009, 08:21
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Samostatny valec s hlavou se koupit da, musis hledat. Hlaven vsichni doporucujou KM HEAD (nevlastnim, ale strilel jsem z nich) a musim rict ze vazne presna i po tisicich vystrelech (takze u snipy vydrzi vazne dlouho ;)) ). Co se tyce delky, netusim jestli se dela jeste delsi... ale mozny to je.

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


21 čer 2009, 16:41
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
no pokud tam dou hlavne na AEG tak urcite delsi de...originál je 498mm bo 500mm což je jak hlaveň do M14 a pak jsou 510mm a vic, vhodny do tlumiče...;)

_________________
One shot, two kills!


21 čer 2009, 18:56
Profil
Praporčík
Praporčík

Registrován: 28 úno 2009, 20:33
Příspěvky: 104
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ts_id=3795 tady je hlaven na VSR-10 ale nvm jestli pude do Lka


21 čer 2009, 20:54
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
ono hlavne do sniperek maji jinak drazky nez u AEG, takze AEG hlavne nejdou zasunout do beznyho sniper hopu... ale uz jsem videl prodavat hop do L96 na oba typy hlavni... Bud v Anareusu bo na Morave? K valci: obecne se dily na sniperky v cechach blbe shani.... zkus inzeraty, aukro nebo zahranicni obchod

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


21 čer 2009, 21:49
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
nwm nekdo mi rikal ze do ni dou hlavne do elektrik...a hop se da sehnat za levno...hlava válce teď čerstvě vyšla od ASPRa...stačí kouknout na web...rozjížděj teď hodně upgrade právě na APS96 a její čínský kopie...

_________________
One shot, two kills!


24 čer 2009, 13:11
Profil
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: well L96A1
Hele můžu poprosit moderátory aby to t upročitily je tu spousta věcí který jsou uplně zbytečný a je to t udost nepřehledný.Kdyžtak mužu pomoct.

Díky.

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


27 čer 2009, 20:39
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 26 dub 2008, 14:34
Příspěvky: 855
Bydliště: Most
Nový příspěvek Re: well L96A1
Slučuji s tématem Upgrade L96A1 protože se v tomto tématu rozebíra hlavně upgrade. Jde o duplicitu. A touto cestou žádám Darkena o označení konkrétních příspěvků, které on považuje za zbytečné. Díky. :wink:

_________________
Obrázek
Obrázek


27 čer 2009, 21:30
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Díky skřetovi za promazání.Jinak pro všechny cokoliv budete chtít nejdřív přemejšlejte než to sem napíšete dá to dost práce ten promaz.
Jinak radši mi napište nejdřív PM :wink:

EDIT: Demence opět vymazána! Skřet

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


28 čer 2009, 15:40
Profil ICQ
Praporčík
Praporčík

Registrován: 22 zář 2008, 17:43
Příspěvky: 100
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Zdarec, nemate nekdo plány spoušťáku u Mb005 - bratránek je zbrojař a rikal ze by mi to mohl nejak vyfrezovat - ae potrebuje k tomu rozměry atd... - dík

_________________
JG G36CE
ICQ: 464910933
http://lzde.rajce.idnes.cz/


666. Jäger Regiment


29 čer 2009, 11:29
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
LZDE píše:
Zdarec, nemate nekdo plány spoušťáku u Mb005 - bratránek je zbrojař a rikal ze by mi to mohl nejak vyfrezovat - ae potrebuje k tomu rozměry atd... - dík



Taky zbytečnej dotaz.Už se to tu rozebíralo stokrát.Nikdo ti ty plány nedá :!:

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


29 čer 2009, 11:57
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 čer 2009, 17:28
Příspěvky: 178
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Proč vymažete všechno co se zeptám?

_________________
Špatně maskovaný voják je mrtvý voják


29 čer 2009, 12:54
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20682
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
GODofWAR píše:
Proč vymažete všechno co se zeptám?


Protože se ptáš na věci, který už jsou tady xkrát napsaný.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 čer 2009, 13:26
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 08 zář 2008, 20:59
Příspěvky: 217
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Když tu byla řeč o těch spoušťacích nevité někdo o někom ,kdo dělá home made a prodávaje?

_________________
Semel ignis unus curpus.
Nemus celo timor.


29 čer 2009, 19:50
Profil
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Pisni Glancymu psal to tu že na tom dělají :wink:

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


29 čer 2009, 20:22
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jelikoz novy hop od PDI chce AEG hlavne, chci se zeptat jestli netusite jakou AEG hlaven do L96 dat. L96 hlaven ma delku 498mm. Vubec netusim jake delky vnitrnich hlavni AEG maji. Diky

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


05 črc 2009, 13:03
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Hele lidi o tomto tady panujou spory.á osobně se musím přiznat že nevím docela by bodlo kydby někdo dal radu ze svý vlastní zkušenosti jak to je s komorou ahopovou gumou ...

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


05 črc 2009, 14:04
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Registrován: 18 čer 2009, 16:23
Příspěvky: 7
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Elvis píše:
jelikoz novy hop od PDI chce AEG hlavne, chci se zeptat jestli netusite jakou AEG hlaven do L96 dat. L96 hlaven ma delku 498mm. Vubec netusim jake delky vnitrnich hlavni AEG maji. Diky


jestli mas hop up komoru od pdi tak neni nic snadnejsiho si koupit přesnou hlaveň o delce 510mm (AUG,M16) a nejakym zpusobem(vrtačkou) upravit zátku vnější hlavně,nebo koupit přechodku(tu upravit) a tlumič bo nechat udělat delší zátku do které se přesah vnitřní hlavně schová :-)
coby hop up použít modrou nebo fialovou gumu od prometheus a je vymalováno


05 črc 2009, 16:04
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
jarmell píše:
Elvis píše:
jelikoz novy hop od PDI chce AEG hlavne, chci se zeptat jestli netusite jakou AEG hlaven do L96 dat. L96 hlaven ma delku 498mm. Vubec netusim jake delky vnitrnich hlavni AEG maji. Diky


jestli mas hop up komoru od pdi tak neni nic snadnejsiho si koupit přesnou hlaveň o delce 510mm (AUG,M16) a nejakym zpusobem(vrtačkou) upravit zátku vnější hlavně,nebo koupit přechodku(tu upravit) a tlumič bo nechat udělat delší zátku do které se přesah vnitřní hlavně schová :-)
coby hop up použít modrou nebo fialovou gumu od prometheus a je vymalováno




hele mohl by si sem hodit odkaz na tu hop komoru do který sedí ta hlaveň z elektriky, ja našel hop od PDI ale v par věcech se lišil oproti tý originální co je v kveru (hlavně v nastavování hopu..)

_________________
Sniper na volné noze ....


05 črc 2009, 18:27
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 19 říj 2008, 16:18
Příspěvky: 427
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
Citace:
přesnou hlaveň o delce 510mm (AUG,M16)


jo tohle jsem potreboval vedet

Citace:
hele mohl by si sem hodit odkaz na tu hop komoru do který sedí ta hlaveň z elektriky, ja našel hop od PDI ale v par věcech se lišil oproti tý originální co je v kveru (hlavně v nastavování hopu..)


PDI hop do L96:
cesky shop: http://www.anareus.cz/detail.php?id=1581
japonsky: http://www.tokyo-model.com.hk/ecshop/goods.php?id=3792

ted budu neco z toho japonskyho kupovat, jestli tu komoru chces, tak ti ji muzu pribalit

_________________
Místo neustálého upgradování a ověšování zbraně se raději nauč střílet...


05 črc 2009, 22:56
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 05 čer 2008, 20:27
Příspěvky: 54
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
tak sem našel hop daj se do něj dat taky hlavně z elektriky a hlavně by mohl bejt levnější jak PDI možná akorát ten detail že je to z ameriky ... http://www.hexagonproduction.com/catalo ... ucts_id=30 podle vzhledu by to mělo bejt z mosazi a pasujou do toho klasický hop gumy , akorát nevím cenu protože tam chtěj registraci a dneska se tam reg už nebudu...

_________________
Sniper na volné noze ....


06 črc 2009, 21:32
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Upgrade L96A1
No každopádně dej echo jestli to budeš zkoušet ...

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


06 črc 2009, 23:29
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 986 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz