Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 26 úno 2021, 08:04




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 53 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Kompletí upgrade m4 ras Dboy 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
jaky mas odber zbrane? protoze baterie je delana na zatizeni 21A, coz je docela malo a naprikad moje mp5k s 90 pruzinou s rychlostnim motorem dava kolem 27A a to by jiz baterie rychle odesla.

Pokud mas odber vyssi jak 15A, poohlidni se po jiny baterii.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


30 led 2013, 22:17
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2012, 21:45
Příspěvky: 85
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Jeff píše:
jaky mas odber zbrane? protoze baterie je delana na zatizeni 21A, coz je docela malo a naprikad moje mp5k s 90 pruzinou s rychlostnim motorem dava kolem 27A a to by jiz baterie rychle odesla.

Pokud mas odber vyssi jak 15A, poohlidni se po jiny baterii.


Odběr? to nevím jaký je?.. Ale ve zbrani bude vysokorychlostní motor SHS, M110 guarder, rychlostní kola 13:1 SHS a kabeláž s mosfetem.

_________________
M24 SW 160m/s
G36 CYMA 130m/s
M23 socom TM manuál s 0,12g cca 70 m/s


31 led 2013, 18:23
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
si ho zmer bud wattmetrem nebo pres bocnik ampermetrem.

kazdopadne v teto konfiguraci neverim, ze budes mit odber mensi jak 15A, takze se porozhlidni po vykonnejsi lipolce

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


31 led 2013, 18:32
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
To má určitě víc jak 15A já měl na těch 13:1 a 100 asi 25A....

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


31 led 2013, 18:36
Profil
Desátník
Desátník

Registrován: 31 led 2013, 21:24
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Caute otreboval by som poradit mam M4 CQB Dboys a chcel by som urobit mensi upgrade . Mam Hop up komoru Aspro, trysku a presnu hlaven 6,03 prometheus.

Chcel by som kupit toto :
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=665
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1983
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=918
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=137
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=765
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1580

a samozrejme pruzinu len neviem ci guarder alebo systemu M120 ...
Mohli by ste poradit ktore strelibo bude lepsie 0,25 ci GG alebo BLS .

Ak je to blbost prosim opravte ma za kazdy nazor,odpoved budem velmi vdacny .


31 led 2013, 21:49
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
trn ma byt verze 2
loziska kup ocelovy kluzny 7mm
pruzinu guarder
kule GG

zbytek OK

nezapomen na nejakou lepsi baterii nez je zakladni, nejlepe lipol 7.4V

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


31 led 2013, 22:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2012, 21:45
Příspěvky: 85
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Jeff píše:
si ho zmer bud wattmetrem nebo pres bocnik ampermetrem.

kazdopadne v teto konfiguraci neverim, ze budes mit odber mensi jak 15A, takze se porozhlidni po vykonnejsi lipolce


Díval jsem se na ty lipolky a vybral jsem tyhle: http://rc-modelar.cz/turnigy-nano-tech- ... 3570c.html a http://www.rc-modelar.cz/zippy-flightma ... i-pol.html . Vzal bych asi tu první, pač má větší kapacitu, ale za to, má o 5C míň. Ale to si myslím, že nehraje velkou roli.

_________________
M24 SW 160m/s
G36 CYMA 130m/s
M23 socom TM manuál s 0,12g cca 70 m/s


02 úno 2013, 22:30
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Bože, nezáleží jen na velikosti C, ale především na kapacitě, kde se výsledný proud získá jejich násobkem, tudíž turningy nanotech 2200mah s 35C dá 77A, kdežto zippy 1800mAh s 40C nečekaně jen 72A, CHAPES?

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


02 úno 2013, 23:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Registrován: 31 led 2013, 21:24
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
jasne dakujem ale este neviem ci nebude lepsie keby som zobral tuto kabelaz http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2062
lebo aktualnu mam v pazbe a bojim sa ze sa my to tam nevopcha . ak ma niekto s tym skusenosti alebo ci sa to vlasne da prerobit ???
a este k tomu vsetkemu co som uviedol vyzsie by som asi zobral tuto baterku
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... Input.html


04 úno 2013, 14:46
Profil
Desátník
Desátník

Registrován: 31 led 2013, 21:24
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Jeff píše:
trn ma byt verze 2
loziska kup ocelovy kluzny 7mm
pruzinu guarder
kule GG

zbytek OK

nezapomen na nejakou lepsi baterii nez je zakladni, nejlepe lipol 7.4V


Jasne dik len ma napadlo ze ci to tam vsetko napcham myslim novu baterku plus mosfet... kabelaz mam vedenu do pazby ...tak by som zobral
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=2062
plus baterka
http://www.airsoft-online.cz/baterie-7- ... -li-pol-2/
http://www.airsoft-online.cz/nabijece/n ... ulatory-2/
do predpazbia by sa to malo vopchat.
Len ci je mozne urobit kabelaz z pazby do predpazbia .. myslim si ze je ale ake to je obtiazne ma uz niekto s tym skusenosti ???
za kazdu odpoved radu dakujem


08 úno 2013, 19:00
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
- do RIS predpazbi se ti ty lipolky nevejdou
- nabijecky OK, ale lepsi by bylo si priplatit za tu s displejem, co umi vse nabit, je setrnejsi
- APS mosfet nemam zkusenosti, ale maji dos slabe dimenzovany spojovaci konektory a tamiya konektor je na lipol nebezpecny (muze se roztavit).

- neni zadny problem udelat kabelaz z pazby do predpazbi, vyhodis puvodni kabelaz, das novou. Misto pro vedeni kabelu ve zbrani je. Kdyz koupis komplet kabelaz, tak je to jenom rozebrat mechabox, zkontrolovat sravnou funkcnost clunku spouste a zase zbran slozit. Dokaze to udelat kazdy prumerny technik

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 úno 2013, 11:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Registrován: 31 led 2013, 21:24
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Tak co by si my odporucil ?? aku kabelaz ? mosfet?? a tu baterkku?? lebo uz my z toho j... a ci sa my to vlastne oplati pchat do predpazbia ??


11 úno 2013, 17:00
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
ja bych bud vyvedl baterii ven na kapsicku nebo koupil crane pazbu a dovnitr dat tu rozdelenou lipolku

kabelaz ti muzu udelat na miru, viz:
http://www.jefftron.cz/Kompletace-kabel ... email.html

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 úno 2013, 17:35
Profil Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Registrován: 31 led 2013, 21:24
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Tu crane pazbu mam ale nejako tam nemozem zohnat tu tenku lipolku ....
a na kolko by ma vysla ta kabelaz s mosfetom ??


11 úno 2013, 19:03
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
baterie se tam vejde tato:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _Pack.html

odeme kompletni zakazkova kabelaz (bez nutnosti pajeni) s mosfetem kolem 800 Kč (kdyz by jsi vyuzil puvodni kontakty ve zbrani, tak o 110Kc mene)

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 úno 2013, 19:27
Profil Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Registrován: 31 led 2013, 21:24
Příspěvky: 6
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
no jasne to je ona takze parada :) ale ten konektor budem musiet asi vymenit za tento ?
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=612

Sorry za take otazky ale som z toho uplny jelen ...


11 úno 2013, 20:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
jo treba deanT nebo XT60 konektor, tamiya konektor je pro lipol krajne nevhodná

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


11 úno 2013, 21:11
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2012, 21:45
Příspěvky: 85
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Ahoj ,konečně mám koupené skoro všechny díly. Ale ještě nemám kabeláž, hlavu válce a pístu. A chtěl bych tohle
kabeláž: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1826
hlava válce: http://www.armymarket.cz/hlava-valce-pr ... -shs-d3554
hlava pístu: http://www.armymarket.cz/hlava-pistu-pr ... ment-d2199 .
Kabeláž vezmu asi s regulací, ale potřebuji poradit, které díly jsou lepší. Jestli ty tiché, nebo normální.

_________________
M24 SW 160m/s
G36 CYMA 130m/s
M23 socom TM manuál s 0,12g cca 70 m/s


15 bře 2013, 20:27
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Radši bych připlatil 150Kč a vzal rovnou procesorovku. Hlava válce ok, ale vezmi k ní klasickou rovnou hlavu pístu, Element tichá je fakt pitomá.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


15 bře 2013, 20:52
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2011, 22:55
Příspěvky: 447
Bydliště: Votice, Střed. Kraj
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Hlavu válce vem s dorazovou gumou - http://www.armymarket.cz/hlava-valce-pr ... -shs-d3555 k tomu rovnou hlavu pístu http://www.armymarket.cz/hlava-pistu-hl ... oter-d3670 Elektro bych vzal od jefftronu.


15 bře 2013, 22:12
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2012, 21:45
Příspěvky: 85
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Griffon píše:
Radši bych připlatil 150Kč a vzal rovnou procesorovku. Hlava válce ok, ale vezmi k ní klasickou rovnou hlavu pístu, Element tichá je fakt pitomá.
ok, vezmu tu procesorovku, napíšu Jeffovi a domluvím se sním.

_________________
M24 SW 160m/s
G36 CYMA 130m/s
M23 socom TM manuál s 0,12g cca 70 m/s


16 bře 2013, 15:52
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 30 led 2012, 21:45
Příspěvky: 85
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Právě objednávám zbylé díly. Na armymarketu nemají rovnou hlavu válce s dorazovou gumou, ale mají pouze ve tvaru "kapky". mám vzít k té Kapkovité hlavě normální hlavu pístu nebo také kapkovitou? A ještě dumám nad válcem..mám vzít válec pístu typ C - Element?

_________________
M24 SW 160m/s
G36 CYMA 130m/s
M23 socom TM manuál s 0,12g cca 70 m/s


17 bře 2013, 17:42
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Kompletí upgrade m4 ras Dboy
Element díly nebrat. U hlavy si počkej na rovnou.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


17 bře 2013, 20:03
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 53 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz