Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 pro 2022, 11:34




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 398 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další
 Problem s M4 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Tak teď nadhodím problém já. Mám tu jednu M4ku od Aimtopu, které blbnou dávky tím způsobem, že to dávkuje pouze pokud nedomáčknu spoušť úplně...pokud ano, tak to dá jednotlivku nebo krátkou dávku a pak člunek vyskočí. Kvér je v záruce a já se tedy ptám...je to nějaká snadno opravitelná blbost, nebo to mám nechat vyreklamovat? Matně si pamatuju, že se to tu už někdy řešilo, ale nepamatuju si to a zaboha se mi to nepodařilo dohledat.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


17 čer 2012, 23:33
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
zkrat chod spouste tak, ze dozadu na spoust prilepis plisek, aby jsi spoust nemohl tak daleko zmacknout

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


18 čer 2012, 05:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2008, 14:33
Příspěvky: 1407
Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
Nový příspěvek Re: Problem s M4
BTW pěkně blbě se tu hledá v tý hromadě témat, co? 8) taky občas hledám něco důležitého a trvá to snad celou věčnost...pak se na to stejně vybodnu a vymyslím něco sám.

No jinak zkrácením chodu spouště bych to asi taky řešil - případně já tu mám doma takovou soukromou sbírku M4 spouští a ramínek přerušovače :D takže když to nejde tak to nějak zkombinuju a nemusím nikde ubírat ani přidávat materiál.

_________________
Tango down!
______________________________________________________
KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g
Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g


18 čer 2012, 06:02
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 17 říj 2010, 15:23
Příspěvky: 452
Bydliště: Praha / Plzeň / Kaznějov / Livingston UK
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Zdravim po zimě mi nějak začalo blbnout podávání u m4 (SRC) původně jsem myslel že je to magem tak jsem dokoupil tlačáky od Dboye který podávaly tak 3 akce parádně a ouha problém je tu zase.. Nevíte někdo čim by to mohlo bejt? Pokaždý když přestane podávat a vyndam mag tak je kule v komoře a nechce se jí k trisce fotky dodávam zde http://revajz.rajce.idnes.cz/Mechac (omlouvám se za kvalitu je to focený z telefonu) ta zeleně editnutá fotka má značit trisku.. ten zelenej cácorec kterej jsem tam dokreslil je zhruba v takovej úrovni v jakej mi zůstává občas triska bohužel se mi nepovedlo vyfotit fotku kde by to bylo vidět..

_________________
NEUMÍŠ NIC!!!


30 čer 2012, 12:36
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
kdyz rucne dotlacis mag uplne nahoru tak to funguje dobre?

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


30 čer 2012, 12:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 17 říj 2010, 15:23
Příspěvky: 452
Bydliště: Praha / Plzeň / Kaznějov / Livingston UK
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Právě že už ani tak ne.. To jsem zkoušel na poslední akci "kvrdlat" s magem a když se našla nějaká lepší poloha tak to běhalo ale teď už to neběhá ani tak občas to tu kuly podá normálně občas nic občas vyletěj dvě na ráz

_________________
NEUMÍŠ NIC!!!


30 čer 2012, 16:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
zkontroluj hop-up gumicku, chod trysky v komore

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


30 čer 2012, 17:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 28 bře 2011, 21:40
Příspěvky: 52
Nový příspěvek Re: Problem s M4
ahoj mám problem s elektrem. Nedávno jsem nechal měnit původní kable za nizkoodpor. s mosfetem, byl jsem na dvoucence a vše šlapalo, přijel jsem domů, jen tak ze zjedavosti jsem zapojil baterii a ani rána, jen se začal neskutečně zahřívat mosfet plus praskla pojistka. Pojistku jsem vyměnil, zbran ted stříli, ale vždycky když jí připojím k baterce zbran střílí i bez toho abych zmáčkl spoušt. Do vnitř zbraně jsem nesahal a nevim vubec co stim..Za každej názor jsem děkuju. Jen doplním že baterie je plně nabita


05 črc 2012, 18:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Odešel ti mosfet máš ho propálenej

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


05 črc 2012, 18:59
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 28 bře 2011, 21:40
Příspěvky: 52
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Tak to jsem asi první kdo tohle dokázal..


05 črc 2012, 19:00
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: Problem s M4
No to rozhodně nejsi.

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


05 črc 2012, 19:04
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 28 bře 2011, 21:40
Příspěvky: 52
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Monty, můžeš mi prosím ještě říct jak se mi to povedlo? myslíš že to mohlo být tím že jsem špatně zapojil kabely? (jakoby černý na červený a obráceně)


05 črc 2012, 19:08
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: Problem s M4
brmby píše:
Monty, můžeš mi prosím ještě říct jak se mi to povedlo? myslíš že to mohlo být tím že jsem špatně zapojil kabely? (jakoby černý na červený a obráceně)

No jak se ti to povedlo to netuším. Vono napiš Jeffovy páč to je muj dvorní dodavatel mosfetů. Já sem na to dutej jako meloun.

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


05 črc 2012, 19:20
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 28 bře 2011, 21:40
Příspěvky: 52
Nový příspěvek Re: Problem s M4
I tak díky za rady, jeffovi už jsem psal, asi má dovolenou:-)) tak uvidíme co to bylo, každopádně díky


05 črc 2012, 19:24
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Pokud mos-fet přetížíš, a to soudě dle toho jak popisuješ se ti stalo, tak se "vypaří" hradlo a fet je stále seplej.
TO je normálka, když použiješ fet který není dost naddimenzovaný, nevydrží to ani tak dlouho co stihne prasknout pojistka.
Zůstává tedy otevřený jelikož hradlo ho rozpojuje.
Nebo se ti ještě mohl jen zaseknout člunek ve spoušťových kontaktech :).

Každopádně muselo dojít k nějaké závadě, díky které se ti neotáčel motor a fet energii proměňoval v teplo.
To se může stát i v případě, kdy máš slabou baterku na to, aby ti otočila kolama (píst v natažené poloze), ale snažíš se střílet.
Motor jakoby "tlačí" do kol a žere elektriku která prochází fetem.
Žere stejně, jako bys střílel dávkou, ne li víc, paradoxně.
Proto se na vytížené fety dává velký chladič, aby teplo stíhal odvádět, pokud neodvede stane se to co tobě.

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


06 črc 2012, 11:04
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 28 bře 2011, 21:40
Příspěvky: 52
Nový příspěvek Re: Problem s M4
nejspíše praskl mosfet jak popisujete,už jsem do zbraně nainstaloval původní, kabeláž s mosfetem jsem měl od airsoftpro... trošku ot ale nemůžu si odpustit to, že skoro všechny kabely byly špatně napájené takže jsem to musel celý přepájet..díky všem za rady


06 črc 2012, 11:31
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Počkej, takže ty jsi si koupil hotovou kabeláž od Airsoftpro s mosfetem, pak jsi v ní přepájel nějaké kabely a pak ti ten mosfet odešel?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


06 črc 2012, 11:35
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 28 bře 2011, 21:40
Příspěvky: 52
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Ne-e, koupil jsem kabeláž do předpažbí od aspro, cena cca 650 bo kolik. Dávál jsem to dovnitř a samovolně se uvolnil kabílek takovej ten uzkej červenej k mosfetu. Tak jsem ho tam podle všech pravidel připájel (mikropáječkou) a správně. Zbraň fungovala bez problémů na dvoudenní akci. Přijel jsem domů, a ani nevím jak mě to napadlo, zapojil jsem baterku a najedou prostě hrozný teplo přes mosfet. Vyměnil jsem pojistku která praskla a stejnak už ani rána.. takže jsem tam dal tu původní a vše šlape.. tudíž byl tedy prasklý mosfet.. ale prostě nevim jak se mi povedlo ho rozbít.. ta kabeláž byla v anáči překontrolována a vše bylo napájeno v pořádku.. tak nevím kde byl problém griffe..


06 črc 2012, 13:09
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Zkrat nebo mechanickej problém ve kvéru no...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


07 črc 2012, 11:32
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 28 bře 2011, 21:40
Příspěvky: 52
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Jak jsem psal, kabely jsem vyměnil za původní a zbraň šlape, takže jsem nějak odpálil ten mosfet


07 črc 2012, 16:15
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 28 zář 2008, 19:28
Příspěvky: 825
Bydliště: Česká Lípa
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Zkrat nebo mechanickej problém ve kvéru no...

_________________
22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop
- servisuji už jen M4/M16 a klony


07 črc 2012, 16:29
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 22 črc 2012, 14:04
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Ahoj,
mám problém s mojí M4 mám mecháč zesílenej od CA, jen jsem ho otevřel, abych vyměnil trysku. po vrácení do těla střílí na režim SEMI jen AUTO. Před otevřením vše v pořádku, kulisa je nová. Už si nevím rady, prosím, poraďte. Díky


22 črc 2012, 15:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Blbě jsi to složil.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


07 srp 2012, 22:09
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 22 led 2012, 13:39
Příspěvky: 41
Nový příspěvek Re: Problem s M4
zdravím, mám jeden dotaz ted jsem si měnil kabeláž a svojí hloupostí jsem si na jednom drátku trochu odštípnul izolaci tak jsem to zalepil elektrikářskou páskou dal vše dohromady a ted když střílím na auto (delší dávkou) tak jde ze zbraně trochu smrad jako po spálenině.. smrad jde z ručky od motorku... jo a motorek je taky nový... je to tou odštíplou izolací nebo mám problém hledat jinde??


17 srp 2012, 18:41
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Jak dlouho střílíš než to začne smrdět??
Tou izoalcí to není, to ti smrdí motor...Jaká je aku,motor,kola,brko??

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


17 srp 2012, 18:49
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 22 led 2012, 13:39
Příspěvky: 41
Nový příspěvek Re: Problem s M4
cca 5 sekund... Aku je Lipol turnigy 11.1V 1800mAh 20C, vysokozátěžový motor Aimtop, zátěžová kola AT, pružina M130

je to ten to kwer vše v základu krom te kabeláže
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?cPath=55_69&products_id=876

a co to mohlo způsobit že začal smrdět??


17 srp 2012, 20:13
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
5s je docela dlouha davka, rekl bych ,ze smrdi motor, respektive uhliky ci nejake mazivo v motoru

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


17 srp 2012, 22:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Pětisekundová dávka na 11,1V lipol a ty se divíš, že z toho trochu něco smrdí :D Airsoftovej svět se zbláznil...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


17 srp 2012, 22:44
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 zář 2010, 19:30
Příspěvky: 853
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Tohle mi taky občas dělalo když jsem měl špatně daný konektory na motoru (padaly), jakoby to prskalo a smrdělo. Mrkni na to, jestli motorový konektory správně dolíhají.
Jinak, podložkování máš v pořádku? Taky by bylo možný že kola jdou ztuha a motor už se při delší dávce začíná zahřívat a smrdět.
Ale 5s je fakt brutál dávka, odpočítej si to schválně, jestli jsi to jen špatně neodhadl :D

_________________
Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály!
Jo, je to nadsázka

151.SOF!


17 srp 2012, 22:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 22 led 2012, 13:39
Příspěvky: 41
Nový příspěvek Re: Problem s M4
hoši nemusíte to brát doslovně těch 5s ono já před tím mám cca tím bylo myšleno že nevím z cela přesně jelikož jsem to nepočítal a už nebyl čas znovu to vyzkoušet ale jestli chcete přesný čas tak já ho dodám :)...

jo a ještě doplním že motorek zvládl 2 akce.. vlastně smrdět začal až s novou kabeláží.. zkusím tam dát pořádně ty konektory.. podložkování je v pořádku to jsem si kontroloval po výměně kabeláže


18 srp 2012, 14:47
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 398 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz