Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 05 pro 2022, 13:22




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 398 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další
 Problem s M4 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
ano, kdyz nevytahnes zachyt zasobniku, tak nelze vytahnout mechabox, rozborku mas na plastove telo zde:
http://www.mechbox.com/m4m16/m733-disassembly.html

na kovove zde:
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/m4a1_cqb_pj_2.html

jak te tak slysim, tak by nebylo spatne dat zbran do obchodu, protoze je zapotrebi kola po vymene lozisek prepodlozkovat a nevim, zda to zvladnes.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


23 srp 2010, 21:36
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 22 srp 2010, 15:04
Příspěvky: 71
Bydliště: Dobřany
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Dik za rady radeji to budu davat do obchodu kdyz se bude jednat o mechabox.Do zimy snad ty plastove loziska vydrzi.Cau Tvardy


24 srp 2010, 17:47
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2009, 21:30
Příspěvky: 339
Bydliště: Liberec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Zdravím, brácha má M4ku od G&P (novou), má tam ode mě udělanou novou kabeláž s 1,5mm kabelama a 20A pojistkou. A baterii má tuhle http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?sec=product&id=5784 a zbraň mu nestřílí, přítlak motoru jsem zkoušel seřizovat a pořád nic. V mecháči nebyly viditelný žádný problémy, jak jsem měnil kabeláž. Baterie byla nabitá a zkoušel jsem i jinou a pořád nic. A už nevim, kde by mohl bejt problém, tak prosím o radu.

_________________
Bojuj tak, aby i porážka byla stylová...


01 zář 2010, 15:49
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
1. zkus jinou baterii
2. pokud to pred vymenou kabelu jelo tak bude problem v kabelech, promerit multimetrem, zkontrolovat v mechu
3. nedal jsi pozlosky od kol nazpatek v jinak nez byly predtim?
4. nejak spatne slozeny mech.
...

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


01 zář 2010, 15:53
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Definuj nestřílí. Motor cuká ale nenatahne, nebo po stisknutí spouště kvér vůbec nereaguje, nebo jak?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


01 zář 2010, 15:54
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2009, 21:30
Příspěvky: 339
Bydliště: Liberec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
4Griffon Motor cuká, zejtra to zas rozeberu a kouknu do toho.
4Jeff 1.jinou jsem zkoušel. 2,3. kouknu na to 4.špatně složenej není, to jsem si jistej.

_________________
Bojuj tak, aby i porážka byla stylová...


01 zář 2010, 19:28
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Tak potom viz Jeff, a špatně složenej mecháč nemusí znamenat zrovna že jsi dal obráceně píst nebo tam zapomněl středový kolo, může to bejt nějakej malinkatej detail a nepojede to. Plus zkontrolovat přítlak motoru a hlavně to, jestli jsi dobře složil kabely do pažbičky a není tam seklej.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


01 zář 2010, 21:03
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Registrován: 18 čer 2009, 16:23
Příspěvky: 7
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Zdravím pánové, je to sice dlouho co jsem upgradoval na vzduchotechniku aspro a nový kola jelikož předchozí se mi vylamaly kvuli moji blbosti,nicmeně problém stále přetrval, a tím je nízký výkon,pochybuju že mám se 120gd pružinou 120m/s,diky praci jsem to neřešil člověk vydělávat musí,a teď když jsem měl čas tak jsem mech rozhodil a mrknul dovnitř na vzduchotechniku,sice jsem si toho předtím nevšiml ale při detailnějším ohledání hlavy pístu jsem zjistil že ten gumovej klobouček(tichá hlava pístu) má díry vyosené s kanálky na kovové části,cca o půl díry,takže si logicky říkám že v tom je problem,díry jsou míň průchozí míň vzduchu pak tlačí na těsnění aby se roztáhlo a díky tomu jde zbytek vzduchu okolo protože těsnění přetlačí.
Takže se chci zeptat na následující věc, jak to opravit,musí být ty díry nějak tvarované jako je na originálním kloboučku nebo stačí když ten kousek vyříznu skalpelem aby díra měla plný tvar avšak už to nebude kanálek ve tvaru kapky na kloboučku hlavy, nemám už záručák takže reklamaci nemohu provést


11 říj 2010, 14:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Problem s M4
problem to asi nebude, ale nejlepsi reseni je ten kloboucek pootocit. k hlave to je sice prilepene, ale nemel by byt problem to sundat a pak znovu nalepit chemoprenem.

m4 maji vetsinou problem v souososti komora-mech, kdy kolikrat staci vzadu kudy prochazi sroub trnu pazby dat mezi mech a telo gumovou podlozku tloustky 1-2mm a mirne zbrousit podle potreby diry pro zadni cep a cep nad spousti. bez chrona se to dela fakt debilne, to ti reknu na rovinu

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


11 říj 2010, 15:14
Profil Zobrazit autorovy stránky
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 zář 2010, 19:30
Příspěvky: 853
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Mám M4 CQB 3. gen. od PJ. Ve zbrani je nová protitlaká vzduchotechnika od KA, pružina 130. Kámoši mají M4 od DB a G36C od JG, oboje v základu a ty střílí stejně nebo o kousek dál než tam moje a M4 a ještě mi to řve. Podle toho co jsem četl tak by mě toho řvaní mělo zbavit přepodložkování a promázání mechu, skusím to ale je ten dostřel normální ?

_________________
Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály!
Jo, je to nadsázka

151.SOF!


30 říj 2010, 13:24
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Máš někde únik vzduchu. Napřed vyzkoušej těsnost vzduchotechniky samotný (klasicky složit válec s hlavou a tryskou, trysku ucpat prstem a narvat do toho píst s hlavou...vzduch se musí akorát stlačit, nesmí ti nikudy utíkat ven). Pokud vzduchotechnika těsní, tak bude asi problém na přechodu tryska -> hopkomora, takže vypodložit hopkomoru aby neodskakovala, případně zkusit delší trysku...jako tohleto je problém, kterej se bez chrona řeší dost mizerně, ale dá se to.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 říj 2010, 13:32
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 zář 2010, 19:30
Příspěvky: 853
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Problem s M4
jak poznám, že hop komora odskakuje a jak jí mám případně vypodložit?
jinak na hlavni, před hop komorou mám takovou pružinu, to je normální? mě se to moc nezdá

_________________
Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály!
Jo, je to nadsázka

151.SOF!


30 říj 2010, 13:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Deacon píše:
jak poznám, že hop komora odskakuje a jak jí mám případně vypodložit?
jinak na hlavni, před hop komorou mám takovou pružinu, to je normální? mě se to moc nezdá


Nepsal jsem abys poznával jestli odskakuje nebo ne, psal jsem abys jí vypodložil aby odskakovat nemohla :D Pružina je v pořádku a je tam právě kvůli tomu odskakování, ale často nestačí, je lepší to vypodložit natvrdo takhle: http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/shs_komora.html (poslední obrázek)

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 říj 2010, 13:47
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 zář 2010, 19:30
Příspěvky: 853
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Problem s M4
dobře udělám to, může ta podložka být z čehokoliv? a jak tam na tom posledním obrázku je ta pružinka na tom výstupku, tak pomůže když jí tam dám taky?

_________________
Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály!
Jo, je to nadsázka

151.SOF!


30 říj 2010, 19:37
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Deacon píše:
dobře udělám to, může ta podložka být z čehokoliv? a jak tam na tom posledním obrázku je ta pružinka na tom výstupku, tak pomůže když jí tam dám taky?


Z čehokoliv dostatečně tvrdýho. Tu pružinku na obrázku ve tvym případě nahrazuje ta pružina na hlavni.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 říj 2010, 19:43
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 16 zář 2010, 19:30
Příspěvky: 853
Bydliště: Dačice
Nový příspěvek Re: Problem s M4
jo a ještě bych potřeboval jednu věc: nevíte někdo jaký by ta podložka měla mít rozměry ?

_________________
Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály!
Jo, je to nadsázka

151.SOF!


03 lis 2010, 15:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Délku a šířku poznáš z fotky, tloušťka závisí na konkrétní zbrani.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


03 lis 2010, 15:31
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Registrován: 20 lis 2010, 09:54
Příspěvky: 7
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Zdravim Mám M4 od APS. Mel takovej malej problem s flash hidrem. Rozhodl jsem se ze ho dtoahnu no a kdyz jsem to udelal zjistil jsem ze jsem pootocil celou tu kovovou hlaven a rozkyval predpazbi. Sice jsem to jaksi pootocil zpet ale nevim jestli jsem neudelal neco zevnitr. Prosim muze nekdo poradit i jak bych to cele mohl dotahnout?


20 lis 2010, 10:06
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
shiftyy622 píše:
Zdravim Mám M4 od APS. Mel takovej malej problem s flash hidrem. Rozhodl jsem se ze ho dtoahnu no a kdyz jsem to udelal zjistil jsem ze jsem pootocil celou tu kovovou hlaven a rozkyval predpazbi. Sice jsem to jaksi pootocil zpet ale nevim jestli jsem neudelal neco zevnitr. Prosim muze nekdo poradit i jak bych to cele mohl dotahnout?


Musíš dotahnout delta ring, což je ten nesmysl co drží plastový předpažbí v zadní části. Takže předpažbí sundej, drž hlaveň ve správnej poloze, chytni delta ring a toč...buďto se ti ta vnější (pohyblivá) část zasekne o výstupky a dotahneš to rovnou rukou, nebo ti vyskočí směrem dopředu, ty vezmeš nějakej příhodnej nástroj (hasák, francouzák...), chytíš do něj ten vnitřek co ti zůstal na místě, utahneš a pak tam ten vnějšek co vyskočil dopředu znova nacpeš.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 lis 2010, 12:37
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Registrován: 20 lis 2010, 09:54
Příspěvky: 7
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Akorat ja mam RIS predpazbi a dolni dyl jde sundat normalne ale horni drzi na tom delta ring a nevim jak ho mam sundat. Dekuji za pomoc


20 lis 2010, 15:47
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
U railovýho předpažbí povolíš ten šroub co je zapuštěnej v horní liště a pak ho vyklopíš nahoru stejně jako obyčejný předpažbí.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


20 lis 2010, 15:59
Profil ICQ
Desátník
Desátník

Registrován: 20 lis 2010, 09:54
Příspěvky: 7
Nový příspěvek Re: Problem s M4
OK, dik.


20 lis 2010, 16:37
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Ahoj, mam problem se zasobníkem od Aimtop(možná je to i zbraní nevím), vždycky když střílim tak mi pár kuliček vyhrnkne dovnitř a pak když měním zasobník padají ven nebo nekdy padají i z hlavně. Nevíte co s tim :( je to moje první gun takže jsem z toho celkem neštastnej že to takhle blbne.

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


04 pro 2010, 13:30
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Že ti při založení zásobníku pár kulí vyskočí do komory je normální, že ti při jeho vyndání pár kulí vypadne je taky úplně normální, že ti padají hlavní ven je problém se zbraní - pravděpodobně hopup gumičkou.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 pro 2010, 15:50
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Griffon píše:
Že ti při založení zásobníku pár kulí vyskočí do komory je normální, že ti při jeho vyndání pár kulí vypadne je taky úplně normální, že ti padají hlavní ven je problém se zbraní - pravděpodobně hopup gumičkou.

a hop-ip komorou to nebude?

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


04 pro 2010, 16:13
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Gumička je pravděpodobnější.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 pro 2010, 16:37
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Griffon píše:
Gumička je pravděpodobnější.

a kdys dam novou hop-up komoru? změní se neco extra?

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


04 pro 2010, 20:55
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Problem s M4
umaxer píše:
Griffon píše:
Gumička je pravděpodobnější.

a kdys dam novou hop-up komoru? změní se neco extra?


Záleží na tom, jakou tam teď máš a jakou bys tam dal.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


04 pro 2010, 20:56
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 24 zář 2010, 18:18
Příspěvky: 623
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Griffon píše:
umaxer píše:
Griffon píše:
Gumička je pravděpodobnější.

a kdys dam novou hop-up komoru? změní se neco extra?


Záleží na tom, jakou tam teď máš a jakou bys tam dal.

no nevim jakou tam ma mam tam proste zaklad G&P a dal bych tam tuhle http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1510

_________________
Challenges
[Zkrvavené BB],[Gaučový generál],[Fortunate son],[Tourretův syndrom],[Myslím to vážně],[Banzai!]

>G&P M4 RAS<


05 pro 2010, 13:43
Profil
Kapitán
Kapitán
Uživatelský avatar

Registrován: 11 zář 2010, 10:51
Příspěvky: 359
Bydliště: Deathmarovice
Nový příspěvek Re: Problem s M4
Citace:
a kdys dam novou hop-up komoru? změní se neco extra?


Zvýši se ti o neco málo ústovka tak cca 3-10m/s

_________________
kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE

Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!!
- Johann Wolfgang Goethe -


05 pro 2010, 14:34
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 398 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 14  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz