Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 02 úno 2023, 19:05




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 M14 TM/CA/Čína 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M14 TM/CA/Čína
Hele, těch 60-65m mi přijde moc. Dostřel M14 od TM v základu se blíží tak nějak k padesáti metrům...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


09 bře 2009, 22:19
Profil ICQ
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 27 úno 2009, 11:21
Příspěvky: 35
Bydliště: Chlumčany
Nový příspěvek Re: M14 TM/CA/Čína
Nekecám mám to změřený na pásmu, 60m s dávkou a s těma jednotlivkam bych typoval aspon nějakých 62-63, ale nevim páč sem to měřil po tom co se rozbil ten přepínač

_________________
Chlapci z Delty by dokázaly docela dobře osvobozovat jakákoliv rukojmí, ale všude kolem by se válely mrtvoly. Buck Revell-FBI
http://www.sfodchlumcany.estranky.cz/


09 bře 2009, 22:26
Profil
Rotmistr
Rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 27 úno 2009, 11:21
Příspěvky: 35
Bydliště: Chlumčany
Nový příspěvek Re: M14 TM/CA/Čína
no na krabici píšou dokonce 70m ale to už je fakt moc :) na čínu v základu

_________________
Chlapci z Delty by dokázaly docela dobře osvobozovat jakákoliv rukojmí, ale všude kolem by se válely mrtvoly. Buck Revell-FBI
http://www.sfodchlumcany.estranky.cz/


09 bře 2009, 22:28
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: M14 TM/CA/Čína
Jinak ta semi strelba u M14 od AGM lze jednoduse opravit, staci vyjmout mechabox z pazby, pak jen odsroubovat kryt spinace (NEmusi se rozlouskavat cely mechabox a ani rozdelavat kovovy dil zaveru) a vymenit za kvalitnejsi GD prerusovac, pak uz je po problemu ojizdeni zoubku prarusovace o pistove kolo (je to kvuli velke pace na clunek spouste):
http://www.morriscz.cz/index.php?headerMenu=detaildily&produkt=0959
Kdysi to vyrabel i AirsoftPro, ale uz to nema v nabidce

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


09 bře 2009, 22:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M14 TM/CA/Čína
pokud to z morrise nepomuze, tak s timto druhym dilem, to urcite pojede (zalezi na stavu zniceni prerusovace strelby):
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=146

je to vyzkousene na AGM M14

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


09 bře 2009, 22:49
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz