Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14 zář 2024, 15:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 H&K PSG1 
Autor Zpráva
Desátník
Desátník

Nový příspěvek Re: H&K PSG1
Griffon píše:
Já teda bazary sleduju pravidelně a nevšiml jsem si, že by se PSG-1 lidi zbavovali...nepamatuju si, kdy jsem naposledy viděl inzerát na prodej PSG-1, jestli teda vůbec někdy...

No neviem ako je rožširena vzhľadom na jej cenu je to isté aj na SK do konca si myslim že u nas som ešte osobne nevidl na ňu inzerát :shock:

10 dub 2012, 23:34
Moderátor
Moderátor

ja jsem ji hlavne za tech par let, co jezdim na soft videl jenom jednou. to taky o necem svedci

11 dub 2012, 05:06
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Já jsem jí za 11 let, co jezdim soft viděl asi dvakrát plus v Anáči a v inzerátech párkrát jo :-) V každy případě se to dost kroutí a po zkušenostech s G36 a ostatníma dlouhejma plasťákama bych určitě nechtěl kvér co se prohýbá jak luk, když to má bejt přesný.

11 dub 2012, 06:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Armádní generál
Armádní generál

asi tak. spise myslim ze tenhle kver neni obecne rozsireny, jednak kvuli svoji cene, jednak kvuli cene upgradu a co si budem povidat, tak jak to tu par lidi psalo, zadny zazrak to neni - kyve se to jak strom ve vetru. osobne jsem ten kver na zivo na akci videl jen jednou (taky jezdim tusim 10 let) a moc me nenadchl zpracovanim, a v inzeratech se to jimi taky moc nehemzi. tohle si koupi opravdu jen maximalni fanda. pokud chce nekdo kvalitni silnou odstrelovacku, tak si muze vymyslet vicemene cokoliv jineho a postavi to i s upgradem za cenu samotne PSG-1 (SRko, SVDcko, Tanaku, manual L96ky atd.)

11 dub 2012, 07:54
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Ja teda mam PSG od Tokya, full Systema 300% Upg. a bojim sa ze s tym niekedy niekoho fakt zabijem :D

Ano, trosku to vrzga, ano je to trosku velke, ano nie je to zrovna lahke, ano, nie je to ani lacne......

Ale v zaklade to ma dobru optiku a striela to neskutocne...a ked mam pravdu povedat, tak som este z nicoho presnejsieho nestrielal :) a to tam nemam ani specialnu hlaven, ani tlmic, dokonca ani nozicky :D beham s tym jak s Gckom po lese :D

26 srp 2013, 09:55
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2