Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 led 2023, 17:37




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 59 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Sniper MP001 
Autor Zpráva
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
http://airsoft.actionshop.cz/?produkt=1479

_________________
One shot, two kills!


14 led 2009, 20:05
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 26 lis 2007, 17:02
Příspěvky: 627
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Darken01 píše:
A kolik je to m/s těch 400 fps nevíte ,???


já koupil kalacha od chiny v základu a ten tahá 400fps nebo co to je a přepočet je 130m/s :wink: na odstřelovačku dost málo kdejakej zobák tě s čínou přstřílí i já cpu do kalacha do lesa 140 brko se vzduchárnou a do baráku tu 130 od chyny :D

_________________
Nenávist je přítěž, živoj je moc krátkej na to, abychom byli pořád nasraní!
www.gsas.ic.cz


15 led 2009, 18:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Desátník
Desátník

Registrován: 17 led 2009, 21:05
Příspěvky: 9
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
fps na m/s nasobte 0,3048
m/s na fps *3,28

jinak VSR-10 (TM) respektive BAR-10 (JG) tedy verny klon TM jsou imho nejlepsi, samozrejme po upgrade :) 550fps s 0.2 je pomerne slusny, strilet z toho minimalne 0.28, coz bude o nakym 70 fps mene (mozna kecam)


17 led 2009, 21:23
Profil
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
soft už neni co to bejvávalo...každej chce jen monstrózní dostřel a nic víc...no co mě je to fuk, že by to ztratilo 70FPS...aspoň budu mít něco co se mi líbí, a sundáš s tim dycky někoho... 8)

_________________
One shot, two kills!


18 led 2009, 14:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
M3jl4 píše:
soft už neni co to bejvávalo...každej chce jen monstrózní dostřel a nic víc...no co mě je to fuk, že by to ztratilo 70FPS...aspoň budu mít něco co se mi líbí, a sundáš s tim dycky někoho... 8)


Tak ono to je celkem logický, malý dostřel zbraní je jedna z ohromných nevýhod airsoftu...narozdíl od reálu jsou v airsoftu situace, kdy nerozhodují schopnosti ale dostřel na denním pořádku. Kolikrát já už jsem zažil, že jsem měl špatně krytého nepřítele na mušce, jenže jsem na něj prostě nedostřelil...a kolikrát už jsem zažil, že jsem odněkud uslyšel střelbu, ale nedostal jsem ani jeden zásah, protože kule neškodně dopadly pár metrů přede mě. U AEG se dá diskutovat, ale u sniperky monstrózní dostřel prostě potřebuješ...jinak jsi proti maníkům s pětisetrannými točáky v ohromné nevýhodě.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


18 led 2009, 15:36
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Registrován: 08 led 2009, 12:19
Příspěvky: 399
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
to jo no... :-D pokud se dokážeš šikovně k nim přiblížit tak to je jedno...nic není nemožné... ale zase potom aby ty snipeři byli zodpovědní lidé aby ti s ústovkou 160m/s a víc neposlali pod 40m zásah...to pak taky solidně bolí...a je to už docela nebezpečný...i když pod 170 to de...nad už to je docela brutus...

_________________
One shot, two kills!


21 led 2009, 20:54
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 bře 2009, 17:45
Příspěvky: 191
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Dobrý den

Omlouvám se za omývání starého tématu, ale kdybych založil nové téma na VSR 10 (MP001), tak by jste mě zřejmě snědli za živa.

Mám stejný problém, jaký se tu už řešil, bohužel mi to nepomohlo. Jednoduše, když zbraň natáhnu, ani se píst nezachytne, tak mi závěr vyletí z ruky zase zpátky. Přitažení spoušťového mechanismu mi nepomohlo.


Přílohy:
Poznámka: Přikládám fotografii spoušťového mechanismu, myslím, že tam je jádro pudla.
SM_MP001.pdf [584.12 KiB]
739 krát
08 srp 2009, 12:26
Profil Zobrazit autorovy stránky
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Tak bohužel takhle ti moc neporadim.Ta fotka toho moc neřekne potřeboval bych to mýt v ruce jestli si ze západních čech.
Něco okolo spoustaku tam blbnout bde ale takhle ti nereknu co.Muze to bejt i trnem, loziskama(jestli je tam máš) a dalšíma věcma...

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


08 srp 2009, 19:11
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 bře 2009, 17:45
Příspěvky: 191
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
No jsem z Ostravy, takže bohužel. Můžete alespoň říct co je ta nejpravěpodobnější závada, klidně pošlu i další fotky.

Mockrát děkuji


08 srp 2009, 19:42
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
FPS to m/s converter :)

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


08 srp 2009, 19:59
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 05 lis 2008, 14:47
Příspěvky: 166
Bydliště: Rybnice
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
[quote="gift"]fps na m/s nasobte 0,3048
m/s na fps *3,28
Super počítání, tak to já mám na L96 711 fps, krásné číslo :-) bohužel s 0,20g kulema, s 0,40g co střílí, tak nevím :lol: :lol:

_________________
!!! MÉ STŘELY SI VÁS NAJDOU I TAM KDE BY JSTE TO NEČEKALI !!!!!!
Veni, vidi, vici.Přišel jsem, viděl jsem, zvítězil jsem.
Vini, vidi , fugy


08 srp 2009, 20:50
Profil ICQ
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
A kdypa si to měřil na posledy :?: Já jen že to už tam nemáš delší dobu chekoval bych že teď okolo 180 což i tak je pěkná hodnota ...

Ostatně em jí někdy do anáče Caysimu na změření samotnýho by mě to zajímalo ...:wink:

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


08 srp 2009, 21:34
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 bře 2009, 17:45
Příspěvky: 191
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Myslíte, že by to mohlo být záchytem pístu.

Zdá se mi dost opotřebovaný.


Přílohy:
Poznámka: Přikládam jeho fotografii.
Záchyt_01.png
Záchyt_01.png [ 1.06 MiB | Zobrazeno 14315 krát ]
08 srp 2009, 23:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 bře 2009, 17:45
Příspěvky: 191
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Haló?

Vnímá mě vůbec někdo, jestli ano napište alespoň, něco, třeba že už s tím mám skončit.


09 srp 2009, 13:26
Profil Zobrazit autorovy stránky
Generál poručík
Generál poručík
Uživatelský avatar

Registrován: 21 čer 2008, 11:01
Příspěvky: 2422
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Hele v kliu jo tady u toho nikdo nsedí non stop a neni to chat, tak mě n...r takovejma vylevama.
Každopádně z fotek ti moc neporadím napsal sem ti co to muze bejt .Vzdycky je lepsi kdy zto ma mv rce takhle ti uz moc neporadim.KOmpletne rozebrat a zkontrolovat kousek po kousku

_________________
TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO
KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!!
KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN


http://www.scpmc.estranky.cz/


09 srp 2009, 14:44
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 27 bře 2009, 17:45
Příspěvky: 191
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Tak pardon, že jsem obtěžoval.


09 srp 2009, 16:04
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 04 črc 2009, 10:23
Příspěvky: 150
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Neobtezoval jsi.Jen vetsina lidi tu vic rozumi AEG nez sniperkam.Prece je lepsi pockat si na odpoved nez aby ti tu radil nekdo kdo o tom vi totalni prd ne?


09 srp 2009, 18:14
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 27 srp 2009, 16:28
Příspěvky: 2
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
hele, mám stejný problém který tu už 2x byl . . . a seru na to, něco je na těch puškách špatně . . . prodám to na díly a koupím SVD


27 srp 2009, 16:31
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Registrován: 27 črc 2009, 22:50
Příspěvky: 51
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
moje CH M4 CQB ma 400 fps coz je nakych 120m za sekundu a to je na snip malo to radsi vzduchovku :wink:

_________________
Úsťová rychlost vaší zbraně by nikdy neměla být vyšší než vaše IQ.
Takže pružinka z propisky


28 srp 2009, 09:35
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 27 srp 2009, 16:28
Příspěvky: 2
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
jn ty voe, o vzduchovce uz sem premyslel to by bylo asi tak nejlepsi :-D :-D :-D


28 srp 2009, 10:15
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
kejm -> To si děláš z nás prdel? Tobě to jednou nestačilo? Tejdenní banán na uklidnění, už toho mam sakra dneska dost.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


28 srp 2009, 21:15
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Registrován: 28 led 2010, 20:23
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
zdar hoši mam mp001 a mam problem někdy jak nabiju tak mi kulička nevystřelí, vyndám zásobník a kulička mi vypadne.Když otočím pušku obráceně tak nabije vždycky nevíte čím to může být :x


28 led 2010, 20:26
Profil
Štábní praporčík
Štábní praporčík
Uživatelský avatar

Registrován: 09 črc 2009, 10:40
Příspěvky: 174
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
babls: Kulička není natlačená až do komory, buď ti špatně sedí zásobník, nebo péro v tlačáků není fit..
Stává se ti i s úplně plným zásobníkem, nebo jen když máš něco vystříleno?

Stepan: Ve spošťouvým mechanismu je pružinka, která ten záchyt pístu tlačí ven. Vyzkoušej nejdřív naprázdnou, jestli jde ne úplně lehce zamáčknout do mechanizmu a pak zkontroluj výřez zespoda na válci, zda při natažení pístu není v tom výřezu něco, co by bránilo zachycení. Prostě to bez toho spoušťáku zkušebně natáhni v ruce, hlavně do toho výřezu prst nestrkej, umí to pěkně pohmoždit.

Já teď mám doma jinou kámošovu, které se zase zasekává píst v natažené poloze a nejde vystřelit. Holt china, o zábavu postaráno.

_________________
Legion of Blue Hills


22 úno 2010, 17:47
Profil
Svobodník
Svobodník

Registrován: 14 dub 2010, 16:01
Příspěvky: 1
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Nazdarek mam u tyhle zbrane problem rozbil se mi zasobnik a nemuzu ho nikde najit nevite o necem?slysel jsem ze tam jde i tokio marui
Kód:
http://airsoft.cz/shop/product_info.php?cPath=176_37_39_205&products_id=1816
Poradite pls dekuju


14 dub 2010, 16:05
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
Zkusil bych obmailovat airsoftový shopy, nějakej zásobník by se jim tam mohl válet, i když ho třeba v eshopu nemaj.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


14 dub 2010, 18:56
Profil ICQ
Četař
Četař

Registrován: 13 srp 2009, 21:10
Příspěvky: 14
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
To Stepan: Ano, je to problém toho záchytu pístu... Sám ji nevlastním, ale ten píst jsem zprasil, trošku dal do kupy a chvíli to fungovalo ;) Dnes už se dá koupit od SHS...
http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... pro-vsr-10

Jinak nevíte někdo o upgrade do týhle snipy? Konkrétně do tý MP001


08 srp 2010, 21:42
Profil
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 12 pro 2011, 18:20
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
zeptám se takhle puška má jinej(užší) válec než normal VSR od TM proto mě napadlo, jestli by šlo vysoustružit o trochu tu věc(nevím jak se to jmenuje), v který ten válec jezdí, pak by se tam dalo do válce věci pro VSR od ASpro novej zachyt nová hlava na ten válej.. a ptám jestli by to šlo a jestli by to pak pasovalo do hop komory?


08 led 2012, 22:46
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
V dnešní době řešit tohleto, když máš za 1500 čínskou kopču VSR-10 s kompatibilníma dílama, nebo za 2000 SVDčko, který má už v základu parádní výkon a dá se upgradovat s minimálníma nákladama? Blbost, jak jsem psal v jinym tématu, dej si ten kvér na zeď.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


09 led 2012, 01:14
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 12 pro 2011, 18:20
Příspěvky: 46
Nový příspěvek Re: Sniper MP001
no to SVD už mám doma asi měsíc :D ale jinak asi teda na to kašlu, radši to šoupnu do nový hlavně..


09 led 2012, 11:27
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 59 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz