Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 led 2023, 17:24




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 M4A1 CQB RAS2 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
bordel se tam nedostane a mam taky cernou kapsicku, ale to je detail, hlavni je, ze mam poradnou aku s dobrym pristupem. ja vlastnim vic zbrani, takze mi staci jediny aku pro ruzne zbrane a nemusim kupovat specialni tvarovky pro kazdou zbran zvlast.

crane pazbu koupis zde:
http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=557

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 lis 2009, 20:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Koukal jsem na to...Ta kabeláž se tam ve zbrani musí nějak předělávat nebo se jen přetáhnou kabely do pažby(popřípadě se převede do té Crane pažby) a je to?
Ta pažba:
http://www.anareus.cz/detail.php?id=1627
Mohla by to být tato?

A baterie:
http://www.anareus.cz/detail.php?id=1154
Co tato?


27 lis 2009, 20:51
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
nejlepsi je udelat novy kabely.

je to crane pazba, ale za tu cenu to nema smysl kupovat, to je lepsi ta, co jsem odkazoval ja.

tuto baterii nebrat, dost slaba, daleko lepsi je ta, co postoval Wrtak

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 lis 2009, 20:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
To cena je mnohem lepší to ano,ale já jen aby to něco vydrželo...:)To si radši připlatím ale měl bych to na dýl...

Kolik stojí předělat tu kabeláž?A udělají to v shopu?Já se totiž bojim zbran jen rozebrat,vůbec tomu nerozumím..Tkže já se do toho montovat nechci.


27 lis 2009, 21:01
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
ta cinska pazba naprosto dotacuje, ale jak chces ta gp asi bude lepsi.

v shopu ti to udelaji, nebo je i spousta soukromych techniku, co to umi. zalezi co za kabelaz, obyc kolem 500kc, s mosfetem asi o 300kc navic, zalezi na konkretnim cloveku, co si rekne za vyrobu a instalaci.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 lis 2009, 21:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
když je tu řeč o baterce tak se chci zeptat na TUHLE sice se tu psalo že G'n'P nee ale ta cena je hoodně zajímavá

@Mat:
jo to sem čet ale že za ty prachy...

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


Naposledy upravil Zoidbee dne 27 lis 2009, 21:24, celkově upraveno 1



27 lis 2009, 21:19
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Super tak ta Crane by mi teda asi nejvíc vyhovovala-nechám tam teda předělat kabeláž a převést do té pažby kam dám tu malou baterčičku:)

Tkže takhle by to teda nějak šlo?:)


27 lis 2009, 21:20
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Co jsem slyšel tk GP jsou oproti Sanyo uplny prd,radsi si kup sanyo ne?


27 lis 2009, 21:22
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
tak to si kup třeba tuhle http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=609 nemusíš nic pájet jen to popřepojuješ, to je jako lego :)

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


27 lis 2009, 21:23
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Radši to přenechám odborníkům:D:DJak se znám tk jsem schopný si tu zbran skur*t..:)Vrtat se do toho nechci:D


27 lis 2009, 21:24
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
bohužel ani servis v obchodě není záruka odborníků :(

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


27 lis 2009, 21:58
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Konecne jsem vyresil problemy s prihlasovanim a muzu zas sem neco napsat...

Když to vyruší všechny záruky tk to nevadí jelikož tu zbran stejně budu brát na dekoraci...Nebo myslíte že to mám vzít se zárukou?
Šlo by to tk že bych tu zbran dostal a pk bych ji proste dal předělat..Tu kabeláž,pažbu atd..


28 lis 2009, 09:19
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Já bych na záruku kašlal, kámoš měl ak betu se zárukou cosi se mu v tom vys**o a řekli mu že to je prostě opotřebení že to neuznávaj

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


28 lis 2009, 09:34
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Popravdě jsem to měl to samé,sice to byla čína(ale už byla 3,5,což si myslím že už by mělo být kvalitnější jk ty číny za 2),bylo to na airsoftguns...
Takže to koupim bez záruky na dekoračku a je to..pk provedu to co se zde psalo...


28 lis 2009, 12:40
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Já bych jenom doplnil, že baterku si nech určitě postavit ze Sanyo 1700mAh zelených článků, jsou to ty nejlepší velké články co můžeš mít.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


28 lis 2009, 14:45
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Až budu mít zbran tk se tu stejně budu ptát,kde a u koho atd...Jste mnohem zkušenější a všdycky se vyplácí se poradit...Se Sanyo jsem počítal na 110%,nic jiného bych do této krásky nedal:)


28 lis 2009, 15:44
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Chtěl jsem se ještě zeptat ,jaký je rozdíl mezi těmito zbraněmi?:)

http://www.armymarket.cz/m4a1-carbine-colt-gp-d0358
a
http://www.armymarket.cz/m4a1-carbine-marine-gp-d0359


29 lis 2009, 16:44
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Rozdíl je jen v ražení.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 lis 2009, 17:02
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Aháá..díky moc


29 lis 2009, 17:06
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Tk jsem zase brouzdal po Morrisovi a narazil jsem na další M4ku...
V předchozích příspěvcích jsme se bavili že bych koupil CS pažbu a dal ji na normal m4ku od G&P...

Nrazil jsem na tohle..
http://www.armymarket.cz/m4a1-carbine-c ... c-gp-d1938

Ta kabeláž už je speciálně vyvedená do té pažby?Pokud je to ta crane pažba tk se tam vejdou normal celé články od Sanyo nebo musim tam dát tu poskládanou?
Koukal jsem an cenu,není nějak malá?
Co znamená to Economic úplně na konci?
A ta ústovka se mi zdá hrozně malá,kolik tj na m/s?
Jinak celkově se vyrovná této?
http://www.armymarket.cz/m4a1-carbine-colt-gp-d0358
Chtěl jsem je porovnat jenže u éto nejsou žádné informace...
Dole jsem ještě četl,7,2V battery only-Takže tam jde opravdu jen 7,2?


30 lis 2009, 16:58
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
- Jsou do toho speciální akumulátory
- Cena je nízká, protože to není plnohodnotná GP, ale verze očesaná kvůli snižení ceny...což je zároveň odpověď na to, co znamená to Economic - je to označení téhle levnější GP série
- Úsťovka je nízká právě z toho důvodu, že je to očesaná levnější verze, převod na m/s je ohromně složitá věc :roll: 250FPS = cca 75m/s

A plnohodnotné GP se v žádnym případě nevyrovná.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


30 lis 2009, 17:10
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 kvě 2009, 16:48
Příspěvky: 182
Bydliště: 4 zavit na pruzine
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Hoši jen vám chci připomenout že pokud budete mít crane-stock pažku a v trubce danej fet tak vám s velkou pravděpodobností nepujde zasunout celá pažba. Aspň u mě to tak je, ale já mám velkou Sanyo 9,6V takže s 8,4V by to možná šlo.

_________________
:arrow: :idea: :mrgreen:


02 pro 2009, 15:48
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Myslím že to vadit nebude,jelikož při hře budu určo hrát s pažbou vysunutou...A až se skončí tk se prostě vyndá baterie a zasune pažba a je to ne?


02 pro 2009, 17:38
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
presne tak matte, bohuzel mosfet jinam nejde umistit

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 pro 2009, 21:20
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
chtěl bych se zeptat jestli jste někdo do M4 s CS někdo montoval tenhle mosfet http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php?products_id=609 jestli to jde OK a je tam třeba rezerva na posouvání pažby? Jinak kvalita káblů nebo tak, nemáte zkušenost někdo?
díky :)

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


02 pro 2009, 21:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
jo daval jsem to do crane pazby, fotka je zastarala, mosfet je posunut temer ke kontaktu k baterii a neni tam spojka mechabox - crane. takze to lze do crane bezproblemu umistit, jenom si musis dat pozor, aby jsi neposkodil izolaci kabelu, kdyz budes nasouvat trn pazby. musis mit na kulise prepinace elektrickou pojistku. samotny mosfet (to v cernym pouzdre) vystupuje z crane pazby, takze rezerva je dostatecna.

kabely jsou tvrdsi s tvrdou izolaci, ale ta se zase tezko poskozuje. na silnejsi pruziny bych doporucoval vymenit konektor za deanT. Vyhodou je, ze nemusis nic pajet. pripravene vsadit do zbrane, ale radsi si zkontroluj, zda ti clunek spoji kontakty, jsou trochu kratsi nez obvykly. je to upravovana element kabelaz:
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=168

takze nepocitej s nejak extra kvalitnim zpracovanim konektoru na kabely a spoustove kontakty, ale jinak samotny kabely se jevi jako dobry, daval jsem to na m130 a dobry.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 pro 2009, 22:12
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
díky :)

musis mit na kulise prepinace elektrickou pojistku
//
mám m4ku d dboys a tam není el pojistka ne? To bych musel dokoupit ještě tu kulisu nebo se to dá nějak vošéfit?

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


02 pro 2009, 22:21
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
tak bud koupit kulisu s kontakty, treba:
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=210
nebo pokud jsi sikovny, tak na stavajici kulisu dodelat tento plisek
nebo spajet kontakty na spoustovym domecku na kabelazi (nahradi to ten plisek)

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


02 pro 2009, 22:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz