Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 led 2023, 18:03




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 M4A1 CQB RAS2 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Vyrazíš ty dva čepy co ho drží pohromadě, nasadíš ho tam a zase je tam vrátíš :wink: Jo a jinak popruhy se tahaj jak se to komu hodí, takže popruh chycenej za mířidla/carryhandle je vcelku normální věc :D

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 říj 2009, 20:15
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
aha... takže bych se vys**l na dávání očka někam a nechal ho tam jak je na tý fotce?? stejně mám v plánu banánomet

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


11 říj 2009, 20:16
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Si ho nech tam kde se ti to hodí :wink: Jinak když dáš banánomet, tak ho můžeš mít jak pod mířidlama, tak tam jako na fotce, je to fuk :wink:

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 říj 2009, 20:18
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
tak se mi ho tam povedlo dát http://i37.tinypic.com/18iud1.jpg díky za pomoc... jen se mojim aby to když tak vydrželo nějákej skok a sprint :D
jen se to tam trochu kvrdlá... je to normální?

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


11 říj 2009, 20:26
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
jj, je to úplně normální.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


11 říj 2009, 20:32
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
chtěl jsem se zeptat, jestli je někdodo měl tuhle zbraň rozdělanou - chtěl bych se zeptat jak je dlouhá vnitřní hlaveň?? btw jakou byste mi kdyžtak doporučili?
a ještě jeden dotaz: okukal jsem na TENHLE upg. set co myslíte zvedl by samotnej + ta hlaveň výkon? brko co sem se ptal v anáči by tam mělo bejt 120

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


21 říj 2009, 16:46
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Zoidbee píše:
chtěl jsem se zeptat, jestli je někdodo měl tuhle zbraň rozdělanou - chtěl bych se zeptat jak je dlouhá vnitřní hlaveň?? btw jakou byste mi kdyžtak doporučili?
a ještě jeden dotaz: okukal jsem na TENHLE upg. set co myslíte zvedl by samotnej + ta hlaveň výkon? brko co sem se ptal v anáči by tam mělo bejt 120


Tenhle set je naprd. Pružina tam je sice 120, ale čínská, takže se vyrovná plus mínus Guarder 110, když je nová.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 říj 2009, 17:16
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
tak pružina to není prob,ém, ta stojí pár korun... mě jde spíš o zbytek toho setu

//////
sakra já si to blbě vyložil :D dá se koupit nějákej celkem dobrej set v týhle relaci?

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


21 říj 2009, 17:20
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 kvě 2009, 16:48
Příspěvky: 182
Bydliště: 4 zavit na pruzine
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Takze délku hlavně si už přesně napamatuju ale na moji M4 (GP) to bylo něco kolem 300-340mm, přesně si to už napamatuju a nemám tu žadný nářadí na rozdělání.
Co se týče upgrade setu taky můžu jen doporučit set M4 od Guruupgrade+ M120 guarder + CA kola, šikmí zuby, zátěžová...

EDIT/
http://www.guruupgrade.com/cz/katalog/c ... r16--nikl-
tohle mám, a perfekt

_________________
:arrow: :idea: :mrgreen:


21 říj 2009, 17:25
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
to se mi taky celkem líbí, kola třeba toto?? http://www.armymarket.cz/sada-kol-se-si ... e-ca-d0934 + brko od guarderu... Jinak co myslíš zbytek vnitřku by tu 120 udržel v poho??Ta zbraň je od DBoys

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


21 říj 2009, 17:38
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 kvě 2009, 16:48
Příspěvky: 182
Bydliště: 4 zavit na pruzine
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Jop. Tyhle kola mám taky. Pružina záleží na tobě.
Pak by to ale asi chtělo nový ložiska + spínaní pomocí mosfetu/ relé

_________________
:arrow: :idea: :mrgreen:


21 říj 2009, 17:49
Profil
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
ložiska mám (podle výrobce) 7mm ale nevim jaky (asi kluzný)zbraň sjem nikdy nerozdělával, takže počkám na kámoše až někdy přijde ať kdyžtak poradí...

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


21 říj 2009, 17:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
u cinskych zbrani nikdy nevis, co ti vydrzi, kdyz jdes do upgradu, tady budes mit nejvyssi prevdepodobnost snizeni mechu, zakladni kola bych klidne nechal na m120, vetsinou to udrzi dost dlouho. nech si udelat uprgrade se zkuseneho kamarada v servisu zbrani, neni to takova sranda, jak si lidi mysli

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


21 říj 2009, 18:22
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
4 Jeff: jo s tim počítám... jen jsem se chtěl dovnitř s kámošem kouknout, ne se v tom nějak rejpat xD
abych věděl jak se do toho dostat když se tam stane nějáká banalita a nemusim s tim pak etět do anáče nebo morrisu

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


21 říj 2009, 18:42
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Ještě bych připomenul trn pružiny, chtělo by to kovovej s ložiskem :wink:

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 říj 2009, 18:51
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
měl bych otázku když se řekne vzduchotechnika tak co to všechno obsahuje?? trysku, hlavu válce, válec, píst, hlavu pístu?

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


21 říj 2009, 18:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Píst bejvá v setech vzduchotechniky, ale do vzduchotechniky bych ho asi nepočítal...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


21 říj 2009, 19:00
Profil ICQ
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
a jak mi tu Sistematicx doporučoval ten set, je velkej rozdíl mezi teflonem a niklem?? že oboje to stojí stejně :)

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


21 říj 2009, 19:03
Profil
Podporučík
Podporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 28 kvě 2009, 16:48
Příspěvky: 182
Bydliště: 4 zavit na pruzine
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Matně si vzpomínám že sem tu někde o tom rozdílu četl. Ale teď plácnu "asi v tom moooooc velkej rozdíl nebude". Fakt si nevzpomenu co se tu psalo, možná že to mělo něco dočinení s teplotou. Ale to asi fakt kecam.

_________________
:arrow: :idea: :mrgreen:


29 říj 2009, 13:20
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Zdravím,
Omlouvám se a vím že tento dotaz nepatří k tématu ale nechtěl jsem základat nový a tk sem to hodil sem...

Chtěl bych se zeptat zda je baterie u této zbraně:
http://www.armymarket.cz/m4a1-carbine-colt-gp-d0358

umístěná v pouze v předpažbí tk jk je vidět na tom obrázku nebo jestli se ještě na předpažbí dává něco do čeho se ta baterie dává...

Děkuji


27 lis 2009, 17:41
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 21:00
Příspěvky: 970
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Dává se do předpažbí buď minitype nebo tvarovaný aku ... Pokud by sis vybral eMku s RIS předpažbím, mohl bys na ní hodit PEQ (na tuto je ta možnost taky po dokoupení kusový RIS lišty)

_________________
Wrtak -- GSAS
Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého


27 lis 2009, 17:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Já bych právě chtěl aby to bylo v předpažbí...Nelíbí se mi to jak je to ještě nad předpažbím nahoře...A je to velká nevýhoda oproti jinejm mkám(myslím řady M16)že ta baterie je v předpažbí místo v pažbě?Dostává se k tomu hůř nebo stejně jako v pažbě?


27 lis 2009, 18:07
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 21:00
Příspěvky: 970
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Mno jde o to, že se ti do předpažbí vejde malá baterka, která vydrží míň než třeba Large typy do pevných pažeb (M16,M15) ... Nejlepší v tomto směru pro zachování praktičnosti výsuvný pažby je hodit baterku s kablama na pažbu do kapsy :wink:

_________________
Wrtak -- GSAS
Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého


27 lis 2009, 18:19
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Ooh oh:D:DTo musí vypadat..Ale zas na druhou stranu to musí být praktické...
Záleží na tom kolikrát je zeslabení ty baterie znát?..A jaký je k tomu přístup?Přinejhorším holt budu muset koupit těch baterií víc a během akce č tréninku měnit no:D:D


27 lis 2009, 18:23
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 21:00
Příspěvky: 970
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Na pažbě to vypadá super, když kabely vytáhneš do trnu pažby a batrku do zásobníkový sumky určenou na pažbu. Když se to dobře udělá, nic není vidět :wink: ... Jinak dá se to řešit tí, že si koupíš několik baterek, ale to je docela drahý řešení ... Nebo si taky můžeš poskládat vlastní tvarovaný akku v GESu v Plzni, ale teď bych kecal, kdybych řekl kolik to stojí ...

_________________
Wrtak -- GSAS
Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého


27 lis 2009, 18:27
Profil Zobrazit autorovy stránky
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Ještě nemám ani tu zbran..ptám se proto abych předběžně věděl co to bude stát a jak to bude vypadat....Ještě se poohlídnu...Chtěl bych baterii normálně do pažby jako to maj M16(1 mám doma)jenže ty m4 se mi víc líbí...Tk nevím do čeho půjdu...Každopádně ti děkuji za odpovědi...

BTW:Ještě se zeptám...Kolik % tk vydrží ta složená baterie oproti Large typu Sanyo?


27 lis 2009, 18:33
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
baterie na pazbe nevypada spatne, takto to mam ja:
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/ka ... be_19b.jpg
http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/ka ... be_18b.jpg

pak jsem to jeste vylepsil jinou pazbou, ze kabely nejdou vibec videt:
http://www.chrudim.asteam.cz/team/jeff/ ... ne_2_b.jpg
http://www.chrudim.asteam.cz/team/jeff/ ... ne_3_b.jpg

ohledne baterii, large bateire vydrzi radove 2x dele a maji vyssi tvrdost, tj. treba na m130 ti large 8.4V baterie bude rychleji strilet nez mala 10.8V baterie, ale to vsechno zalezi na na presnem typu bateire.

pristupuje je do predpazbi jednoduse, akorad odklopis jednu polovinu predpazbi a je to. jde to bez nastroju. nevyhoda bateire v predpazbi je tezsi zbran na predek, s baterii vzadu je to daleko lepsi.

taky muzes zvolit kompromis, mit m4a1 s crane pazbou, kam se vejde specialne poskladana large baterie a muzes ji zasouvat jako klasickou posuvnou pazbu, jen je trochu sirsi.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 lis 2009, 18:54
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadporučík
Nadporučík
Uživatelský avatar

Registrován: 13 črc 2009, 14:04
Příspěvky: 298
Bydliště: Prágl
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
já osobně mám Crane ažbu na svojí M4ce a přikláněl bych se za tohle řešení. Jediná nevíhoda je to že se musíš naučit dát tam ty jabely tak aby ti šla pažba v poko zasouvat/vysouvat a pak je problém že musí být spešl aku, ještě jsem viděl že jeden týpek měl crane pažbu a jsou tam takový západky jakoby u konce kterej je u zbraně a jednu měl vyražřennou a na trnu klasickou baterku

_________________
NEPROJDOU!!!
ČSLA (80.léta) & Pohraniční stráž - rýnektynk

http://www.kvph.cz


27 lis 2009, 19:03
Profil
Podpraporčík
Podpraporčík

Registrován: 22 říj 2008, 20:16
Příspěvky: 81
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Tvl nestíhám pobírat ty informace co na mě tady všichni chrlíte:D:DZ toho co jsem pochopil by tedy pro mne byla nejlepsi ta M4 Crane stock...Tedy chápu to tk:že ta crane má pažbu výsuvnou jako normal m4 ale do té pažby se vejde normální Large typ baterie jako do pažby u M16ky,ano?

Jeff...to co si postoval vypadá celkem pěkně,jen to přestříknout na černo a skoro to neni vidět...Jen se zeptam,nepadá ti tam do toho bordel když tam máš takou díru u těch kabelů?:)


27 lis 2009, 20:25
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 bře 2008, 21:00
Příspěvky: 970
Bydliště: Stříbro
Nový příspěvek Re: M4A1 CQB RAS2
Napadá tam minimálně nečistot. A pokud se budeš o svojí zbraň dobře starat a čistit ji, neni to žádnej problém. Do cranu je taky speciální tvarovka. Jenom tak pro přehled si zkus projet pár obchodů (třeba Anareus) a podívej se na různý druhy akku, ať máš přehled :wink:

_________________
Wrtak -- GSAS
Vyhraješ, když porazíš. Ne když podrazíš !!

Mobile No.: 776 798 793
E-mail: Vrtak.Paramount@seznam.cz
33. Výcvikové středisko STŘÍBRO
57. Mechanizovaný pluk Františka Palackého


27 lis 2009, 20:37
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz