Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 08 zář 2024, 18:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1926 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 65  Další
 SVD dragunov! PŘESNÁ REPLIKA! 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Nový příspěvek Re: SVD dragunov! PŘESNÁ REPLIKA!
odro1 píše:
Čaute pred 2 tyzdnami som si objednal tento SVD dragunov z municaku no vsimol som si ze sa mi kyve hlaven , čital som tu ze sa tiez na to stazovali a ze tam navrtal nejaky srobik alebo co, ja som to skusal vymädzovat paskou no o kusocek som tu vôlu hlavne zmensil no o po chvili hrani to bolo zasa to iste a dalsi problem strielam s 0.25 gulickami a chcem sa opytat ci je to normalne ze po nejakych cca 20 - 25 metrou mi gulku prudko zatiahne do lava viete mi nejako s tymito problemami poradit ? za rady vopred dakujem

Vše se děje kolem komory a přítlaku gumy a rozměrů uvnitř komory. Je to asi její hlavní role. Kdysi kapitalisti na nás v 60.létech seslali mandelinky, pohroma zeměděců a dnes v 21.století na nás číňani seslali na chuja komory do SVD...

to Imput: předtím měl MB01 a možná mám starou komoru doma... no musím se podívat.... ale po úpravách... žeby?

20 črc 2011, 10:18
Desátník
Desátník

homer028 píše:
odro1 píše:
Čaute pred 2 tyzdnami som si objednal tento SVD dragunov z municaku no vsimol som si ze sa mi kyve hlaven , čital som tu ze sa tiez na to stazovali a ze tam navrtal nejaky srobik alebo co, ja som to skusal vymädzovat paskou no o kusocek som tu vôlu hlavne zmensil no o po chvili hrani to bolo zasa to iste a dalsi problem strielam s 0.25 gulickami a chcem sa opytat ci je to normalne ze po nejakych cca 20 - 25 metrou mi gulku prudko zatiahne do lava viete mi nejako s tymito problemami poradit ? za rady vopred dakujem

Vše se děje kolem komory a přítlaku gumy a rozměrů uvnitř komory. Je to asi její hlavní role. Kdysi kapitalisti na nás v 60.létech seslali mandelinky, pohroma zeměděců a dnes v 21.století na nás číňani seslali na chuja komory do SVD...

to Imput: předtím měl MB01 a možná mám starou komoru doma... no musím se podívat.... ale po úpravách... žeby?

No a nejaky napad ako to opravit ? lebo ja som skusal ze som tu komoru co zasuvas do tela zbrane tak som ju kus obtiahol paskou aby to viac vymedzilo no o daco sa menej kyvala hlaven ale uz je to zas to iste ...

20 črc 2011, 11:02
Podporučík
Podporučík

to odro1:
Skús pozrieť v tomto topicu pár strán dozadu. Sú tam fotky ako som si zafixoval hlaveň. Nepochybujem že to vyrieši aj tvoj problém. Je to jednoduché - 1 diera s 3,3mm vrtákom zo spodu + M4 závitník (keď nemáš doma tak určite bude mať nejaký známy). Ak si neni totálne teleso tak to zvládneš za 10 minút.

A s tou komorou je to síce boj, ale keď sa s tým trochu človek pohrá tak sa dajú celkom slušné výsledky dosiahnuť aj s ňou. Ak máš ešte pôvodnú hop-up gumu (je to tá so zárezom na bubne) skús použiť tú - mne to s ňou tesnilo najlepšie (skúsil som Guru, GD, ICS, AimTop). To zatočenie do strany po 25m môžu spôsobovať viaceré veci (nekvalitné BB-čka, vietor :) zle nasadená alebo vydratá hop-up guma...) ale ak ti to zahne vždy rovnako do tej istej strany tak to najpravdepodobnejšie bude v tom, že máš pootočenú vnútornú hlaveň - to je celkom bežné. Skús to rozobrať a zložiť presne.
Až na ten dementný prítlak hop-upu na tej komore nieje vlasne nič zlé :D Skús pozrieť či nemáš zodratý prítlačný valček - pelendrek. Odíde celkom rýchlo. Dá sa použiť napr. kúsok z O-krúžku hlavy piestu (nepotrebného samozrejme) , ten Guru som neskúšal ale stačili mi negatívne ohlasy čo som si prečítal.
Najviac ma vytáčal ten zlý prístup k štelovaniu hopu a to že sa po pár ranách sa rozladil - preto vzniká dojem že sa to ani za chuja nedá vyladiť. Vraj exitsuje nejaký prípravok, ktorý sa nanesie na závity a zabráni povolovaniu skrutiek (tušim od Pattexu). To by mohlo dosť pomôcť. Ja som to vyriešil uplne inou komorou.

to Imput: Spodok komory - vchod na BB-čka zo zásobníku je u MB01 uplne iný. Hlava zásobníka sa zasúva do komory a tryskla si berie náboj priamo zo zásobníka. Pri SVD to je riešené ako u väčšiny AEG.

20 črc 2011, 19:10
Desátník
Desátník

ALTERNATiVA píše:
to odro1:
Skús pozrieť v tomto topicu pár strán dozadu. Sú tam fotky ako som si zafixoval hlaveň. Nepochybujem že to vyrieši aj tvoj problém. Je to jednoduché - 1 diera s 3,3mm vrtákom zo spodu + M4 závitník (keď nemáš doma tak určite bude mať nejaký známy). Ak si neni totálne teleso tak to zvládneš za 10 minút.

A s tou komorou je to síce boj, ale keď sa s tým trochu človek pohrá tak sa dajú celkom slušné výsledky dosiahnuť aj s ňou. Ak máš ešte pôvodnú hop-up gumu (je to tá so zárezom na bubne) skús použiť tú - mne to s ňou tesnilo najlepšie (skúsil som Guru, GD, ICS, AimTop). To zatočenie do strany po 25m môžu spôsobovať viaceré veci (nekvalitné BB-čka, vietor :) zle nasadená alebo vydratá hop-up guma...) ale ak ti to zahne vždy rovnako do tej istej strany tak to najpravdepodobnejšie bude v tom, že máš pootočenú vnútornú hlaveň - to je celkom bežné. Skús to rozobrať a zložiť presne.
Až na ten dementný prítlak hop-upu na tej komore nieje vlasne nič zlé :D Skús pozrieť či nemáš zodratý prítlačný valček - pelendrek. Odíde celkom rýchlo. Dá sa použiť napr. kúsok z O-krúžku hlavy piestu (nepotrebného samozrejme) , ten Guru som neskúšal ale stačili mi negatívne ohlasy čo som si prečítal.
Najviac ma vytáčal ten zlý prístup k štelovaniu hopu a to že sa po pár ranách sa rozladil - preto vzniká dojem že sa to ani za chuja nedá vyladiť. Vraj exitsuje nejaký prípravok, ktorý sa nanesie na závity a zabráni povolovaniu skrutiek (tušim od Pattexu). To by mohlo dosť pomôcť. Ja som to vyriešil uplne inou komorou.

to Imput: Spodok komory - vchod na BB-čka zo zásobníku je u MB01 uplne iný. Hlava zásobníka sa zasúva do komory a tryskla si berie náboj priamo zo zásobníka. Pri SVD to je riešené ako u väčšiny AEG.

Tak diki moc co za rady budem to zajtra opät rozoberat :D ale nevadi hh, a tu pastu kupis aj v nejakom obchode kde predavaju suciastky na auta npr. start-auto alebo aj kde predavaju naradie a povies im ze potrebujes zaistovaciu pastu na zavity ja to pouzivam dost casto ked si robim s motorkou alebo robime aj s autami a je to vynikajuca vec pretoze ked ta pasta to vydrzi na mojej motorke tie otrasi na trati a srobi sa ani kus nehnu tak to neni sanca ze sa povoli potom ten hop-up srobik na tej zbrani hh

20 črc 2011, 19:33
Podporučík
Podporučík

Páni, prosím Vás máte niekto na tomto SVD-čku tlmič? Rozmýšlal som ako by sa tam dal pripevniť - keď zhodím flashhider s muškou tak by sa tam dal urobiť závit, ale nikde neviem zohnať takú 14-ku závitník (nieje to metrický závit). Neexistuje nejaká redukcia? Niečo takéto?

22 črc 2011, 08:21
Četař
Četař

Ahoj, jelikož už mě vážně nebaví řešit Hop-up, tak mě něco napadlo.
Největší problém na SvD, je že kuličky neustále tahají doprava, prostě letí a pak prudce zabočí doprava- větrem to není, hlaveň je čistá. :!:
100% je na vině komora. Nejspíše ta díra, která je pro hop váleček( žížalu), je křivě vyvrtaná, tak proto hop bobánek je nakřivo.
Napadlo mě, na tom prostředním červíku pro nastavovaní přítlaku zvětšit závit a protáhnout tam delšího červíka, díky tomu nepotřebuju hop váleče.
Zatím jsem zkoušel vyndat hop váleček a červíka našroubovat tak hodně, aby tlaščil přímo na gumku a zajistil do druhým červíkem. O něco se to zlepšilo..
Zajímají mě vaše náměti. :)
Jestli to nevijde SVD pujde na zeď a budu čekat než se někdo odhodlá vyrobit novou komuru :twisted:

22 črc 2011, 11:19
Desátník
Desátník

no mam dalsi problem vypadol mi ten fifik co je posledny mali imbusacik v hop-up komore taky fifik na strunke a ten mi vypadol neviem ako sa mi to mohlo stat no chcem sa opytat cim by som to mohol teraz nahradit ?

22 črc 2011, 18:22
Desátník
Desátník

odro1 píše:
no mam dalsi problem vypadol mi ten fifik co je posledny mali imbusacik v hop-up komore taky fifik na strunke a ten mi vypadol neviem ako sa mi to mohlo stat no chcem sa opytat cim by som to mohol teraz nahradit ?

no uz som to aj nasiel asi takto nejak :)

http://www.youtube.com/watch?v=49p7bJt4 ... re=related

22 črc 2011, 21:15
Četař
Četař

Tak mé problémy s hopem jsou vyřešeny. (doufám, že už navždy)

Zde je moje řešení: Pokud máte problémy s tím, že kuličky létají prudce do stran, může za to nejspíše křivě navrtaná díra na hopváleček.
Proto mě napadlo váleček vyhodit místo něj použít delšího červíka.

Použil jsem červíka ze zásobníku- ten červík kterej je v předním záchytu.
Je tak akorát dlouhej, nahradil jsem ho červíkem z komory, jednoduše jsem je prohodil, si udrží jenom jednu část, ale myslím, že to stačí...

Ten dlouhý červík jsem dal do komory, je akorát dlouhý, takže ho můžete regulovat i prstem.

No a už žádné problémy. 8)

23 črc 2011, 10:43
Podporučík
Podporučík

imput ... nechcem ťa strašiť, ale zdá sa mi že to neni najšťastnejšie riešenie. Ak som ťa správne pochopil, tak ti teraz skrutka na nastavenie prítlaku hopu tlačí priamo hop gumičku bez prítlačného valčeka. Mylsím že šrób je dosť ostrý a je len otázka času kedy prereže gumu ... okrem toho , prítlačný valček sa deformuje aby sa bubon hopu mohol schovať keď sa taďe pretláča gula.
Nadruhú stranu, keď ti to striela podla predstáv, nemá zmysel to prerábať.

23 črc 2011, 16:34
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Tak prý tento měsíc začne GURU prodávat novou Hop komoru. Cena cca 600,- Kč.

02 srp 2011, 20:43
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

A objevilo se nějaký nový info o tý chystaný AEG Dragunova?

03 srp 2011, 05:06
Kapitán
Kapitán

Contractor píše:
A objevilo se nějaký nový info o tý chystaný AEG Dragunova?

Nejprve bude kopie RealSword s dřevem.Méžná už za měsíc. Později kopie CA, s plastovým pažbením.

03 srp 2011, 06:18
Četař
Četař

Výýýborně. Ceny už se ví?

03 srp 2011, 06:51
Kapitán
Kapitán

Contractor píše:
Výýýborně. Ceny už se ví?

Ceny se dozvíte,až je budeme mít.( Pro některé ,,mýt,,)

03 srp 2011, 07:16
Četař
Četař

A aspoň přibližně? Ať vím, na co se mám připravit a kolik toho můžu prochlastat :D

03 srp 2011, 07:24
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Na tu kopii RS SVD se už těším :-)

03 srp 2011, 09:20
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Je to ono?

http://smartteamhk.com/index.php?main_page=product_info&cPath=1&products_id=410

03 srp 2011, 14:40
Podpraporčík
Podpraporčík

Som zvedavy na to cinske aeg , kopia podla CA ma viac laka kvoli lepsej moznosti upgradu (sirsi vyber znaciek dielov a kompatibilita).

04 srp 2011, 17:18
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

cau, nevíte jakto že kámošovo svd dostřelí tak 40 - 50 metrů a pak začne padat kulička ale když už začne padat tak má furt hroznou sílu? , Při pružině 150, nevíte čím to může být?

06 srp 2011, 11:40
Podpraporčík
Podpraporčík

vymenit hop up gumu lebo ta tym ze ma rozdeleny vankúšik prítlaku tak ked ho dotiahnes tak sa roztiahne do stran vobec netlaci na gulicku. S tvrdou hop up gumou s klasickym pritlakom zabera hop up fajne

06 srp 2011, 14:01
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

ok, díky, jinak neví někdo od kud koupit svd? http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1474 tu? jinak bude střílet toto svd s novou hop komorou už pořádně? nevím zda mám koupit svd nebo mb08D

06 srp 2011, 15:49
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Dobrý den, čet sem asi posledních 10 stran.. ale chtěl bych se zeptat jestli by nešlo z týhle komory http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=673 udělat pár úprav a že by pak pasovala do svd.. mám jí doma tak mě to napadlo.. a kdyby měl někdo nápad jak to udělat piště na mail trybytka@email.cz .. jinak sem si spokojen nadmíru.. ale jen mi tam vadí jedna věc.. po 40m mě kulička letí tak o 5-15m doleva.. a tak neznáte náké řešení? Když tak hned sem s ním.. :-) jak sem to čet ty stránky z5, tak sem z toho náké řešení moc nepochopil.. Předem děkuji moc za odpověd.. :-) Jinak sem se ted dozvěděl dost skvělou zprávu do 1,5 měsíce bude Hop-Up komora pro svd serie 1. a co sem se bavil.. tak při střelbě není problém s kuličkou akorát prý musejí ještě vycentrovat 2 kuličky, že tam padají. Ale že to je už prý maličkost. Sem nadšený až mooc. :-))

10 srp 2011, 18:21
Podporučík
Podporučík

Odporúčam ti prečítať si celú tému, nielen posledných 10 strán. Nájdeš tu podrobnú odpoveď na všetky otázky, na ktoré sa pýtaš.

K tej komore MB01:
ALTERNATiVA píše:
Spodok komory - vchod na BB-čka zo zásobníku je u MB01 uplne iný. Hlava zásobníka sa zasúva do komory a tryskla si berie náboj priamo zo zásobníka. Pri SVD to je riešené ako u väčšiny AEG.

To znamená že za predpokladu že máš dostatočne šikovné ruky a prístup k potrebným nástrojom ... a dokážeš vyrobiť "kocku" s tunelom pre bb-čka, ktorá zapasuje do komory (tam kde sa pôvodne zasúva hlava zásobníka) ... a vonkajšie rozmery komory niesu väčšie ako pôvodná SVD komora - tak ano dá sa to.

12 srp 2011, 12:06
Četař
Četař

Ahoj, chtěl jsem se zeptat, kdo ví více o té chystané hop komoře, protože myslím že to bude střílet o takovejch 20-30% líp. Tahle hop komora je dost blbá, hledám nějaké prozatimní řešení, prosím napíše tu někdo opravdu PODLOŽENÉ upravení, které mu funguje, nemám soustruh ani takové vymožřenosti abych do toho mohlů zasahovat více, ale jak tak hledám furt se tu najde tolik domácích upgradů těchto řešení, že nevím který je bezpečný a aspoň trochu funkční. Díky předem za fungující upgrady

13 srp 2011, 21:15
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Jakou hlaven by jste mi doporučili s tohohle http://airsoftpro.cz/eshop/index.php?cPath=85_152_136 ? Nebo mám hledat jinde hlavně?

15 srp 2011, 09:01
Podporučík
Podporučík

Iná komora do tohoto SVD ako pôvodná zatial neexistuje. Takže jediná možnosť (okrem čakania na to kým niekto začne vyrábať inú) je prerobiť komoru z inej zbrane. Nápadov tu máš v tejto téme dosť. Ja som mierne upravil komoru od SHS do G36-ky (určite si videl popis aj s fotkami, keď si si túto tému čítal). Mne to funguje dokonale. Ale tvoj termín "opravdu PODLOŽENÉ upravení" neni moc relevantný... zaleží len na tvojich schopnostiach či to dokážeš upraviť. A sústruh nepotrebuješ - stačí ti šublera, pilník, pilka na kov a zverák.

16 srp 2011, 08:04
Nadpraporčík
Nadpraporčík

Dobrý den, byl sem na akci a někde sem tam ztratil takovou polní kapsu. Měl sem v ní i imbusy na dragunov. Všechny imbusy jsem sehnal, ale jen ten na hlaven, abych sundal ten konec a pak mohl vlastně všechno dát pryč, tak sem nikde nesehnal. Mohl by mě někdo říct kolikátka imbus to je? A nebo kde ho koupit? :) Předem děkuji. Ten imbus jsem měl předtím proto, že sem ho dostal zdarma ke zbrani.

16 srp 2011, 21:25
Major
Major

asi se nepletu, tak kamarád to měl tuším na 1.5mm imbus nebo 1mm... nejsem si jistej.

Challenges: Zkrvavené BB Navigátor Sběratel hmyzu Shit hunter Slaďouš Die Hard Klidný pod palbou Kutil

viewtopic.php?f=245&t=5307

17 srp 2011, 00:52
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

neni na takovouhle velikost lepsi koupit bit ? takovyhle mini imbusky se mi pokazdy hned ožvejkali

17 srp 2011, 01:08
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 1926 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 65  Další