Autor |
Zpráva |
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: SVD dragunov! PŘESNÁ REPLIKA!
no airsoftpro ma daleko lepsi pristup k zakaznikum a zasilky posila rychle a kompletni, coz se u guru neda vzdy rict. Z technickeho pohledu bych rekl, ze to vyjde nastejno
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
07 kvě 2012, 14:47 |
|
|
|
praha505
Štábní rotmistr
|
nebo takhle, má někdo ten set z guru? Je to odost levnější a pokud je to to stejné..
|
07 kvě 2012, 15:53 |
|
|
|
SHAVO!
Praporčík
Registrován: 03 pro 2011, 13:31 Příspěvky: 100 Bydliště: Žďár n/sáz.
|
To Praha:jestli Ti z ničeho nic neberou zásobníky,tak je buď ohlý tělo,nebo ti nesedí hopkomora vůči šachtě v těle a nebo se ti ulomil kousek nálitku co "otevírá" zásobníky.Tohle se stalo mě a musel sem koupit nový tělo. Jinak bych řekl,že nemá smysl experimentovat s guru.ASpro je celkem osvědčený.hlava válce není třeba měnit a na záchytu mám nastříleno s m200 pružinou cca 1500 kulí a trochu se jen na ostrý hraně zakulatil,takže maximální spokojenost.
_________________ AK 74S,WE 1911
|
08 kvě 2012, 09:11 |
|
|
|
praha505
Štábní rotmistr
|
tělo ohlý snad nebude. Podle mě to bude asi fakt tou hop komorou. jednoho dne jsem totiž svd rozebíral a pak nefakal jeden zásobák. Domníval jsem se, že to bude venkovní teplotou, když byla celkem zima. tak to rozeberu a uvidím - jinak děkuji
|
09 kvě 2012, 07:41 |
|
|
|
praha505
Štábní rotmistr
|
Má někdo zkušenosti s touto značkou? děkuji http://www.zbrane-airsoft.cz/airsoft-st ... ks-yellow/Přečti si laskavě název tématu. Děkuji. Griffon
|
09 kvě 2012, 10:41 |
|
|
|
TeslaMa
Major
|
Již jsem instaloval dva sety do SVD od GURU, a běžte radši do dílů od ASpro! Osička pro záchyt pístu je moc široká, takže to nejde dát do záchytu a musí se zůžit na soustruhu. Záchyt je sice pevný, ale celkem hrubý takže se spoušt blbě mačká. A ta jejich hlava válce nemá smysl, protože tam stejně nejsou žádné úniky
_________________ Kdo se bojí nesmí do lesa!
|
09 kvě 2012, 11:04 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
Zdravím vás, jakožto šťastný majitel SVD bych potřeboval s něčím poradit. Mám SVD od A&K a už se mi okoulaj její vzhled. Chtěl bych udělat dřevěné pažbení. Dávat za set 1700 Kč se mi zrovna dvakrát nechce. Rozhodl jsem se tedy pro vlastní výrobu. Dílnu mám zařízenou slušně a kopyto na práci taky nejsem Těm k mému dotazu. Nevíte někdo, jak je pažba uchycena v těle zbraně ? Nebo vím jak, ale nevím jak je to s tou dřevěnou pažbou. Je to stejně blbě udělané jako s tou plastovou pažbou ? Kde jdou vruty přímo do plastu. Nebo jsou v dřevěné pažbě nějaké matky ? Ideálně bych uvítal foto, ale radou samozřejmě taky nepohrdnu Předem moc díky
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
26 kvě 2012, 19:29 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
|
|
26 kvě 2012, 20:07 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
|
Díky díky, takže to vypadá na vruty do dřeva
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
26 kvě 2012, 20:08 |
|
|
|
Migost
Desátník
|
Zdravim, kupil som si http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_a=viewProd&productId=2250 a vymienal som v nej hop-up komoru za preciznu, ktoru urcite poznate. Isiel som podla navodu, vsetko islo ako ma ale ked som zbran zlozil, neviem otocit cervenou regulacnou castou. V com moze byt problem?
|
31 kvě 2012, 18:30 |
|
|
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
ze by byl problem ve slozeni? treba se kousnul pritlacny valecek a nebo s tim tocis na spatnou stranu
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
31 kvě 2012, 18:38 |
|
|
|
Migost
Desátník
|
Ono to je funkcne, teraz som to vybral von a kruti sa to, musim pouzit silu ale ide to. Nejde to len ked zbran zlozim. Neda sa to niecim namazat aby to islo jednoduchsie?
|
31 kvě 2012, 18:46 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
|
spis neco zbrousit, ale na to musis prijit sam, proste postupuj analyticky a urcite problem vyresis
|
31 kvě 2012, 18:52 |
|
|
|
praha505
Štábní rotmistr
|
nemáš špatně nasazenou hop komoru na hlavni? třiba ti vyčuhuje přítlačnej váleček a proto ti to nejde, namazání podle mě nepomůže, spíš bude chyba ve zbraní nebo fakt ve složení
|
31 kvě 2012, 19:07 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
hod to do zbrane ..odober vrchný kryt..a povol hned prvý imbus na komore...Malo by to ist
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
31 kvě 2012, 21:44 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
no..teraz som si zmyslel ze by to asi mala byt druhá skrutka na hop komore pri pohlade z hora...tá čo sa nachádza ešte na starej pôvodnej modrej časti..uz si presne nespomínam ani kolko ich tam je..SVD som doma na servis nemal pekne dlho..tak skús a daj vedet
|
01 čer 2012, 08:54 |
|
|
|
hlodaQ*
Major
Registrován: 09 črc 2011, 22:55 Příspěvky: 447 Bydliště: Votice, Střed. Kraj
|
madafaka píše: no..teraz som si zmyslel ze by to asi mala byt druhá skrutka na hop komore pri pohlade z hora...tá čo sa nachádza ešte na starej pôvodnej modrej časti..uz si presne nespomínam ani kolko ich tam je..SVD som doma na servis nemal pekne dlho..tak skús a daj vedet Meleš uplně z cesty, píše že má precizní komoru - ASPro.Ta má na regulaci kroužek a ne šroubek.
|
01 čer 2012, 17:07 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
hlodaQ* píše: madafaka píše: no..teraz som si zmyslel ze by to asi mala byt druhá skrutka na hop komore pri pohlade z hora...tá čo sa nachádza ešte na starej pôvodnej modrej časti..uz si presne nespomínam ani kolko ich tam je..SVD som doma na servis nemal pekne dlho..tak skús a daj vedet Meleš uplně z cesty, píše že má precizní komoru - ASPro.Ta má na regulaci kroužek a ne šroubek. Vdaka za snahu opraviť ma a predist tak zcestnym informaciam..ale momentalne si pomimo ty.Nezdá sa mi že by som sa niekde zmienil o skrutke ktorou sa reguluje hop up..tú ak sa nemýlim tu spomínaš akurát ty,je pravda že SVD zrovna nemám doma ani som ho nikdy nevlastnil ale stačí ak si pozreš foto na AS pro a možno sa dopracuješ k tomu čo som myslel tým skrutka čo sa nachádza ešte v starej modrej časti ..ono tam fakt nejaké skrutky sú a máš pravdu..ani jedna neni na reguláciu..ale to som ja nevravel a že je reč o preciznej airsoftpro komore som si stihol všimnut
|
02 čer 2012, 08:39 |
|
|
|
hlodaQ*
Major
|
Tak píšeš aby povolil první imbus na komoře, potom možná druhý. I po instalaci té ASPro komory tam sice zůstane puvodní modrá část, ale jediným šroubem co tam je se zajišťuje komora ne? Jdeme dost od otázky takže toho necháme...
|
02 čer 2012, 20:00 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
no a v tom to je že ju má nasadenú natesno a regulačny valček je moc zovretý..čiže by to mal povolit nech sa to trošku roztiahne..kamaratovi to robilo tiež po výstrele si to sadlo a zovrelo sa to..povolením tej skrutky sa to vyriešilo..ak to nepojde ani potom tak fakt neviem ale na jeho SVD to pomohlo a regulacia funguje jak má..tak snád som pomohol a ak nie ospravedlnujem sa..k tomuto z mojej strany všetko
|
03 čer 2012, 19:45 |
|
|
|
ALTERNATiVA
Podporučík
|
madafaka ma v totmto naprostú pravdu ... a to som pochopil hneď z prvého prípevku ktorý napísal. Nabudúce odporúčam poriadne prečítať čo kto píše pred tým ako prskneš "meleš uplne z cesty" ... lebo v tomto prípade si mimo ty hlodaQ* a ešte ideš poučovať.
A k téme - skrutka ktorá spája hop-komoru (či už starú, alebo ASPro) s druhov polovicou pôvodnej komory tam podla mňa nemá čo hladať. 1 - je lepšie keď "O"-krúžok medzi polkami komory môže pracovať a neni ta komora v tomto smere na pevno zafixovaná. Stlmuje to náraz páky, keď ju pustíš a zároveň to tlačí komoru proti tryske.
2 - vytvára presne tento problém - komora od ASPro sa ťažko šteluje keď je dotiahnutý. A aj keby sa dotiahne tak že komoru oddiališ a potom dotiahneš, tak po pár vystreloch to záver zatlče znova tak, že sa krúžok na štelovanie hopu nebude dať pretočiť (albo pôjde ťažko).
|
04 čer 2012, 12:01 |
|
|
|
hlodaQ*
Major
|
ALTERNATiVA píše: madafaka ma v totmto naprostú pravdu ... a to som pochopil hneď z prvého prípevku ktorý napísal. Nabudúce odporúčam poriadne prečítať čo kto píše pred tým ako prskneš "meleš uplne z cesty" ... lebo v tomto prípade si mimo ty hlodaQ* a ešte ideš poučovať.
A k téme - skrutka ktorá spája hop-komoru (či už starú, alebo ASPro) s druhov polovicou pôvodnej komory tam podla mňa nemá čo hladať. 1 - je lepšie keď "O"-krúžok medzi polkami komory môže pracovať a neni ta komora v tomto smere na pevno zafixovaná. Stlmuje to náraz páky, keď ju pustíš a zároveň to tlačí komoru proti tryske.
2 - vytvára presne tento problém - komora od ASPro sa ťažko šteluje keď je dotiahnutý. A aj keby sa dotiahne tak že komoru oddiališ a potom dotiahneš, tak po pár vystreloch to záver zatlče znova tak, že sa krúžok na štelovanie hopu nebude dať pretočiť (albo pôjde ťažko). OK, omlouvám se, asi to vyznělo trochu zle když jsem mu to řekl a asi sem to i pochopil špatně, ale chápal bych kdyby to napsal jako alternativa - že se musí prostor aby tam ten okroužek byl na volno, tak že povolit, posunout, utáhnout. Ne jen povolit. Takže no offense už to neřešme.
|
04 čer 2012, 14:07 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Vždyť Alternativa jasně napsal, že "povolit posunout utáhnout" je k ničemu, protože závěr to nabouchá zpátky a že je mnohem lepší ten šroubek nechat povolenej, nebo ho úplně vyhodit. Ono dost často platí (a u airsoft kvérů zvlášť), že něco napevno přišroubovat není ideální a mnohem lepší je to nechat volný, ať si to sedne samo.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
04 čer 2012, 14:18 |
|
|
|
TeslaMa
Major
|
Nevíte někdo kolikátka je přesně základní pružina? Typuju mezi M140-M150.
_________________ Kdo se bojí nesmí do lesa!
|
05 čer 2012, 18:47 |
|
|
|
Hertrost
Rotný
|
Uvádí se 150.
|
05 čer 2012, 19:48 |
|
|
|
Snork86
Štábní praporčík
|
(Ne)přesnost střelby
Kulička (0,43g) letí 40m přesně středem kříže a pak to najednou vezme doprava dolu. Sem tam udělá jakousi vývrtku. U 0,43g bych čekal pár metrů rovného letu a pád k zemi a ne takové blbosti. Nastavení hop-up to nijak nemění, at s tím točím jakkoli. Mám novou hlaven, gumu i komoru. S originální hlavní i komorou to dělalo to samé. Nevíte co s tím? Jsem lama, tak na to koukám a nechápu. Že by nepřesná vnější hlaven? Vůle mezi vnitřní a vnější hlavní? Nebo cosi mezi komorou a pružinou? Kdo přijde na to čím to je, má u mě basu 12°
_________________ Jestli se ptám na blbosti, tak sorry, každý nějak začínal. V nejhorším mě prostě střelte do hlavy => Začátečník hledá tým v Praze a okolí, chcete mě?
|
10 čer 2012, 13:57 |
|
|
|
Kečup
Podplukovník
|
Re: (Ne)přesnost střelby
Snork86 píše: Kulička (0,43g) letí 40m přesně středem kříže a pak to najednou vezme doprava dolu. Sem tam udělá jakousi vývrtku. U 0,43g bych čekal pár metrů rovného letu a pád k zemi a ne takové blbosti. Nastavení hop-up to nijak nemění, at s tím točím jakkoli. Mám novou hlaven, gumu i komoru. S originální hlavní i komorou to dělalo to samé. Nevíte co s tím? Jsem lama, tak na to koukám a nechápu. Že by nepřesná vnější hlaven? Vůle mezi vnitřní a vnější hlavní? Nebo cosi mezi komorou a pružinou? Kdo přijde na to čím to je, má u mě basu 12° Nemáš náhodou nějakou pootočenou hlaveň ? Jak ja hop up guma nastrčená na hlavni, tak jestli máš ten výřez v hlavni, kde guma zasahuje do hlavně. Stačí to mít pootočený a kule neudrží stabilní dráhu
|
10 čer 2012, 14:05 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
alebo máš naprd guličky..skúšal si aj iné?
|
10 čer 2012, 14:23 |
|
|
|
Fikus
Štábní rotmistr
Registrován: 26 bře 2012, 11:43 Příspěvky: 61 Bydliště: Lomnice nad Popelkou
|
Ahoj lidi, právě sem si koupil svd dragunov od ASpro tu upgrade verzi manální mám tam všechny upgrade díly co měli v nabídce a 170 brko, ještě uvažuji nad tím zvětšeným návlekem na natahování.. pomůže to hodně? jelikož stím celkem zápasím ale ted zpet k tomu co potřebuji koupil sem si k ktomu 0,43 kule od aimtopu ale sou černé a já nemužu seřídit hop up aby to lítalo rovně protože ty kule nevidím bude řešením koupit bílé?( které nikde nemaj ) a nebo nějakou jinou radu abych nemusel kupovat jiné kule potřebuji aby to bylo přesné jelikož si myslím že u sniperky je to zásadní, sem nováček ve snipingu a proto bych vám byl vděčný za radu, děkuji dále tma mám optiku ale to už pak bude lehčí seřídit ne? nejdřív to chce seřídit hop aby to lítalo rovně a přesně, popřípadě jak daleko tom muže se 170 brkem letět(zasáhnout cíl) děkuji všem za rady
|
10 čer 2012, 15:32 |
|
|
|
madafaka
Moderátor
|
premaž to poriadne...všetky styčné plochy kde dochádza k treniu pri natahovaní záveru a návlek nebude treba..ale ak si ho kúpiš pomože to dosť..len podla toho ako to držíš pri natahovaní tak to dosť reže pri jednom úchope do ruky..je tam dosť ostrá hrana..niesú to 0,43 ale 0,40 ale pomože to..ale ak si pozorný všimeš si aj dráhu letu čiernej guličky..len si musiš vybrať svetlejšie pozadie proti ktoremu budeš zastrielavať..a okrem hopu je treba nastaviť si aj mieridlá a popripade optiku http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=856
|
10 čer 2012, 15:37 |
|
|
|
|