Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 31 led 2023, 17:27




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 157 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Čínské AEG SVD 
Autor Zpráva
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 14 črc 2011, 10:56
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
no dík no :) a nechceš mi pls poslat v odkazech ehm jak bys to udělal?..


27 kvě 2012, 11:06
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
nEXus píše:
no dík no :) a nechceš mi pls poslat v odkazech ehm jak bys to udělal?..

guma: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=533
kola: bohužel nejsou skladem http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1354
píst: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=919
hlava pístu: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=62
koukni i do jinejch shopů, jestli tam ty kola nebudou mít ;) taky by to asi chtělo udělat kabeláž, ideálně s mosfetem. Co je tam za baterku ? ta základní ?

Nebo to udělám taky já :D
hlava pístu: http://www.armymarket.cz/hlava-pistu-hl ... a-gd-d1208
hop up guma: http://www.armymarket.cz/silikonova-hop ... rder-d3086
kola: http://www.armymarket.cz/sada-klasickyc ... -shs-d3521
píst: http://www.armymarket.cz/polykarbonatov ... -shs-d3532

A abych nezapomněl. Zkus trysku jak těsní. Kdyžtak jí změř a kup novou s těsněním

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


27 kvě 2012, 11:13
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 14 črc 2011, 10:56
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
oc děkuju ještě něpiš která z tvých verzí je nej a baterka je tato http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=475 myslím... nebo nějaká taková od jiné firmy


27 kvě 2012, 11:54
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
mrkni po lipolkach

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 kvě 2012, 12:03
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
jirka d píše:
nEXus píše:
no dík no :) a nechceš mi pls poslat v odkazech ehm jak bys to udělal?..

guma: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=533
kola: bohužel nejsou skladem http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ts_id=1354
píst: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=919
hlava pístu: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=62
koukni i do jinejch shopů, jestli tam ty kola nebudou mít ;) taky by to asi chtělo udělat kabeláž, ideálně s mosfetem. Co je tam za baterku ? ta základní ?

Nebo to udělám taky já :D
hlava pístu: http://www.armymarket.cz/hlava-pistu-hl ... a-gd-d1208
hop up guma: http://www.armymarket.cz/silikonova-hop ... rder-d3086
kola: http://www.armymarket.cz/sada-klasickyc ... -shs-d3521
píst: http://www.armymarket.cz/polykarbonatov ... -shs-d3532

A abych nezapomněl. Zkus trysku jak těsní. Kdyžtak jí změř a kup novou s těsněním



Ty kola z MORRISU NE-E to jsou šmejdy,musí se před montáží pístový kolo zalepit k sobě,ty malinký šroubky se povolujou,chce to kvalitnim lepidlem zalepit obě půlky k sobě a potom zalepit závity.


27 kvě 2012, 12:15
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Osobně bych šel do sestavy od ASpro kvůli té hlavě pístu. Těsní fakt skvěle. Ale guarder je taky dost slušná hlava pístu. Ani jednou sestavou neuděláš chybu. O baterce viz jeff

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


27 kvě 2012, 12:16
Profil ICQ
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Tak ještě zkusím něco poskládat na gunsu :D

kola: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1646
hop up guma: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=436
hlava pístu: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1509
píst: http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1526
S tou pružinou nevím jak to je, jestli svd náhodou nemá tu delší

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


27 kvě 2012, 12:22
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 14 črc 2011, 10:56
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
napíšeš to pls v odkazech tu hlavu pístu od ASPRO? (když už tu hlavu tak i ostatní co by ktomu šlo a jestli je nějaký problém s těmi koly tak bych prosil jestli byste mi taky neposlaly nějaká kola která se k tomu hodí atd... v odkazech pls..)


27 kvě 2012, 12:23
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Viz. můj příspěvěk vejš. K té hlavě: konkrétně myslím tuhle http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=62

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


27 kvě 2012, 12:25
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 14 črc 2011, 10:56
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
šlo by to tahle:
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1646 kola
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=436 hop gumka
http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1526 píst
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=62 hlava pístu
http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... uctId=1678 baterka


Naposledy upravil nEXus dne 27 kvě 2012, 12:58, celkově upraveno 1



27 kvě 2012, 12:55
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
ano

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 kvě 2012, 12:57
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 14 črc 2011, 10:56
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
ok hned mu to řeknu a nějaká kabeláž?


27 kvě 2012, 12:59
Profil
Podplukovník
Podplukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 31 říj 2010, 08:36
Příspěvky: 610
Bydliště: Rozsochatec
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Ámen :D a jinak pak dej vědět jak to kámošoví s timhle upg. střílí :) Docela uvažuju o koupi AEG SVD. Na jedný akci jsem si z ní střílel, ale přišlo mi to jako AKčko. Vždycky jsem ho přestřílel a trefil :D

_________________
Nový povoz - Leon Top Sport :)
Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s


27 kvě 2012, 13:01
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 14 črc 2011, 10:56
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
já sem z toho nestřílel a kecámn sním na skype a říká že se stím dobře střílí atd.. :) (já mám m16a4 od ca takže.. :) akorát je o něco slabší protože jí mám v základu... ) a jinak co ta kabeláž....


27 kvě 2012, 13:05
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
nEXus píše:
ok hned mu to řeknu a nějaká kabeláž?

nejlépe universal kabeláž s mosfetem/brzdou/procesorovkou z http://www.jefftron.cz

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


27 kvě 2012, 13:08
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 14 črc 2011, 10:56
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
on si to bude kupovat až na vánoce prej že tam chce nožičky atd... a to ještě jestli tam dou kovové zásobáky z manuální svd http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=2372 protože na moravě sou napsané že jdou ale zas tady někdo napsal že nejdou (myslím k svd nevím od jaké firmy,...)


27 kvě 2012, 13:11
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Tak to řešíš naprostou kravinu, za půl roku se nabídka ještě xkrát změní.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


27 kvě 2012, 13:14
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Registrován: 14 črc 2011, 10:56
Příspěvky: 42
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
hmm já myslím že by to tam mohlo být... řeknu mu ať si to kupí dřív :)


27 kvě 2012, 13:17
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
uz jste nekdo meli to SVD rozdelane (jacob, jeff, teslama a jini kluci sikovni:-))? zajimal by me nazor na vydrz mechace

_________________
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


28 kvě 2012, 09:48
Profil ICQ
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 11 črc 2011, 15:38
Příspěvky: 494
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Neměl jsem, ale taky by mě to dost zajímalo :)

_________________
Kdo se bojí nesmí do lesa!


28 kvě 2012, 12:38
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
dle informaci do kolujou by to mela byt docela "cihla". uz pul roku cekam na tohle info a furt nikde nic

_________________
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


28 kvě 2012, 12:41
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Je to velice podobný mechabox co je v M14 CA

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


28 kvě 2012, 12:47
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Monty píše:
Je to velice podobný mechabox co je v M14 CA


takze 150/160 brko by to mohlo dat? vim ze do M14 CA mechu cpali lidi i 160ky a fici na nich dodnes. realne bych se chtel dostat na nejakych 160 m/s, pokud by 170 nebo 180m/s tak bych byl jen rad :-)

myslite ze to je realne? Pocitam ze upgrade bych mohl zchastit cca 7 litru. velkou neznamou a otaznikem je ten mechac. pokud je to fakt cihla tak parada. pokud ne, je to spatne :(

_________________
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


29 kvě 2012, 08:16
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 16 úno 2009, 19:11
Příspěvky: 1271
Bydliště: Chrudim a Praha
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
mechabox SVD od A&k vypada bytelne:
Obrázek
podobne jak M14 od CA:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/m1 ... _ca_3.html

_________________
Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim


29 kvě 2012, 09:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
jj fotky znam, ale furt to je "jen" cina - no co, asi zkusim a uvidim :-) vim ze jde na morrisu koupit komplet nahradni mechac. jen tak cirou nahodou, mechac od CA je nekde dostupny? vim ze uz jsem to jednou hledal ale nenasel.

_________________
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


29 kvě 2012, 10:30
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Registrován: 22 dub 2010, 12:49
Příspěvky: 176
Bydliště: Cheb
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
vanhouten píše:
jj fotky znam, ale furt to je "jen" cina - no co, asi zkusim a uvidim :-) vim ze jde na morrisu koupit komplet nahradni mechac. jen tak cirou nahodou, mechac od CA je nekde dostupny? vim ze uz jsem to jednou hledal ale nenasel.


Airsoftguns maji v komentarich napsano,ze kdyz nekomu v ca svd rupne,jsou schopny sehnat novej.


29 kvě 2012, 16:13
Profil
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Dělal jsem v poslední době dvě ty CYMY oboje na 150, oboje kolem 170..
Dával jsem tam:
GURU Cyklon
GD 150
Mosfet, kabely, Tdeans
RS hop gumu
Motor a píst zatím drží uvidíme (guru dělá píst, motor je obyč krátký)
O životnost se moc nebojím a i kdyby něco odešlo tak na RS se sežene vše
( je to 100% kompatibilní prohazoval jsem i mechy mezi čína a RS..všechno sedí)
čínský CA style SVD je podle mě horší...

CYMA SVD je podle mě nej DMR co se dá sehnat ( na 150ku to člověk sestaví za pár šupů)

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


30 kvě 2012, 11:35
Profil
Armádní generál
Armádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 23 úno 2010, 18:36
Příspěvky: 3178
Bydliště: 34UCA073165
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
a tu kopcu CA jsi jeste nemel? Ted me docela lames a zase nevim :-D

_________________
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!


30 kvě 2012, 12:14
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál
Uživatelský avatar

Registrován: 11 lis 2010, 11:53
Příspěvky: 1207
Bydliště: Praha
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Měl jsem čistý CA, a jako origo RS je lepší, RS čína má horší vnějšek ale vnitřek je podle mě lepší ( teda hlavně ta základní výbava je fajn - kovovej trn z ložiskem, kluzný ložiska, ten CYMA motor,kovová komora...).
Chápu že lidi prostě RS style moc neberou ( atypický) ale ty díly se daj úplně v klidu sehnat za pár kaček ( všechny kola za 1200)...
Osobně bych šel do cymy..

_________________
CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR
Custom M4 - 110 - 133ms
Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36
WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts


30 kvě 2012, 12:29
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 20 srp 2009, 09:20
Příspěvky: 3724
Nový příspěvek Re: Čínské AEG SVD
Tu kopii RS sem měl taky prodal sem ji tady někomu na portále. Upgrade sem tam udělal pouze ten že sem vyměnil pružinu GD150 přetěsnil(teflonka a jiný srandy) Výsledek 173ms s 0,20 kulema spokojenost . Jenže jak to tak bejvá jak něco postavím tak to pak párkrát použiju a prodám. Teď se chytám na SVD od Cyma tak uvidím jak to stím pujde.

_________________
Hle, zde vidím svého otce
Hle, zde vidím svoou matku
Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku,
Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.


30 kvě 2012, 12:49
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 157 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz