Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 11 srp 2022, 04:12




Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 190 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
 M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop] 
Autor Zpráva
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Presne tuto jsem myslel. A nejspis ji s kamosem koupime a dopravu dame napul.

Jen dotaz - toto se mi nevleze do P90, ze? ...

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


26 čer 2010, 21:17
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
2Kongi: Tech 7490Kc je za gun,mosfet,praci a baterku. Nabijec mam jeste puvodni od me MP5 ale po case az bude vice penez koupim nabijecku novou.
2Jeff: Prosim te nevis tak priblizne jak dlouho trva vmontovat mosfet do zbrane M4?


26 čer 2010, 21:28
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
No, tak to se mi nejak nezda.

5750,- Kč je cena zbraně i s dopravou. Baterka tisic korun, nejaka luxusni Sanyo. To jako mosfet a prace bude tolik stat? :O

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


26 čer 2010, 22:13
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
mosfet 460Kc
prace 450Kc
inu sou to vydridusi xD skoda ze sem hnup a nedokazu si to pripajet sam :)


26 čer 2010, 22:27
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Oni si za to vezmou 450 za praci? Takže ... profíci z Guru mi celej upgrade zbraně (vzduchotechnika, pružina, trn pružiny, kabeláž - podotýkám univerzální - musí se nahodit pojistky, zkrátit, nahodit konektory), hlaveň a hopku + promazání mechaboxu, nahození Dean konektoru na nabíječku i baterii, nabízejí za 500,- Kč!! Což je extrémní cena, a kdybych chtěl toto vše nechat udělat u konkurence (V tomhle případě u ASP) tak bych se hoodně nedoplati ;) Dej to do Guru, a maš to.

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


26 čer 2010, 23:02
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
normální lidi dělaj mosfet za 350 i s prací !

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


27 čer 2010, 05:15
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Hele kdyz uz to tam kupuju tak si to tam necham i udelat...sice se to prodrazi, ale uz tu krasku chci mit doma xD
Jinak pokud vam to pride drahy, tak mam jednu storry co stoji za pousmani. U moji MP5 cm.041 se mi rozbila pojistka... Tak sem nevahal a zbran odnesl do jednoho radoby renomovaneho obchodu na Severu Cech. Mohli mi tam dat jen new pojistku, ale dali mi tam celou kabelaz za 175Kc +125Kc za vypodlozkovani a promazani. Docela good cena rikal sem si. Do te doby nez mi nainkasovali praci a ta byla 500Kc dohromady to bylo tedy 800Kc. Krvacel sem, ale zaplatil sem to a byl sem rad ze mi gunka zase frci takze sem ji hnedka vzal na akci. Ale tam prislo nemile prekvapeni. Zbran uz zase nestrilela x( . Takze zbran sem jim tam opet odnesl a ted uz cekam na kolik me to zase pride.... Jestli to bude nejaka extra premrstena castka tak zbran jim tam uz necham a s*ru na ne.... Btw az mi zavolaji ze si ji muzu jit vyzvednout dam vam vedet jak se mnou zase vy*ebali :)

EDIT: Zbran mi uz prisla..oprava stala 570,- (Kabelaz ELEMENT 270,- + 300,- prace) Pry byla chyba ve clunku na puvodni kabelazi. Diky vysokym teplotam se tam prej "roztahly" pacicky u kontaktu. A tedy tam nemohl prochazet proud.


Naposledy upravil HanzZz dne 30 čer 2010, 13:50, celkově upraveno 1



27 čer 2010, 08:03
Profil
Podplukovník
Podplukovník

Registrován: 25 lis 2009, 21:19
Příspěvky: 579
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
kvalitni kabelaz za 175, mno to bych chtel videt :D Hele nejlepsi je se informovat, pobavit se zkusenyma technikama a delat si to sam. Na kabelaz sem si taky netroufl, ale mechanicky veci uz jdou.


27 čer 2010, 08:07
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
To je pravda, ale spis bych to dal nejakymu technikovi na volny noze protoze ja sem takovej extrem, takze na co sahnu to hori xD
P.S. Ta kabelaz je od Elementu


27 čer 2010, 08:48
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Hanz: A ty jsi jim řekl přímo, že pouze chceš vyměnit pojistky? Pokud ne, tak to prostě nějak opravili. A pokud ano, tak bych jim nic nezaplatil, jelikož ses o to neprosil...

A pokud bych ji vzal na akci, a zase nestřílelela (s tím, že bych to zaplatil)...tak bych jim to otřískal o hlavu, a žádál urgentní nápravu bez jakéhokoliv finančního rewardu :evil:

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


27 čer 2010, 09:21
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Si pis, rekl sem ze sem tam zrejme znicil pojistku a chci aby mi ji vymenili. O zadny promazani a vypodlozkovani sem je neprosil xD. Jinak ted sem sam zvedavej, jestli mi to udelaj zadarmo bo budu muset zase platit platit a platit. V opacnym pripade aspon do budoucna je mozny to odmitnout zaplatit kdyz udelaj neco co sem vubec nechtel?

P.S. Jeste k M4 od AT nevis jakou bych mel pouzivat gramaz kulicek, kdyz gunka ma ustovku 150m/s. Mam na mysli aby bb nezanasely. Doma mam od GD 0.23... To zrejme stacit nebude.


27 čer 2010, 09:32
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Je to tezky, oni se muzou vykecat na to, ze tam bylo treba udelat vice veci nez jen vymenit pojistku...ale jestli je v reklamacnim liste ciste jen "zakaznik zada o vymenu pojistky na kabelazi" nebo neco podobneho, tak rozhodne ti meli udelat jen to co jsi zadal. Zvlast kdyz vypodlozkovani nema absolutne s tim ze ti kver nestrili co delat... A kdyz po tobe budou opravdu chtit znova prachy tak uz bych to resil bud s COI nebo s kontrolnim uradem zbrani a streliva....

Jinak do ty M4 (jestlize 500FPS neni vymysl) tak bych daval 0.28. Trochu se ti snizi ustovka, ale dolet bude extremni. Teoreticky bych zvazil 0.30, kvér na to sílu má. Ale nižší než 0.25 (i tyhle jsou málo) rozhodně ne; leda tak do budov, tam potrebujes jen fullout. :twisted:

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


27 čer 2010, 09:43
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
HanzZz píše:
2Jeff: Prosim te nevis tak priblizne jak dlouho trva vmontovat mosfet do zbrane M4?


z pohledu technika 1-2hod, z pohledu zakaznika 1-2 tydny.

HanzZz píše:
mosfet 460Kc
prace 450Kc
inu sou to vydridusi xD skoda ze sem hnup a nedokazu si to pripajet sam :)


kdyby jsi umel cist, tak je 450kc výroba a instalace MOSFETU do zbrane (cena bez kabeláže). takze nevim, kde jsi vzal tech dalsich 460kc.


vetsinou praskne pojistka, kdyz je nejaky problem vevnitr mechu. mohl jsi mit zasekly kola zpusobeny spatnym tovarnim vypodlozkovanim (u ciny normalni vec). To ze si ty myslis, ze to je pojistkou neznamena, ze tomu je tak i ve zkutecnosti. Kazdopadne by jako spravny obchod mel dat tu druhou opravu zdarma, kdyz to jelo pouze jednu akci.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 čer 2010, 10:57
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Jeff píše:

kdyby jsi umel cist, tak je 450kc výroba a instalace MOSFETU do zbrane (cena bez kabeláže). takze nevim, kde jsi vzal tech dalsich 460kc.


Myslel sem, ze kdyz to je "bez kabelaze" tak ze tam neni zapoctena cena toho Mos-Fetu tedy tech 460Kč. Takze jestli to je tak jak rikas tim lip. Aspon usetrim nejakou tu kacku. Jinak k ty MP5 vubec nemam paru, co se tam mohlo vys*at...Daval sem davku v kuse asi tak 7 sec. Prestal sem, a zbran nejak divne zachrcela a bylo vymalovano x(


27 čer 2010, 13:55
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Kongi píše:
Jinak do ty M4 (jestlize 500FPS neni vymysl) tak bych daval 0.28. Trochu se ti snizi ustovka, ale dolet bude extremni. Teoreticky bych zvazil 0.30, kvér na to sílu má. Ale nižší než 0.25 (i tyhle jsou málo) rozhodně ne; leda tak do budov, tam potrebujes jen fullout. :twisted:


Diky moc, skoda ze tech 0.23 mam celej new pytel :D Btw budu si je teda muset nechat do ty MP5...(Pokud bude fungovat dele nez 1 akci :P )

EDIT: Jake bys preferoval?
Klasika od GD: http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... /1kg-sacek

Bo skusit zmenu s AT?: http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... 00ks-white


27 čer 2010, 13:58
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
HanzZz píše:
Jeff píše:

kdyby jsi umel cist, tak je 450kc výroba a instalace MOSFETU do zbrane (cena bez kabeláže). takze nevim, kde jsi vzal tech dalsich 460kc.


Myslel sem, ze kdyz to je "bez kabelaze" tak ze tam neni zapoctena cena toho Mos-Fetu tedy tech 460Kč. Takze jestli to je tak jak rikas tim lip. Aspon usetrim nejakou tu kacku.


je to instalace mosfetu na puvodni kabelaz, co je ve zbrani.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


27 čer 2010, 15:16
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Jeff píše:
HanzZz píše:
2Jeff: Prosim te nevis tak priblizne jak dlouho trva vmontovat mosfet do zbrane M4?


z pohledu technika 1-2hod, z pohledu zakaznika 1-2 tydny.

HanzZz píše:
mosfet 460Kc
prace 450Kc
inu sou to vydridusi xD skoda ze sem hnup a nedokazu si to pripajet sam :)


kdyby jsi umel cist, tak je 450kc výroba a instalace MOSFETU do zbrane (cena bez kabeláže). takze nevim, kde jsi vzal tech dalsich 460kc.


Jeffe tak ses taky seknul...viz email z ASP

"Dobrý den,

je to zbraň: 5590,-
instalace silikonové kabeláže s mosfetem do mechu č.2: 900,-
(samotný mosfet na původní kabeláž 450,-)
A akumulátor: 990,-

Celkem 7480,-

Jan Chyba"


28 čer 2010, 11:34
Profil
Plukovník
Plukovník
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2008, 13:46
Příspěvky: 1073
Bydliště: NJ
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
tak jestli maj komptet mosfet za 900 tak bych musel být hodně sprostý abych řekl co jsou, a navíc dělat i mosfety na origo kabeláže je zvrhlost pokud to není značka, už to je důkaz že to dělaj jen pro prachy a né na kvalitu.
technici na volné noze počítej 350 - 450, dle náročnosti
a servisy by si měli brát tak 500 - 600, víc ne !!

_________________
moje elektro-kolo :)
http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/


28 čer 2010, 15:58
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 28 čer 2008, 20:10
Příspěvky: 5923
Bydliště: Heřmanův Městec
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
HanzZz píše:
Jeffe tak ses taky seknul...viz email z ASP

"Dobrý den,

je to zbraň: 5590,-
instalace silikonové kabeláže s mosfetem do mechu č.2: 900,-
(samotný mosfet na původní kabeláž 450,-)
A akumulátor: 990,-

Celkem 7480,-

Jan Chyba"


nesekl, puvodni kabelaz v aimtopu je pomerne kvalitni (stejne tak i v CA, GP,... ), 450kc je za instalaci mosfetu na puvodni kabelaz, to jsem psal taky jako v mailu. Pokud chces vymenit i s kabelazi, tak za 900kc. Je to delane kvalitne na miru zbrane s pouzitim kvalitnich soucastek, proto je to "drahy". Taky nezapomen, ze technik na volne noze moc neresi dane, a provoz prodejny.

Napriklad jsem videl rele delany v jinem obchode, kde byly pouzity nejaky odpady z kabelu, kde byl jeden kabel napojovany snad 4x na sebe s ruznyma druhama kabelu (modry a cerveny, ruzne tloustky). Ale zase to bylo levny.

_________________
JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století


28 čer 2010, 17:28
Profil Zobrazit autorovy stránky
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Tak aspon, ze mam tu jistotu, ze to bude kvalitni ;) A ten typan z ASP mi psal ze do zacatku pristiho tejdne by gunka mela bejt uz u me doma :D. Zato ani netusim ty "amateri" s tou MP5 kutej...Snad to pak vydrzi aspon vic nez 1 akci


28 čer 2010, 18:32
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Chtel bych se jeste zeptat, zda muzu na nabijeni baterie 9.6 2300 pouzit dobijec, na kterym je napsano

INPUT: 230V AC 50Hz 100mA
OUTPUT: 8.4V DC 250mA

Dekuji :)


28 čer 2010, 20:41
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
HanzZz píše:
Chtel bych se jeste zeptat, zda muzu na nabijeni baterie 9.6 2300 pouzit dobijec, na kterym je napsano

INPUT: 230V AC 50Hz 100mA
OUTPUT: 8.4V DC 250mA

Dekuji :)


Není to ten adaptérek, co se dává k čínskejm kvérum, že ne?

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


28 čer 2010, 21:04
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Bohuzel je, musim to s nim nejakej patek vydrzet pac na poradnou nabijecku mi uz nezbyli penize. Pocitam tak, ze po 14 dnech budu mit zas 550Kc na tu "inteligentni" nabijecku.


29 čer 2010, 05:12
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
To sis jako koupil novou baterku a nezbyly ti prachy na nabíječku? A uvědomuješ si, jaká je to pitomost? S čínskou baterkou se dá nějakej pátek v pohodě vydržet, pokud jí nabíjíš kvalitní nabíječkou...ale tim čínskym adaptérkem brzo dokurvíš i kvalitní novou baterku.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 čer 2010, 10:14
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Ne ja si koupil new gun, mosfet do zbrane, kule a baterku celkem i s postovnym za skoro 8000Kc a na tu posranou nabijecku uz fakt nemam :D


29 čer 2010, 10:26
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Máš na kvér za osum klacků a nemáš na nabíječku? To je super, no tak holt dáš potom pětikilo za nabíječku a litr za novou baterku...

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 čer 2010, 10:39
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
K těm kulím - AT bych nezkoušel, ani jiné jako TM, PJ apd. Dávál bych (a dávám) zásadně přednost Guarderum, nebyl s nimi žádný problém, a tak nevidím důvod měnit.

Jinak - na tvém místě, když říkáš že už nemáš těch 350,- Kč na kvalitní baterku, bych holt počkal ty dva týdny (jsi říkál, že tou dobou budeš mít další peníze) a až pak koupil nabíječku. Tedy do té doby s kvérem nestřílel (resp. ano, střílel, ale jen do té doby, než se ti vybije baterka). Jak již tady padlo - s kvalitní nabíječkou na čínské baterii se dá vydržet, ale s čínskou nabíječkou na nové baterii je to hovadina a vyhozené peníze.

Edit

Ono, kdyby sis nenechal instalovat mos-fet od ASP, tak bys třeba měl prachy i na tu nabíječku. Kvér 5600,- Kč + 280,- Kule + 150 doprava. Výledná cena: 6030,- Kč. Do toho hoď litr za kvalitní baterku, 350 kč za kvalitní nabíječku, a do osmi tisíc ti stále 620,- Kč zbývá. Mos-Fet nechej za tři stovky udělat Guru, a pořád máš volné tři kila, které investuj např. do dalších kuliček, ptže jeden pakl ti moc dlouho nevydrží ;)

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


29 čer 2010, 10:42
Profil
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr
Uživatelský avatar

Registrován: 25 čer 2010, 08:22
Příspěvky: 67
Bydliště: Ústí nad Labem
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Dik za radu, ale do Guru to posilat nebudu. Sice bych fakt usetril, ale uz chci mit kver doma ;) Pac uz mi chybi adrenalin z akci (mesic sem uz nikde nebyl). Nejak to budu muset poresit. Btw myslis, ze je potrebny kupovat tu "inteligentni" nabijecku co baterku vybiji i nabiji? Bo staci klasicka co jen nabiji? Protoze ta inteligentni u nas stoji 600Kc vcetne redukce na malou Tamiyu. A ta klasicka nabijecka je za 250Kc. Takze ten rozdil je fakt znat. A navic tech 250Kc sezenes rychlejc, nezli 600Kc. Inu co si budem povidat :D

Btw kdybych vzal tu za 250Kc
http://eagleguns.cz/shop/index.php?p=po ... konektorem
, tak bych musel nejaky zpusobem vypocitat dobu nabijeni baterie. k tomu bych pouzil odkaz

http://eagleguns.cz/shop/index.php?str= ... psUVQwOQ==

Ale nejak si s tim nevim rady ohledne cisel co tam mam napsat a co mam vybrat z moznosti 1.2/1.4/1.6/vlatni?

Muzes se mi na to podivat prosim?


29 čer 2010, 11:02
Profil
Podporučík
Podporučík

Registrován: 10 říj 2008, 09:52
Příspěvky: 187
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
Co se toho napeti tyce, tak je to podle me tak, ze pomalu - kvalitne, rychle - ne tolik kvalitne.

Jinak je hovadina kupovat nabijecku (i v podstate baterku) z AS shopu, jelikoz vsechny to maj predrazene. Co se nabijeni a vybijeni tyce - jasne ze to neni potreba, ale pak nepocitej ze ti ta baterka vydrzi nejak dlouho. (nemyslim na akci, ale celkovou zivotnost baterie)

BTW! Ty si kupujes kver za osmicku, i s mofetem, a nemas tam Dean T konektory? :D

_________________
GURU UPGRADE - zkušenosti


Naposledy upravil Kongi dne 29 čer 2010, 11:22, celkově upraveno 1



29 čer 2010, 11:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 10 lis 2008, 13:47
Příspěvky: 20687
Bydliště: Fort Lewis
Nový příspěvek Re: M4 A1 - celokov, upgrade 150 m/s (model 2010) [AimTop]
http://www.shop-online.cz/Minwa-Electro ... g5094.html

Vzhledem k tomu, že vybíječku budeš stejně potřebovat (ergo jí budeš muset koupit extra nebo vyrobit) tě to vyjde skoro nastejno.

_________________
SGT Griffon P.
A/1-23 INF, 2ID 2005-2012
615th MP Co. 2012-now

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.


29 čer 2010, 11:19
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 190 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.  Designed by STSoftware for PTF.  Český překlad – phpBB.cz
Kontakt: info(zavinac)airsoft-forum.cz